Жена падна с колата си от 3 метра в река

Инцидент е станал в късният следобед на оживен булевард в Хасково.

Обратно в новината

Коментари - Жена падна с колата си от 3 метра в река | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че в Хасково по-голямата част от реката е застроена /да, застроена и покрита с магазини, напълно идиотско решение в полза на хора близки до тогавашния кмет/ и местата за падане в реката са ограничени. Дано не става скоро голямо наводнение, но във всички случаи веднъж на 50 години ще стане.

Опел падна в канала на Илинден след удар от Мерцедес. Инцидентът стана около 15:30 часа. Колата, управлявана от 27-годишна жена, е била уарена от Мерцедес, шофиран от бившия депутат Гюнер Сербест. Пострадалата жена е откарана в съзнание с линейка в хасковската болница. Прегледана е и е освободена за домашно лечение без сериозни наранявания.

Зареждам целият район - от Пловдив до Бургас. От Казанлък, долу, до границата. Предстои ли ми да влизам в Хасково си казвам молитвата задължително. Изключително агресивни и безпардонни шофьори. Не стига, че градът не е уреден и движението из него е върховно узпитание, ами и, имам чувството, че Унивеситета за Джигити-Камикадзета е със седалище точно този град. Свистят гуми, святкат с фарове, клаксоните не спрат.Червен светофар за нищо го нямат, влизат в насрещното за да изпреварят...лудница. Да сечеш пътя на някой е въпрос на чест. Няма мигачи, нищо. Гледаш кола пред теб, отбила и след малко задницата й на чистачките ти. С дежурната псувня на майка, сякаш си виновен, че ползваш пътя. Колегата от Благоевград спря колата на влизане в града и каза "карай ти. тука и броня оставих на пътя и мигач". Проблемът е в самите хора. Голяма еснафщина! Такова чудо в друг град не съм виждал. Всичките някакви велики. Царе, богове, принцове и принцеси. Пъчат се със скъпи и бързи коли, а зареждат за 19 лв, че няма повече. Естествено, като слезем от колата слагаме Рейбан-а, ама долу сме с китайски джапанки и с анцунга, с който спим в леглото вечер.

В Хасково като видиш патрулка, спираш до първата Lafka и си купуваш билетче. Ясно е, че те е споходил рядък късмет. След един вечерта, ако караш с под 80, нещо си сбъркан, не си наред. Точно пред полицията пък си е писта за излитане. Абе какво говоря - на 100 метра от полицията е седянката на проститутките. От там иде всичко - няма контрол. Всеки си прави каквото си иска.

27 годишна млада жена.... Тук повечето коментиращи, сякаш се радват на инцидента. Това женомразци ли са, или обратни или джендъри?!?!?!

27 годишна, млада, жена+ мокро влажно време и настилка- това някакво предимство ли е? И като добавка- на оживена улица. А е радостно за това, че въпросната твар не е убила някой невинен.

Глупак. Не прочете ли, че е била засечена и е било отнето предимство.

Така ще е ,след като се опъвате да приемате ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ. В последните дни ярко се виждат резултатите от липсата на адекватна защита на идиотите от женски джендер.

ххх

Още една богиня - пътниците се молят, пешеходците се кръстят!

"Край реката, редят се редят се тополите, побелели , побелели от първия сняг.. Аз те чакам, за среща те чакам , но моля те, моля те ти да минеш по другия бряг. И тогава на моста ще бъдем пак двамата. Ще си спомниме всичко отново за миг. Ще се срещнеме с погледи, скрити през рамото и ще тръгнем по своя път сами." Който падне в реката в Хасково, може да получи песента с многобройни овации от загрижената и всеотдайна тълпа.

Епа ке падне, ово е на плаца станало, там се кара бръзо

"Очевидци твърдят, че тя се е движела с висока скорост." Бързала за член, намерила член! А Конвенцията СПИ по въпроса и даже похърква!

Те по природа дамите обичат да скачат на разни места, най - вече в чужди легла.

Да, на по-младички мъже. Пий си хапчетата и не се нервирай.

Сандо

Току що си налях 3-то хапче на фармагрозданка.

Стара моя идея е, че за жените шофьорки трябва да се направи паралелна пътна мрежа в България.... Без светофари, без кръстовища, кръгови, пешеходни пътеки, прелези и други пътни съоръжения. Само прави отсечки от точка А до точка Б и с огромни паркинги. Вярно доста скъпо предложение, но ще предотврати огромни човешки и материални щети

Статистиката с тежките катастрофи и смъртни случаи какво казва? Колко са причинени от мъже и колко от жени? По-скоро трябва да има лента з акомплексари, независимо от пола.

...преди 2 седмици една патка при изпреварване ни удари и ни набута в канавката с джип .Ако не не ни беше сбутала четирима нямаше да са живи...патката сигурно е говорила по телефона и губи управлението . Хората се движеха в левия банкет...защо полицията на провери времето на разговора ???

Дай кола или власт на хасковски пъпеш и резултата е на лице!

Всеки ден ги виждаме дамите как си управляват автомобилите, с телефончето на ухото, цигарката в устата и бля - бля с любовника си или клю - клю с приятелка или колежка.

Пък теб даже не те и поглеждат, нали

Сандо

Ако се видим друга песен ще запееш.

само като е видяла ексдепутата и веднага е скочина в реката....а като се свести трябва да му плати за причиненото неудобство....

с висока скорост... Нов убиец на пътя. Сигурен съм, че никой не я е засякъл, а тя е натискала газ за да не отстъпи. При това с телефон в едната ръка и с цигара в другата.

Видиш ли кола с номер Х, Y, СМ - все странно карат.

Като ви чете човек постовете, без да е психолог, веднага му става ясно, че има работа с котило от тежки, ама слонски тежки комплексари.

Госпожо, смешна сте. Все пак пазете се.

Повечето са дърти ергени самотници, оскотели панелни плъхове, силни да кълвът по клавиатурата, на вън са тихи, плахи и незабележими.

Не е коректно да слагаш всички под един знаменател, затва посочвай имена.

Е не всички, а повечето. Освен това то си личи поведението и начина на мислене, не е нужно да се посочват. Прочиташ даден пост и ти става пределно ясно, за какво иде реч. ;)

Засечена е от бивш ДПС депутат. Изцяло е по вина на другия водач. А доколкото има бивши к, дотолкова и тоя е бивш депутат от ДПС. Въртят комуно фесовските пари и налагат новото робство. ГЕРБ/ БСП всички са антибългари

Аск ю Уай...

Парковка уровень БОГ! 2 Бабы за рулем! Парковка уровень БОГ! Осторожно бабы за рулем! #1 Да се посмеете малко.

Доброто е, че скоростта е била по-висока и колелата ,амортисьори,.. са поели удара основно!

какво става с тези жени шофьори в последните дни? Измряха!

Измират не само от катастрофи, но и от бой. През ден - два пребити и убити жени.

stan_posta@

Така ще е, като не щем да приемем Истанбулската конвенция ! :)

Кво очаквате да направи една жена, нещо свястно ли?

Ти явно си тежък парясник, дето не е виждал пу... пумпал от сто години! Като не те кефят жените, вземи си мъж, бе - нали сте супер!

В заглавието пише "скочи" , което за мен означава , че е по желание ! Ако падне вече има друга причина.

Sm3hurk0

Жени... конвенции... патка... кокошка все синоними на глупостта.

По-скоро GSM

В режим мултитаскинг.