Момче от социален дом скочи от третия етаж

Младеж на 17 години е в кома след падане тази сутрин от третия етаж в Центъра за настаняване от семеен тип в Роман. Лекари се борят за живота му.

Обратно в новината

Коментари - Момче от социален дом скочи от третия етаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тези домове, изоставените са основно деца на циганския етнос. Докога Държавата ще разрешава на тези хора да създават нещастници, които ги хвърлят по домове. Раждат на 11-12 години. На интервю по ТВ дадоха жена от етноса - на 52 години има 50 внука и 40 пра-внука. Нормално ли е? СЪД за педофилия на всеки 18-годишен, оплодил по-малка от него. Ако непълнолетни създават деца, родителите им да работят в Трудови войски за издръжка, до започване на работа на непълнолетната майка. СЪД и ТРУД ПРИНУДИТЕЛЕН за всяко дете, създадено от непълнолетни, да видим тогава дали няма да имат по две деца и да ползват предпазни мерки за бременност. Били бедни, а сватбите им са по три дни за хиляди, десетки хиляди левове, без да работят, о кражби. Традициите им били да си крадат булки и да раждат на 12? Ами тогава в Трудови войски до пълното ограмотяване и изучване на създаденото дете!

Още от времето на социализма в тези домове е страшен терор. По-силният над по-слабия. Деца деца изнасилват. Чистачка ми разказваше какво се случва там. Като ги водели на лагер, малките момченца спели в храстите отвън на открито, за да не ги насилват по-големите. СТРАШНО Е. ВИДЕО НАБЛЮДЕНИЕ ВЪВ ВСЯКА СТАЯ, НО И КОНТРОЛ НА ВИДЯНОТО. Горкото момче! Даже не може да извика -ням.

Ето още едно доказателство за педагогическата работа на родните ни "специалисти". Дано да се позакърпи детето, но искам да видя виновните в затвора. Както и всеки възпитател упражнил некадърността си върху децата от детски градини, ясли, училища и домове. А какво ли е в домовете за възрастни хора???!

Горкото, какво ли е преживяло за да скочи?

Искам да летяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяааааааааааааааа туп.... И толкоз!

момчето бере душа във враца. в софия нямат спецялисти. еи холан за една дебела тояга са тези лекари...

Странно - в тоалетните нали няма камери. Как са установили, че е бил сам.

бедните и беззащитните няма помощ и спасение!

Държат се грубо с хората !Затова така става !