В Испания искат 5 години затвор за руски депутат

Прокуратурата на Испания поиска различни присъди за 18 обвинени за участие в престъпна група руски граждани.

Обратно в новината

Коментари - В Испания искат 5 години затвор за руски депутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е зле. Путин предупреди руските тарикати още преди няколко години, че ше имат ядове на запад и да връщат парите в Русия. Ми, кой не слуша.... бере ядове.

Шило

Тоя е от Елциновото котило.

'Патриота' Усманов от чие котило е? Този е толкова дребна риба в сравнение, че е нужен микроскоп.

Луковмарш е виновен Комунист да наруши закона,...амии

Под давление от САЩ, Испания предявява някакви претенции от минало време. Но какви пари са "прани", чии са и кои са участниците от испанска страна. Няма такива. Същото беше и с процеса против Пучдемон. Евреи, какво да им кажеш, само лъжи. Испания, семитска държава, държава на араби и евреи.

където и да отидат руснаците са оакват

Както и US-армията, дето напълни Черно море с памперси и фекалии

още един екскрементолог от запутинската академия на маймуноуките..

Който е виновен - да си плати за деянията!!! Но, испанците се сетиха след 28 години ли, бре?! 1990?!

Пушек и мъгла! Това са исканията на прокурорите, а не реални присъди! Дано някой се сети да публикува окончателните такива ...

Оле! При нас няма ала-бала. Щом те боцне испанската муха - край, в кауша.Депутат - не депутат, нема лабаво. Не чакаме да се изплъзне и да пусне слуз.

Искахте и ще ви се даде... само дето руснаците не са по- различни от американците, които не дават на съд своите за извършени в чужбина престъпления.

А у нас ги съдят ????

Отдавна не бяхте публикували такава партенка!

Путин и себеподобните му изчадия от КГБ много се перчат и се заяждат с Европа, но истината е, че ако има честен процес и правосъдие, всичките са за затвора

един хубав ден за европеиската демокрация ,браво на испания

такива са шефовете и на наща Мутра

богаташи каквото искарат от руските мужици го профукват по западните шантани.

Испанците май много се натискат за отцепване на каталуния?

ето с какво се занимават големите руски "патриоти" и политици от управляващата олигархическа върхушка

Спанишите опитват да напълнят хазната за чужда сметка....

Нещо много съмнителен ми се вижда този случай! Как руски депутат, който през повечето време би трябвало да бъде в Русия, е имал време да се занимава с наркотрафик и пране на пари в Испания?! Отделно, чужди дипломати и парламентаристи нямат ли дипломатически имунитет?! Ако испанците действително имат данни този руски депутат да е вършел престъпления, защо не ги предоставят на руските власти, които съответно да му свалят парламентарния имунитет, и да му повдигнат обвинения?! Интересно, как биха реагирали испанците, ако руснаците задържат техни парламентаристи или дипломати, и ги пратят на няколко години почивка в Сибир?!

Това е държавната политика на Русия от 350 години.

в Испания ??? Още от 1930-те години е така, гражданската война и енкаведистките инструктори начело със Сашата Орлов ???

Четох новината по-рано по ВВС. Съдели ги заради съмнения, че са изпрали 50м евро....За каква сума говорим само. Те милиарди се перат ежегодно по Европа и Англия, къде легално, къде покрито, те с 50 милиона се захваанали.

възможно е да се перат ... ама тях са ги хванали да перат :)))

Путя затова го е страх да стъпи в Испания,ще го окошарят и него - нищо че е дребен и безпомощен

Шило

1990-2000 година-времето на безвремието

Трудни години бяха наистина- тежко наследство преодолявахме но се справихме по-добре и с по-малко мрънкане от обитателите на 'енергийната свръхдържава' за които свободата се оказа най-тежкото наказание - и до днешен ги мъчи носталгията по вонящата на партенки казарма..

Толкова си се оплел в измислиците си, че не става ясно за коя държава говориш. Понеже руснаците дръпнаха напред от нас през онези години, пък и сега. Тук е територия на две американски бази плюс група крадци, които източват европейския и местния бюджет. Производството е,.. даже и една кола не могат да направят. Някъде на нивото на монархо-фашистка България, 30-те години., но не на този век. Ето и фашистки марш си имаме.

деер

Уважаеми плебс, помислете кой печели!!!!!! Хайде наздраве!!! Джафкайте се!

Тези са Руски граждани , процеса и престъплението е извършено в Испания , не разбирам какво общо има България че пишете тук за тази случка ! Или трябва да се показват Руснаците с лошата страна , но вие сте грешка те са Евреи !

чакай нова КТБ и ще разбереш.

Всеки европеиски бандит наркотрафикант може да ПЕРЕкинти в Испания но за РУСКИТЕ бизнесмени НЕМОЖЕ нещо НЕ ги долюбват евротлантическите пендехоси и мориконе рашките там ПАРИТЕ им НЕважат

Че що не перат на Изток? БРИКС-МРИКС, Африка, Лат. Америка. Не мож ги изгони от 'гнилия' Запад гнусните лицемери!

В Испания искат 5 години затвор за руски депутат В Путинова Русия е така.Мафотизиране на властта. Същото е и в България макар и в умален вид. Определението мутра можеш да чуеш само в Русия и България.

Тоя па, я иди в Бронкс да видиш какви набожни херувими има..

Какво има да се коментира...

Сега русофилите ще се хвърлят на амбразурата да защитават тия престъпници!! Аман от идиоти.

Смешници испански две ракети работа сте , ище духате на краварския дудук от оня свят.

граница между престъпност и държавно управление няма -всичко е КГБ-шка Братва. Не само слънцеликия и шайката му трябва да изметат но е нужна тотална реконструкция на цялата държава и истински институции. След 100-150 години може и да успеят да се цивилизоват.

Е те американците защото са цивилизовани та се тресат един след друг скандалите за президентски плащания.

В САЩ за разлика от Русия и България е възможно президентът да си отиде без да е искарал мандата си ако е нарушил закона. За справка Никсън,Клинтън заради едната свирка от стажантка и т.н.

Скандалите са признак на работеща имунна система в обществото. Другото е 'стабилност' - където всичко се мете под килима. И самосвали изсипващи нощем (!) токсични отпадъци близо до жилищен район - един последните руски епизоди нашумял в Интернет, но не и по държавните СМИ.

Гледам мащабно пипат братушките...както обикновено, там дребен крадец няма като почнеш от сталин, чийто първи революционен подвиг е обира на банката в Тифлис...

Друго си е националния герой Капоне...

Е те това са последните нареждания от американската легация- шъ ги изпълним одма. Работата е да дюдюкаме по руснаците особенно сега в предизборния период. А пари си требе цялото време.

Поредното доказателство, че колхоза се управлява от престъпници.

Фашистите на Франко надуват американския дудук

Уж България вече не е колхоз, ама всеки ден се ревтуни, че бандити я управлят.

ама още много колхозници останаха. Затова сме на тоя хал

Че той родния 'бизнес' по чии шуробаджанашки тертип е създаван?

някои да се очуди?

се пише с У.......