Нидал Алгафари: Български наемници се бият срещу ИДИЛ

Български наемници участват във военни формирования, които се бият в Сирия срещу „Ислямска държава“.

Обратно в новината

Коментари - Нидал Алгафари: Български наемници се бият срещу ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бо Бо

Нищо не се заплита, а се разплита. Въшката се напи с кръв и излезе на челото. САЩ, Англия, Франция, Германия и Израел, "точ в точ", по пътя на Хитлер са на бойната пътека и надават бойни викове. Да, купиха си световните медии, но арената е открита и всички видяха кои са. ИДИЛ - ТОВА СА ТЕ! ИДИЛ Е УНИЩОЖЕН, ЗАШОТО СЕГА ТЕ ВЛИЗАТ В ИГРАТА С ИМЕНАТА НА ДЪРЖАВИТЕ СИ!

Българите на Кадиров. И дотам ли стигнахме. Няма да се учудя. Иначе е логично Кадиров да се трепе с ИДИЛ на сирийска земя, щото ужасът му е , че 8 хиляди войници на ИДИЛ ще се върнат в Кавказ, и тогава ще трябва да му леят куршум и да спи на кушетка до Путин.

Нидалчо е челник в трафика на хора за пари. Пръв борец за ислямизиране на Европа . Тристигнал тук по комунистическа линия , първа дружка със дс и участник във всичките им мръсни операции в близкия изток- наркотици, крадени стоки, трафик на хора. Добре ще му подейства с цялото си семсяле да ги върнат по родните места и при червените му събратя на Асад. Само, че службите се командорят от старите дс боклуци и вместо да го изгонят, тва леке ни реди политиката и дава наклон.

Каквито и да са били без въздушна подкрепа и най добрия спец наз няма шанс. Направете си изводите ние каква армия имаме като нямаме самолети!

този човек кога ще бъде екстрадиран заедно с приятелчетата му

Нидал Алгафари е агент на Шесто управление на Държавна сигурност с псевдоним Наско".Бивш пиар на БСП,бивш пиар и на агент Гоце.Пръв призова да приемаме "бежанци" за да им вземем парите.С брат си ходеха в Турция да по лагерите да трафиканстват сирийци към България.Използвач.човечЕ без достойнство.Да си заминава с цялата рода в Сирия.

Струва ми се, че повечето коментиращи, а за съжаление и Алгафари и други политици-манипулатори, представят войната в Сирия в черно-бяло. Или се биеш за Идил, или срещу ИДИЛ. Или си добър (от нашите) или лош. От това, което съм чел, нещата са доста по-сложни. Там явно има повече от 10 значими воюващи страни - БААС-исти, кюрди, Даеш, тюркски племена, и куп други. Едва ли не всяко село и племе се бие срещу всеки наоколо. И е супер невярно да се каже, че вагнеровците са добри и с кого се бият. Според мен точно те се бият за пари и пляча и на страната на този, който плаща. И никое не е напълно добър в тази мръсна вайна. Наш или чужд.

Преди появата на ИДИЛ, бях гледал руски клип, който показваше българи биещи се на страната на бунтовниците в Сирия. Ако са същите хора, няма как да воюват срещу ИД, а за нея.

Бунтовниците в никакъв случай не са само ИДИЛ.

Въобще няма други! Преди 2011 г. нивото на живота в Сирия беше по-високо от онова в редица държави от ЕС - България, Румъния, Словакия, Полша, Португалия. А при такъв живот никой не прави бунт на живот и смърт (справка - изброените по-горе държави). Всички бунтуващи са внесени отвън, а на малкото местни, включили се първоначално от външни сили са им са били обещани небето и земята.

аз,сам арабин и когато,прочетох,това което пише това момче се изомих.тои не е добре с централния мозак,не е журналист,а е някакав подлезурко.

Интересно, би ли ни посочил какво не си съгласен с неговите думи?

Доказателства? Когато се пишат такива неща, трябват неоспорими доказателства! Такива един чул, че друг видял са несериозни драсканици.

Глупости! Няма убити никакви българи, няма убити никакви руснаци, изобщо няма никой убит - това са соросоидни лъжи с цел да злепоставят Русия пи Путин! Те изобщо нямат войски никъде освен охраната на Кремъл и мумията на Сталин! Те преливат от любов към целия останал свят и особено към враговете си . Някакви си тука искат да ги очернят, с някоя си армия, частна, Вагнер, която е създадена от ЦРУ с цел да злепостави руснаците!

КАКВО СЕ ОПИТА ДА КАЖЕШ ПО-ГОРЕ?МАЙ НЕ СИ НАЯСНО СЪС СЕБЕ СИ,А?

Tова е лъжа че има опасност от страна на исляма, всички знаят че така нар . ислямска държava създадена от пентагона . Cега в момента задокеанският монополист внедри друга терористична групировка като пкк или пйд все едно и също изпълняващи американският план на разпокъсване на Cирия.

Този се беше покрил за дълго покрай слу4ая на брат му с каналджийството на мигранти.А може и самия той да е у4аствал.И кой му дава трибуна-Коритаров.Един либерал и антибългарин.

Няма значение дали заради идеи или за пари, или заради и двете се бият, жалкото , че са загинали. Нека тези които са ги убили да бъдат постигнати от същото.

Нидалеее и ти си една руска подлога дето само тая земя ражда.

Наемници,бият се за кауза, за пари или просто защото са авантюристи.Националноста няма значение.

Една седмица мислиха и измислиха. Българи в Сирия.

Наблюдавам конфликта в Сирия от няколко години. До сега нито съм чул, нито видял български гражданин да се бие, за който да било. Не изключвам разбира се да има такива. ЧВК Вагнер(за която се намеква) е частна компания и аз вече съм писал за нея. Там би могло да бъде нает всеки, който е ходил войник и не е много стар. Но нещата около нея са обвити в мъгла и малко се знае- кой я финансира, личен състав...Самите наемници подписват документи да мълчат.

ха така Дир Ко стана ве къде ми се изпари и моя коментар и друг коментар на друг колега М ? И какво лошо имаше писано в тях или имаше пак много истина ей а вашия модератор така не я обича !?

Аз го прочетох и ти отговорих, но и моя отговор замина в кошчето:)

Сирийски олигарси бяха изпратили вагнерчетата на тази операция!

Господина да не е Отдел кадри на тия??

Той е от "Приятелите на Сирия".

да фана да си разплета чорапите ли?! Ако е имало бг наемници те са отишли по свое желание там.

Фалшиви новини.

след една седмица мисловни напъни тъпите руски пропагандатори измислиха- вСирия имало българи дето се биели срещу тероризма, ама американците ги гръмнали . Великия проблясък на тъпия пропагандатор е че сега българите трябва да мразят американците.

Алгафари, и той се включи в дезинформационната война на джуджето. Аз затова уважавам позицията на Австралия-там бе лишен от гражданство един, който се бе завърнал от Сирия и твърдеше, че се е сражавал срещу ИДИЛ. От правителството му бяха казали: Ако искаш да се бориш с някой враг на държавата - имаме армия! И му биха шутът!

Джуджето? Кой е това, на кого е лепнат този етикет? В Австралия е така, но в САЩ наемник е една от многото професии. Регионът, включващ повече от половината свят е по техен модел и подобие, или поне се натискат да стане така, и няма нищо укоримо и необичайно. Работа, за пари, че даже и полезна в случая.

така нарича 49499 за себе си.

Грешка на руснаците е ако мислят, че чалмите могат да са войници. Наистина е по-вероятно чалмите да са понесли кюрдския удар миналата седмица.И по-добре. Тъй и тъй ще реват майки/жени,но макар и луди рускините раждат хора.А чалмите? трудно

*Коментарът е скрит, защото е етнически нетолерантен...... ало ДИР а !!!!! та тоя няма родина ...ако имаше отдавна да е там..... колко жалко...

ПР-а на БСП по телевизията за пропаганда говори неща като излязли от Тролската фабрика на Путин.

ромски наемници с бг паспорти !

Противен каналджия !

Това да не е за отклоняване вниманието от наемниците на ЧВК Вагнера,дето дадоха фира наскоро ?

от 25- 30 000 наемници дали има 20 българи от ромски произход с бг паспорт ?

няма ли да го осъдят за нарушаване на нац. сигурност? И да го екстрадират в родината му!

Ми смятайте. Само кажете как смятате - с калкулатор или със сметало?

На пръсти. Мисленето не им се отдава! Не са го учили в ПУЦ-а.

Информацията е получена от анонимен източник пожелал достоверност

според руски източници в ИД има 2500 руснаци. Значи българите са на правилната страна..ха.ха

Ал Джазира е филиал на ЦРУ. Цру е най-голямата, най-яко финансираната и най-смешната терористична организация в света. С 638 неуспешни атентата срещу Фидел Кастро!

от опорни точки! Що си мислите, че лъжа, повторена 100000 пъти, става истина? Тва е по Гьобелс, той ви е учител...

Обявените опити за покушение на Кастро са официално обявени от ЦРУ. Това не е число измислено от някой друг, а е от американците. Накрая решили, че ще си умре от старост, както се и случи. Интересно ако някой направи 638 опита да убие американски президент, как би бил наричан? Да предположа ли, че ще е терорист?

Аман, заман от твоите Гьобелсови интерпретации. Но сигурно третополова отрепко, малко ЦЕНТЧЕТАТА взе, като повтаряш МИЛИОНИ ЛЪЖИ ПО МИЛИАРД ПЪТИ.

Точно този дето разправяше за ИДИЛ че рязането на глави биле инсценирани как не го е срам да се показва по телевизорът?

По-добре да ида да мизерствам в Русия, отколкото да да ме гръмнат за долари в Сирия.

Ами, явно ако поживееш достатъчно в Русия ще ти се струва доста приемливо да умреш - защото по данни на запознати хората от Вагнер в Сирия са около 3000. Поправка - вече са около 2700.

имало и зелени човечета..булгаристанеца е тъп,страхлив и алчен но не чак толкова тъп д а мре другаде.

Тинтири-минтири! На коко чашки беше като ти го разказаха "достоверните източници"?

Щеше да е проблем ако България официално с военнослужещи взима страна в конфликта. Това че някой бил наемник въобще не касае официалната българска позиция. Все едно да се притесняваме че някой наш , някъде точил карти и го тикнали в тайвански затвор. Все някакви пишман спецове знаят всичко, все информатори имат, все някакви интриги плетат, няма нищо полезно за държавата да свършат като са такива спецове, ама дай им изяви по медиите. Слабо ме интересува че някой си отишъл срешу пари да убива мърши, а други мърши да се стараят да го взривят.

За Нидал Мангасари и неграмотниците от българските медии, всичко е толкова просто и даже "Рамзан Кадиров ги командвал "...!??

АЛЧНИ ЗА ЗЕЛЕНИ ПАРИ БЪЛГАРСКИ РУСОФИЛИ БИЛИ ОТСТРЕЛЯНИ НАДЛЕЖНО В СИРИЯ. ХА НАЗДРАВЕ!

ХАХАХА, ИЗПЕКЛИ СА И НЯКОЛКО БГ РУСИФИЛИСТИКА, ХАХАХАААА

ей, съвсем се оскотяхте, соросите!

върви в Сирия да те гръмнат американците.

Под името Мохамед Абдула да не стои Иво Инджев.

Добре щеше,да е ТОЙ !!!