37 години затвор за убийците на Отвертката

Д-р Владимир Карастоянов и синовете му Николай и Иван получиха общо 37 г. затвор за умишленото убийство на бившия гард на Братя Галеви в Дупница Николай Радев.

Обратно в новината

Коментари - 37 години затвор за убийците на Отвертката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако циганин изнасили убие бабичка - нищо, или 6-8 години, те станат на 4 години и пак навън. Тези лекари - по 15 години затвор за убийство на мутра. Ами евала на българският съд !

деер

Да Ви е честито на всички ГЕРБАДЖИИ! Сега видяхте ли за кого работи правосъдието, нито кръглия адвокат, нито немското недоразумение няма да прикрие какво е България днес под влиянието на ЕС, НАТО и Русия! Утре всички с дъщерите си пред парламента да ги минат депутатите, за да не се кахърите какви ще станат!!!!!

КЪДЕ СТЕ? Тук има ли Държава? Правосъдие? Правосъдие, дало нечувана присъда за четвърт век за.... гард на избягалите Галеви?????И смешни присъди за хиляди убийства на невинни? ТАЗИ ПРИСЪДА Е ЖИВАКЪТ В ТЕРМОМЕТЪРА, МЕРЕЩ СВЪРЗАНОСТТА НА ВЛАСТТА С ПРАВОСЪДИЕТО И ТЯХНАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА!

затвор общо за трима !!!!! НЕЧУВАНО ОТ ЧЕТВЪРТ ВЕК В БЪЛГАРИЯ!!!!!! Какво Правосъдие, какъв МОРАЛ има в тази държава!!!!!! НО .... за УБИЙСТВОТО НА ЕДИН КАЛТАК НА..... забележете.. БРАТЯ ГАЛЕВИ !!!!! Ах, ах, аххххх.... скоро, скоро ... на някои хора няма да им издържат...... ГАЛЕВИ КОМАНДВАТ СЪДА НИ ОТ ЧУЖБИНА, КАТО ИЗБЯГАЛИ ОТ ЗАКОНА, НАРУШИТЕЛИ! Ах, ах, ахххх... каква новина, каква радост....!!! Насред Председателството.... малииии, мали, мали..... От една проста обикновена гражданка, майка, редова българка. Опомнете се! Срам ме е вече! Искам да живея в мир, не в мъст и революции! Слепициии, и оглушяхте ли????

ОСТАВКА НА МИНИСТЪРА НА ПРАВОСЪДИЕТО!

Къде е Бойко днес ?

Да излезе като мъж (?) пред БНТ и да каже на кой служи - на българският народ или на чужди правителства. Също така да поясни изнесените факти от ЗюдДойче Цайтунг, че притежава 4 млд евро в лични офшорки.

За какво ти е Бойко нали съдии прокурори са независими да не им е шеф той

Боко каза никой да не пипа прокоратурата и Истанбуската конвенция. Запазена марка. За ГЕРБ. Народа е лош матрял и да духа. От Суджука

После да няма пак сълзи и сополи, от "репресираните от народния съд-2" ? "Елита на нацията" (съдии, прокурори, политици, банкери и пр. и пр.) да не даде пак фира??

Това е правосъдието на мутрите в мутренската държава на Мутрата?! Не може да бъде, след толкова години мутрификация, все още има "изненадани" ? !

Не мога да повярвам,че тези изверги са лекари. Наместо да спасяват,те убиват един невинен млад човек със славно минало и бляскаво бъдеще.

Ами не вярвай. И ходи се хвърли в Искъро.

Ако циг.ани убият - условно или най-много 6 мес. Има нещо много сатанинско в таьи прокуратура и това ГЕРБ правителство.

Три "ИНСТИТУЦИИ" в милата ни татковина, неработят за обществото, а в името на своите лични, както те ги разбират интереси. Изхода е един: ЛУСТРАЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, но и конфискация на незаконно придобитотоооооооооооо. ИМА ЛИ КОЙ, В ТОЗИ ОБОР, ДА БЪДЕ "ПРЪЧА"???????????

Кво става бе с ,,везната" на нашата Темида бе... Много лъже и е разбалансирана.... А иначе една сюрия проверяващи и контролиращи органи са хукнали по пазарищата да проверява кантарята на бабите дето проддават боб и лещада не би да излъжат някой със стотина грама.... А КАНТАРЯ НА НАШАТА ТЕМИДА КОЙ И КОГА ЩЕ ПРОВЕРИ И ВКАРА В РЕД? А? МНОГО ИМ Е РАЗТЕГЛИВ ,,АР!ИНЯ" НА НАШИТЕ СЪДИИ БЕ...КАТО ЛАСТИК НА ЦИГАНСКИ ШАЛВАРИ Е....

++++++++++++++ ++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++ Срамувах се около 1-ви януари за деня на Председателството и убийствата, обявените стачки, протести... като Българин, искащ да покаже пред Висшите чужди гости просперитет и достойнство - нали това ни е народна черта - да крием проблемите си. НО СЕГАААА ....СЕГА ВЕЧЕ РАЗБРАХ! Мръсотиите се правят даже със СЪГЛАСИЕТО на Външните сили, в заговор с всички НЕЧИСТИ СИЛИ! БОЖЕЕЕ, прости наивността ми, но искам да имам ИДЕАЛИ, вяра в Доброто... ЗА ДА ЖИВЕЯ! СТРАШНО БОЛИ, КОГАТО РУХВАТ ИДЕАЛИТЕ И ВЯРАТА ТИ В ДОБРОТО ОБЩЕСТВО! БОЖЕ, пази децата ни! Българските!

Трепеш ли престъпници и убийци, и охраната им - законът се стоварва с цялата си тежест върху тебе! Трепеш ли пенсионери по селата за 2 лв. - куче влачи, диря няма.. ТАКА Е ДЕМОКРАТИЧНО!

Те са за ДЪРЖАВНА НАГРАДА!!!! Защо? Защото вършат работата на безделниците които ги осъждат! Ще дойде ден и местата ще се сменят! Боклуците ще са в затвора пожизнено, преди някой ДОБЛЕСТЕН да отърве обществото от тях!

Как ли съжаляват, че не са убили някоя баба на пешеходна пътека, щяха да се разминат условно.

Като прочетох,че "Отверката"е бастисан си рекох:"Най-после!Почнахме ги!Следващият наред ще да е Ушев!"Но като дочетох статията се огорчих,че не е бастисан Радко Отверката-човекът на Ушев,с незаконното подслушване на гербераски опоненти,който с отверка изтърбуши доказателствата и спаси Ушев от затвор.

Не народ а мърша! Кой народ по света ще търпи управници и съдии които,като пострада Митьо очите или Отверката на Галеви,се задействат и раздават бързо и жестоко! А когато страдат бедни,болни и нешастни честни граждани,присъда никога няма! Трябва да има атентати и да отидат в отвъдното 2-3ма изедници,за да се стреснат другите,иначе стават все по-нагли!

Че те са за медал бе! Какви присъди, какви 5 лева! Не стига ,че свършили работата на държавата, ами и затвор! Кой знае колко хора са отървали от един изрод!

да така е

Предупреждавам всички мутри,ММА-бойци, каратисти,борци,рокери, боксьори,джигити и всякаква друга паплач да не се ебват с нас,обикновените нормални трудови хора,защото Отвертката ги чака при бай Петър-Свети Петър!

Един пример за това как една мутра-дебил и малоумник, може да попилее живота на цяло семейство достойни,образовани и авторитетни хора!Жалко,много жалко!Но въпреки това,също бих постъпил като тях....

ме е от българския съд

Нещастието на Д-р Владимир Карастоянов и синове е че са българи , ако бяха турци или цигани можеха да се разминат с условна ! Трябваше да си сменят националноста преди процеса

С риск да бъда изтрит от дир ще напиша.До тук се е стигнало защото в тази страна няма държава.

тия хора не трябва да ги съдят ,а да ги обявят за герои,много хубаво са направили че са утрепали една проста мутра,браво на тях. а бг правосъдието е боклук !!!!

Абсолютно излишна и несправедлива присъда,с която българския съд доказа,че работи единствено в полза на измекярите

Само не мога да разбера защо почти навсякъде жертвата е наименуван като "Отверката"?! До кога журналистите ще продължават да подържат този ДС стил на изразяване??? Всеки един български гражданин роден преди 89та има папка в милицията и там се използват училищните му прякори... Обвиняемите дали нямат прякори? Не са ли те лошите в случая?

Преди по-малко от месец едно реце получи 5г. затвор за второто си убийство. Умишлено и по-особенно жесток начин . Коментираните тук присъди са неоснователно високи и имат само едно обяснение . Извършителите са Българи , християни и интелигентни хора. Ако три смрадливи орки бяха свитнали отпадъка , условната не им мърдаше ... Правосъдната система е гръбнакът на организираната престъпност в страната .Всеизвестен факт ! Вече се очертава и като терористична шайка - работи само срещу православни Българи . Категорично не желае да се реформира . Време е да я деформираме и анихилираме !

Вместо да ги наградят те ги осъдили! Ако обаче оня ги беше убил.... условна!

а кои е този отверката някои от судюк геит или от сандански феик

Последно не разбрах, двамата помагачи (единия от които на 69) синове ли са му, брат и баща или направо са дъщеря... Журналистите да си прочетат статията и да я коригират. Иначе, гарда обидил дъщерята (т.е. не е направил опит да я насили или нещо), тя викнала баща си (предполагам не за да я защити словесно, а за да го набие), доктора, знаейки че може и да не се справи с по-младия гард, се приготвя за бой, но с ножове и за всеки случай се обажда на брат си, който идва заедно с баща му. До тук добре, следва намушкване в корема и не става ясно кога идват останалите двама с металния "предмет". Явно, за да ги осъдят и тях, сигурно е преди намушкването, побили са го и те и в крайна сметка го намушкват. 3ма интелигенти пребиват ММА-ец, убиват го, а после същия който го намушква трябва да го спасява... но не е успял. Ебаси историята! Не подкрепям убийството заради обида. Не мога да кажа и че симпатизирам на ММА-еца, той си е бил боклук, вероятно. От където и да го погледнеш тва е било единстеното възможна ситуация, освен бащата да бъде набит. Дъщерята трябва да е много доволна от себе си - или е викнала баща си да го пребият или за да стане убиец и да лежи. Пфу!

Какво е това мма-ец? Тази наставка издава руската ти душевност. КагебеЕЦ...

това някои феик ли е или това е бг

Демократична и цивилизована присъда. В една правова държава никой няма право да се саморазправя. Единствено квалифицирания и мъдър съд е в състояние да правораздава.

Ти имаш ли деца? И как би постъпил ако някой им посегне?

На следваща инстанция да присъдят НАГРАДА за доктора! Чистил е боклук само!

И защо дават толкова тежка присъда на хората, които са защитили дъщеря си/сестра си от някаква отрепка?!

Анестезиолог,зъболекар на 80 години умишлени убили престъпник?!позор за правосъдието Невинен е трябвало да кажат.телохранител на Галеви .. Предполагам че се е държал като господ в Кюстендил.това което е получил го е заслужил.

Ебаси гарда, дето няколко чичаци са го ликвидирали. То и мутрите ни са кофти качество.

Най-много я е страх тази скапана ДС-мафиотска държава е че хората виждайки че няма справедливост и правосъдие могат да решат да вземат нещата в свои ръце.

Колко несправедливост има по този свят.

Тоя съд се е олял! ММ боец - тия знаят ли какво значи това, а срещу него интелигенти!

Ако имаше съдебно жури, щеше да каже НЕВИНЕН. Само че в България невинните не могат да се защитят нито от бандитите нито от закона . За разлика от бандитите

Е кажете има ли справедливост? Хората се видели в чудо ,защото е нямало кой да им помогне! Бог високо,цар далеко и доктора е предприел адекватни мерки! И аз да съм на неговото място ,и аз така щях да действам. Жалко за кадърните българи!

натиснах червеното по грешка

Съдиите са същите долни боклуци като предтъпниците, и некадърни като журналята написали статията. От нея аз разбирам, че доктора е напуснал дежурството, защитил е дъщеря си, намушкал е един боклук, а после го е реанимирал?

Защо за едно убийство на боклук, нормалния човек получава толкова големи присъди, а неандерталците, които убиват нормални хора, се споразумяват и получават съвсем ненормални за убийство присъди?!?! Защо има двоен аршин? Цацаров, кажи бе?

В случая, отверката си го е търсил.. Жалко че един ММА дебил очерни нормално семейство....

един боклук по-малко!