400 000 лв. ”кръвнина” за убития в Борисовата градина ученик

Съдът допусна граждански искове за обезщетение от 400 000 лева за родителите на убития в Борисовата градина в София 15-годишен ученик.

Обратно в новината

Коментари - 400 000 лв. ”кръвнина” за убития в Борисовата градина ученик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрял е наркотиците и анаболите и от 'трениращ всеки ден' станал 1 голяма торба с гомна. С това си самочувствие и мисли че е много страшен и Big Boy , в затвора направо ще го съсипят, особено в долната област на гърба..

какво друго може да се очаква от един комунопитек с шапка с надпис русия на кухата му кратуна?

този изрод само по снимката бих го осъдил до живот. А фактите са повече от убедителни.

#европата уби 2 милиона българи! ако искаме по 400 000 за парче се получават искове до тука за има - нема 800 милиарда? а ?

Този с всяка следваща снимка, качва по 20 кила. Докато го вкарат в затвора ще заприлича на Пеевски.

и майката и бащата са боклуци като синчето на тях се е метнал!!!

Бащата е граничен полицай, само не знам как с 800 лева заплата, от които 200 лева пътни до Драгоман се купува къща в Бистрица и 2 джипа Мерцедес ?!

тоя боклик не го ли вкарат в затвора доживот значи няма държава а само корумпирани мижитурки на всички нива в съдебната система !!!

Разкостете го този БОКЛУК! Въпреки че знам какво ще стане: Делото ще се влачи още 2-3-4 год. поради тромавост на съдебната система и поради адвокатски врътки. Очакват го от 5-12 год. според медиите. Накрая ще признае вина или дори да не признае ще бъде осъден на 5-6-7 год. Той вече ше ги е излежал и ще бъде пуснат. Такива трябва поне 30-40 год. или най-добре СМЪРТОНОСНА ИНЖЕКЦИЯ! Ама нали сме демокрация и не е хуманно такова наказание. Боклук роден от кривата любов между журналист и митничар. Все боклукчийски професии.

Тази кръвнина си е чиста покупка на смъртта на детето им:(((( Никога не съм разбирал това искане на пари за смъртта на близък а не за накаание до живот...Как с какво сърце с какви ръце ще ги пипате тези пари....

Бавни мъчения за този, да се напикава от страх! Изкормяне, душене, рязане на фаланги, вадене на зъби, имам идеи... дайте ми го в килията!

Поредният тежко болен подсъдим.Това вече не е интересно.Много изтъркан номер , на който никой не вярва. Прави ми впечатление снимката към статията. Много охранен ми се вижда тоя болен арестант.От какво ли е болен ?

Тази свиня е болен ... от тлъстина ли?

все повече започва да се държи нагло и безпардонно, като изпечен убиец!

на адвокатите им е разрешено да лъжат съдийския състав? Твърдят, че не са им представени доказателства, а от съда им доказват , че са им ги представили и то на определена дата! В този случай на адвокатите не се ли налага санкция? За откровена лъжа?

Дано не ги намалят много, че тук по правило човешкият живот не струва много.

това мекере от къде има пари за трима адвокати?

и това дете ли го хвана лумбаго или ишиас...?!

Незнам само ние колко ще платим обезщетение в Страсбург след като слушах и четох какви ''доказателства'' вадят тия подир години от там дето бяха облизали всяка тревичка...

не са вадили като доказателства от "тревичките", освен ножа , намерен в шахта "в близост" до местопрестъплението!И то след като брат му ги е завел! Само това е достатъчно да бъде осъден! Плюс приликата на фигурата му с тази от камерата. В този случай въпроса е друг!Защо не бъдат подведени под отговорност и тези, които със сигурност са го разпознали на записа, а са го прикривали?

Този е за доживотен затвор - животно гнусно