Латвийският централен банкер няма да подава оставка

Централния банкер на Латвия Илмар Римшевич заяви, че няма да подава оставка заради разследване срещу него за предполагаемо получаване на подкуп.

Обратно в новината

Коментари - Латвийският централен банкер няма да подава оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...причината за започналото разследване... Римшевич му е поискал подкупи през 2015 година." И на наш Роско са му искали подкуп, но деликатно замълча: "Трима общински съветници в София са искали подкуп от 500 000 лева от Росен Плевнелиев за финализирането на Бизнес парка. Това е станало през 2007 г., съобщи в Пловдив министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов." 9 септември 2011

Добре, че Искров си подаде оставката, та да има откъде да черпи опит неговия латвийски колега.

Като го гледам на такъв комсомолец ми прилича, че и нагъл , та направо удря нашите в земята от раз! Едно време Тодор Вълчев говореше с най- сериозен тон високопарни лъжи, докато раздаваше лицензи за банки на комсомолците , а един ден след масовия грабеж се оказа невинен старец, когото комунистите около Костов пратиха посланик в Швейцария. Латвийците са същите комунистически нахалници и лъжци и няма нищо чудно, че е уличен в получаване на подкуп и не иска да се маха. Заради подобни ние имаме валутен борд.

ЦРУ действа много мръсно но да не ги наритат от квото е останало от ЕС след това!

Компромати. Атмосферата наподобява на КТБ аферата.