Бургазлия падна от 7-ия етаж до заведение

Мъж на 85 години е загинал след падане от терасата на жилището си на 7-мия етаж в бургаския квартал “Славейков“, съобщиха от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Бургазлия падна от 7-ия етаж до заведение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АКОто мирише. Не сме виновни ние.

Към новината,публикувани снимки от катастрофа. Какво общо има със случая?

нема лошо една голяма пенця по малко за гербарите

Хора, внимавайте с тия балкони!!! Ако не ви стига парапета до подмишниците, (както впрочем ги правят в последно време) сте в опасност при всяко доближаване до ръба! Имам познат, който падна, защото беше на диета, гладуваше. В един момент му се завило свят, и...айде. А колко пияници има, колко наркомани, колко хора с високо кръвно и разообразни залитания и припадъци. Отделно колко много рутинни случки има с ремонти, миене на прозорци, простиране. Не търсете конспирации и самоубийства, просто балконът си е балкон, а невниманието и непохватността струват скъпо.

Балконинг. Кой знае дали не е ходил при някоя съседка.

облечен в раирана нощница... възможно е да е бил отчаян, че ще трябва да признае, че предпочита да е социален пол.... Съжалявам за човека, но всички вече изперкахме с тази Конвенция...

Изперкахме само русснаците, че е възможно България да подпише нещо европейско а не русско! Браво

Може ли някой да ми каже всичките тези новини истина ли са или лъжи? Та то всеки ден катастрофи, паданици от етажи, върху печки и каквото там щете. Толкова ли нямат търпение политиците да унищожат българския народ та вече всичко върви с експресна бързина?

Случват се трягични инциденти по Света. Вчера - самолет падна в Иран. Преди 5 дни - в Русия. Пак ли нашите политици са виновни?

Нямат връзка политиците, винаги е било така, просто преди медиите не ни известяваха за всеки нелеп случай. сега само сеир се търси.

По-принцип падане от шестия етаж не се счита за опасно. Даже е ободряващо и героично. Но от седмия е друга тема.

... още един аргумент против незаконното строителство... лека му пръст на човека!

какъв аргумент? В Славейков в Бургас не са ли байтошовски ЕПКта и панелки?

ако бяхме приели стамбул конфекция нямаше да е паднал горкия,нали дираджиите