Дервиш се вряза с бус в група полицаи в Техеран

Нов инцидент в Иран стана днес по време на протест на суфитска религиозна група.

Обратно в новината

Коментари - Дервиш се вряза с бус в група полицаи в Техеран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом някой се сдуши с Джуджо, там веднага почват Революциите!

Може би едва ли не току виж най-вероятно се е отдал на намаз - молитва зад волана, този мъдрец от Техеранския дървен университет за дървиши.

и там не могат, без някоя портестутка сас задача да мотивира маже от талпата

Да не му се се завило свят от въртенето по време на молитва.

ВРЯЗАЛИЯТ СЕ С БУСА Е ДЕРВИШ. Най малко защото е премазал и свои. Дервишите са народ който с познанио си стои близко до БОГОМИЛИТЕ. Убеден съм, че изнесената информация за извършителя не съотвества на истината. НА ТОЗИ СВЯТ НЯМА ДОБРО И ЛОШО , има ИСТИНА и ЛЪЖА. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЛЪЖАТА прокарвана чрез медиите се е превърнала в начин на поведение водещ до създаване на впечатление за победата на ЗЛОТО над ДОБРОТО.

От тъмните сили. Вж. само кой Е Акках! Лиунното божество! А луната изразява пасивната, отрицателна и деструктивна енергия и тук няма различия в мненията. А тези дервиши не изразяват и не внушават нищо красиво и благородно.

Лъжата взима жертви, докато истината ги изисква!

Арабите се самозатриват, но не знам дали е за добро...

Колкото по-малко ислямисти, толкова по-добре!

Иранците не бяха ли корейци по произход?

НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С АРАБИ , КОРЕЙЦИ И ПОДОБИЕ МАЛОУМНИЧЕЩИ КАТО ТЕБ. ПЕРСИТЕ СА ДРЕВЕН НАРОД ЗАСЛУЖАВАЩ УВАЖЕНИЕ , НАЙ МАЛКОТО ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ И НИЕ СМЕ ОТ ТАЗИ ГРУПА ВОДЕЩА НАЧАЛОТО СИ ОТ АФГАНИСТАН , от Балх /града на САВСКАТА ЦАРИЦА и ЗОРОАСТЪР/ ТАЗИ ИСТИНА ЗА ПРОЗХОДА НА БЪЛГАРИТЕ СЕ КРИЕ ОТ НАРОДА НИ. БАЛХ , БАЛХАРИЯ , БАКТРИЯ за нашите историци не значат нищо. ИСТИНАТА НЕ Е ТОВА КОЕТО НИ СЕ ПРЕДСТАВЯ. НАРОД БЕЗ МИНАЛО Е НАРОД БЕЗ БЪДАЩЕ. ИСТИНАТА ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН!