Стара Загора отличи момчето, върнало пълна чанта с пари

Кметът на Стара Загора се срещна с 18-годишния Величко Донков от Дома за деца лишени от родителски грижи "Мария Терезия", който откри чанта с пари и я върна.

Обратно в новината

Коментари - Стара Загора отличи момчето, върнало пълна чанта с пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прекрасна новина! браво

постъпка на достоен и честен българин! браво!

е в такива млади хора - чисти и неопетнени. Хора, които са пълна противоположност на мръсните престъпни политици.

Колко хубава новина! Накара ме да се почувствам добре.

Браво, Величко! Респект!

Респект!

Това момче си носи името с гордост. Браво!

И още нещо извън темата, но неграмотността на Чалева буди умиление. "... върна пълна чанта с пари..." Казва се "върна ЧАНТА, (която е) пълна с пари". Смисълът на изреченията е различен и Чалевата отното и отново доказва, че няма и грам представа как да се изразява правилно и точно на български език.

Момчето иска да стане полицай, помогнете му да стане офицер в полицията, че не съм много сигурен, че всеки един от сегашните офицери в родната полиция, към настоящия момент, ако намери тази чанта, да я върне

Каква е била намерената сума??

Браво пич, доказваш че цвета на кожата няма значение, ако човек има доблестни качества рано или късно съдбата ще го възнагради.Успех в живота.

Извън темата - напомня ми на Краси Балъков на младини :)

като крадат са цигани като връщат пари са българи. А всички "българи" казват че е тъп, щото не ги е прибрал. ба си народа.

Може да е ром,но с постъпката си заслужава покрепа и даване на шанс в живота.

И,колко пари е намерил и върнал,като сума?Че ония Кантонера върна цифра пари,и му дадоха награда само един часоник,сега да си живееше живота,ако не ги беше върнал,но щеше да спи всяка нощт със страх,да не дойдат и да му кръцнат главата мутрите.

Да си жив и здрав Величко! И да се сбъдне мечтата ти, ама след като се оправи страната ни. Иначе - ти не ставаш за полицай в таз мръсотия....

Симпатяга, Неподправен и готин! Да е жив и здрав!

Наистина браво за постъпката, но ще се разочарова ако стане полицай, в много посоки ще се разочарова.

33 ЛЕВА-ето това е важното! За постъпката на момчето иначе браво,но бизнесмените да се замислят за тези 33 ЛЕВА на месец.Правителството разбира се е капут!

Право е момчето.Чужди пари щастие не носят,всеки трябва да го знае.

абе зялата оядена и крала политическа пасмина, включително и тиквата, не ми изглеждат особено нещастни! да не говорим за цветелинка, свинаря от Пловдив и т.н.

Дай Боже мечтите да му се сбъдна,заслужава го.

Аааа,с тая постъпка не е за полицай- там не връщат,само прибират. Дано човекът, поел издръжката му, го възпре,че ще развалят честното момче

Много симпатично момче, и то от ромски произход. Жив и здрав да е и добре, че се намират хора да го подкрепят, в посоката, която е избрал.

ДНК проба ли му направи?

момчето по-скоро е от африкански произход, но не виждам това какво значение има.

Случаят ни подсеща за една мисъл на Кант: "Човек е най богат с това, без което може."

най-голямото богатство е истинската вяра в Бога -това е от личния ми житейски път ! Благословени са тези,които могат да го проумеят ,надявам се и многочислени !

От домовете излизаха свестни деца, а сега от една циганка на друга циганка и български не знаят.

Е няма да стане, просто няма как да се случи. Не, не това, което си мислите! Изискват се много специфични умения според различните звена в системата, но едно ги обединява - хората са свикнали още да им скланят, а момчето явно е наивно и още вярва. Всички искахме да ставаме пожарникари, манекенки, боклукчии, но сетете се заради какво точно. Иначе е много симпатичен и наивен и дано някой го чуе - те се плашат от такива идеалисти.

Това момче доказва с постъпката си, че хората се делят единствено на добри и лоши...

Не става за полицай не може да краде!

Недей да ставаш полицай момчето ми недей

Поздравления за учителките в този дом "Мария Терезия", които вземат нещастни деца, подхвърлени от родители-примати, и ги превръщат във възпитани и трудолюбиви граждани.