Австрийският канцлер отлага визитата си в България

Планираното за днес работно посещение на канцлера на Австрия Себастиан Курц се отлага.

Обратно в новината

Коментари - Австрийският канцлер отлага визитата си в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...Посещението се отлага поради внезапно възникнали здравословни причини. ..:)))) ....заболяла го е главата и му се е доповръщало, след кото е прочел секретните грами на Джон Байърли за Тиквата!:))))))

Днес канцлера Курц е на работа,както обикновено!

безумецо как си ?!кога ще дойдеш в симитли,така съм го приготвил...,доволен ще останеш!!

Бъдещето на Европа принадлежи на страни като Чехия, Унгария, Полша и Русия. България и Румъния също биха имали бъдеще, ако успеят да се оттърват от лапите на Вашингтон и Брюксел.

Бягат от прокажени.

Какво става като се срещнат Курц и Путин? :)

Путин го ощастливяват, а той пъшка доволно, така както разгонената крушовянска биволоца всеки ден пъшка опорните си точки. ха...ха...ха...

джендър мискинлив. Що така говориш за Курц, момчето е женено и има хубава жена. Толкова го мразите вие дупедавците, чее хетеросексуален, та пасивен гей искате да го изкарате?

Интересни сексуални фантазийки имаш.

Група психолози работят денонощно с него, за да преодолее отвращението си от целувките и прегръдките с някаква мазна балканска мутра.

Подлуделите путеноидчета с разпенен плювалник отново заквичаха като настъпаниж жаби. ха...ха...ха... На Бойко му идват на крака през ден европейските лидери, а тяхната крушовянска биволица се занимава с разлайване на дементиралите си червени пенсии. ха...ха...ха... Новините за Бойко са свързани с почитта на ръководителите на ЕС към него, а за льотчика прецент се пише само, кохато неговата джендърка направи поредния гаф с парцалите по тялото си - я ще облече разплетената жилетка на баба си, я ще се появи на арменски парад с пеньоар при минус 2 градуса или ще се изтопорчи с плетени елеци на виенски бал. ха...ха...ха...

Идват господарите му, да му дават нареждания, не за друго. И то един, два нефела, другите не го броят.

Направо подлудих путеноидите като им написах истината. Усещам как със злоба и треперещи пръстчета ми хакват минусите. ха...ха....ха... Щом путеноидите квичат толкова срещу Бойко, значи той е на прав път! Ха...ха..ха..

На прав път е БОКолина... Върви с бърз марш по пътя водещ до БайСтаври...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Нещо друго не усещаш ли как ти го хакват? А по същество - не мога да разбера какво се джфкате заради заболяването на един премиер. И то австрийски.

"...На Бойко му идват на крака през ден европейските лидери..." Еми не. Отказват се да му идват на крака. Скоро и "Конграчулейшън" не е чувал даже горкия.

Има алергия към джендър премиери, които са слуги на Пеевски

Това не са бежанци, а умишлено натирвани муслимк пълчища, в един римейк на турската инвазия от 14 век!

И по-добре. Един ксенофоб по-малко в страната ни, че още трябва да се дезинфекцира след идването на Орбан.

Ти от кое медресе си?! Абе, що се издавате толкова лесно! Т'ва жените имат по-голямо чувство за достойнство от вас...

Ти служител на министерството на любовта ли си?

Повече или по малко един Кур-ц ще го преживеем. Достатъчни са ни един от Кобургите и чичко Хитлер дето и двамата ни катастрофираха.

баба му от берлин е казала : седи тука,че е студено , да не настинеш. Оня, ако има нещо да ни казва аз ще го извикам да дойде тук на килимчето

Ма тия австрийците мноо отворени нещо а? Ми ако им се обидим, знаят ли кво ги чака?

Не му се яде тиквеник

пожелаваме успех във всяко едно начинание на младия канцлер

Тоз пък какво си въобразява? Че ми дреме за него ли? Ха, че когато тук аз охранявах Бившия Първи, тоз келеш е бил принуден като се попикае да плаче на майка си на немски, защото Професор Елка Константинова още не бе изобретила австрийския език. Кьосе недоносено, вместо да ни благодари, че днес има език на, който да се умилква пред жена си той парчета ще ми продава...

Младият джендър не може да се определи пола, за да се оформят протоколните документи за визитата му...

Бат'Боко, почнаха да те отсвирват....

Този и той е като Гришо - като е разбрал, че трябва да дойде в България е решил да се разболее. Ще видите, че и австриеца още утре ще е здрав и ще се среща с други хора

Австрия има Канцлер, а не премиер, но който пише заглавието дано поне статията да е чел.

ти вместо да се явиш пред Сияйния му лик, да се поклониш пред истинността на словата Му, пред гения на мъдростта Му, пред величието на Интеграцията Му...Мижав и хилав, даже не и воистински немец, а по скоро византийска издънка. Не те е срам, дори една дузпа не можеш да биеш или пет набирания на висилката, хръбльо.

по добре късно отколкото никога или с други думи това е една добра новина за отношението към нашата страна, която трябва да заслужава преди да поучава

Баце веднага да му разнесе шербет за оздравяване.

Държава и народ, обявили два пъти война на освободителката си не заслужават да присъствуват на световната карта. Борис 3 е един подъл плъх. Югославия трябва да бъде до Годеч, а Гърция до Пловдив, като членове на антифашистката коялиция и съюзници на Великобритания

stan_posta@

Това не е по темата, май ?

Точно това представлява един ИСТИНСКИ ПРЕДАТЕЛ И РУСКА ПОДЛОГА а за предателството има само една присъда и няма да ви се размине мръсни руски подлоги!!!

Къде го морският вълк да оплюе Курц? Ако ще Курц по корем ще се влачи, но трябва да е в София и да се снима с нашичкия!

точната дума"визита" Одеве дрънкаха че Борисов щял да го "приеме"....

Ееее, наистина е тъпо да четем празноумщините на по-долу пишещите. То бива губене на време ама чак път колкова. Стига с тези обиди на Борисов, вече не сте нито интересни, нито актуални. Това недорасло премиерче кой ли го е избрал още е в пубертетските си настрояния явно, може да е напорист но в никой случай няма опита и мъдростта на по-възрастните. При това и "болнаво" премиерче, заа чии им е на Австрииците. Света се е побъркал от всички страни и да си на този пост се иска много повече от тези 31 години. Каквото и да си говорим но Борисов по някакъв начин е в играта и я играе с достойнство и пелившо поне за асега. За разлика от Президента, дето е под командите на Нинова и партията столетница. Така че спрете да плюете и вижте кой какво върши, защото отговорността на страната е на правителството избрано от хората, а президента ни си чеше езика с неща които не му влизат ама хич в задълженията. Между другото го споменавм макар че статията не е за него.

"в никой случай няма опита и мъдростта на по-възрастните." (като Борисов) Ами Путин е още по-възрастен и по-опитен от ББ. Значи го одобряваш повече, щом за теб опита и възрастта са най-важни? Така ли?

Че може ли този недоноско Курц да се сравнява със славата Му, прочут ли е той като ВинетУ та да го нареждаме до Него?

Външно веднага да напише протестна нота! Ние сме председатели на ЕС, ние сме представителна извадка за качествен политически елит, начело с най-добрият премиер в ЕС. Не може някакъв младок да се подиграва така с политик и лидер за пример като Борисов.

Бегат от Боку като дявол от тамян. Ченгетата им в посолствата им не спят а набират информация и я изпращат и имат яснота за БГ дереджето. ЕС, ЕС се тресе.

Моля уточнете в статията и заглавието, Курц премиер ли е или канцлер на Австрия.

За какъв се мисли тоя наследник на Хитлер? Как може такова несериозно отношение? Що за човек би отказал честта и късмета да се срещне с нашият премиер Г-н Бойко Борисов?

наследникът на Хитлер трябва да е в Берлин. А там е Меркел, не Курц.

То като си помислиш, за какво му е да идва изобщо? Една протоколна разходка, за да потвърди мантрата "Западни Балкани". Всъщност става въпрос за Сърбия и Македония - останалите сме в ЕС и НАТО. Сърбите не искат НАТО, за Македония нещата са доста неясни. Тръгнали сме да ги оправяме, а те получават по-високи доходи от нас. Какъв пример даваме? И за какво е този шум? Остана ли някой, който да не е разбрал?

Напъни се да помислиш разумно и ще разбереш и ти. Или няма.

Ако повечето българи мислеха аналитично, страната ни нямаше да е лошият пример, какъвто е всъщност. Само герберите още не са го разбрали, ама едва ли и ще го схванат.

Симпатичен бял европеец с хармонични арийски черти.

нали?!

Не е мюсюлманин, човека. Техните бради са най-пищни,

лайте,до скъсване!

Мда бе, 'внезапно". Съобщили са официално на нашите още в края на миналата седмица, ама тукашните се правят на пекани и до последно подгрявали новините.

От австрйското външно министерство утониха, че могат да ни пратят само първите три букви. Проблемът бил само с последната.

Правилно Курц ,защо да си цапаш Репутацията с крадлива Мутра Борисов ! Те скоро ще ги сменят като скочим на протест като се стопли времето ! Живеем в Мутро-Тоталитарен Режим ,управляван от Мутрата Борисов ,който върна България в 18 век ! Глад ,болести , студ и ограбване на Българския Народ е мотото на Правителството на Гроб !

Явно е чул от Орбан, че Тиквата няма да направи нищо срещу разселването на емигранти, нито ще пази истински границата. За какво да си губи времето с нашия плъх, слуга на Козяк и Сорос.

наглец, невъзпитан гамен и нехранимайко, отказал да се срещне и да почерпи от извора на мъдростта на Сияйния, Несравнимия, Милостивия, Благорадния Винету, Светлината води заблудените в мрака на прерията, Силата на стихията и Бодила на Кактуса, сина на Инчу-чуна, ученика на Клеки-Петра, гордостта на мескалеросите и Упованието на апахите? Ооо ти неразумний, Великия Дух Маниту ще те накаже.

Първата трудова книжка на Станишко била направо от МС, а длъжността му - министър-председател. Но Австрия ни бие и тук, нейният идва направо от училище! Така че ние няма какво толкова да придиряме, че сегашният ни бил пожарникар, все пак от нещо разбира човекът!

Интелигентен дипломатически отказ за среща с Борисов .Вероятно да не се ангажира Австрия с Шенген ,Еврозоната и Балканите.Май пак ще духаме супата.Европредседателството на България фон за ЕС или действителност.

"Визитата му беше насрочена, след като на официално посещение у нас беше премиерът на Унгария Виктор Орбан - също критик на отворените за мигранти граници. ". И Бобо се засили да го убеждава в нещо си, и Курз се усети, че го пробват за пионка и се получи т.н. "дипломатическа болест"

Не иска да се среща с човек, който играе джобен тенис 24/7.

Колкото и да ме триете с нищо няма да промените мнението на хората за КУТЕВСКИТЕ ПОДЛОГИ ХРАЧЕЩИ ТУК.......айде храчете си на воля,че друго за вас няма да има:))))))))

Австрия се е отказала от услугите на Великия Дипломат Винету, Курц се е уплашил, да не би и Австрия да я запишат до тия несретници от "Западните" балкани, дето ще ги оправя Най-мъдрия Посредник и Преговарящ.

Най вероятно се е чул с Орбан и е разбрал от него ,че няма смисъл да си губи времето с нашата тиква ,по въпросите за бежанците бочко се изхлузи като мокра връв ,а именно те интересуват Курц и Орбан и за това бяха насрочени тези визити.

Като се е сетил, че трябва да се среща с нашия простоват селяк и се е направил на болен. Боко е интересен само по веднъж. Западните политици се забавляват с ниския му интелект, но писва лесно.

Джак, Фройд и др. откъде научихте така добре бългериън, драги плювалници? Не може ли човекът да се разболее?

Онзи ден в Мюнхен беше кукуряк, вчера също няма отзиви да е бил болен, днес изневиделица се разболял. Аре стига се прави на луд и ти, учтиво е отказал правейки се на болен...

На бай Хой, му туриха Кур....ца!