”Святата” република на Радев

Президентът Радев продължава да бомбардира публиката с думи, които тя иска да чуе.

Обратно в новината

Коментари - ”Святата” република на Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета и коментарите под мен. До вчера тук му беше фен клуба на Радев, сега няма един човек дето да го харесва. Ха ха. Не е лесен живота на бг мурзилката - една година възхваляваш един човек, идва едно подобие на поп, прави някаква простотия и показва че не харесва Радев и бг мурзилката бие отбой и вече също не харесва Радев. Колко жалко е да си русофил в БГ

Написалият статията, явно и меко казано не е фен на Радев, но пък успешно му прави, без да иска, реклама, защото всичко, което описва и изтъква, като "президентски недъзи", всъщност са положителните качества на ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ... Да бъдеш обективен е трудно, за да наричаш нещата с истинските им имена се искат топки, а за да не бъдеш подлога се изисква твърдост и силен характер... И в добавка - да си оптимист в тези времена, означава да си кръгъл глупак, който не осъзнавана, накъде изобщо върви човечеството..., защото реалността е много по-песимистична, от колкото оптимистична, за съжаление!

Този паркетен генерал е един от най-големите празнодумци и позьори в българската политика. Той и неговият пост не само, че е ненужен, но е и вреден!

Защо бе, нещастник?! Защото изказва неудобни истини и защото нарича нещата с истинските им имена ли, а празноглавецо?!... Или защото не е лигав плазмодий и чужда подлога, като онова недоразумение, ПлЮвнелиев? Не бил "политик" - ами ОК, защото у нас отдавна "политик" е мръсна дума и се олицетворява с най-гадните човешки характеристики... А иначе, ВРЕДНИ са идиотите като теб, които нямат грам мозък, но за сметка на това са изпълнени с фалшиво самочувствие и безочлива наглост, раздавайки оценки на този и онзи, без никога да не са се погледнали в огледало!!

Този паркетен генерал има толкова бойни дежурства, колкото ти не си и сънувал. Хлапак!

Това за чистата и свята република може и да е вярно но със стари курви нов бардак не се прави.Похвално е може би желанието на президента но е увиснало във въздуха при тая конюктура.

Мммм дааа, доста по-неудобен е за мутрите във властта, за разлика от червената кака Нинова. Никой не е идеален, но по-добър от Радев за президент не сме имали. А, пътя за чиста и свята република, минава през президентска република... Хубав или лош, президента е избран пряко от хората за разлика от мутрите в партиите

Вие може и да не сте имали по-добър президент от Радев, но най-добрия Президент на България беше Петър Стоянов!

Добре, че е Борисов, да чуваме думи, които не искаме да чуваме!!!Ако, Радев е популист, то Бойко е Свети Истина!

Наслуша се народа на Вашите думи, ДУМИ! СТИГА! ДВЕ ДЕЦА НЕ МОЖА ДА ОТГЛЕДА, А СЕГА АКЪЛ.

Вие ли му ги отгледахте?

Ти ли му ги направи?

ПОПУЛИСТ!!!! Същия комсомолец като първанката гоце

По думите ви съдя единствено и само, че може би някой ваш близък роднина е жрица на любовта.

С тези платени статии на някой си драскач сайта , ще пропадне съвсем само на Боко слугите ще проверяват чат пат какво се публикува. СПирам да влизам в този долен сайт.

"Напротив, Ердоган ще бъде приет хладно от домакините си" - въйййй, тОз журналя, определя политиката и отношението на европолитиците и местните адютанти!Как се бори ЕС с манипулиращите новини????

Автора, автораааа... Поредният анонимен блюдолизец, чакащ ако не кокал, поне трошички.

а тиквата с какво стана популярен? "ние ги хващаме, ТЕ ги пускат". Кои са ТЕ, нали пърдите в едно гърне и крадете заедно!

"Святата република" е изречена и дефинирана от Левски! Радев ни напомни за това, защото управляващите така се оядоха , като никога до сега! Така, че дирници , като давате трибуна на разни правителствени клакьори (в тази статия така силно прозират приказките на Цвъко), поне четете каво е написано, а може би вече сте на хранилка някъде!? Иначе не мога да си обясня, припяването ви в "хора" на клеветниците!

Другарю Радев, надявам се не се обиждате все пак сте президент, благодарение на комунистите. Та Другарьо Радев, не Ви ли омръзна да сте подложка на интересите им. как може да говорите много и нищо да не казвате. Възможно ли е тази машина така да Ви замъгли? Нали сте президент на народа. Продължавам да не разбирам руските Ви интереси. Знам, че това е мечтата на всеки комунист да взема, да лъже народа че е добре да говори без нищо да казва, и да си живее живота. Вашя доведен сина не е ли в Америка, на Корнелия Нинова не е ли в Америка. На всички, които плюят Запада, Европа и напират за Русия, на всички Руски политици, олигархи децата им не живеят ли на запад. Е не сте ли лицемери. Благодаря Ви другарю Радев. надяваме се да доживеем времето за отплата. както комунистите навремето разстрелват цялата интелигенция, времето в което сме били почти като Австрия, да дойде и за Вас. Дай боже и Вашето време да дойде

Смяната на караула в дир.бг все повече си личи :) И тук , като в казионните медии се дава думата само за привърженици и материално облагодетелствани от Джендъризма и нейната юридическа ракета носител - Истанбулската конвенция Сега се активират и по други разломни за обществото линии. Чрез привличане на външни списвачи. Време беше да атакуват, иронизирайки Президента. Много неудобен взе да става за естаблишента. Да не си мислите,че визирам т.нар. БГ "елит" ? Радев има куража да дава точни диагнози за епидемиите на ласкаещите се за уж елит в България ! Радев има единствен от т.нар. държавници да изиска от гаулайтер /посланик от САЩ да си мери приказките . И Превъзходителството сви перките в дадения казус. Нали ни беше размахал пак пръст Внимавайте какво ще решите за самолетите. Трябваше на мига да бъде Персона нон грата и да си обира партакешите в сроковете които САЩ дава на руски дипломати :) Радев има куража да отказва , засега, отделни оферти . И представете си - дори и на Империята! За негодните им антикварни изтребители. На цената ,че и над нея на нови класни шведски изтребители. Които - обърнете внимание - са с офсет. Тоест все повече части за тях ще се ПРОИЗВЕЖДАТ в България. Тук аз лично имам все пак разминаване с Президента. При всички предимства на Грипен спрямо всички останали оферти. Руските можем да не ги броим- ще спретнат веднага преврат "съюзниците". Имат си опорни няколко окупационни военни бази на наша земя. Разминаването сРадев е принципно. Аз считам ,че е по-добре на този етап България да купи надеждни ПВО комплекси . За съжаление най-добри в света са руските. Така затваряме небето за всичко нежелани самолети. На цена в порядъци по-ниска от сумите нужни за адекватен брой изтребители. И това е само началото . И поддръжката е по-евтина с порядъци, И обучението, и "консумативите". А ефектът е поразяващ за всеки неприятел. Бил той настоящ "съюзник" или не !

Сигурен съм,че някои в дир.бг и Виктор ще се облажат и от още един грант. Онзи за омаскаряване на Васил Левски

А пък ние "кретените" виждаме една комунистическа пенюга, явно добре платена да защитава очевадно човек от село, избран от комунистите за президент, който пък е напълно безморален и зъл, което пък съвсем ясно личи от всяка негова дума срещу правителството ни. А след като сте защитници на този летец кажете не е ли истина всичко написано по-долу за него, че то се знае бе драги, не е тайна. И сега има хора работещи негови вече бивши колеги, то са ставали неща, за които е срамно даа се пише тук.... Така че по-добре си трайкайте и не скачайте срещу реалността защото съвсем се излагате драги!

Радев не е кой знае какво, но има едно огромно качество: не е Плевнелиев.

Чета постовете и виждам един и същ кретен или група от кретени на едно място да нареждат президента. Кога ще спрете с тази пропаганда. Това е най-стойностният президент до сега.

Альоуууто, президента е един безморален и безкруполен човек. Още като летец остави жена и две деца и се захвана с метресата секретарка и на Славчо Трифончето, назначи я против всякакви закони едновременно на две длъжности и питайте колегите му какви права е имала тая проскубана селянка -тя е колила и бесила и ненапразно е кръстена генерал Деси. Та не ми говори альоууу за принципност и чистота у тоя поставен от комунистите президент, съвсем пак в нарушение на конституцията защитаващ съвсем открито партийната си принадлежност. Май в скоро време "рейтинга" му ще падне с голям отскок надолу и народа си го е казал, че шило в торба не стои... Започна да си показва същността Радев и съвсем ще се срине след още малко време а после само в спомените ще е президенството.

Хайде сега.. В Банкя един, като го заряза жената, та никой не го взе? Така си и кюта с кучето...

Альоуууу ! Президента никого не "бомбардира " ! Кратко,точно и ясно каза истини,които за онези горе с "бащинията " никак не са удобни и лицеприятни !

Кръгла капа и под нея - нищо! Пардон, има - вестибуларен апарат.

Че Фатмака е идиот стана ясно на всички. Ама и този с речите и той идиот. Работата лоша , явно Фатмето не познава грамотен човек. То вярно , че по армията не бяха много грамотни , вярно , че по червените клубове останаха само сигани, ама да не познаваш и намериш грамотен човек за президентски речи, значи политиката отива на закриване

слушаш го този, а чуваш курнела... голем цирк са бекапето, таланти бе!

Много ниско ниво, поне екипът с речите да му бяха поне средно интелигентни. Ами тези хора не различават понятие от метафора , вземат чиста и свята република за понятие /такова понятие няма в ни един политологичен труд и речник/ . После търсят метафората в действителността и за капак се оказва, че не знаят и кво е метафора , щото не схващат, че тя винаги смесва две разлчни полета, за да пренесе от едното в другото смисъл в случая от сакралното/чиста и свята/ в политическото/република/ и фатмакът не схващаш че смесването в метафората има винаги две полета, се учудва , че полето не е едно и републиката не е преминала в сакралното. Пази боже, такива неграморници президент и екип не е имало, пък и нагли говорят от името на Левски , за да си лъскат селските потници и фатмашки партенки. Тази реч повече приляга на склерозилара дружинна стара мома , завърлила през 50-те рабфак за комсомолски активист, да я изнесе на заседание на учкома.

От плюнките, дето се леят като река единственият извод е , че е настъпил някои ... по мазола.

Тая мърша с пагони , дето Червените Каки я ожениха като селска невеста за изборите, освен да си настъпе полите и да навири краката , докато я бутат задкоулисно като кукла , друго няма кво да да настъпе. Идиотът така и не се разбра кой го е издигнал, Курнела ли , партията ли, старите льотчици или Решетников. Омотан , спънат и смотан е като червена бабка , която качват на рейс за митинг- не знае ни къде отива , ни кво ще прави , ни кой го води , ни за кво иде реч, само повтаря квото му подадат. Такова падение от Генерал и пародия на пагон е рядкост, Каките са го усетили, що за льохман, е една разведена депутатска мъжеловка го яхна , друга кака го ожени за първата и го командва, трера му играе вице . Страшна карикатура, то вярно , че е генерал на четвърт самолет, ама все пак пагонът задължава за някво достойнство и мъжка визия, не развлечена улична мастия.

Е, ти пък от един военен и неговите дружки какво очакваш ?! Сякаш не си свикнал вече че тази страна се управлява от пожарникарчета, мутри, полицайчета и партенки... Толкова си могат! То ако можеха нещо друго освен да крадат и лакърдии да разтягат, нямаше да сме с най-ниския стандарт в цяла Европа. При условие че имаме дадености да сме Сингапур на Балканите...

Др. Станишева е задала правата партийна линия да се плюе по Радев. Не можа да преглътне мнението му за Истанбулската конвенция. Очаквам залпове и по Нинова. Зер, злепостовят Сергей, особено Корнелия.

Лижи, Викторчо, лижи! Така се става джърналист!

Бре!!!!! Да не би пр.оти.вният шо.пар Дебелян да си е напазрувал и Дир-а, а пък ние да не сме разбрали?????

Всеки политик, който не може да подреди едно слово, прибягва до помоща на Левски. Президентът използва надутите и кухи фрази от времето на соцпресата. И колкото по-патетично говори, толкова по-родолюбиво му звучи. Но ние нямаме нужда от такива напомняния. И без такива изяви Левски е българския национален герой и идол. Един революционер и мечтател живял 150 години преди нас. Само че, при ширящата се поквара, завещанието му няма изгледи да се осъществи и 150 години след нас.

Е ти за какво искаш да говори, за времето ли? Нито са надути фразите, нито кухи, а честни и на място. Много прости това гробарите, ей!

А българите и България сме за употреба - така ли?

Категорично не. Нито ние, нито България. Затова да не правят опити да ни притъпяват сетивата.

Радев е напълно прав. Колкото и да се пенят журналята и да плюят методично и в такт.

Браво Радев! Не ти трябва да срещаш приятелите на предателя лакей Борисов- Султан Ердоган-главореза на Сирийци и Кюрди, и Туск- полския предател.

Президента хвърли укор върху Борисов и кликата му, че държавата не му е бащиния и да се отнася почтително към собствения си народ. Дошло е време властимащите да служат ползу роду както се изразяваше родолюбеца Жорж Ганчев. Стига Борисов се е оправдавал с "Големите началници". Борисов нали го избира народа за водач, а той да се кланя на чужди господари и дава обещания пред евробюрократите в ущърб на народа и обществото - примерно Истанбулската конвенция. Народе??????? До кога ще търпиш такива министър-председатели (премиери)?!

Поне говори това, което ние искаме да чуем, а медиите ни пълнят главите с лъжи, които техните господари искат ние да слушаме. Предпочитаме да слушаме президента, а не "новините" по медиите.

Каква "свята" република те гони, бе пич... нали ВИЕ в парламента ограбихте народа, и унищожихте вярата му във всичко свято и добро, и продължавате пир по време на чума... само глупости си дрънкаш колкото да запълниш празнотата на президенсткият си пост... и ти и жена ти... Ако Левски в момента се събуди и отиде в парламента, ще ви изрита всичките, дето съсипахте идеалът му за свободна и независима държава. Вие РАБОТИТЕ СРЕЩУ ТОЗИ ИДЕАЛ! Няма нищо свято във ВАС, за да направите една република свята. Хайде всички от Парламента, махайте се най накрая, стига ни натрапвахте едни и същи лица, едни и същи клоуни, и Пинокиовци...

Ами отдавна не бях виждал такова ниво тъпоумник , който не осъзнава , че чиста и свята република е метафора и такава политическа система не съществува. Левски ползва метофората , за да прокара идеята за република, която е непозната и охулвана и непопулярна сред селянитее и не кореспондира с религиозните им убеждения, кито знаят цар , а републиката смятат за богопротивна, затова Дяконът добавя чиста и свята , за да е по :смилаема републиката.Дори третокласниците знаят , че няма "златна рибка" и това е метафора и ще възбунтуват , ако ги впрегнете да я търсят . Тоя фатмак Радев обаче е по-инфантилен и долен и ни уверява , че такава несъществуваща система -метафора чиста и свята република - имало и ни праща за зелен хайвер, вместо да отговаря за политическото си поведение, че и вина ни натриса, затова че той и покровителите му се гаврят с нас. Сам си компроментира и дистанцира все едно е монарх от властта за която е отговорен и вината хврля върху нас. Типични комуноидни номера, властта у него и благодетелите му -отговорността у нас. Фатмакът е толкова нещастен , плитък и жалък в позата да бяга от отговорност , че и нагло да стана говорител на Левски срещу народа му и за негова сметка се опитва , като олигофрен и мижитурка , да гради имидж и бяга от отговорност. Село, простотия , фатмак и нагла мижитурка в обобщение.

Tochno kazano!

и ако боко удари едно рамо да предложи травестит

обеща да бори корупцията, а не спира да позира пред Ботев, Левски..

Струва ми се че Напрежението (т.е. Уплахът) на Вси"наште" растеБясно с приближаването на Решението виа АктаМагнитски ...комай ежеСекундно.

успешно се доближават до лизаческите сайтове пик и близ.

Навярно е много тъп е деконтектиран от действителността , дава акъл и коментира като дърт комунист , защо изобщо да му обръщаме внимание. Get out!

СтриктноПроцедурно : а. Как се Взисква напускане/уволнение на Президент съобразно СегаДействащата конституция ?...и б. Ако бъде - какво Следва ?

Питам Колегата Канада_1, Колега М.И.Нусяшкин.

Президента говори истини които някои хора не харесват и не искат да чуят. Президента служи на народа си а не на оригарси и групировки.Не ходи в Америка за инструктажи и из Европа за да разнася пощата и посланията на европарламента

Президентът на Република - НЕ е говорител/плямпало, Колега... - Е Върховният избранник на Н.В.Данъкоплатецът !, и то ЗА Управление на Всичко касаещо Н.В.Данъкоплатеца !!! ..та Къде Е Управлението от страна на г-н Радев ?!

Cлужи на оная си работа и свързаната с нея втора жена. Децата си е зарязал за тази работа, а вие му придавате величие на този цървул.

по-злобен, по-завистлив, по-самонадеен тъпанар от него няма!!!

Те са на едни и същи, списващи тук няколко човека. Очаквах наистина спор, но....

СтриктноОтчетно : а. Отдавнашна Заветна мечта на Вси"наште" Е да Няма АбсолютноНикаква комуникация/дискусия между Хирата б. Дир.бг - Създаде Първият модел за коментари-в-линия (thread) - Създаде Отрицателното вотиране - Въведе Контролни функции за Всеки - и Продължава да е найПосещаван&Четен Български онлайн форум НО ! - НЕ се справи с Целевите Свинства на Ясно#Кой .

Съгалсно стария, но верен виц, когато Господ е раздавал акъл, военните са били под моста на учение и са си изтървали реда. Сегашния набеден за президент фатмак не прави изключение. А имайки се в предвид и комунистическите среди от които го изтресоха резултата е на квадрат.

Хрумка : - да го Задействаме виа Първата (било сегашна, било Реалната) ? ...или Децата - Да поучат Бащата ?

Бомбандировка с празни, Празни думи! Никой не го боли от тези "бомби".

Явно някой го боли и то много, след като я има тази статия.