„Дейли експрес“: Вироглавият Орбан се срещна с Борисов

„Унгария на войнствена позиция: Българският премиер се среща с Орбан в опит да намали напрежението в ЕС“.

Обратно в новината

Коментари - „Дейли експрес“: Вироглавият Орбан се срещна с Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Орбан бил вироглав "...като обяви, че неговата страна е последният бастион в борбата срещу ислямизацията на Европа, коментира Дейли експрес. Англичаните са "ЗА" ислямизацията на Европа, след като мотивираха народа си за БРЕКЗИТ, заради европеизацията на Великобритания, основно от българи и румънци ????

Орбан за Премиер Министър на България! Моля някой да вдигне такъв лозунг пред Унгарското Посолство у нас, а може и пред НС. Нашия е тюфлек, и освен за лакей на Брюксел за друго не става.

Рано или късно всички ще ядеме хурката! За съжаление!!! А иначе можем да си пишеме колкото и каквото искаме по форумите!Всичко е предначертано и НЕИЗБЕЖНО!!За съжаление!!!

Абе само вижте бабето на снимката как гледа към Б.Б. и си правете изводите за бъдещето !!!

..иска да скапе Европа и да превърне народите и в деградирало общество ,пихтия ,която лесно да манипулира ,да ама не ! Най - лесно е като оплюят човека ,но този номер няма да мине ! Комунистите ,които трябва да бъдат съдени наравно с фашистите пищят и на всеки неугоден му лепват фашист ,фашист и комунист е едно и също зло ,даже по-голямо ,защото фашистите не ти отнемат собствеността и не създават нови нации ,така ,че да си гледат работата ,няма да ни повлияят !!!!!

Прав е Орбан, това е истински лидер за разлика от нашата мижитурка. И въобще не е вярно, че е антисемит и екстремист както се опитват да го изкарат, той си е демократ.

Орбан дебелоглав....Защо ли? Защото не се дупи на брюкселските зелки? Ами значи си е повече от нормален и национално отговорен държавник....за разлика от нашия!!!

Iivanov84

Най надеждната граница сме и постоянно хващаме преминаващи нелегални групи мигранти в камиони бусове и др.

27 години ревем за промяна и искаме да стигаме другите, в случея УНГАРИЯ, а гласуваме за едни и същи СИК Мутри, или преди това за Царя!

Искате обединение и да стигнете УНГАРИЯ....ами първо гласувайте за нещо по различно от Бойко Борисов. Без това няма как да стане!

За Корни ли троле? Или за тебе?

Искам обединение с Унгария, стига да не я оакаме с ГЕРП ...Пуделът на Вампира е опасен ...

Браво на Орбан ,е , това е държавник на място,треперещ за народа и държавата си ,а не като нашите продажни мекотели ! Ще имаме ли и ние късмета да се появи такъв лидер ?

Чудя се защо не наричат Борисов ,пудела на Меркел, Солтенберг и на кого ли още не.Трябва да го клонират ,че да има достатъчно Борисовци за всички европейски лидери, за да са им винаги подръка и да ги следят с влажен поглед махайки опашка

Първо ,какво общо имат англичаните с ЕС та се бъркат където не им е работата и второ Орбан е НАЙ-НОРМАЛНИЯТ И ТРЕЗВО МИСЛЕЩ ПОЛИТИК В Европа !!! Тези либерални боклуци разбраха ,че номера няма да им мине и всячески се мъчат да го очернят , айсек.....,рептилии долнопробни !

Нищо му няма на Орбан - екстра си е! На глобалистите, разбира се, много им пречи! Публична тайна е че с Бойко са на едно мнение по много въпроси, макар и Бойко да се прави на интересен и да заблуждава нарочно!

"Националистическата, крайнодясна и антисемитска реторика на Орбан" ?!? Откъде накъде от "Дейли експрес" ще си позволяват подобни абсолютно несъстоятелни квалификации? Това, че си изхвърлил Сорос от страната си, не те прави антисемит, нали? Той не е желан дори в САЩ и Израел! А защо Орбан да е "вироглав"? Защото не се подчинява на кукловодите, тръгнали да ислямизират и съсипват Европа с мигранти от третия свят! Либерастката преса не може да сдържи бесовщината си!

и аз се учудих....най-вече на определението АНТИСЕМИТСКА...Какви основания има Дейли експрес за такива твърдения...Никакви-явно просто настройва срещу Орбан, който им е трън в очите...

"""""Дейли експрес: Вироглавият Орбан се срещна с Борисов"""""Според мен ,много по -точно ще е заглавие от типа "Вироглавия Орбан се срещна със сервилния и коленопреклонен Борисов".Звучи ми по-актуално и по-коректно ,а най-вече по -точно отразяващо действителността

БРАВО ,ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА БОРИСОВ !

Щука

Гледай каква манипулация ги тресе и тия на Острова - антисемитска риторика... Кога се изказа Орбан антисемитски? Тея съвсем изтрещяха!

Орбан! Всички се страхуват от политиката и личноста му,смел и безсташен......по-добре вироглав премиер, защитаващ християнските ценности и целоста на държавата, отколкото тъпоглав....., въртиопашка, който е послушник на "големите" гей общества, защитаващ Истамбулската К, затриващ собствената си нация в интерес на по-дълго властване и мания за величие, марионетщина....... измамен за всичко от всички....

Виктор Орбан не е нито вироглав, нито неразумен. Той е избран за Премиер на държава, която е била част от АвстроУнгарската Империя и се държи и управлява днешна независима Унгария като истински държавник. Не се влияе от гръмки имена-управници в Европа и по Света. ВЗЕМА РЕШЕНИЯ И ПРАВИ ВСИЧКО, КОЕТО Е В ИНТЕРЕС НА ОТЕЧЕСТВОТО И НА НЕГОВИТЕ ПОДАННИЦИ. Нашите управници задължително трябва да вземат пример от ДЪРЖАВНИКА ВИКТОР ОРБАН.

Вироглав ли ? , че има ли по вироглави от Британците ! Какво му е на човека ? Защитава територията си и народа си , от пълчищата наречени емигранти ! Орбан е ПИЧ , и е човек достоен за уважение !

Е и какво от това? Ние пак сме на дъното. Ние пак сме слуги. Ние пак робуваме.

Орбан за Премиер Министър на България! Моля някой да вдигне такъв лозунг пред Унгарското Посолство у нас, а може и пред НС. Нашия е тюфлек, и освен за лакей на Брюксел за друго не става.

ИСКАМЕ ОРБАН ЗА БЪЛГАРИЯ!!!! ДАЛИ НЕ МОЖЕ ДА РЪКОВОДИ ОСВЕН УНГАРИЯ И БЪЛГАРИЯ?!?!?!

Зетят на Орбан, е потънал до брадата в корупционни сделки,затова е изпратил своя тъст, да обмени опит с Борисов,как да се процедира при подобни случаи.

Орбан е един от малкото нормални политици в нашето обхванато от хаос предвоенно време.

ингилизите винаги са били уникални наглеци и лицемери! "Националистическата, крайнодясна и антисемитска реторика на Орбан" да го пишат хора, които изкараха цялата СИ брекзит-кампания с дивашко и денонощно лаене срещу източноевропейците и най-вече, срещу румънци и българи (но много страхувайки се да споменат думата "цигани". може би щото скоро половината им население ще се състои от разни нюанси на циганията.). цяла партийка си бяха направили с тая цел, чийто гламав лидер фараж го шунтираха на другия ден след брекзит, за да не им цапа британско политическо пейзажче. наглеци и лицемери.

БОРИСОВ ИСКА ДА Е НЯКАКЪВ ФАКТОР В МЕЖДУНАРОДНАТА ПОЛИТИКА, НО КАКВА Е ПОЛЗАТА ЗА БЪЛГАРИЯ. ПАК НЕ НИ ИСКАТ В ШЕНГЕН И ПАРИ НЕ ДАВАТ /ГЪРЦИЯ ПОЛУЧАВА НОВ ТРАНШ/ НИКОЙ НЕ НИ УВАЖАВА .

Господа, четем: -" Националистическата, крайнодясна и антисемитска реторика на Орбан..." Нагли лъжи в хитлеристки имперски дух! Лъжа е, че г-н Орбан е антисемит! Той не е пропагандира - не разпространява антисемитизъм, нито има антисемитски действия. В днешна Унгария няма концлагери за семити - евреи и араби, нито те преследвани от унгаците! Лъжа е, че г-н Орбан е крайнодясен. Той не хвали и не служи на чужд или свой банков капитал. Унгария, по негово ръководство изплати дълговете си към Световната банка и е назависима вече от нея. Лъжа е, че г-н Орбан е националист. Той не поставя унгарския народ и нация над другите, нито създава като Меркел, Макрон и сие империя, унищожаваща националните държави. Лъжа е, че г-н Орбан се занимава с "реторика". Той действа за народа си и пази националната му държава.

БРАВО! "Проблемът" на Орбан и Унгария е ... ФИНАНСОВАТА ИМ НЕ ЗАВИСИМОСТ от МВФ и СБ ... като добавим добрите икономически и политически отношения с Русия и китайските инвестиции в Унгария .... не ТРЪН в петата направо КОЛ в г.за им е самият Орбан и Унгария ....

150+

На Орбан ще му направят статуя на площада в Унгария ! А на тиквун тежко му бреме до 100-тно коляно !

Браво БХ!

Първо думата "вироглав" е изключително глупава и вулгарна. Нямам представа кой и как е превеждал, освен това "Дейли експрес" никога не е блестял особено, освен в жълтите номини. Вироглави са онези, които вбесиха британския избирател и се стигна до Брекзит. Ако не бяха мигрантските истории, нямаше да има Брекзит. Така че е смешно точно британците да либералничат. Вишеградската четворка практически е напуснала ЕС, предвиждам това да стане и официално. Също поради либералната вироглавост. С България също предвиждам главоболия за либералите, историята със злополучната ИК ясно показа че не сме овце. Ако пробват и да заселват, спомнете си какво стана в Белене и Елин Пелин. А може и по-мащабни неща да станат. И дано не стават.

Да си спомним какво е казал Ботев: "светстните у нас считат за луди" ! За съжаление, така е вече не само у нас но и в ЕС..... Орбан е един от малкото свестни и разумни политици в Европа, който мисли за народа си и не се дупи на "началниците" (по израза нашия велик вожд ББ) .

Този дейли експрес го четат английските дебили нещо като нашите жълти вестници да не ги споменавам!,друго ще е в Дейли телеграф или Гардиан.

Отдавна трябваше да си ходиш, прогнила и ЛЪЖЛИВА Тиква!

Ай стига хвали....не ти увря тъпата тиква че колкото и задници да лижеш ШЕНГЕН НЯМА ДА ВИДИШ.....

Мутрата се опитва и тях да хипнотизира. Нали се има за голям хипнотизатор. Не му стига акъла да се сети, че ноу-хауто на Живков на важи за ЕС.

ноу-хауто на Живков не важи за ЕС

Не "вироглавия" а разумния премиер Орбан.

знаете ли определението за инат. То е лошо възпитана воля. Има го в учебниците по психология.

Така ли "господине"? А Вие да сте чували за пряко и преносно значение на думите? И за това, че в една дума може да се вложи различен смисъл в зависимост и от контекста? Хайде не се изживявайте като лингвист тука.

Хич не е вироглав Орбан а си защитава интересите на унгарците и не иска да слуша зелките от ЦК-то това е истината и не носи наколенки както нашите !

държавника и родолюбеца Орбан се среща с "международника гълъб" БорисОФ !! Не видях да го целува в уста и да го прегръща,щото мъжете не обичат такива лиготения !!!

Това е премиер, защитаващ интересите на своя народ, а не като нашия, който е като мадама със гащичките в ръцете си и винаги надупен на брюкселските джендъри!

Пича Орбан се срещна с БорисоФ- послушкото на Брюксгюзел утрепките!!!!!!

Вие, всичката управляваща СГАН сте се надупили към Турция още от 1989Г. и това явно ви харесва!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

смяташ ли ,че някой разбра какво точно те е досърбяло