Младежи счупиха черепа на мъж заради момиче

38-годишен мъж от Момчилград е настанен в болница в Пловдив, след като е бил пребит жестоко от двама 21-годишни младежи. Скандалът избухнал заради момиче.

Обратно в новината

Коментари - Младежи счупиха черепа на мъж заради момиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е тоя път ДИР-а ми хареса. Сложили са подходяща снимка, за да може всички да се досетим от чий цветови диапазон са героите в случката.

И на 20 години шамарите помагат,и на 17 ,като се наложи !Така е !Като ги е нямало през първите седем !

От статията нищо не става ясно. Кой защо се е бил и кой е виновен и момичето какво се явява в ситуацията. Може да е дъщеря на пребитият. ;) Между другото се очаква средно 38 годишен мъж да е по-як и кален от 21 годишен. Тук са двама и не е ясно какви са и кой какво е тренирал.

Той пък не може ли да пребие две келеша на 20 години?! Чак на 40 ли са го били за жена?! Това трябва да стане още в даскалото и да се калиш веднъж за винаги.

Май като им гледам годините... кандидат зета е решил да вразуми тъста предварително! ;-)))

Като не стават в леглото почват да бият

Значи щом "момчетата" са на 21 години, момичето трябва да е около 18-19 годишна. Прекалено млада е за 38 годишен.

Агата срещу мaнгълците! ( 2826-ти епизод, турски сериал, сниман в България от края на 1989г. )

Млада и красива жена е застанала помежду тези мъже на честта.

Ми то кво друго? Като изключим психопатите, боят винаги е за жена или за пари.

Искам да правя секс с това момиче.

А може би искаш с двете момчета да те опънат последователно, помисли си???

Мдаа, разправия между двама избиратели на ГЕРБ и избирател на ДПС. Не само Джендър паша Еднокнижник е виновен...

Конвенцията защитава джендърите. Мъжете са насилниците. Колко статии сме пуснали тук, а вие продължавате да настоявате, че имало само два пола, че и мъжете имали нужда от закрила и други врели-некипели. Ние от БХК ще ви наложим истинска демокрация, нови ценности и ще настъпи рай на земята с мноого любов между всички. Няма Бог, няма полове. Има джендъри.

Ауууу, сега от БХК, като видят цвета на юмрука на снимката и край......... Лично за мен обаче, това е правилно подбрания етнос за снимката.

Тук жената (момичето) е ... просто ... е, не де, може и да е умно, обаче то няма вина за спраскания череп. Черепът сам си е виновен. Виж, ако работеше конвенцията, и черепа и другите двама бяха оджендерени още от детската градина, жената (момичето) изобо нямаше да ги вълнува... А жената (момичето), нали точно това иска? А се стреми да го постигне с тонове грим, с липосукции и силиконови цици, с които да прикрие пола си... такива неща, с чиновниците навъртени в обратна посока, но алчни за нашите пари...

Защо жената винаги да е виновна?? тя не е била никой. Въпросните глупаци дано да ги вкарат в затвора.

Участниците в спора са пълнолетни, т.е. пострадалото лице ще издейства на нападателите присъда за средна телесна повреда, както и обезщетение.

Бизнес преговори и интереси !

Защо ми изтрихте коментара? Ще го напиша по заобиколен начин, ако 38-годишната жертва на агресия се е задявал с младата девойка и нейният приятел с друг приятел са я защитили? Защо не напишете и другата гледна точка. Нали уж сте за ИК, за защита на жените, а тук триете коментари на възможен сценарий, за да се стигне до тази агресия. А този сценарий е най-вероятният.

защото са джипсита....при тях педофилия няма,това са особености на етноса

трябват ясни закони и сурови наказания за посегателство! Иначе няма да се ограничи тази епидемия! Ако знаят, че за шамар ще лежат няма да чупят череп! Е това е превенция , всичко друго е празни приказки, НИКОЙ няма право да удря никой друг! Докато се делим на пострадали по съсловия и пол няма да се реши проблема. Закона не трябва да допуска никой да бъде превръщан в жертва !

На каракачанката бъдещите войници,защитници на престъпници и ето и те са като тях.

21 годишни не са момчета а са завършили развитието си пълнолетни индивиди.

докога ще търпим агресията на малоумници, хора с никакъв интелект, под влияние на алкохол и дрога! Позволете ни да използваме оръжията си срещу такива, само когато прочистим държавата от отрепките или направим гета за тях, само тогава ще се успокоим!

Какво момиче делят 40 годишен и 20 годишни....ако беше пълнолетна щеше да е жена...тук говорим за момиче....Ясно,става въпрос за "малцинството"

само не пипайте джендърчетата ,че ООМ ни почват с резолюциите !

Е теб ли да пипат бе "без половий"

да пипат заядливци като теб !

Не "конвенция" - жените трябва да се забранят! И надписи, като пътни знаци - Внимание, жените са опасни за вашето здраве...

И тримата да бъдат призовани в армията. Там в мъжко обкръжение ще се успокоят и "възмъжеят"!

В аскера трябва да ги изпратят, там ако не възмажеят ще възджендъреят.