Пиян шофьор помете жена на пешеходна пътека

68-годишна жена е блъсната от пиян шофьор на пешеходна пътека в Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Пиян шофьор помете жена на пешеходна пътека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали не трябва и в България да се въведе китайската практика-наркомани и пияни водачи на МПС- на стадиона и ТТ или Макаров зад врата. Може и да има ефект......

Ако някой напише, че ваш близък е бил"пометен" как ще се чувствате?

Явно, проверките на КАТ са след инциденти.

А има ли КАТ и ДАИ в България?

Ако се разровите в подобни новини назад през годините, ще видите, че от пометените на пешеходни пътеки, 90% минимум са жени. Не оправдавам шофьорите-изроди в никакъв случай, но моля Ви, жени. Крайно време е да се вземете в ръце и да осъзнаете, че по улиците е пълно с получовеци-полуживотни и това, че сте били на зелено като сте пресичали няма да намали болката на близките ви, когато ви пометат и ви убият. Като таласъми сте по улиците, като водолази, като коне с капаци. Пазете си животите, убийците са си убийци и ще ги има в тази кочина. Всеки божи ден, съвсем честно го казвам, когато жена ми излиза, й казвам "Пази се като пресичаш, моля те". По 5-10 пъти на ден. И пак я хващам някой път като тръгва да пресича, гледа само напред или надолу, щото била на пешеходна пътека или била на зелено.

не минава за домашно насилие, щото е на улицата))): Ама иначе жендърите продължават да ви плащат де...

Тоя пие две водки за добро утро !

Няма оправдание да пиеш и да караш. Трябва закон - хванат ли те с алкохол - в панделата за 1 месец. Раниш ли човек - година. Смъртен случай - 15 г. /умишлено убийство/. Всичко останало е ала-бала.

Всъщност проблемът е в способността да дадеш адекватна оценка на собствените си умения. Ако си сериозно недоспал, реакциите ти са подобни (че дори по-зле) като да си ударил 200 гр. концентрат. И без значение дали си недоспал или пил, ако караш със съобразена с реакциите ти скорост не си опасен за околните, и съответно обратното, дори да си трезвен, ако караш с несъобразена скорост си опасен за околните. Погледнете статистиката на КАТ, близо 50% от жертвите са в ПТП поради НЕСЪОБРАЗЕНА скорост.

Каква е тази глупост НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ? Скочиш в дупка и изкривиш джантата, и вместо да съдиш за обезщетение КАТ ти пишат акт НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ!!! Поледица, няма кой да опесъчи и пак същото...

прокурора и съдията ако не си вземат дължимото в джоба ще съдят само това, което ти казваш.

Е и, сега какво? Такива съобщения станаха ежедневие. Явно министърът не си върши работата, а и не го бива.

Аз също се учудвам ако има ден без ударен на пешеходна пътека или челен удар в новините. Жената ми разказва преди малко един как набил спирачки пред пешеходната и едвам спрял, а като тръгнала да пресича глупакът също потеглил и щял да я качи на капака, че и ги редил някакви отвътре. Какви са тези олигофрени, той може би си мисли, че предимство за пешеходеца означава да не го сгазиш, а иначе пак си минаваш пред него. Да уточня градът е Русе и е ПЪЛЕН с некадърни карачи. Един авер го удариха 3 пъти за един месец, два пъти му взеха предимството и един път неспазена дистанция. А аз съм се наплашил и от години в БГ кола не карам, като ми се дава газ ходя на картинг. И понеже живеем в Германия да добавя, това, което ми прави впечатление е средната скорост на магистрала тук - в средна лента се кара със 120-130, в дясна се кара с 80-90. Такива дето да заемат за дълго лъва няма много, то е и забранено, по закон изпреварването е 45 секунди. За няколко секунди няма да те тормозят, но си имат цивилни коли, които карат в трафика и дебнат. Ако някой се обади за джигит с хеликоптерчето го намират и м пращат една патрулка да го покани на беседа. За неспазване на дистанция също гледат. И както каза едно от шефчетата - Не хващаме всички разбира се, но хващаме най-лошите нарушители. И народът кара дисциплинирано.

Ееее...да не забравите да го пуснете...той без да иска.. Дано се възстанови жената бе з последици...

Абе в този Пловдив катаджии има ли,Началника им как си стои още на стола?

В Пловдив доста често взеха да се изтребват по пешеходните пътеки. Тоя в 1 следобед с 2 промила... явно си обича работата и я почва отрано.

Пак в Пловдив.