Афис: ГЕРБ с преднина от 3,6% пред БСП

ГЕРБ би получил подкрепата на 26% от пълнолетното население, а БСП - 22,4%, ако изборите бяха сега.

Обратно в новината

Коментари - Афис: ГЕРБ с преднина от 3,6% пред БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КААК? Само 3 процента? Трябва да са 30. Отговорникът да запретва ръкави и да оправи одобрението. Цвъки, не се услушвай, за тебе става дума!

да ви влезе още по-дълбоко.

Герб вземат 99.8 процента, връщат член първи за ръководната роля на мутренската партия гроб, боко тиквуня става пожизнен диктатор, БГ става 5x (петдесет и някой си там) щат на САЩ. Познато. Ураааааа.

В грешка ста драги/а,за какви седем милиона бълнувате.Ние чистите българи сме има-няма 4-четири,толкова,колкото е по оня план.Стъпиха ни на гушите,няма спор.Заличиха ни.Останалото е цигани и турци.

Затвор за диктатора, затвор за крадците гробари.

Гроб съсипаха съвсем провинцията. Няма хора вече. Няма инвестиции. Мутри крадат и крият данъци. Сива икономика, лъжи и мазане на проблеми. Гроб е една голяма лъжа. като ви харесва - моля. Турция след Сирия ще се обърне към нас. Рано или късно и край. БГ вече е на книга. Няма армия, няма население. Нямаме сили да защитим територията си. Долу гроб.

а не гласуващи цигани има ли?

И за едните и другите и всички останали, само военно положение е спасението. Само че разсипаха армията умишлено, което означава че ще си лаем докато се изпарим.

така им се иска на тези разликата е много по голяма комунягите няма кои да ги избира освен хора над70 години те нямат нито вазможности нито персонал да управляват успешно страната и това вече го разбра всеки нормален човек

Вие имате кауни и тикви - видяхме ви. Аут сте завинаги.

Юри Асланов е бил сътрудник на зловещите тайни служби ДС

Ако на истина има честни избори в България то ГЕРБ няма шансове. Опозицията да внимава много за честни избори да има защото много много лъжат Герб. Много се опитват да ни манипулират като непрекъснато ни лъжат и обвиняват другите.

Всички изследвания са ала-бала!, Те са предварително информиращи народа, какви ще бъдат наложените резултати от изборджиите след евентуални избори! Докато управлението на ЕС се държи от ЕНП, в която членува ГЕРБ, е голяма грешка някои друг да управлява България, а не ГЕРБ! Всички видяха, как ГЕРБ с помощта на Европейската Комисия и Брюкселските чиновници разказаха играта на Правителството на Орешарски! Ден не му оставиха без провокации и политически саботажи! БСП, отлично знае това и се слага в ниското.

Вие имате кауни и тикви - видяхме ви. Аут сте завинаги. Никога вече гроб.

Герб има поръчение от решетников да падне под % на бсп. И Боко изпълнява. Още малко и рапорт приет, рапорт изпълнен.

Преди 3 или 4 дни в този сайт четох, прогнозата на двама видни "политолози" А. Гълъбов и Николов, които с голяма увереност прогнозираха ,че правителството ще изпълни пълният си мандат.Въпроса ми е на кой да вярваме?Отговора ми е ,че медиите давате трибуна на всякакви самозванци ,които третират народа като опитни мишки.

From: боцко To: цвъцко Цецооо!... спешно измисли нова партия! Тримата съединители за нищо не стават, слави трифонов нещо само прай кастинги, а за оня шашавия професор няма кой да гласува, а с дпс не искам да се занимавам че още мъ боли гъзъ и тайпи още ми се сърди че не вкарахме бостаня в парламента. Ша дойдат избори а няма да има кой да ми държи макарите в парламента и кого да се треснем поредния гербав провал!

Въпросът е, за какво ни е т.н. "герб"? Какво ще ни донесе режима на пожарникаря в бъдеще, освен бедност, болести, духовно разложение, тотално оглу*яване и колективно самоубийство на нацията?

Още малко експерименти чрез Истанбулската конвенция срещу позицията на народа и Бойко ще е ЧАО!

И СДС си правеше същите сметки , накрая И. Костов гледаше като Т.Живков през 1989 г.

И всичко е ''точно'' !

и двете банди да са в дъното на класациите по време на избори.

само гроб, руководна роля на тикви и кауни над народ обърнат на дебили - да се свършва по-бързо агонията. Турска провинция и край. Няма население в провинцията. Така е било у нас само при варварските нашвствия през 5ти век. 130 години пустеела обработваемата земя. Дошлите българи лесно заемат територията и правят държава. Сега пак е празно. Кой ли ще дойде. Много ви здраве демократи и гробари крадливи. Окрадохте страната и я разорихте - сега чакаме новия сайбия. Сещате се. Този път ще дойде от югоизток.

5500 души бил недокомплекта на армията. каракачана иска доброволна армия, защото вижда, че сме пълен капут. Страната няма млади, няма и стари вече способни да я защитят. Все едно кой ще спечели. Просто герб ще прикл/чат по-бързо България и ще я издадат на Турция. Не казвам, че БСП е спасението, но определено герб е краят на третата БГ държава. Четвърта не може да има. няма Българи просто вече. Герб е бързо прикл/чване на държавата - ясно и просто. Падането под турско робство е долу-горе агония като нашата демокрация след 1989та. Дтржавността гине ден след ден. Население под 7 милиона не може да удържи 111 000 кв.км. под носа на Турция. по никакъв начин. Не са решили, не са ни свършили. Няма никакъв нац. идеал вече - казвам го по повод деня на Левски. Идеала няма, има агония предшестваща робство.

Че електората продължава да е дебилен?

герб са у кауша в скоро време. Никакви избори за пандизчии - закона го забранява.

след всичко, което показаха мутрата и гробарите, особено с натиска за изродската истанбулска конвенция, само пълен, ама наистина тотален идиот би могъл да гласува за тях! не, че социалистическите крадливци са нещо различно! докато стадото търпи, така ще е

АБЕ, "АФИС", ЩО НИ БАЛАМОСВАТЕ ТАКА????? КОЛКО ВИ ПЛАТИХТЕ ЗА ТОВА ИЗСЛЕДВАНЕ????

Гроб са несменяеми. Бая пара ще налее каун гуменков ама няма да сдаде мирно власт, защото отива в пандиза. Тиквоча също. Целия гроб в пандиза за геноцид и кражби.

Какво са откраднали тези от ГЕРБ? Моля конкретно. И какъв геноцид след като хората ги избират 11 пъти подред?

от всеки проект. За да бъда по -конкретен трябва да избягам в чужбина със семейството си. Иначе ще ме затрият.

Кауна гуменков 11 пъти купува яко.

Ако българите гласуват за ОПГ ГЕРБ, значи са мазохисти и си заслужават съдбата на най-беданата и най-корумпираната държава.

Амчи те и кучатта на село разбраха че БСП са руски кавали.Кой ши гласува за тех ве

Демокрацията изгони и уби над 2 милиона. Страната вече няма хора за да удържи територията си. Когато бяхме 9 милиона при соца Турция беше 60, сега те са 80, а ние под 7. Турция може всеки момент да сложи край на третата БГ държава. Кавали стегробарниците- келяви, ялови, прости, крадливи кавали.

какъв кавал? Кажи бе. Май си просто издънен кавал. Никой те не ще.

Афис?? Това новата социалистическа агенция на Позитано 20 ли е?

на кандидатпандизчиите от гроб.

Оставка за Бойко Джендъра.

Не вярвам на социолозите ... особено на платените, за това: Моля сложете ПЛЮС, ако сте ЗА БСП и МИНУС ако сте ПРОТИВ тях. после ще броим резултатите.

НАЙ МАЛКО С 15 ПРОЦЕНТА ГЕРБ води пред партията на руските кавали .

Едни кавали , водят пред други кавали с еди колко си . И накрая , БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА .

гроб сте у гроба, ама преди това у кауша, мутро ялова крадлива гробарска.

Горе-долу днес резултатите са такива. Но не смеят да включат графа - ако Президента направи своя партия. Какво ще се получи ? Няма начин да не са сондирали. Пълно разместване . Боко и Корнелия са аут. И това ще стане след Европредседателството.

Оф заблудена душица. Въздухът под налягане Радев без подкрепата на дебилните избиратели на БСП няма да вземе вече и 5%!

Тези резултати са ако не се плаща по избори. Всички знаем, че в реалноста ГЕРБ няма конкуренция на финансиране.

Всички знаем за емисарите на БСП за закупуване на цигански вот!Има и техен депутат обвинен за това престъпление!Те тези предатели иначе нямат шанс !

За кокошка няма прошка. Виж за милиони.............еееее това е друго нещо. Там са нашите хора.

Тъй като не вярвам на социологическите агенции ще проверим; Моля сложете ПЛЮС ако сте ЗА ГЕРБ и МИНУС ако сте ПРОТИВ тях.

Като се върне госпожа-другарката Курнелия от Америка, където е сега да види синчето как е и пуснат тема за нея тогава пусни този пост!

Герб сте кауни и тикви без акъл, а на Корни сина и е интелигенция като майка си. Гроб сте банда крадливи дебили и пройдохи.

ОСОБЕНО ОТ КАК ББ СЕ НААКА В СТУДИОТО НА ХЕКИМЯН, МНОГО ДРЪПНА. ПИТАМ СЕ КАТО ЧОВЕК, ПРЕМИЕР КОЙТО НЕ СТОИ В ДЪРЖАВАТА СИ, А ДЕМОНСТРИРА ПРОСТОТИИ НА ВЪН, ЗАЩОТО И ТОЙ ОСВЕН ПОГАЛВАНЕ ПО РАМЕНЕТЕ И ГЛАВАТА, НИЩО ДРУГО НЕ Е ПОЛУЧИЛ, ДА ДОЙДЕ В СТРАНАТА СИ, ДА СЕ ЯВИ В СТУДИО ЗА ИНТЕРВЮ И ДА СЕ НААКА КАТО ГАЛОШ, ПРОСТО Е БЕЗУМИЕ. ТА ПОСЛЕ СЕКТАТА ОТ ПОЛИТОЛОЗИ, СОЦИОЛОЗИ, КАЛИНКИ, ГРАЦИИ, ЖУРНАЛИСТИ НЕ МОГАТ МЕСЕЦ ДА ГО ИЗМИЯТ. ТОЙ КАКВО СИ МИСЛЕШЕ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ МУ МЪЛЧИ. КАТО НА КАКЪВ, ПРЕЗИДЕНТА ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА МИНАЛОТО МУ, ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, КРАЖБИТЕ И РЕКЕТА, ТОВА КОЕТО КАЗА Е ВЯРНО, НО Е 0. 0000000001%, АМИ АКО ИЗНЕСЕ ВСИЧКИ ДАННИ ЗА НЕГО, А? ПРОКУРОРА ЗАЩО МЪЛЧИ, ЗАЩО НЕ СЕ САМОСЕЗИРА, ИМАШЕ СИГНАЛ ОТ ПЪРВИЯ В ДЪРЖАВАТА- ЗАЩОТО С ББ СА СИАМСКИ БЛИЗНАЦИ, ПРИКРИВАТ СИ ЕДИН НА ДРУГ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, ЕТО ЗАЩО ББ ПРЕПРАТИ ПРЕЗИДЕНТА КЪМ ПРОКУРАТУРАТ, ЗАЩОТО ТАМ ЩЕ ГО ПОКРИЯТ, НО ИМА ПРОКУРАТУРА И В ЕС И ТОГАВА........?

Той Радев и да ти каже, че си тъпа червена кратуна, която пише с големи букви пак ще му повярваш и ще се замислиш дали наистина не си тъпа червена катуна :(

Щото хубаво управляват, за това! Аман от платени съобщения!

Този народ е като пияница в четири сутринта-блъска се в един дувар-герб,после се блъсне в другия дувар-бсп,от време на време се натресе в някой дирек -патриотите или дпс и все вика-нищо ми няма,трезвен съм като репичка.

афис на кого беше агенция? а, да, на юри асланов, доведения брат на станишев. наистина, много безпристрастна "социологоия", няма що!!! но ще изчакам и голфаджиите, червен колю, червен кънчо и червен-райчо, да кажат и те някоя още по-измислена смешка. пардон-"социология".

АФФФсю...

Не искаме и двете партии,защото и двете са мафия,дори вече не знаем,кое е по голямото зло!!! На нито един политик от тези две партии не му пука за хората,какво искат хората и изобщо как живеят в кочината,в която превърнаха държавата ни! И двете партии ламтят единствено за власт и пари,пари,които може да докопат чрез обръчи от фирми,а за народа само дране и нови такси,сметки,глоби и какви ли не глупости...

Много слаба преднина, като имаме предвид, че цялата администрация е тяхна и стохици хиляди си пазят заплатите, гласувайки за работодателската си партия. Познавам такива, които влязоха в ГЕРБ само за да намерят добра служба. Да добавим роднини и приятели, които се облажават покрай управляващите и работата е ясна. Смени ли се конюнктурата, същите ще се обърнат като ветропоказатели.

И логично и вярно! Така е!

Незабавна оставка. Доверието във властта отново започва да се разклаща ! Мутрите и идеята за нови избори набират скорост.

афис агенцията на юри асланов от бсп е няма как да е вярна особенно когато е правена "лице в лице" на позитано 20

Всички агенции дават подобни резултати, без значение "чии" са. А може нещата да са още по-зле за герберите, защото ни дойде до гуша от тях. Девет години едно и също!Човек не може да подскача на един крак, от време на време трябва да стъпва и на другия, за да има равновесие.

щом червените платени агенцийки дават такива резултати значи за ГЕРБ е 32% за бсп 22%

Време е вече на всички социологически агенции да бъде забранено 2 години преди избори и 2 години след избори да правят и публикуват проучвания за проценти, рейтинги и др.подобни на политически партии и политици. Да си правят проучвания за комарите по Дунав...

сбогом,сбогом,сбогом казах......,специален поздрав за международника Борисоф и търговската МУ фирма ГЕРБ!!!

мнозинството от избирателите не виждат реална алтернатива на сегашния модел: ГЕРБ + патерица/и или БСП + ДПС + патерица за цвят или по принуда. Ако това дето са получили като резултати се запази като тенденция ще има обаче нещо твърде интересно. ГЕРБ ще трябва да управлява ... с ДПС, а те не са като досегашните им патерици. Те имат не по-малко свойството от ГЕРБ да ерозират този с когото са в коалиция.

дпс и герб имат общ началник.и това не е нито боко,нито циганина.Здрава мафиотска структура държи властта чрез герб и дпс и точи държавата и еврофонзовете.