Орбан: Поздравих Борисов за успешните му контакти с Турция

Унгария винаги ще подкрепя сътрудничеството между България и Турция, заяви унгарският премиер Виктор Орбан след срещата си с Бойко Борисов в София.

Обратно в новината

Коментари - Орбан: Поздравих Борисов за успешните му контакти с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дали го е поздравил за дупките в оградата и наглата лъжа, че България си пазела надежно границите?

Не разбрах това с брадвата и дървото? Бочето какъв го играе?

не бих стиснал ръката на един страхливец и мижитурка...

я маджара трее шмъркал нещо друго

Боко и тоя те пусна по пързалката.Май само ти не разба ,че всички с които се усмихваш и целувш го правят.Не разбра ли,че ти мажат ските всичките бе,колко трябва да си прост явно си много,като всички които те подържат,ама то е заради хранилката на Цвъко.Подължавай да си вярваш,но ще се лъзнеш много лошо.За успокоение ни, ще си първия ни ще си последния.Жалко за хората и пропиляните години.

Кажи си го направо - мажат му друго, ама явно вече му харесва. Ко да прай, с Анадолската конвенция трябва да свиква!

Нещо говорили ли са за заплатите у нас и в Унгария?А за пенсиите?А за гепенето на ДДС и евромангизи покрай проектите.Дреме им на унгарците и на унгарките.

Малко сме премиерите, които като се видим се усмихваме и се радваме, заяви Борисов. Пак не е проумял, че му се хилят!

...ами да де..всички видяхме и чухме какво му каза на "премиера " ни...ама тои няма капацитет за да те разбере какво точно му казваш !!!...затова се радваше толкова ...

Бъчварова, поизлъскани от Отворено общество може и да НЕ знаят английски, но знаят как да сасипват България. Как крадецът ще забрани карадеца?! Властта е зависима от Отворено общество и НПО та чрез кадрите им в нея, кадри еничари.

Аз Бойко Борисов съм единственият премиер в света, който не знае нито един чужд език, не съм прочел нито една книга, май прелистих само някой си Винету, имам висше образование без да съм издържал изпит за това, генерал съм като преди това съм бил пишман лейтенант, дадоха ми и титлата доктор, въпреки че съм полуграмотен, професионален футболист съм, и още се чудя как някой си Борис Бекер ме би на тенис. Между другото на Бекер му е достатъчна и метла за да бие тоя тюфлек. Вече имам и над 5 милиарда € джоб пара, но си нямам нито един авер с когото да изпия една бира. Всъщност имах един- Мишо Бирата, ама...

абсолютно безсъвестна и вулгарна Тиква може да каже, когато възрастните хора в провинцията умират от безизходица и глад, малко сме премиерите, които като се видим се усмихваме и се радваме. Това е пълна гавра с мизерията на българдския народ. Оядената и дебела мутроподобна Тиква се весели и радва, докато възрастните хора в провинцията се самоубиват от страдание и глад. Докога ще терпиш, Народе!!!!!

Малко сме премиерите, които като се видим се усмихваме и се радваме, заяви Борисов." Конграчулейшънс, Борисов! Усмивката е езикът на "полиглотите".

Е как...?! Боко има милиарди в активи в Турция. Как ще прекъсне отношения и да загуби комисионите от осигуряването на каналчетата за дрога.

Мутра,колко плати на този унгарски престъпник да ти покрие старите престъпления.Защо беше арестуван в Унгария?

Тепърва плаща....

Добър контакт с Турция. Контакта е добър, но все-пак е важно кой е от пред и кой отзад.

Tози отпред е мои Hе му посягаи C поздрав Cимитли

Тоест: потупа Орбан царствено Бою Симитлията по бузката и му рече: "Добър гавазин си, мойто момче---продължавай все така!":)))))))) .....те , силните личности---са снизходителни към прислугата, охраната и прочие обслужващ персонал !:)))))))))) ....... А нашия дурак--дори не разбра , че му се подиграват!:((((((((

Слушах пресконференцията на двамата. От думите на Орбан останах с впечатлението, че от нас очакват като овчарки да пазим границата и да не пускаме към тях мигранти. За останалото...ще видим. Но все пак ни обичат, де! И мястото ни е в Шенген, ако някой още се съмнява. Само дето не ни искат.

Дрогарете са в шок. Точно даваният от тях за пример Орбан, да вземе и да им клекне над опорните точки.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

150+

Новите комунисти като не-де-политизирания служител на МВР Борисов се поддържат както винаги е било под нов лозунг: "Диктатори от всички страни, поддържайте се на власт." Никаква разлика между единия и другия.

Разлика има и тя е съществена. Орбан мисли национално и се интересува ние да пазим границата, за да са спокойни унгарците. ББ мисли за другите, той е интернационалист и ще приобщава Западните Балкани /не че не са приобщени, защото освен Сърбия и Македония другите вече са в ЕС или в НАТО, сърбите не искат в НАТО, македонците имат проблеми с името и скоро няма да влязат/. На нас така са ни казали.

Добър контакт с Ердоган ,но зависи само от настроението на самия Ердоган. За сега си пази гърба Турция докато има проблеми с Сирия. А след това ..........

Работи за Турция, Македония ,западни балкани.А нашите огромни проблеми,за тях няма време

Орбан е приветствал братското триединство на тюркските народи - прабългари, маджари-торки и османски огузи. Естествено прабългарите са най-старши народ от тюркския хаганат начело с династия още от хан Органа, чичото на Кубрат, осъществил вътрешно тюркски перврат в хаганата въздигнал върховенството на рода Дуло. При унгарците същия род известен като Дюла също е добре представен.

Орбан: Поздравих Борисов за успешните му контакти с БЪЛГАРИЯ

Orban дьржи Бацко с 1комромат от тьмното му минало кат автоджамбазин в БУДАпеща /агент БУДА/

Прав е Орбан, Баце има особено силно аналитичен контакт с Ердоган.

А султан ЕРДО има 4-5 яки компроматчета с едни СеверноКореиски дипломати вьв Булгария килца с Дупнишки Каптагон и фалшиви банкноти $заловени 2002 на гкпп м.тьрново

тои за това кмета на Cимитли ревнува!!!

Орбан,Путин и Бойко вечен братски съюз ! Тези 3-мата са най-добрите лидери в Европа !!!!

Бойко за какъв зеленчук си го турнал у манджата?

за контактите с Турция....ама не пита за цената...нали!!!!!

казал му е - по-добре ти, отколкото аз, и изгори за да светиш

Орбан разчита на около 80 % одобрение. Ние тук по колко дадохме на Луканов, Ф.Димитров, Виденов,...., Борисов?

Поздравявай го Мутрата Борисов ,но той за Българите е подъл предател ,който продава България на Ляво и Дясно ! Ще видим във Варна на срещата Европа - Ердоган ,дали Мутрата Борисов ще спомене това което всеки Българин иска от Турция ,Компенсацията за Бежанците от Одринска Тракия ,тя е около 50милиарда долара !

Аре стига с тия компенсации, че турците ако си поискат компенсации, за имотите останали в България, сметката нема да излезе!!!

Турците са навлеци по нашите земи. Когато българите са имали имоти тук, турците са били обикновени разбойници и крадци от анадола.

Нашественици не могат да имат претенции към земи, които са заграбили! То е както с джамиите, изградени върху разрушени български храмове. Нямат право на никакви претенции!

Турците са нахлули по нашите земи и са ни ограбвали 500 ГОДИНИ, какви прете ций могът да имат.А сега са ни икономически поробили.Те гледат на нас още като поробители.Това се е отразоло на ,,РОБСКАТА НИ ПСИХИКА ДО СЕГА,,Нищо добро не сме видяли.Доно дир ме пусне.Това са били наши земи и никой не може да има претенций за имотите,защото са нашественици

Ех, уважаеми г-н Орбан, само времето си ще загубите с нашия Б.Борисов. Каквото и да му кажете, вярвайте, той веднага ще го докладва в Брюксел и САЩ, като чака какво ще му кажат оттам.Така че, пийнете си българска ракия с шопка салата и продължавайте все така отговорно да пазите интересите на Унгария.Наша май вече е изпята...

,,всички го харесват,,,ама всеки казва да го вземе другият.За обикновените хора нищо ьобро не сме почуствали,а сега напротив с тая ИК иска да посегне и на децата ни,Орбан увеличил раждаемоста,а тук тъка ще направят закона,че само циганите ще се възползват.Такъв е нашият има проекти откъдето текът пари,друго не го интетесува

"Орбан: Поздравих Борисов за успешните му контакти с Турция". Лесно му е на Орбан да се подиграва и да казва, че и той щял да дойде да пие един "шербет", обещан от Бойко. Ако ман.аф.ите не бяха спрени пред Будапеща, ако си имаше за спонсори Доган и Шиши Пейчиновски друго щеше да гълчи!

С ВСИЧКИ ЦЕЛУВКИ! вСИЧКИ ГО ТУПАТ ПО РАМОТО. С ВСИЧКИ ПРЕГРЪДКИ. ВСИЧКИ ГО ПОЗДРАВЯВАТ. А НАРОДА КАК Е , КЪДЕ Е, С КААКВИ ДОХОДИ Е , ЗАЩО СА ПО ЛОНДОН И Т.Н И СА БЕЛИ РОБИНИ..... НАРОДА НЕ ГО ГРЕЯТ ТЕЗИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ....

Работете и бъдете щастливи от живота си ! Комунистите бяха такива и като дойде комунизма нищо не остана за никои !

Hе очаквах такова унижение от страна на Oрбан да се срешне с беи боико

Орбан беше този дето спря миграцията в България мигранти почти няма ! Мрънкачите винаги ще са зле дори и когато е най-добре !

глупако ти на това добре ли му казваш трети мандат и все наи бедните в европа този селски вожд 30 години ли иска да управлява като баща му тодор живков

Орбан пак се подигра с бай Хой, ама покрай него и с нас.

Тиквун Наколенката може само да лъска обувките на голям политик и патриот като Орбан.

Орбан увеличи раждаемостта в Унгария с цели 46% само за 8 години!

Защо няма тази игра РАЗМЯНАТА ,Орбан да Управлява България един месец , Борисов да управлява маджарите един месец !

Щото ще го изнесат на ръце на третия ден , а ние го търпим вече трети мандат.

Вишеградци ни каниха за да си отстояваме по добре позициите пред ЦК на ЕК но боко се държи за бабето.А колкото пъте сме били с немците все сме яли дървото крайно време е някои от нашите така наречени политици да чете нашата история и да се поучи от нея. Но как да стане като някои са чели само Винету ?

А в годишния си отчен пред нацията пред препълнена залата с млади хора Орбан заяви: "С най-голямо уважение се обръщам към Българската православна църква и я поздравявам в борбата ѝ срещу ислямизацията. Поклон пред БПЦ! Възхищавам ѝ се! Поздравявам България за опазване на границата на ЕС и утре ще занеса на София пакет от мерки за защита на границата и засилване на сигурността срещу настъплението на тероризма и миграцията."

Щом Виктор Орбан поздравява Българската православна църква за борбата ѝ срещу ислямизацията, тогава са излишни съмненията Истанбулската конвенция в чия услуга се явява.

Hе очакваи селският вожд от село банкя да подкрепи Cърбия и черна гора Tои знае да подпира маkарите на Tурският фес и нищо друго Tа нали беи борисов се кани да бъде BG султан при продажбата на BG на Tурция

Tези дето слагат минусите са санирали някоя сграда

Нали е васал на султана.

Виктор Орбан е велик политик и дипломат ! Мутрата Борисов се върти около него като пуделче ,кръглог..зо , защото Орбан има написано нещо за и обяснения защо от агент Буда ! Тази папка стои винаги пред Виктор Орбан ,като евангиле !

ОК, всички по света знаят, че Борисов е залавян в Унгария катто част от банда на автоджамбази! Е, и? Това ли ти е големия политик Орбан - вместо да го хване нашия и да изправи пред Унгарския съд, да му се лензи, да го използва и да го държи на каишка, щото видите ли, имал компромат за него? Гнъс!!!!

Защо нашият премиер никога не казва позицията си за мигрантите.Тихомълком ни ,,налазват,,Ще мечтаем за тъкъв Като Орбан РОДОЛЮБЕЦ. Нашият го кани да си мислеме,че и той е като Орбан,ама няма нищо общо,той нищо не прави против народната воля.

Борисов с поредното голямо признание, а Радев с поредната излагация достойна за карикатура !!!

боико си ,,оди,, след срещата с тръмп и ,,безличната,, молитвенна закуска на ,,цецо и&,,...!!!

Цанадец, да ти пратя ли нов кашон, бе, клошар.. стария, в който спиш отдавна се разпада. Дебелата ти негърка ще бега и оставаш сам!

имаш 5 цента от Cорос...

,,..Орбан: Поздравих Борисов за успешните му контакти с Турция и ,,шербета,,...,,!!!

си сложи два реда ограда...за всеки случай...

По-интересна от тези дипломатически взаимни четки е предизборната реч на Орбан, части от която има публикувани в сайта на Явор Дачков Гласове. Естествено, дираджиите никога няма да я качат тук, тъй като Орбан е размазал яко кухите лейки от ЕС и директно им е казал, че няма намерение да се подчинява на мигрантската им политика и останалите дивотии, а ще работи единствено за националните интереси на Унгария. Велик политик, за какъвто можем само да мечтаем!

унгарците...нас какво ни топли?

Национално-отговорната политика на Орбан трябва да е пример за нашите политици.

Орбане , Орбане , от различно породи сте с Бонитуземния.