Признаха Доналд Тръмп за най-лошия US президент

Действащият американски президент Доналд Тръмп е на последно място в историческия рейтинг на американските лидери.

Обратно в новината

Коментари - Признаха Доналд Тръмп за най-лошия US президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако някой изтрещял от хубавия живот в Америка реши да позастреля пак още двайсет -тридесет невинни граждани може и да го номинират за Нобелова награда за мир.

А сега плачете рубльополучатели!70% от американците виждат много добре каква жалка картинка е марионетката на Путя.Тъп ,корумпиран, нарцисист!

отрепките на сорос-семейство клинтанови ,малоумника буш младши,озлобения старец макейн и 99% от медийте ,собственост на еврейското лоби,егати признанието....

Я върви да бършеш пода на пицарията!Че трябва пак да повтаряш 3 клас.Да ви е--а у неграмотните зомбита оранжеви!

Асоциацията за полит. науки на САЩ! Обамата въобще не трябва да фигурира в класацията. Той беше най-голямата обида и позор за наивния ам. народ. Че Тръмп е повече шоумен, отколкото политик и ръководител е ясно, но все пак трябва да има почтенност и отговорност към истината в такива класации: Да слагате Обамата пред Тръмп е нелепо.

рекордно ниска безработица, връщане на капитали в САЩ (само Апъл върна около 200 милиарда там.. да не говорим за другите), защита на границите, депортация на нелегални имигранти... Мъкаа.. е друго си е някой като Обонго да се хили и да дърдори лакардии, е това е важното явно...

малко-рекордно ниска безработица-да ама не точно -по скоро вреченна зцаетост на половин рботне ден и сезонна заетост -все на най ниски ставки.Рекорден дълг 22 тлрн. поради 2 тлрн.нови заеми и рекорден дефицит както в бюджета така и по търговският баланс.А и още никой не се евърнал от бизнеса тия 200 млрд.са като 200 милиона ама компоти.След 10 годишна стагнация САЩ влезе в стагфлация.Това са думи на статистиката и Алън Грийнспан бивш шеф на ФЕД.

ааа.. това Хиларито ли ти го каза? 4,1 % е безработицата.. ако ти работиш на ниски ставки и сезонно, не значи че всички са така... За дълговете да не отварям приказка при кои президенти почна да се качва яко нагоре - доста преди тоя.. а за Апъл какво да ти обяснявам щом не ти влиза в главата - 20 000 нови работни места и , да - от 270 милиарда които държат навън ще върнат около 200 милиарда в САЩ... какво плещи Грийнспан е друга тема

45и боклук.Най големият измамник влизал в белият дом!А Мексико ли щеше да плаща за стената?Или плиткоумието ви е с гаргантюански пропорции.Е дано пък изгони най после една камара нелегални Бг шофьорчета от Чикаго ,те са му големи фенове!

да ама не ...според близачите на шорош...

Абе Ъмерика стана ли най великата държава Ъгеин?

А Буш Младши ,въобще ли не го броите.

Този оранжев клоун е по-зле и от Буш младши. Това вече е "постижение"!

Болшевиките неолиберали са превзели университетите. Цлета им е промиване на мозъците на младите хора. Гнусно е!

А комунистите са на всеки километър, нали? !

Болшевиките били неолиберали...!!!!!!!???????

го назначиха. А бе а импийчмънт кога? Що се бави толку толерастията, Хилърито съвсем ще се набръчка от чакане?

Това, че Тръмп е най-лошия президент на САЩ не е новина. Няма мислещ човек на когото да не му беше ясно. Тръмпанарите не се броят. Каквото и гаф да направи, каквато и лъже да каже - за тях си е най-великия...... За това казах - мислещите.

Аха....всеки от предишните президенти - Клинтън, Буш ,Обама започна по една война - разби по една страна! Само Тръмп не е.Затова е лош, лош, лош....

Да приказват каквото искат. Тръмп е много добър и ще оправи САЩ.

Направо а "оправи" и направи за посмешище.

Путин е виновен, щото той го назначи!

Браво - президентът, осигурил им 5% ръст, на който се падна честта да оправя кашите след Обама, са го класирали на последно място.

Бойзи Юнивърсити май сте имали предвид ама както и да е

е един от малкото провали на Путин, но все пак не забравяйте, че другия вариант беше Хилърито...

Тръмп е президент само от една година и това няма как да бъде меродавно. Либералите пак станаха за смях.

Някакъв десетокласен университет от селския щат Айдахо дал оценка на Тръмп ? И това за дираджиите е новина? Хахаха, паднахте ПОД дъното.

Важното е, че Тръмпо резна кинтити на соросоидите и сега квичат на умряло от злоба.

Това го писах още преди да спечели и беше ясно за всеки, който го познава или има поне грам мозък! Така че няма изненада никаква тука! Този мина дори и Джордж Буш в класацията за последните места!

Инфо нали си наясно че в този червен сайт си дават среща основно комунета?Част платени от Москва ,а други просто лоботомирани от малки.Също както в Америка където оранжевите зомбита имат акъл колкото болна от Алцхаймер кокошка!

Знам, разбира се. Всъщност аз за това останах. На времето минах от тук и като видях какво става и каква яростна хибридна война води бригадата тролове тук, каква вакханилия е и как без никакъв свян лъжат и манипулират, а дир-а ги подкрепя като че ли са на щат при него, и реших че не е лоша идея да се позабавлявам с тези безмозъчни и неграмотни платени дебили.

ушатия б. хюсеин обама бил със 71 точки от 100?! виц!

Там не дават точки за "уши" и др.есктри, иначе клоуна с оранжевия перчем, бронзиран тен и мимики като на Дучето щеше да ги отвее.

Част от левашкия пропаганден нюзфийд на демократите, с който заливат мейнстрийма. Вече омръзнаха на всички.

Защо го избраха тогава ? Или се плюе от опозицията на Хилари , без да има защо .

За едни лош, за други хубав, за трети велик, за четвърти уръфляк. Какъвто са ви го назначили такъв ще си го гледате. Я виж друго си е да ти назначат Чехлю.

Виж, Чехю е мерило, никой не мой го бие!

Тоест феминистките и либералчетата продължават да пикаят газ, та са спретнали поредната медийна кампания. Добра работа, мистър Тръмп!

И кой го призна ? Бозавите, черни и жълти навляци ! А не янките, т.е. истинските американци. Така ще е, щом се анкетират навляци.

Да анкетират истинските американци - индианците.

Лош избор Путин, лош :)

По-добре лош и смешен, отколкото опасен - От a-specto , публикувано на 25.08.2016 "Клинтън, която е по-вероятният бъдещ президент на САЩ, вероятно всячески ще подклажда възраждането на американския империализъм, навлизайки в нови цикли на войни."

Имаш предвид, че оранжевия клоун с "голямото копче" не е опасен? Помисли пак.

Хах, пичагата взе властта и намали данъците за богатите. Така се облагодетелства лично. Изследванията показаха, че за средната класа и бедните данъчната тежест дори ще се увеличи. Отделно, че бюджетния дефицит ще се увеличи. Явно е подготвил някаква голяма война, защото не знам, как по друг начин ще се измъкне от предстоящия колапс.

Брей много боляло да загубиш изборите в САЩ, мина година и продължават да бълват. То артисти, то интеректуалци, то феминистки, всички впрегнати да го съборят.... И на мен въобще не ми харесва, но мен не ме касае.

как най-лошия !?нали ще премести посолството от тел-авив в Йерусалим бре ?

При капитализма частните агенции до една са фалшиви и бълват лъжи. Дали са новинарски ,социологически и пр.е без значение

Ние от "тръмп обществото" не сме съгласни и др. шаранкова обеща да напише протестно писмо до американското посолство а замисляме и митинг в негова подкрепа,че той си е нашия президент:)))))))))

zeddd

Лефтистите се тресат от яд, че загубиха изборите. Изкарват Тръмп черз техните медии и университети какъв ли не. Преувеличават, раздуват слухове и т.н. Не могат да преглътнат, че мнозинството от населението в САЩ започва да отхвърля идеите им, защото повече от десетилетие вече е очевадно, че не работят и са грешни.

Гугъл си върнаха парите в Щатите, Сиско също с 'нам си колко милиарда, тепърва ще му гълтат пушека на Тръмп.

Много време им отне и много са му дали. Цели 12 точки...

"В съставянетo ... взимат участие 170 членове на Асоциацията на политическите науки на САЩ" Къде и с кого са учили тези членове, кои са им бизнес партньорите, каква им е "ориентацията" и, разбира се, кой ги финансира ?! Щото в последните десетилетия САЩ никога не са процъфтявали както при Рижия, а Мургавия дигна дълга им 2 пъти (два пъти !) А темата с връзките с Русия е отделна.

Евала !

Да им пратим Борисов за един мандат и да видим дали Тръмп ще е най-лошия ?

Ма те мноо са му дали на тоя шут, цели 12 точки!!!!

Че то за това се знае още от денят в които спечели изборите.Както и че е най-големият расист,женомразец,диктатор и прочие.Въпреки че нещата в поквареният САЩ тръгнаха да се оправят благодарение на него?!

Тръмпчо=Кимчо-първокласни откачалки за времето в което живеем.

НЕ Е МАСОН, НЕ Е ГЕЙ, НИТО ДРУГ НЯКАКЪВ ПОЛ, НЕ Е БЕЗДЕТЕН ЕРГЕН, НИТО ЕВРЕИН, КАК ТОГАВА ДА Е С ВИСОК РЕЙТИНГ СПОРЕД "НЕЗАВИСИМИТЕ" ПРОУЧВАНИЯ?!

да не би Путин да е гей, масон и бездетен ерген?? Много странни критерии за "добър президент" ?!

Де е Ямбол, де е Стамбул? Двамата са несравними и в личен и в обществен план! Путин си е президент с недостижим рейтинг в Русия, а на Тръмп "клинтънските приятели" чудо правят да го снижат с какви ли не трикове! Е за сега нещата се развиват в негова полза, а до следващите избори ще видим каква ще е нагласата