Комунист милионер иска да стане президент на Русия

Павел Грудинин - бизнесмен с приходи от милиони долари, е кандидатът на Комунистическата партия на Руската федерация за президентските избори на 18 март.

Обратно в новината

Коментари - Комунист милионер иска да стане президент на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин никога няма да позволи Комунизма да се върне в Русия! Путин е голяма работа, той ще спаси Русия и от Комунистите и от Империалистите! Слава Путину! Герою слава!

и манипулация на дир-а. Истината е съвсем друга

г-н Дървено Желязо, - не, комунист

този е толкова комунист, колкото нашите от патриотичната партия са патриоти.

добре си е направил сметката човека, встъпва като милионер и в края на мандата излиза милиардер, а народа да духа супата...,успех,ама надали

Империята на Злото провежда "избори". Дано спечели Путин, че да ги довърши окончателно ;)

След Джугашвили друг с мустаци? Много са изостанали, вече са модерни жени с бради.

твърди, че е почитател на Джугашвили, така че си уцелил в десятката. Мустаците не са случаен елемент от противната му външност.

наще роми от бсп-срешту пирожка ще го подкрепим сащо

Комунист милионер = Евреин миньор

Ненужни са изборите,защото от сега е решено с колко % Путин ще ги спечели и колко ще има за назначените му конкуренти!Путин се страхува от ниската активнос в изборите,което ясно ще покаже разочарованието на руснаците от управлението му!

E,ЗАЩО не,след като в България такъв ЧОВЕК може да стане Министър председател?!

Павката ГРУдинин от ГРУ

Да си гледа работата КПСС, КГБ винаги печели!

Отново Дира се улива с "бомбастичното" заглавие. А впоследствие пояснява, че Грудинин не е комунист, а кандидатурата му за президент е издигната от Комунистическата партия.

И къде е новината , че то и у нас комунистите са милионери и дори милиардери . Нали те си разделиха куфарчетата и се превърнаха в бизнесмени демократи

Не може да стане ,защото Путин е милиардер , а не милионер.

Комунист - милионер. Това не би ли трябвало да е оксиморон?!?

Грудинин е бъдещият министър-председател на Русия, вярно ви казвам, "Единна Русия" заедно с Комунистическата партия, окончателно ще откъснат Русия от прозападната политическа ориентация, която все още спъва Русия, настават много интересни времена, антагонизмът между Русия и САЩ става все по-голям, идва нова Студена война!

Комунистите и тук са милионерска партия. Най-големият им капитал са създадените от тяхното управление вторични идиоти, които им се връзват и ги следват.

е то и Навални напъва да е президент , какво толкова

НАВАЛНИ МУ ЗАБРАНИХА УЧАСТИЕ, ЩОТО ГИ Е ШУБЕ! ЩОТО ПУТЛЕР ПЕЧЕЛИ, САМО КАТО КОНКУРЕНТ МУ Е КСЮША СОБЧАК!

А бе мили хора,милионерите нямат партия и Родина,защо си пълните хрониките с глупости????

в Русия не можеш за нищо да се кандидатираш ако не си комунист,това е първото и най-важно условие !

Такъв авторитетен сайт като ДИР предполагам, че има възможност да изпрати свой журналист в совхоза на Грудинин за да се избягнат всякакви глупави препечатки от Франспрес и и откъдето и да е.

привърженици на въпросния кандидат с едни и същи никове и копи-пейст мнения се вихри в руския интернет, това е публична тайна. Тепърва ще ни го хвалят и тука. въпросният не е служил в армията и е нарекъл "стадо овце" руските войници, участвали във ВСВ. Много хора имат интерес да разграбят ресурсите на Русия и да разбият армията, затова е ясно кои ще го подкрепят и от чужбина.

заглавие. Не всичко в материала отговаря на истината. Тенденциозна скалъпена статия. Авторът скача по върховете и не познава истинското положение на нещата.

ДИРА по задължение трябва да цитира Западна агенция, като "франс прес"!? От своя страна френските джендъри са събирали изрезки от руски вестници и цитират само хора свързани с Грудинин!? Накрая ДИРА ни поднася поредната каша в която не знаем какво има. Малко ли са журналистите в България, които директно да се поинтересуват, как стоят точно нещата? Иначе другарят Путин и "Кремъл", не спират да се "притесняват" от Грудинин, но още повече се "страхуват" от шлюхата Собчак!

другаря Путин... ха ха ха... другарчето... хващай го за поличката и си еВи пичката. леле колко ниско можете да паднете пред господарите си... другаря :)))) Грам самоуважение нямате... другаря :))) друграчето ми то... хич не те знае кой си бе мършляк.

наистина е за смях...смятай има още живи такива антики....

опикани старчоци , комунистически фосили, селяни, цървули...в България с лопата да ги ринеш

Добре. Путя единия съперник го уби, а другия не го регистрираха и в момента е в затвора.

Между другото, вчера руските комунисти са правили в Москва шествие по случай 100 годишнината от създаването на червената армия! Никъде в българските (или западните) медии не чух да съобщават за това събитие! А иначе ако се съберат един-два автобуса руски соросоиди да протестират в Москва, това вече е световна новина!

Комунист милионер , той не е член на КПРФ , той си е Купил право да бъде поддържан от комунистите в Президентската надпревара ! И нашия Премиер Борисов е член на БКП и е МИЛИАРДЕР !

Човекът е хитър и опитен капиталист, създал се сам, ловко маневриращ в сложната руска посткомунистическа действителност, който в момента си прави много як ПР на дейностите и на себе си с цел още по-сериозно забогатяване след изборите. Никой не си прави илюзии, че може да победи Путин на избори в момента, а и няма нужда от смяна в момента, докато Путин и неговата администрация толкова добре се справя с безумните санкции, агресията на "нашите задокеански партньори" и откачалките, ръководещи бившите републики! Така че - нема лошо, Грудинин си води кампанията с един забавен баланс между скандали и хвалби, рекламира си совхоза, хората му се доволни от живота, дечица раждат, което е хубаво - решава се демографският проблем, чувства се оптимизъм и вяра в бъдещето, а неговото богатство си расте - всички са доволни! И този е значително по-интересен и смислен от вече доста поизтъркания Жириновски с неговите скандални изяви и тъпата кобила Ксения с нейните либерастки дрънканици наоколо - които също целят само личен ПР, нищо друго, жената иначе заработва от разни изяви по частни партита на огромните компании, също няма никакви илюзии за победа над Путин, но тя е млада - инвестира в далечното си бъдеще, щото няма да е все млада и скандална ...

- лека корекция. или по-точно - създал се на горба на берачите на ягоди и на съсредоточаването на чужди земи в свои и на семейството си ръце. Но продължавай с неговия ПР, Аврора. Само не ми стана ясно с какво е толкова "значително по-интересен". Обикновен селски хитрец. Който тепърва ще губи от авантюрата си. Имало е заведени срещу него дела още навремето, които са били спрени, но кой знае... дали пък няма да бъдат подновени и тогава да почне да се оплаква, че е жертва на "режима".

Аврора, мойте уважения към постовете ти! В случая си също права, бих добавил само, че няма някой желаещ за кандидат, който да е равен на 1/10 от уменията и опита на Путин, натрупани в КГБ, за да управлява не коя да е държава, а Русия.Може да е неудобен на мнозина, но по-подходящ от него не може да се яви. А за подставените от външни сили кандидати, Путин няма нужда да се грижи, тях ги премахват тези които са ги наели, често използвана тактика от такива агенции, като ЦРУ, МИ6 и Мосад

поне честно: комунист може да бъде и милионер и олигарх. Това се казва "личната заря на комунизъма". Демокрация подсигури реализирането на тази идея. Иначе бившите "генсеки" и партийци са били доста по-скромни.

ако Русия беше колхоз... какви пачки щяха да ми падат от отдаване под наем на земи и подземни богатства... и не само. в най-общи линии това иска въпросния кандидат. Нека си мечтае и налива пари за качване на рейтинга си на псевдокомунист - с нулев резултат. , защото повече от половината членове на кпрф няма да гласуват за него според социологическите проучвания. Наричат го фаталната грешка на Зюганов. Колкото и гласове да събере - поне половината са купени от него, вж справката за богатствата му по-долу.

справката - Сега главното богатство на семейството на кандидата е свързано с компанията "ТТ девелопмент" (препоръчително е да се прочете за въпросната в интернет, за какви яки суми става дума), където Грудинин и синът му Антон са миноритарни акционери. През ноември 2015 г. на тази компания са прехвърлени от совхоза "Ленин" малко повече от 82 000 кв. м земя в района на московския околовръстен път на стойност около 1,3 млрд рубли. ПАВЕЛ НИКОЛАЕВИЧ ГРУДИНИН Източници и обща сума на доходите 6 години преди определяне датата на изборите: заплата, ЗАО Совхоз Ленин, премия за участие в конкурс, материална помощ,лихви от вноски 157 413 983,26 рубли. Парични средства в общо 5 банкови сметки: 5 920 868,62 руб. (без укритите и закрити по спешност сметки в чужбина) Акции и други ценни книжа в ЗАО Совхоз Ленин - 1 993 233 акции. Друго участие в търговски дружества: ТТ Девелопмент дялово участие 4 %. Същото реализира сделки за милиарди с отдаване под наем и продажби на земя. А колко още има семейно - това вече не е ясно, жена му и синът му също са милиардери.

Ама нали ти е ясно, че при курс 1:65 евро/рубла, 2-3 милиона са нищо в сравнение например с КТБ, БТК, БТ, ЧЕЗ и т.н. и т.н. прилапани от великите ортаци ББ и Кой.

А сега де? Тоя комунист ли е или е капиталист? Как върви при него класовата борба?

много добре върви - не виждаш ли? Няма никакви противоречия. Защото всичко идеята на комунизъм и либерализъм е една и същата - рай на земята. Но... не за всички, разбира се.

Така де, няма само путин да е милиардер и този комунистически милионер иска. У нас е същото, само нашите комунистипески милионери са много по алчни и жестоки от руските.

Тази статия все пак признава, че кандидатът на руските комунисти е основният съперник на Путин за предстощите президентски избори! Защото според западните медии излиза, че Алексей Навални или Ксения Собчак са основните конкуренти на Путин, и той се чуди как да ги острани или злепостави! Интересно ми е сороските тролове тук, които ожесточено плюят срещу Путин, кой смятат, че ще дойде на власт в Русия, ако партията на Путин загуби властта?! Защото според изборните резултати от последните 20-на години, това най вероятно ще са руските комунисти, може би в коалиция с национал-радикалите на Жириновски! Вярно е, че от троловете мислене не се изисква, а само плюене, но и работодателите на тези тролове изглежда хич не ги бива в мисленето!

Ти щото много мислиш, затова си селски провален смотаняк с 200лв пенсия и развалени зъби.

"Комунист милионер иска да стане президент" Другарко Тодорова, пак сте пуснали ФЕЙК-ЗАГЛАВИЕ. Грудинин НЕ Е КОМУНИСТ, той не е член на КПРФ. Или не познавате фактите, за които пишете, или нарочно ги преиначавате! И в двата случая сте виновна!

Точно така е колега, но нашите джендъри са винаги хибридаджии..

Демокрацията е висша диктатура на богаташите.Капиталистът е робовладелец, работниците роби, а синдикатите мафия.Справка: Държавата на мафията САЩ

Виж резултатите: САЩ - среден годишен доход на робите на робовладелците - над 30000 долата. Русия - минимална заплата 7800рубли = 130 евро.

То и ти си безпартиен комунист-русодупедавец, нали?

Комунист милионер? Това е като бременна девица. Но всъщност Светът познава и такъв случай.

Е ти щом тръгна и "Бременната Девица" да обсъждаш е ясно какъв си...За вас джендърягите всички неща в света се свеждат само до консумацията...

А за вас - платените комуноидните тролове, до какво се свеждат нещата? Подозирам, че няма да ми отговориш, щото не са ти го задали в опорните точки.

И защо оплюхте човека ? За това, че се грижи за работниците си и техните семейства,или за това, че никога не е казал една лоша дума против Дядя Вова?... А нашите комунисти какво направиха? Първо се "самосвалиха" нарочно, после се пребоядисаха на социалисти, седерасти, костовисти,герберасти и какви ли не още... Що не ги питате техните пари от къде са? Що не ги питате тия национални предатели как така успяха да съсипят стотици печеливши предприятия поради некадърност и крадливост ? ....Ами се огледахте в парите на този чичка,дето се оказва,че е харабия и печен и мисли за служителите си...

думата популист? това е прякора на чичката от снимката. коментираме него, къде се отплесна?

Паисий

"дядя популист" или "царя на ягодите" - последно, кой му е прякора

е дядя вова не е ли комунист който се отказа от комунизма?? те нашите нали от русия се учиха там КПСС нали ги забраниха със закон

единствените комунисти бяха някои от децата цветя :))) БКП и КППС бяха феодални имперски партии пълни с алчни хора без чест

Напълно съм съгласен с написаното от теб. Затова, БСП се изчисти от комунистите (отидоха в СДС, ДСБ, ГЕРБ, АБВ и др.). Същото се отнася и за КПСС За това Путин създава Единна Русия, защитавай целостта и богатството на страната си.

комунист-капиталист не мое виж капиталист-комунист мое

мое мое

Точно така кариерата на гл.ас. Иван Костов по политикономия в ВИИ Карл Маркс е доказателство за това, че от комунист се става капиталист чрез присвояване на народни благини, но обратното дали е възможно кой, кой ще ми каже...?

1. костов не е бил член на бкп 2. костов какво има?? заврял се е като мишка в НБУ кой му харчи парите?? децата му?? ама нали трябва на всяка новина да се спомене костов! промити мозъчета

че имах нерви да прочета тая скалъпена тенденциозна статия, в която липсват фактите за въпросния господин така да се каже кандидат. Вече и уличните кучета в Русия са в час що за гнила стока е, лъжите му за липсата на сметки в чужбина не са тайна за никого, бутафорния му колхоз, тъпата му програма от т.н. 20 стъпки е пълна простотия, обаче тука чета мненията на някакъв аналитик, световно неизвестен... Като изберат тоя "колхозник" ми се обадете, дир, става ли?

Ще го изберат, само че не сега, а на следващите избори.

има доста време - но няма да го изберат. ще го забравят. освен това на много хора от феодалния си колхоз е взел земите и нещата вървят към съд. прекалено е алчен - семейството му също.

че мустакатия наемодател, натрупал богатството си от заграбване на земите на хората от колхоза - и от отдаването под наем на същите тези земи, от ягоди не се правят милиони - има фенове в този форум. Минусът показва абсолютно непознаване на материята грудинин - който не е член на кпрф и неясно защо го наричат комунист - всъщност ясно защо, за да трупат гласовете на разни наивници на възраст над средната.

Че комунягите не бяха ли бедни хорица, пролетарии...?!? Ей ги нашите дебилни фенове на Курвелия, съсела, овчия, мазнярова и т.н. милионери - няма с какво хляб да си купят, обаче ходят да веят червени флагчета по площадите.... държави от идиоти!

1.Бойко Борисов - комунист, офицер от ДС, син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ. 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.

Дир този много си позволява използва не цензурни думи ! ИЗТРИИТЕ ГО !

Милионер - комунист такова животна няма! Това е поредната Корнелия забогатяла на гърба на народа и решила сега да го яхне още по-добре!

МРЪСНИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ СТЕ

О! Аз вече се чудех кога дир.бг ще се присъедини към кампанията (вече почти е ясно кой стои зад нея), описваща Грудинин като някаква алтернатива, която кара предизборния щаб на Путин да се "плаши"... Публикации като горната са част от комедия, на която може да вярва само този, който иска да и вярва или кожто хабер си няма от реалността. Грудинин има в момента същата подкрепа както Жириновски, нещо като 5-6% и въпреки всички услия тази подкрепа не расте, а Жириновски традиционно се засилва близо до финала. Освен това, паричките на този милионер се оказаха не съвсем чисти и до регистрацията му непрекъснато излизаха офшорни сметки, които той уж бил закрил...излязоха и други работи, които никак не му подобриха имиджа... Та думата ми е, нека да не се залъгваме, ако не се случи нещо изключително, Путин ще спечели изборите. Вярно, САЩ вече са се подготвили да ги обявят за нелегитимни, но при сегашната антируска истерия там това едва ли ще изненада някого.

То пък, кой ги бръсне САЩ за слива?

Оставете какво пише в заглавието ! Този Тарикат НЕ Е КОМУНИСТ ! Той само за Пари е предложен от КПРФ за Президент !

Е точно за това повече никога няма да гласувам.....защото всичко е сбъркано в пост комунистическите общества. Бивши комунисти се нарекли десни и образували "дясна" партия, а бивши "леви' станали милионери също искат да стават президенти и заблуждават народите си, че мислят за тях левичарски, а всъщност мислят само за собствения си джоб. И "леви и десни", те са от едно котило!

Путин няма равни не само в Русия а по света - при него спря войната в Чичня в която Бер-ки и сащ дотавяха всеки ден самолет с "бомбони" за възрасни. Путин вдигна ик-та от два(2) милиада до 400 в казната При Елцин ( 1и зам Борис Немцов. НЕ се плаща по години -сега се поаща ! няма и рекет по улиците като при борис немцов и ако продължа ми трбва ден да пиша ! Путин за Русия е като Левски за Б-я - втори няма , защото са личности от Бога !!!

като Путин няма друг на света, това с изборите е нещо като обида за императора.. той обаче снизходително го приема за похвала, колко просветен и благодетелен монарх е ..

БЯГЕЕЕЕЯЦ ЗАЩО ПИШЕШ С ДРУГ НИК- СРАМА ЛИ ИМАШ