След Орбан Борисов приема и Себастиан Курц

Днес министър-председателят Бойко Борисов ще се срещне с федералния канцлер на Австрия Себастиан Курц, който пристига на посещение в София.

Обратно в новината

Коментари - След Орбан Борисов приема и Себастиан Курц | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като го видя какъв шебек е взе че се ''разболя'' човека дипломатично....

Момче, бягай далече!

Г-н Курц може да е най-младият лидер в ЕС, но е един от най-умните. Нашият еднокнижник има много да учи от австриеца. Затова вместо да го "убеждава" за каквото и да било, да слуша и да си записва!!! Никак не е случайно, че втори член на Вишеградската петорка идва у нас! Хората работят здраво за спиране на мигрантската напаст, насочена към Европа от демонични сили! (целите са вече ясни дори на 80-те процента ;)

Ами оказва се, че 20% "интелектуалци" са 100% евро-г-ци.

"Ще го убеждавам 2018-а година да бъде Българо-австрийско председателство," или по азбучен ред "Австро-българско председателство". Забавен е БоБо като се вживее в ролята на европейски фактор. А интересно дали съветниците в посолствата четат БГ форумите?

няма ли установен регламент за срока на председателството???

Ще го убеждавам 2018-а година да бъде Българо-австрийско председателство, за да може всичко, което правим ние, да продължи и до декември, каза Бойко Борисов. НЯМАМ ДУМИ!!! Боце няма ли протокол?

""Арабската пролет се превърна в зима, в Африка съществува натиск във връзка с миграционните потоци. Тук се крие огромен конфликтен потенциал, подчерта австрийският канцлер. Дали Курц е наясно, че активно участие в реализирането на Арабската пролет взе и кабинета Борисов 1 чрез мекерето Николай Младенов, който беше дясната ръка на Хилъри Клинтън. Разбира се след това за благодарност стана специален представител на Генералния Секретар на ООН първо за Ирак, а сега за района на Близкия изток.

Курц няма да дойде днес. Говорих с него, каза че е болен

Боли го рамото.

протокол на провеждане. До сега ние не сме се запознавали в детайли как протича едно председателство и сега за първи път го разбираме защото ние сме ротационния председател. Да се преекспонира и представя от медиите че се случва нещо изключинелно у нас е некоректно. Единственото което отличава нашто председателство ....е срещата Юнкер-Ердоган във Варна...какъв ще е резултата предстои да видим.

По -правилно ще ше да е да каже Австрия това съм аз. Също като Хитлер. Нали са сънародници.

Още един екскурзиянт на държавни разноски.

На крака му идват тук всички, за да му пожелаят лека и безаварийна...

Знаят я каква мурва е БОКо, и идват при него/нея само да "олабят жилата"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Австрийския премиер да вземе един зелен вибратор и да го мушне в дупито на Суджука!!!

Що зелен, ти ли така обичаш?

много рано сутрин почват тролските смени на позитано, бре! а дано поне по едно воднисто кафе ви черпят, че с това повтаряне на думите-"рутинно" и "протоколно", много личи, че един и същи съненен дебилен трол пише цяла сутрин.

365 х 24 !!! Няма спокойно крадене!

Баце оправи ЕС,Турция,Кабо верде...Да се готвят Занзибар,Зимбабве и Антарктида.

лапащият комисионни от обществени поръчки цар боко приема някакъв си канцлер разчитащ на заплатата си. ние сме в африка ,нещо като уганда или бурунди .

Някой да каже на герберите, че всички тия лидери идват по работа тук, просто защото сме РОТАЦИОНЕН председател. Понеже ако се слушат герберите и най-вече Бойко, ние сме председатели само и единствено щото цяла Европа ги обича.

Трябва някак да се замаже неудобната им ситуация, че се мазниха за рандеву на ББ с Тръмп, но човека отказа да се срещне с някакъв си "тъмен балкански субект". Цял свят знае що за мутра ни управлява, само ние се правим на щрауси!!!

Дирчета, не се пише, че Борисов "приема" канцлера на Австрия или въобще ръководителя на някоя държава. Защото така се внушава, че нашия, великия, благосклонно приема разни васали. Казва се " Канцлерът на Австрия е на посещение в България"

Оня ден и Руте идва,вчера унгареца днес австриеца- просто протоколни визите по случай председателството което е просто едно домакинство като туристическа дестинация.резултати засега никакви- нито с македония,нито със турция,Гърция или сърбия. ББ и сие чакат какво ще каже и реши Големият Брат отвъд океана, още малко ще ни обещаеят и излаз на Атлантически океан да сме баш атлантици.

За съжаление ползата от такива протоколни срещи е нулева.По скоро трябваше да намери време да присъствува с идола на Българиянощи пред паметника на Васил Левски.Това е неуважение към най-великия българин.

С мъже като Орбан и Курц за Европа все пак има шанс да пооцелее!

рутинно протоколно посещение !!Нашия дали ще целува или" всички говорят австрийски "?!как ли установява контат лингвистично с гостите си като изключим физическия ?!

Те не идват за да гушнат дебелия глупак. Идват да му кажат в пряк текст, каква е съвместната им политика за миграцията. Идват да му кажат, че ако продължи да се гуши на баба си меркел около гениталиите, ще го отсвирят.

И Курц е като Рюте. Много обичат ББ,силно ни подкрепят,но само ако сме вън от Шенген.

Сигурно има за какво

Господи човече В България съдят не този който вкарва бежанци и наркотици а този който го снима Могат да те вкарат в затвора дори само ако се разхождаш около оградата Борисов не може да е толкова глупав че да вярва че ще го пуснат в Шенген За това си мисля че съзнателно ни пуска димки