Конкурентът на Путин, за когото резултатът е без значение

Владимир Жириновски, лидер на Либeрално-демократичeска партия в Русия, се кандидатира за шести път за държавен глава.

Обратно в новината

Коментари - Конкурентът на Путин, за когото резултатът е без значение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя кавал плю по България кога беше тук преди години и Държавата го изгони без право да влиза в България

Жириновски беше като резервна гума. Той е руския Тръмп. Ако се появеше опасност да изберат някоя като смахнатата Хилари (например Собчак) веднага Жириновски печели, по един или друг начин.Но сега ще спечели Путин, това е ясно дори на соросоидите. А срока на годност на резервната гума изтича. Както и на целият световен политически елит. Какво ще става след 6 години, това е много време, кои държави и съюзи ще оцелеят..? Русия не я мислете!

само че червената свиня ниновъ я няма...неуважаеми роби чалгарийски,как сте?

А бе ДИР-а, тук май българи вече няма, а само еврогейските ибрекчии ...

един от многото шутове, придворни и лакеи на цар путин

Около Путьо няма ни един свястен,всички са мекерета като Сидеров,а тоя шарлатанин ,Жириновски,му е пълно копие,лакей на руска територия!

заради този смахнат жиро, бившият и покоен президент ельцин направи грешката да вкара агент на кгб във властта, и сега виждаме резултата. ельцин се страхуваше, че жиро може да завземе властта, а това е все едно луд сидер или смахнат жужи буратинов да стане премиер, или президент. агентът на кгб засега е по-предвидим във външнополитически аспект. във вътрешнополитически аспект обаче. превърна русия в една западаща и враждебна сатрапия, изолирана от целия свят

Жириновски е шутът на Кремъл Путин го държи само защото този малоумник обявява точната позиция на Кремъл, без да спазва дипломация или да спестява нещо Просто разгласява какво се говори в купоарите на руската власт

"шутът" този, на когото всички се смеят. А когато ги хваща страх - надали е точно шут!!!

Руския Жорж Ганчев- Буратино . Вечното мюре , за цепене на гласове .

Ето това е типичната руска свиня с типичното отношение към България - безпардонно, арогантно и просташко! Това е типичния "братушка"! На такива "приятели" лижат задни.ите нашите т.нар. русофили.

Жириновски има към ВСИЧКИ държави безпардонно отношение не е специално към нас - въпрос на характер, не го оправдавам но специално към Плевню е 100% прав. Впрочем изявлението на нашия пишман-бивш президент не е ли също така безпардонно? Каквото повикало такова се обадило.

Паисий

абсолютно така! Не може държавен глава да обижда друга държава. Не е дипломатично да се говори така - независимо дали е вярно или не. Ако филипинският президент нарече САЩ империалисти, това е скандал и го плюят.... Ако нашия послушко каже нещо подобно за Русия - соросоидите пляскат с ръце и се радват!

Това се казва ни в клин в ръкав, но злобно и безспислено против Русия.

Путин и жириновски, нещо като цеца цачева и радев...избираш по малкия идиот. Е ние избрахме нашия и аз гласувах за него на балотажа, руснаците ще изберат путя на първия. Явно сме малко по добре от тях...

ЖИРИН на еврейски иврит ПЛЕВНЯ мазе килер приземно помещение

на руски - мазнина, мас

Този е абсолютен палячу пък като го гледам на снимката прилича на тръмпчу...само прическата да си пооправи.Иначе хубаво иска руските семейства да имат доходи достойни за живот а не за оцеляване....то и ние го искаме,може би защото все още всичко зависи от Москва

Не разбирам в какво ние зависим от Москва??? Заповедите ги получаваме вече четвърт век от Брюксел и Вашингтон. Или просто така ти нареди чичко Сорос да пишеш?

Десет години не са четвърт век а именно в предишните 15 съсипването на държавата във всички области ставаше под контрола на Кремъл от неговите верни слуги в България,които към днешна дата са преуспяващи бизнесмени,усвояващи пари от омразния им ЕС но си остават верни на Москва! Е от кой зависи положението на обикновения Българин в случая?

за съжаление цялата бг икономика е зависима от вноса на руска енергия - повече от 90% и някои суровини ни ги продават по-скъпо, отколкото на германците. затова се стремим към внос на азерски газ

А този перманентно пиян човек с неадекватно поведение е най-старшия кремълски шут на Путин. Достатъчно е човек да види снимката му и изводите са бързи и ясни. И се чудех защо го търпят в Русия този комичен образ. Е кратката биографична справка даде много отговори - и тук се прокрадва дългата ръка на децата на Цион, просто така за добро настроение.

Той въобще не пие и рекламира здравословен начин на живота при това кара членовете на партията си да му следват.

трябва да си много луд за да си десен-либерал в Русия ... ето точно толкова

И този като нашия Волен, уж националист, а сега лиже подметките на Путин и му е послушното кученце. Всички за пари се продават.

чета новини на няколко езика и никъде не намирам новини за русия и изборите в нея толкова често колкото тук защо ли .дали е путин или които и да е какво ще се промени за нас или просто така да има новини в неделя

Конкурентът на Путин, за когото резултатът е без значение Заглавието е изсмукано от пръстите - няма политик или политическа партия, които да не борят за победа. Убежденията на Жириновски са национализъм, антиамериканизъм и евразийство. Докато е жив, човек се бори за убежденията си. Може да е луд в добрия смисъл на думата, но лудостта му позволява да изкрещи болезнената истина едно към едно: "Трябва да го изгонят този президент / Плевнелиев /, това не е президент на България, а обикновен лакей на ЦРУ, който напада Русия-спасителката му, вместо да лази в краката ни." ... "В сравнение с него / Жириновски /, Путин изглежда умерен и благоразумен." Не само с него - Путин е най-умереният, благоразумен, дипломатичен и търпелив световен политик. Ако отговаряше реципрочно на лъжливите западни политици, войната щеше да е факт. ... "- Лидерите на големите световни държави не бива да имат жени, защото те им пречат да управляват държавата." За жени не знам, но деца задължително трябва да имат, защото сме свидетели на яловата политика на яловите политици - Меркел, Юнкер, Рюте, Макрон, Тереза Мей, Паоло Джентилони, шведския премиер, люксембургския премиер и т.н. Нямат деца, нямат проблеми. Все едно светът ще свърши с тях...

жИРИНОВСКИ ГО ГЛЕДАХ ПО ТЯХНАТА ТВ КОГАТО ОБСЪЖДАХА ДАЛИ ДА КРИМИНАЛИЗИРАТ ФИЗИЧЕСКИЯТ ТОРМОЗ НАД СЪПРУГАТА- ТОЙ НИЕ СИ БИЕМ ЖЕНИТЕ ОТ ГОДИНИ И ТРЯБВА ЛИ ЗА ТОЯ ОБИЧАЙ ДА ЛЕЖИМ В ЗАТВОРА. В НАЧАЛОТО ПОКАЗВАШЕ РАЗКРЕПОСТЕНО ПОВЕДЕНИЕ С ЖЕНИ РАЗСЪБЛЕЧЕНИ А ТОЙ ОПИПВАЙКИ ГИ, А ТЕ ДОВОЛНИ БЕШЕ ГНУСНО, ПОСЛЕ ЗАПОЧНА ДА МЯТА ПРЪСТ СРЕЩУ ГЕЙОВЕТЕ.

Така е страна, чиито лидери са с такова консервативно мислене няма шанс в съвременният разкрепостен свят на плурализма във всички проявления на човешкият живот и особено сексуалният

Пълен ку-ку, когото го държат за да попълне бройката от себеподобни като Собчак, оня плазмодий от Яблоко и един Титов, първенец по непопулярност.

Да станеш като той ку-ку, трябва да учиш много-много.При всичките му страности ти си няма да му ставаш и за подплата.

Колко той да е екстравагантен и често се изявява като неуравновесен психар, но не можеш при това да му отнемеш високата образованост, интелект, знания на езици и експертни знания особено по близкоизточните проблеми както и световните. При това той е успешен прогнозист. Многото събития, които той е предсказвал, след години са се потвърдили. Що касае политическите му телевизионни прояви, той внася разнообразие, острота и провокация.

Тая свиня е еманация на всичко най-противно в руската душевност.

държава има по един психар.А у наЗЕ има двама Жорж и Боленчо. ТретиО с големата глава си е напълно луд.И пак сме по напред.

Може да е всякакъв, ама думите му за Плевнелиев са много верни!:)))))

Всъщност,Жириновски изобщо не е всякакъв,а политик с определени виждания за мястото на Русия в света.При това е политик с познания и много точни прогнози,но в същото време е привърженик на твърдите действия.А определенията му за другите политици са просто хирургично точни!

е конкурент на Господаря си,а?!

С писанията си против Грудинин (вчера) и Жириновски (днес) явно Дира проявява благосклонност към Путин. Щом биеш с пропаганда по първите два конкурента на Путин, ....

Как малкия евакуиран Владимир се запознава в Алма Ата с майка му Александра Жириновская- рускиня?!? Как бащата Волф и брат му са изгонени в Полша след войната от Сталин,след като са били разстреляни в началото на войната от силите на Оста??

Явно не четеш внимателно. Дай пак: Баща му Волф Еделщайн е евреин, роден през 1907 г. в град Костопол, Ровненска област, Украйна. След като силите на Оста окупират Ровненска област, родителите и сестра му са разстреляни, а той и по-малкият му брат Аарон са евакуирани в Алма Ата. Там той се запознава с майката на Владимир Жириновски - Александра Павловна Жириновская, рускиня.

Преди да боядиса Кремъл в бяло трябва да даде заповед на крайцера Аврора за залп.И след това да викне бояджийте.

... дори аврората не може да гръмне до кремъл, глупако... два различни града са...

Къде съм писал умнико че трябва Аврора да гърми по Кремъл?

Е мислиш ли, че Аврора може да целне Кремъл, т.е. изстрел от Петербург до Москва, това да не ти е балистична ракета:) Най-много да срине някоя стена в Петерхоф:)

Еделщайн е клоуна на Кремъл! Нахранилка е там за да плещи глупотевинии обира негативния вот по време на избори.

ПРОПАГАНДА! Идеята е - вижте какви изоглавени ненормалници се натискат да управляват Русия, по-добре да е Путин, че иначе ще е по-лошо. Путин НЕ Е за предпочитане! Путин е лъжец и престъпник, включително и военнопрестъпник!

Ехей, ха по-полека

Ой, ухнем, ой, духнем. От снимочката гледа нещо средно между наш Денди, Сайдеров и комикът Жак Ришар, човекът с жълтите обувки. Още от времената на Петр Великий се опитват да сменят рубашката с фрак и обръснаха мужишките бради, но още не е достатъчно. Много водк., пардон - вода, ще изтече по Волга докато се нормализират.

Партията на жириновски,не нито либерална,нито демократична, даже не е националистическа.За мен тя е имперска партия,напълно сериозно!Някои подценяват Жириновски и според мен, грешат! Жириновски е подготвен политик и при това твърде опасен !Ако той стане президент,ще видим как Русия може да използва военната си мощ ,за да унищожи цяла държава или част от нея,при това НАТО и западните държави ще гледат опулено и няма да предприемат нищо!Разбира се ,след това ще има "след дъжд-качулка", санкции, опити за изолация в ООН и т.н. -без съществен резултат,но кашата ще бъде жестока!Във всички случаи Путин е за предпочитане!

Направо гениално. Ядрената война и тоталното унищожение на човечеството са единствения начин да се изравнят условията на живот между Русия и омразния Запад..

Обикновен национал-социалист също като Хитлер но с монархически уклон.

добре де ето -лидер на либерал-демократическа партия но си е патриот и си държи на руското.Ма нашите либерали всички до един наведени на запада това е голямата разлика и нашите ще продадат не само родината си ма и майките си ако им свирнат от запад това е различното между тях !

Алкохолизираният клоун-царебожец има толкова общо с либералната демокрация колкото и ти с професура от Кеймбридж..

Ха ха ма не ми трябва ни професурата им ни Кеймбриджа им на вашите ни езика им те да учат БЪЛГАРСКИЯ че може да им трябва ха ха !!!!

Банкет за Тръмп за 100 000 рубли? Това прави около 150 евро. Интерсно как е успял да купи и шампанското и мезетата за гуляя.

Ако сметнеш по точно е около 1400 евро , което е достатъчно за гуляй в тесен семеен кръг ..:)

Като чета огромното оплюване на един кандидат-президент милиардер, чини ми се че не Жириновски е опонента на Путин, нито пък онази пик.ла Собчак...

Божо ти ли си бе

Жирик няма шанс да стане президент, но той си има една значима по размери група привърженици, който твърдо гласува за него. Мен лично той ме впечатлява най вече с пророческата си дарба. Като правило предреченото от него се случва.

Преди време посъветва лидерите на бившите соц. републики да не забравят руският език, защото ще им е необходим в Сибир. А дано да се случи по наше време.

СССР 2.0 ама с още повече щастие? Реалността драги е друга- Путин може и да говори че разпада на СССР бил тежка катастрофа, но за 18 год. не е направил абсолютно нищо за да го възстанови. Неговият модел е феодална шуробаджанашка автокрация с основна идеология - парите.

отвратителна личност, подигравка с избирателите, създател на Партия на водката, ... уродлива нация са руснаците

Руснак с папионка ?

Русия има многовековно аристократично потекло. Аристократични руски династии имат голям принос в световна цивилизация, допринесли както за високи личностни стандарти така и за високи постижения в култура и наука. Това ли са ти всичките познания за руснак - дали те са носили пенсне и ходили в баня, прост селяндурино необразовано? Вдига гласът си от локвата.

Ключа за разбирането на статията е в началото и, където се казва, че Жириновски "отдавна е част от статуквото и е верен на линията на Кремъл" (след това следват изцепките на Жириновски, но ясно е, че за това е виновен Путин, нали така). Разбира се, горния тезис е много далече от истината, но вече е ясно, че дир.бг вкючи също рахшитичните си възможности за дискредитиране на политическата картина в Русия и в частност на предстоящите избори. И това не само е безсмислено, но по същество е и вредно за България пред вид дългосрочните и интереси.

Този е руският вариант на Нинова и бсп

България никога не е обявявала война на азиатските орки. Изродите ни окупираха без са сме във война с тях.

Този участва на олимпийския принцип .важно е участието за победа не става дума.

" Държава и народ, обявили два пъти война на освободителката си, велика славянска сила, обявили война на две съседни славянски държави, нямат място на световната карта" Техеран, 1943 г

Някой

Интересно това какво общо има с това което съм написал и темата на статията???

"Байо Либене, дочувам ,че ти и оная лудетина Ботйова сте решили да докарате миризливия казашки ботуш у Булгурско, ако туй е тъй, лично с моите кунки ще ви изрежа чепките" Българите се прекланяме пред Васил Левски, а вие русофилите се кланяйте на Чърчил.

Жалък шмекер!!!!!!!!!!!!!!!!!

Жидо-масони, молете се този да не стане президент, защото майката ви е разкатана окончателно

На 24 февруари 1942 г., преди точно 76 години, българският кораб Струма, с капитан Григор Тимофеев Горбатенко и помощник-капитан Лазар Иванов Диков, е торпилиран и потопен от съветската подводница Щ-213. Загиват 768 мъже, жени и деца, със само 1 оцелял - 19-годишен мъж. В историята на българското корабоплаване няма друг подобен случай с толкова жертви на море.

България е обявила война на СССР и е член на фашистката коалиция. Когато англоамериканците бомбардираха София и избиха над 7000 души , мислеха ли за жени и деца. Защо пропускаш и този факт ?Такива като теб направиха паметник на американските летци. София

България никога не е обявявала война на СССР и никога не е прекъсвала дипломатическите си отношения със СССР.На българска територия не е загинал нито един съветски войник в бойни действия срещу немски войски просто защото такива не са водени , но пък за сметка на това има куп паметници на съветската армия.Ако използваме вашата риторика тия американски летци са загинали в неравна битка срещу монархо-фашистки летци като Списаревски клели се във вярност на царя монархо-фашист,който е обявил война на Англия и САЩ.Паметник на загинали български войници има и в Македония въпреки че никак не се нравят на местните които смятат България за окупатор и агресор.

Кого лъжеш бе?

Това е руският Воленчо, само дето е по-грамотен от нашенеца.