Отложиха избора за шеф на СГС, Светлин Михайлов е в болница

Изборът на нов председател на Софийски градски съд беше отложен от Висшия съдебен съвет, след като се оказа, че единият кандидат е приет по спешност в болница.

Обратно в новината

Коментари - Отложиха избора за шеф на СГС, Светлин Михайлов е в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този май се разболя, след като бандата на Пеевски и Цацаров го бе уредила да заеме поста, при излизането на тази статия във Фрогнюз: Стайков: Как се става милионер в съдебната система? 02.19.2018

Николай Стайков от Фондация Антикорупционен фонд представи пред Хоризонт въпросите, които представляваната от него организация е задала във връзка с кандидатурата за председател на Софийския градски съд на Светлин Михайлов, който от 2004 година до 2009 година вече е ръководил работата на съда. Стайков подчерта, че Софийският градски съд заслужава специално внимание, тъй като в него има множество специфични производства, например по отношение на политическите партии. Според Стайков задаването на въпросите, свързани с имуществото на съдия Михайлов, е логично, като се има предвид, че той е декларирал банкови депозити, възлизащи на 7-цифрена сума и общо шест недвижими имота, а магистратът е прекарал целия си работен стаж в съдебната система: Логичният въпрос - как се става милионер в съдебната система, трябва да бъде изключително сериозно поставен и това сме направили във въпросите, които изпратихме, подчерта Стайков. Сред сделките, предмет на тези въпроси, са дарения между роднини за няколкостотин хиляди лева, както и сделки за придобиване на изключително ниска цена.

само една тема може да ,,разболее,, при нас политици,съдии и ,,бизнесмени,,... ,,от къде са ви...,,парите,,...,,??? удря ги ...,,епидемия,,...!!!

За да разширим обхвата на вица, разказан и от самия Бойко (да се слави името му), човек не може да избира 3 неща: родителите си, президента на Русия и .... председателите на съдилищата в България. Хора, тези избори са като избора за председател на БФС - избор с предизвестен край. Ако не се случваше на нас щеше да е доста смешно.

СВИНЯ СЕ СТАВА И ОТ ДОБРО МАЛКО ПРАСЕНЦЕ. НЕ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИ ПРИБЪРЗАНО!!!

Между другото до къде стигна проверката на несъстоялата се кандидатка за КС Гугушева?

Светлин Михайлов не трябва да е в болницата, а в затвора където му е мястото. Не мога да разбера как въобще е съдия, след като е един от най-корумпираните.

Ми вдигнал кръвното, човека - и на него му задали едни въпроси...;)) "Според Стайков ( "Антикорупционен фонд") задаването на въпросите, свързани с имуществото на съдия Михайлов, е логично, като се има предвид, че той е декларирал банкови депозити, възлизащи на 7-цифрена сума и общо шест недвижими имота, а магистратът е прекарал целия си работен стаж в съдебната система: Логичният въпрос - как се става милионер в съдебната система, трябва да бъде изключително сериозно поставен и това сме направили във въпросите, които изпратихме, подчерта Стайков."

Ама, тия от Антикорупционня фонд срам нямат! Да задават неудобни въпроси на неподкупен и независим съдия, моля ви се! Тая непорочна душица в гроба ще я вкарат, ей!