Тренд: Трима министри са с най-висока оценка

Красимир Каракачанов, Томислав Дончев и Лиляна Павлова са министрите, които получават най-висока оценка за работата си.

Обратно в новината

Коментари - Тренд: Трима министри са с най-висока оценка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста пари са се хвърлили за кебапчета и за тези вотове

това виц ли е? карачанката е за цирка, не за министерството

за г-та с най много килограми със съгласен , но нали оценката е за работа

Кой ги прави тия оценки бе? Баламосват ни по най-тъпия начин. Щом Свинетка е в топ 3, това е майтап на Господарите на ефира.

Преустановявайте безплодни срещи и ръкостискания, сваляйте тоалетите и отивайте да работите, че само да се самоизследвате и хвалите не стига. Трябват резултати, а имате и нужда от диета. Малко аскетизъм на никой не е навредил. А прекомерното ядене удря или в главата, или в краката.

Нищо че не съм министър, ако си платя подходящо на Тренд, ще ме сложат ли в челната тройка.

баси... тия лъжат като гербави. надявам се.

Я ,вие от ТРЕНД що не излезете с тия ваши "изследвания " на площада и да си ги носите на плакати ,пък да се проверите колко сте прави и за джендърите и за другите си оценки , а така всеки може да се прави на "изследовател".

на Тренд и на 24 часа-крепителите на българската стабилност

Тези изследвания са поръчани от самите министри, които може би им се разклащат позиците пред премиера и искат да посочат, че са одобрявани, за да продължи мамбуто.

За "добра работа" някой ги пращат от една мандра на друга. Мандражии.

Пълна ИЗМИСЛИЦА,ОСВЕН КРАДЛИВИТЕ "ПРИВЪРЖЕНИЦИ" НА МАФИЯТА ГЕРП НИКОЙ НЕ ОДОБРЯВА ШАЙКАТА НАЧЕЛО С НИЗКО ОБРАЗОВАНИЯ ИМ ВОДЕЩ ТИКВАТА...

Благодарим ти, другарю Борисов, за нищото, което правиш!

От анкетирани българи : ---''Само'' 93 % , НЯМАТ доверие , в Съд. система . ---''Само'' 94 % , НЯМАТ доверие във всичките ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ . ---''Само'' 93% от стоките в България , са ВНОСНИ ???? За каква икономика пък се говори ?

"Истанбулската конвенция се превърна безусловно като централна тема на политическия и обществен дебат в последния един месец. Въпреки това само половината от запитаните декларират, че са запознати с документа." - с други думи чули-недочули, прочели-недочели овцете се хванаха на въдицата на една група лумпени - популисти в парламента. Абе много е умен материала.

Кой още не е бил министър , на здравеопазването в Бг ?

АЗ

Политиците в Бг , са повече от парите. .

Сложели му фотка отпреди 15 лета и то в ОРЕОЛ.

ТРЕНД изпълзя преди 3-4 години и веднага пролича че е хибрид на ГЕРБ. Тъй че вЕрвайте им.

Аман от самохвалковци !

КАК НЕ ВИ Е СРАМ, ПЛАТЕНИ ПОДЛОГИ!!!!!!!!! ЧЕТЕТЕ ФОРУМИТЕ, ДА ВИДИТЕ ЗА КАКВО "ОДОБРЕНИЕ" СЕ ГОВОРИ ТАМ!!!

Нищо друго не мога да кажа освен "Боже ,пади България от тая напаст"

Абе хора социолози, я кажете, КАК СМЕТНАХТЕ, ЧЕ БОЙКО ИМАЛ 45 % ОДОБРЕНИЕ ??? Ама това категорично не е вярно!!! Този титан на българската политика има поне колкото президента и омбудсмана заедно - т.е. минимум 125 % одобрение! :)))))))))

Хвани единия, удари другия.

Това е нещо като рейтинг за най-добър идиот ли що ли ? По-добре да четат форумите да си видят реалния рейтинг!

ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ -ДА ама другити двама що

Покрай сухото , и суровото .

Абе то хубаво, ама защо са му нахлузили този спасителен пояс, пък и има ли място за още двама в този пояс, че и тримата са бая дебелички.

Каракачанов и Лилето се надяждат! Кой ще си пръсне дрехите първи! А тоя череп, Томислав, и той за нищо не става!Защо не се върне към старото си поприще като учителка по философия!

Кога ще сменят министъра на здравето , мноО се застоя ?

за одобрението на Свине...така де Павлова съм най-сигурен!!!!!

Защитата на фашистите в БСП , а уж са се борили против ФАШИЗМА и КАПИТАЛИЗМА, но фактите са други , пред тях и боговете мълчат оспорват ги само ПРОСТАЦИТЕ !

ЗА СЕГА ГЕРБ СА ПО МАЛКОТО ЗЛО , БСП ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЗАЩИТАВАТ ИЗЯВИЛИТЕ СЕ ХИТЛЕРИСТИ , КОЕТО МЕ НАВЕЖДА НА МИСЪЛТА,ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА СЪЩИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ,БЕЗ ГРАМ ПРОМЯНА , ЗАГРАБИХА ФАБРИКИ И ЗАВОДИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, ОБРАХА ПАРИТЕ НА НАРОДА ЧРЕЗ ИНФЛАЦИИ ФАЛИРАЛИ БАНКИ И ОЩЕ КУП ПИРАМИДИ СЪТВОРЕНИ ОТ ТЯХ ,И СЕГА КОЙТО ГЛЕДА РЕАЛНО НА ТОВА ,КОЕТО СЕ СЛУЧИ ЗА ТЕЗИ ГОДИНИ БЕЗ РОЗОВИ ОЧИЛА, ЩЕ ВИДИ ЛУКСОЗНИТЕ ДОМОВЕ И ЛИМУЗИНИ НА КОГО СА И КАК ПАРАДИРАТ С ТЯХ ЗА УСПЕШЕН БИЗНЕС, А КАК Е ПРИДОБИЛ НАЧАЛНИЯТ КАПИТАЛ,ЧЕСТНИЯТ КОМУНИСТ ???

Не разбрах за СДС и Герб ли говориш?

Когато четеш нещо да можеш да го и асимилираш ! НО ЗА ТОВА СЕ ИСКА МАЛКО И ДА СИ ИНТЕЛИГЕНТЕН ! А ЕЛЕКТОРАТА НА БСП НЕ СЕ СЛАВИ С ТОВА !

И виШ кво стаА!

С какво са добри тези неприятни така наречени министри.Това всепоглъщащо чудо/вище лила,или мрачния дончев,който не знам защо все го лансират.Че тоя не може дори да говори,камо ли да действа. Какво,какво конкретно са извършили за просперитета на България,освен за собствения си .Не не и пак не,тази оценка е нагла манипулация.

Една от причините за атака на президента - ниският рейтинг на тиквата спрямо президента. Тиквата не търпи някой да е с повече одобрение от него.

Кога ще има реформи и осъдени ,...ПИТА НАРОДА ?

От платените социологически агенции на ГЕРБ -само фалшиви новини.

На това му се вика:гръм по време на ясно небе..

явно ни трябва някои твард като орбан и хлазгав като боико,не виждам обаче кои,може би омбудсманката,иначе това è пореднато "мижи да те лажем"

Е , това ми идва в повече-хеле пък това за дебелата Лиляна и Шкембе войвода! Голямо клакьорство, не надминато, бих казъл!

И колко струва тая ...оценка?

Предлагам да се обявим против фалшивите новини

А кой ги дава тези оценки...предполагам,това са им личните?

Стига манипулациии, стига лъжи, как може Дебела Павлова да има висок рейтинг бре кауни??? А Томислав Дончев на какво основание - на това че бадева яде по 10 000 Евро пари за да прикрива мизериите на тиквата от Банкя ли??? Или Каракачана - тоя хрантутник дето все гледа да се нареди на масата да лапа,да е на келепир. Замирише ли на избори минава веднага в опозиция за да е пак на гребена на вълната. Няма министър от това престъпно управление с висок рейтинг всички са крадци и национални предатели. ГЕРБ са долна мръсна джендърска шайка престъпници и до един са за затвор!!! А тоя дето си хили нагло от снимката към новината ( лъжливата новина ) е за трепане с камъни. Опротивяхте на всички, народа ви мрази, гнус ни е от вас!

Традиционно с най-ниско обществено одобрение се ползват съдът и прокуратурата с по 19% и за двете институции. Покрай Трифон зарезан ли ги събирахте тези мнения? Когато сме малко по-солидарни и доста подпийнали. Какъв гмеж трябва да си, за да дадеш положителна оценка на съд и прокуратура?! Умът ми не го побира.

Лъжаааа еееее,не чуваш ли спри се Лъжа еееее....

И през комунизма не са падали чак такива хвалби ВСЕКИ ДЕН, всеки час, за управляващите.

НЕ СИ ЖИВЯЛ ПРЕЗ КОМУНИЗМА! ЩЕ СПОМЕНА САМО ЕДНА НАПРАВИ СИ ИЗВОД: ОТ ВЪРБИТЕ ЩЕ СЕ БЕРАТ ЯБЪЛКИ И КРУШИ ТАКОВА БЕШЕ ТВЪРДЕНИЕТО НА БКП!

Агенция Тренд, зад която стои студентката Евелина Славкова - протеже на гербаджийското кметче Славчо Атанасов - лиен човек на Ковачки. Какво очаквате да напишат??? Лъжи и още много лъжи!

А министърът на транспорта кога ще си подаде оставката?

Тези тримата имат отлични оценки само и единствено от бат Боко!

Пълни простотии. Тези от тренд в България ли живеят? Платено им е доста. Парата,парата е чумата разяла и съсипала цяла една държава за 28г.

Парата е чумата която е разяла целия свят, не само България.

я кой бил тука освен плюсове да си цвъка

Оф , щом тия му са най -харесваните , то представете си другите какви са!