Коментари - Сашо Диков си тръгва от BiT | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...отърване от тях няма, всички на софрата, а той говори и поучава народа...да ходи да играе в клуба на пенсионерите карти, ще си намери някоя баба аня пенчева, с два мъже, как е пенчева, сега разнасят от герб една друга другарка показно, онова време бай тошо си имаше и той, но тогава нямаше камери, гласност, и седнал мъжа на ася да говори в една от телевизиите, че бил репресиран, всички репресирани, няма що, затова всички в телевизията, писна ни вече едни и същи физиономии, идвай саше, само там ще се ожениш за някоя озъбена баба, а ти имаш пари, ще й купих ченя или чиния, гледай тях, роден 19571956ли си , мама ти да каже, редно беше, тарикати, баща му с цървули, а той виж, отстъпи място на младото поколение, и при соца и при демокрацията все едни на хранилка, колко ли пари има сдиплени в буркани, време ви е да отстъпите, че много неграмотен народ идва

Кулезич е от Хасково, Поздрави мила от града на забравените котки хахаха, имаше умен и красив народ, но комунистите ги трепаха всички до един

Като чуя за Сашо Диков и се сещам само за: "Асене, Асене, върни"..

Сашо Диков с го получи, след като оплю Кулезич, а сега се видя , че порнографията по всички тъй наречени медии. Боклук българи - рая тъпа, това е било винаги в България. хайде слагайте минуси, докато ви отсвирят и вас

Преувеличавате. - просто БиАй - НЕ се справиха с #Кой.

Сашо е ПСЕВДО-спортист,журналист,общественик,интелектуалец.

Ох,олекна ми!Чудех се този човек поради какви качества стана програмен директор и имаше свое предаване в BIT?!Какъв "блестящ" журналист е той с тази бавна мисъл и беден речник-търсещ думите до изнервяне,налагащ своето мнение на събеседниците си и като дементен старец повтарящ постоянно"мъдрите" си умозаключения и като "безпристрастен"журналист в политиката явно демонстрираше жлъчта и омразата си към едни и любовта към други. Хайде Сашо,време ти е да излезеш в заслужена пенсия!

Е ми много се казваше за герберите и ББ, пък се даваше трибуна на Цв. Василев, той пък да открехва за далаверите на дебелия ортак (Кой е - справка от Президента) и ето казуса се реши елементарно. Като ти текат милиарди, защо да не похарчиш няколко милиончета - хем им затваряш устите, хем даваш урок на другите, пък и защо да не имаш още една медия да ти ближе ръцете.

БИТ ТВ няма да ми липсва.

Добрече е Диков, за да разбера, че е имало такава телевизия. Благодаря ти Сашо, благодаря ти Диков.

Кон с капаци си ти моето момче!

Благодаря ти, с радост приемам новата си длъжност

"защо предприеха този самоубийствен ход, да спрат всички предавания " --------- А ми много просто, за да не може истината да излезе на яве! За да слушаме лъжите на БТВ, НОВА , БНТ и другите порнографски телевизии. # КОЙ си знае работата. Цензурата в днешно време стана по-лоша от тази при Бай Тошо селския тарикат.

Да излезе истината наяве ли-коя истина тази на Цв.Василев ли или някоя друга приближена пак до него.То не бяха интервюта с банкера и мънкащия Диков то не беше хвалебствия от набръчканата лелка Кулезич.Една телевизия хвалеща само тези които щедро я спонсорираха.

Купиха телевизията, за да запушат устата на свободно говорещи журналисти. Незнам какво да мисля за братята Бълневи (бившите собственици на BiT) - или не са истински родолюбци, или са просто сметкаджии (защото въпреки, че телевизията беше на загуба, можеха да намерят начин за обществено съфинансиране от българи по целия свят) или и тях уплашиха (например еди коя си мафия в USA) Българи останаха 2 медии, които все още се водят свободни. 1. Всетниците "Капитал" и "Дневник" 2. Вестник "Сега" Сега Протопиев е "хванат за топките". Молим се да издържи. Машо Бончев също от година се опитват да го "хванат за топките". Незнам дали и той ще издържи. Молим се и за него. И край???

Има СамоДве неща които СА ясни : а. БиАй - свърши Всичко което Можа ...и б. Прокопчо - го търсят под-дърво&камък.

Какво става с Прокопчо? Не разбрах!

собственици след като са постигнали "американската мечта" от тираджии да станат телевизионери сега очевидно имат "нови" проекти... Ще видим...

афера_бг е наj-независима

Невярно. - по АбсолютноСъщият като Тук подход - виа "коментари" Се манипулира проКремъл тенденция.

заглавието е -сашо диков напусна BiT защо ?

Описателно : - Вие (примерно) - Работите и Свършвате Неща като Служител... Виждате че Отвсякъде #Кой създава Нонстоп Целеви Инсинуации/Саботажи и т.н. ... Собственикът се Предава и Продава... И ! - ТочноТоз #Кой купува ! Е, ВиеЛично що Ще направите ?

Лично&СтриктноОтчетно : а. Намирам че БиАй - Свърши Всичко което Можа б. съобразно Данните - Целият ВоустинеЕкип си Отива ...а Продажбата - Означава че Вълневи&Големите просто вдихгнаха ръце поради Бясната офанзива на Вси"наште" И ! - Гениално прибраха Немалко парса от Вси"наште" за Нищо !, защото Без Екипа - БиАй Е Нищо. -------- ...с което - Тоталното озадунайчване на медиите у Нас - Е Факт.

Кой ли пък го има този отвратяга Сашо Диков за журналист. Той освен да лае и се повтаря докато и на глухите им втръсне, друго не прави. Отдавна трябваше да не е на екран, рядко противен човек.С голямо удоволствие чета новината и се надявам че от тук нататък няма да му гледам физиономията и слушам скандалния тон на небивалиците които поднася като нвина.Беше се взел много на сериозно горкия.

не знам защо ,но след 28 г. демокрация ,все още четем ком.изказвания като твоето ! комунист означава индивид ,който не търпи истината и критиката,защото се се смята за богопомазан от низшите гои ! за мен сте абсолютни изродчета ,подобни на хлебарките !

Не правя оценка на журналистическите качества на Диков. По-важен е фактът, че в своето предаване той даваше трибуна на хора, които никъде другаде няма да поканят. Втръснали са ни едни и същи физиономии от всички партии, които са ги излъчили като говорители и повтарят едно и също. При Диков беше по-различно, но вече няма да е. Пак се връща пълната скука.

Гледай и слушай тогава другите лъжливи и цензурирани канали.

миро Янев не е собственик.Ралица Василева и Силвия Великова няма да работят при работодател пеевски!

Още има време с "Уайлд кард" да го включат в "Като две капки вода", и след това в заслужена пенсия ;-)

128 бона му е обезщетението.Боли го главата!

Какво обезщетение като напуска сам, те това само са чакали

Да види сега този пелтек Сашо Диков, как ще си намери ТВ канал, който да му се вържв! Най-после тази пенюга отива на битпазара за ТВ боклуци!

от както не е между живите батето този пелтечещ простак го гонят като циганин от всички телевизии и така и не разбра,че за нищо не става

Дискретно : - Екипът (който си Отиде) - преминава към ТоталноОтворена Публична платформа .

С тази продажба запушиха устата на свободната журналистика. В БГ истини не може да се говорят!

Бай Ганьо прави бизнес. Купува се нещо работещо, разбива се, назначават се наши хора и всичко се скапва

не е бай ти ганя, а е некое моше

...BiT-ят си е BiT, си е... ....

обиколи всички тв

сашко стига си гледа личния интерес. медия може да се води само по честен начин. в интерес на хората. хората веднага усещат ако ги лъжеш. а ти си точно такъв лъжец.

Песимистът: България е на 109 място по свобода на словото от общо 180 държави. Оптимистът: Да,но след нас са Русия на Путин и Турция на Ердоган. Песимистът: За сега...

като не се спазва омертата-за БОКО,ШИШИ,ЦЕКО И ЦАЦКО-добро или нищо е така....изчезва цяла телевизия барабар с водещите....една малка Северна Корея насред Европа...

Тук е Латинска Америка!! Нямаме връзка с Северна Корея!

Someone

Много добре, че се маха. Откакто стана програмен директор там то не бяха интервюта с Цветан Василев, то не бяха внушения, че е набеден от лошите, че е откраднал парите и т.н. Същото беше и в предаването на Кулезич - дитирамби за Василев. Уточнявам, че с удоволствие гледах "Код 11-13" и "Една различна неделя".

BIT вече е напълно безинтересна телевизия. Ясно е кой и защо я съсипа. Да се надяваме, че някъде ще се появи нещо актуално.

Диков не е префърцунена журдама, но задаваше въпроси чийто отговори са важни не само за обезверените,но и за измъкването на страната от клоаката.Да е все такъв!Но, сега се задават подобни въпроси от друго ниво,което не може да се купи!

Щом някой журналист си позволи по-остър език и започне да поставя неудобни въпроси, веднага му взимат мярката. Така беше в соца - ние, по-възрастните, помним добре тези похвати. Щом новите собственици са решили телевизията им да е по-атрактивна и насочена към младите, значи са на път да я обезличат като всяка друга. Това с рейтингите ми е много съмнително - младите имат телефони, таблети и компютри, телевизия не гледат. По-добре да се насочат към турските сериали, там аудиторията им е сигурна.

Не бе, просто сменят екипажа. Всяко нещо с времето, а пък и уморените коне ги убиват нали.

Ами новите собственици явно спазват принципа, че със стари к*рви нов публичен дом не става.

дъртата пръмова и пияният доктор са му обещали БНТ.Те там реанимират мухлясали старци.

Сърбия."Не се кахърете.Още ми е необходим и ще го приютя някъде."

Ама много бяха взели да си позволяват! На какво прилича това? И Боко ги приключи набързо! Освен всичко друго не започваха програмата с "Добро утро, Енвер Ходжа (Бойко Паша)!".

Топ журналиста на България остава гладен,бос несретник на улицата.

Моите уважения Сашо,но или си смени професията или ходи на обучение на логопед,дикция и прочие науки за говорене.Мъка е човек да те слуша,ти говориш нечленоразделено,накъсваш хъкаш,мъкаш,направо на човек му иде да счупи приемника като те слуша.Кой те е излъгал,че от спортист,някакъв може да си журналист. Едно време като те махнаха от БНТ ли къде беше не помня,дадох банкет,че повече няма да се мъча да те слушам.Наистина ли не знаеш,че си мъка за слушане.

И какво сега ОФИЦИАЛНО, по всички телевизии ще работиМЕ,ще пишеМЕ и ще четеМЕ , замениМЕ официалния БЪЛГАРСКИ ЕЗИК с БойковиЯ банкянски, вече официално софиЯнски диалект ?

Натам е тръгнало. Бай Тодор не можа да въведе "дублетна" форма на социализЪма и комунизЪма, но заради Борисов може да признаят мекането за официална езикова норма. Онемях, като чух уважаваният преди от мен Мурдаров да нарича неграмотния му език "симпатичен". Срина ми се в очите, но какво от това.

Целувай там на правилното място и взимай парите .

Този клоун много одавна трябваше да е снет от екран!!!!Липсва му правилен изказ и интелект!!!Дано не го вземат дори и кабеларките!!!Просто НЕстава за журналист!!!

Да, не се справя с политически коректните изказвания! Казва си всичко както си е. А това не се прави в съвременната журналистика!

в Пловдив стана притежател и на тази медия в България! ИМА ЛИ НЯКОЯ МЕДИЯ В БЪЛГАРИЯ КОЯТО ДА НЕ Е КУПЕНА ОТ НЕГО?

Купи си и ЦУМ. Една стена го дели от МС, но сигурно вече има врати направени в нея (за по-добра комуникация с МС)

Без да се правя на нечий адвокат, но Вие бъркате Георги Гергов с Красимир Гергов.

Правилно .Всички телевизии и вестници тук трябва да се кланят и възхваляват нашия вожд и неговата ОПГ , а вечер да завършват с лека нощ Бойко ходжа .

След като са се убедили в неефективността на този пореден соросоидно пропаганден канал, е нормално да предприемат съответните действия - смяна на "собствениците"/защото истинския собственик на тези мрежи за промиване на мозъци е един/ и създаване на предавания с нови заглавия. Ако политиката и съдържанието е същото/а то ще е/, ефектът няма да е по-различен. Но щом има кой да дава пари, нека продължават...

Сашо Диков, Поля и Люба ако дадът сметка къде да дарим пари за новата им елевизия бих им дарил пари, само и само да има свястна журналистика.

Останаха само няколко истински свободни ТВ канала,най- смелите и открити критици на корупцията и недъзите на държавата.Последните бастиони на свободното слово са каналите :Тянкоф фолк,Тянкоф Ориент,Фен Фолк,Планьета Фолк,Дик ТВ ,Никелодион и бТВ Комеди.

Ами дайте номер да му съберем помощи като толкова мислите че ги вълнува хората тази ''новина''...И какво като си тръгва???нещо журналистиката да е загубила???а и кой гледа тая телевизия???

И като е така и никой, а и теб не те интересива чий го търсиш и ти тук, бе боклук!

Извинявам се ама май и аз съм попаднал на боклучарник като ви чета простотиите дето и форумите си присвоихте щом не са на вашето мнение пишещите.. Колко да ви плащаме за да влиаме и да си каваме мнението а не срещу пари да спамим????

ще разберем кой е купил телемизията. Според мен е ...някой който поиска да се упражни цензура над журналистите които работеха там.... Трябва да е някой който харесва статуквото.

Естествено е, че е ЧИЧКО ПАРИЧКО. Като ги няма парите за собствена телевизия Диков, така ще му "запушват" устата. ПАРИТЕ, ИГРАЯТ!

в края на крайщата в българия остават само циганите и всеки инвестирал в каквото и да е губи,погледнете навсякъде гъмжи от цигани гладни и злобни готови на всичко.

Те още не са готови с новата програма. За мен е непонятно защо предприеха този самоубийствен ход, да спрат всички предавания преди да са готови с новите, коментира Диков. Телевизията бе продадена в началото на февруари, а на 9 февруари, с встъпването на новата управа, всички предавания без новините бяха спрени... ===================== Е какво толкова има да ти е непонятно, бе Сашо! Щом са купили телевизията и веднага са спрели предаванията й, то е ясно, че точно затова са я купили! На това хората му викат цензура, типична за диктатурите, но тъй като не сме твърда и открита, а мека и прикрита диктатура, имитираща демокрация, не могат направо да спрат и затова им се налага да похарчат малко пари! Твърде много истина звучайа от там и от предаванията ви, Сашо, и това е цената за този лукс. Защо си мисля, че ви е пределно ясно... Както и да е - евала за това, което правехте и направихте!

Сашо Диков се спря в кръчмата пред телевизията...

дали имаме медии или всички са пропаганда всички медии се кланят на обединените идиоти докато съсипаха десните партии нещата са толкова очевидни че чак е грозно

То па едни десни партии. Същото и с левите. Партиите у нас не защитават дребния бизнес и средната класа. Доколкото въобще имаме такива класиа. У нас класите/избирателите/ са 2 млн. пенсионерска класа най-голямата и най-решаващаъа на избори + 500 000 чиновници, учители, лекари, полицаи, военни... + 500 000 на минимална заплата +300 000 на социални помощи и субсидирана заетост + 1 млн. със заплата до 1000 лв. месечно Мнозинството политици са полулисти, интересции, некадърници и послушковци. говорят всяка вечер по телевизията глупусти като тази, че нямало инвалиди, а хора с увреждания.