БСП иска актуализация на здравния бюджет

БСП иска актуализация на бюджета на Националната здравноосигурителна каса /НЗОК/ и на държавния бюджет, обяви лидерът на партията Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - БСП иска актуализация на здравния бюджет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато нещо не работи трябва да фалира бильони да прелее пак няма да стигнат същото е и в пенсионните фондове който може да си позволи да се лекува който работи взима пенсия безплатно само за хора в неравностойно положение това аз мисля че е справедливо

Трябва да си комунист ,за да си представиш,че една конярка като Нинова,може да диктува на законното правителство как да управлява! Ненужни напъни за показна простотия,другарке Нинова! Май пак си изпълзяла от дупката по пижама.

""Законно'' правителство с 15% гласове за него от народа??????? Ревете че няма направления, че няма пари за лекарства ама с въщото време плюете че се иска увеличение на бюджета на нзок без да си давате сметка че като се платят дължимите пари на чужди здравни каси за вас нищо няма да остане..

Тези от ГЕРБ са толкова загубени, че за 10 години не вденаха, че на комунист дори метла да мете улицата да му дадеш или ще я открадне, или ще я счупи, или и двете. И от глупост и простотия взеха, че назначиха комуняга за Директор на НЗОК. И сега комундела ги прави луди и щастливи. Хак да им е на ГЕРБ. Сами си докараха тази тегоба. Крайно време е раберат, че на комундел не бива да му се дава каквато и да било държавна работа. А сега в държавната администрация и в държавните фирми е бъкано с комунисти.

Ами те в герб 80% са комунисти и тоя шеф е тяхно предложение защото знаят как се краде и са чакали повече аванта ама нещо им се рамириса групировката от всякъде..

Видяла жабата че подковават вола ... Не мога да разбера, малко ли им е че партийните им болници източшат най-много касата , че и актуализация щели да искат. БСП са най-големият вредител ш здравеопазването и докато не се изрежат метастазите им няма да се опреви здравеопазването.

Ако някой счупи крак в чубина,получи бъбречна криза, или спука апандисит има европейска здравна карта...ЩЕ получи ли безплатна спешна помощ на място,или ще му кажат плати си? Ето този въпрос ме вълнува,ама всички мълчат по него като пукали!!!!!

първо ще ти окажат помощ

Като не мога да платя какво става?

И после ще получиш сметка за няколко десетки хиляди евро. И ще теглиш заем да платиш.И да знаеш,че мърдане няма.

Смятайте, че си е спечелила симпатията на докторската гилдия, не, че управляващата коалиция не иска да даде повече...

Г-жо много внимавай.Каква актоализация и защо?Все пак сме още м.февруари.От къде пари?Всеки ще поиска ,но имаше само за вас на едро300лв.към заплатките и никой -ПРОТИВ. Заплатите ви европейски ,а работата ви е да крадете все повече. Не си мисли ,че ще заблудиш хората с "Милосърдието"си. Къде беше?Малко се отдъхнахме от тебе,като искаш актуализация връщай краденото.

Никаква актуализация. Г-жо как така предлагате нещо като не сте се вникнали в проблемите.Или да се харесате. Кажете ми вие знаете ли ,че сме първи по издаване на БОЛНИЧНИ,защото всеки който иска да отсъства от работа най лесно е да си вземе б.л.,няма правила никакви,че от първия до последния месец на бременоста се издава пак болничен.Нима бременоста е болест за всички,че сме първи по ,пенсионери от ТЕЛК,че лекарите с тези дискове, които не могат да се видят като ренгеновата снимка издават масово болнични за фрактури несъществуващи ,че ЛКК комисиите са чиста формалност,,изписват се лекарства без нужда,за да отидат лекарите на безплатни екскурзии,че сме най болната нация точно от това. Но вие няма как да знаете ,защото като щрауса сте си заровили главата в пясъка.Проблемите са много и то навсякъде.За всичко вие сте виновни.

И аз искам веднага да влиза в НС гласуването за отпадане на давността при престъпленията от приватизация ама ти не даваш. Нали си дейна участничка в тези престъпления. Искам да обясниш и защо харизахте с Овчаров Пловдивският панаир на Гергов!!!

Кака Курни се върна от Америка и се започна пак с цирк "Буш" да ме прощава Балкански. * цирк Буш: смехотворно и жалко зрелище, при което много хора откровено се излагат (ако са политици по предварително подготвен сценарий)

Каква актуализация в средата на февруари!!! Това не са задължения натрупани за 1 месец, а такива, които са били известни. Защо тогава ЗК не е предвидила средства за погасяването им преди "госпожата" разбирам, че иска да прави мили очи на хорицата и да играе роля на истиска опозиция, ама нека да е малко по-сериозна, все пак не ядем доматите с колците!!!

Герберасите кога ще проумеят че ''бюджета'' НЕ го е правила Нинова а сегашния задравен дето много добре е знаеш задълженията ама се перчеше че са на ''о'' с надеждата че няма да го изобличат..

Никаква актуализация на бюджета. Престъпниците и мародерите от БСП от години точат НЗОК. Време е да им се спре кранчето!!