Българка измами десетки нашенци в Лондон

Родните измамници са навсякъде. Не само в България, навсякъде, където има българи.

Обратно в новината

Коментари - Българка измами десетки нашенци в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

златотърсачки дал бог. проститутки... както казва една жена, как може мъжете да нямат пари, а моята дъщеря под пари... с циганетата, а и накрая с едно момче от ямбол, искараха го луд, гей и какво ли не, а да беше с него беше хубав, гагда му обираше денгите, нямат ли милост, не всички са бандити, има мъже скромни, но това не значи, че са такива, за които някои курви им казват. къде са майките им, разпасана команда и после като ги убиват бандитете и наглите мъже майките им плачат. те и родителите им само за пари, луда работа, нищо против, но има си начини, иди работи, а не той да те храни, а ти да си развяваш байрака, ама кой мисли за чуждото, те само знаят да се хвалят, имаме диплома от германия, имаме диплома, ох на мама галената ми щерка, галеният ми зет, а той милият, всички , и никой не желаеше да дружи с него, само един и тя му намери работа на държавна хранилка в бг, нищо против, но умните прокуди, там да ги мачкат, тъпчат, обиждат, а именно техните трябваше да заминат, защото не искат да учат, тъпаци, грозни, а сега обратното красивите, умните, възпитаните, парцали, ритат ги, но това си е до ген, скромността и притеснителен., а и с какъвто се събереш такъв ставаш, било то в бг, било то на запад, пълен разпад, а може би така е трябвало, хибридна война, на луната кой оцелее там ще живее хахаха

наемането и закупуването на недвигим имот в ук е лесно и строго регламентирано. винаги с брокерска фирма, не са толкова много и са добре известни. има и много свестни булгари в чугбина, не визирам зиганското сусловие и нисцо квалифизиран персонал.

Помогнете на циганите чрез намаляване на раждаемостта им. Те мизерстват а раждат по много деца, като че ли циганите ще се свършат утре. Безбожно е такова раждане и обричане на мизерия на новородените. Помощи само срещу временна стерилизация да им се дават.

Ма то това българка сиганин, ма.

Моля от тази медия да съобразят истанбулската конвенция с подобни на тази престъпничка! И да повторя-престъпността няма пол!

Престъпността е джендърска!

И аз си изпатих,но беше мъж

Задържана, но освободена? Значи нищо не са могли да докажат.

проституцията непрощава

Temata za izmamite na Em tel e spam

Абе мен не ми се верва тва да е сиганха. Сиганхите са в факултето да цоцат социални а само най способните българи заминават в чужбина където ги чакат с отворени обятия ферми като Корнуол и дъртаци чакащи някой да ги избърше отзад.

Милена Алтаева Сафиева се казва от с.Сатовча, общ.Гоце Делчев е с адрес в Сатовча, ул.Илинден 12. Родена е 21.09.1987г. в Гоце Делчев.Помашко чедо, крадливо и измамно !!!

според мен не е ромка, има много тъмни българи, повечето българи са тъмни като испанци.

Не мога да разбера как можеш да се довериш на циганска физиономия, това е първи сигнал да си още по-осторожен! Трябва човек да е винаги нащрек и мноооого да мисли...

За тези схеми се иска акъл и грамотност, не мислете че това момиче някоя проста циганка. Те простите са тези, които са ѝ давали хилядарките в брой.

Поредните "балъци за милиони", както се пееше бате Володя в онази чалга класика.. Като има шарани ще има и рибари - това е стар принцип

Гледайте сега как действа правосъдната система в една правова държава. Нашенката с лилавите венци ще лежи, това е сигурно. Нищо че е самотна майка и чаве трябва да гледа, тези номера само тук вървят. Само се надявам хлапето да го приберат социалните в UK и да не го върнат на родата в България! Само така от него може да стане човек!

да, вярвай си ти манго си е изпекал нещата, онези които са и давали пари да докажат,че не са на заем

Апропо снощи гледах едно филмче за един брокер в Лондон, който беше прецакал някакъв човечец и онзи му се скри в жилището и тайно живееше там и му правеше разни мизерии, накратко отрови му животеца.

Има едно-единствено златно правило, когато живееш в чужбина. Живей далеч от българи, без значение роднини или приятели, и където знаеш, че има българи, се старай никой никога да не разбира, че си българин. Завистта и подлостта нямат граници, включително и по отношение на роднини!!!

Батееей, немой така! От боята, от боята, ама и Милена е хора! Чайвето требе яде!

Имали пари бол, дали!

Нашенците навсякъде са си лапни шарани, затова ще има и такива... девойка

Прав си, 80% от българите са тъпунгери! Затова циганите ги мамят без проблем!

Тук са интересни няколко неща. Тази жена ще има проблеми не защото е измамила българите, ами защото е направила дубликат на ключовете. По-добре щом ощипаните знаят адресите на къщите да се свържат със собствениците и да ги предупредят, че съответната има ключ-дубликат и за дейността и, когато те не са на работа. В техен интерес е да и направят капан с поредната жертва и полиция. И да, ще лежи. Но не защото е измамила няколко лековерни наивника, вярващи, че нещата винаги може да се уредят по втория начин, ами защото допуска чужди лица в чужда собственост. Второ - мили българи, спрете да оправяте нещата "по втория начин". В противен случай ще ви гласят както си щат. Англичаните са го казали - не сме толкова богати, за да си позволим да купуваме евтини неща. И това така - има си определен процент за брокера, обикновено два месечни наема, поне в Германия, които се дават СЛЕД подписване на договора и предоставяне на ключове от апартамента. Хайде да попитам кой от измамените е получил поне разписка от тази - нещо черно на бяло?!? Или от к...ва фактура? Та, за това мили българи, за това няма и да я хванат за това, че ви е измамила. Защото няма как да го докажете. Но описаното по-горе от мен си е престъпление и за това ще я опандизят като стой та гледай! И не се чувствайте измамени - всеки от вас е получил ценен урок от живота - инвестирал е от 200 до 3000 паунда в това, да се научи, че в живота всеки се бори сам, и доверие се гради с много време, а не с два телефонни разговора. И последно - стига с този нихилизъм. Просто е - не сме сам българите, има ли балами, ще има и тарикати. Разликата е, че тази е доста ограничена, че е тръгнала да си придава мурафетите в нормална държава. Надявам се ощипаните да приемат горния ми съвет за да получат поне малко възмездие!

Снимката е неясна и тази прилича на циганка, дирника къде видя да е българка?

Като прочетох ,,измами,, и видях снимката...с просто око се вижда че е от боята.Дано си получи заслуженото в Англия, все пак там не е България.

На твоята рода какво пише в документите за самоличност? Българин, а не циганин... Е, що пък в личната карта на тази мома очакваш да пише друго?

Тая ако падне на дъното на Темза, дали некой ще я търси?

Тия българи там толкова ли са лековерни, че се доверяват на една мръхла, която им говори каквото ѝ дойде, и толкова много пари ли имат, та раздават с лека ръка и на юнашко доверие?! Не се ли намери един мъж от излъганите, а защо не и жена, които да я ошамарят едно хубаво измамницата, и да си върнат парите с лихвите?! Странна ми е реакцията на толкова много хора - тя ги измамила, те - нищо ... Ами, затова виреят такива измамници - защото има лековерни и широкопръсти, на които не им е жал за 2 - 3000 паунда ...

Еххх Аврора, осра добрия си имидж на интелигентен коментиращ. Първо в Англия никой никого не шамари, щото който ошамари някой, особено женски индивид, веднаха влиза в панделата. За измзмам може и да не лежиш ама за саморазправа със сигурност. Второ, никой няма излишни пари - просто хората са на зор и тя им предлага суперизгодни оферти в топ-квартали. В БГ хората нямат идея за зверската жилишна криза в Англия, особенно Лондон. Така че по-леко с присъдите на невинните хора....

кАжи им го, Даниеле. Никой от тия тука не знае какво е даплащъш за пейсе квадрата над 1500 паунда на месец и отгоре сметките, депозитите, таксите и данацаите. Имот от пейсе квадрата, най-еФтино може да го намериш на 1500, и това е дъното, нема лукс, нема нищо. Голи стени, обикновено за ремонт, в некои слуичаи се разпада, и ако не платиш един наем, ти се блокира банковата сметка и идва полиция да те изкара от имота. И губиш депозита иразни други ексрти, примерно кредитния ти рейтинг отива на кино и никоя банка нема ти издаде кото ти требе, без банкови извлечения и банки, и рабута не моеш да намериш. Мамъта си трака. Нормален и поддържан имот от над квадрата, зависи от райноа де, саму нема спокойно стига 2000. 3000, 5000..... и отгоре, екстри, данаци, такси, комисиони, и кото такова. Като му бръкнеш в джоба на нашенеца, тогава се сеща ко значът тея цифрички. Иначе му е смешно и се лези кату варена тиква на стобора.

Аз също живея и работя в Англия от няколко години... Нищо лично към жертвите, ама как я намерихте, че ви измами? До колкото се разбира от текста, тази си предлага услугите само на Българи. Тази с цигарите ок, тя си го казва на юнажко доверие, ама тия със по 2 - 3 000 ? Как ги дадохте тези пари? Не разбирам, защо хора решили да работят и живеят извън България, продължават да разчитат на други Българи да ги "уредят". Едно е да тъсиш съвет или препоръка, дръго е да разчиташ някой да те уреди.

Интересно - българска циганка дава под наем квартира в Лондон и иска предплащане кеш. Никога не бих си и помислил, че е измама...

И забележи на супер изгодна цена. Аз се чудя що не живеят тея хора на 30 минути с влака от града на евтините наеми ами се тикат в Лондон на скъпото. Тук германците са си хитри и който не може да си позволи такива суми си живее в малкото градче на тишина и спокойствие и само ходи да бачка на 20/30 км я с колата я с трена.

Ами това си тукашна редовна практика измама - вечето агенции обявяват чужди апартаменти без договор със собственика и преговарят от негово име и то на различни от неговите цени. Сума нерви изхабих и загуби понесох , когато си продавах апартамента поне 5 фирми, които не бях чувал ми го оферираха на различна от моята цена , а други ме търсеха , че са преговаряли и са го оферирали на по-ниска цена. Тази измама тук е нормална и непреследвана практика. Българин си е обида на всички езици.

И на нас се опитаха да ни направят този номер, но на мига се обадихме в тази агенция и ги заплашихме. Веднага махнаха офертата. Нямат право и са подсъдни, ако подават оферти без знанието на собственика. В София, но важи за цялата страна. В други държави не знам как е.

Ами плашат се , за да нямат проблеми със следствие и прокуратура, но за осъден не съм чул . А вредата е налице, щото който чете обявите вижда един имот на различни цени и мисли , че този , който предлага високата цена е измамник , а пък е обратното и така измамниците ти намаляват цената на имота, да не говорим , че намаляват потенциалните клиенти , които като видят имот на различни цени бягат , щото им се струва измама.

тая ромка от сигански произход съм я виждал да бърка в чанти из градския траспорт. Явно е получила повишение.

Цветан Василев , Пеевски , Гергов и Курнелка , Вальо Топлото , целият парламент и героите на три милиона криминални дела прекратени по давност и те ли са цигани?

Пропуснал си доста имена...ама сигурно на тях симпатизираш, затова си ги забравил.

Циганка, циганка, Ц И Г А Н КА!!!! мами българи в Лондон ееех м,,,ми =цата виииииии.......

Ами те циганите все около сродните им души български се навъртат.

парво тази не е балгарка и второ е чиста циганка и защо си мислите че е единствена.преди 20 год. в израел сащо една циганка от перущица която се казваше димитра лажеше по подобен начин балгарите. тази наела една неугледна квартира без всякакви удобства и вместо да раздели наима между всички тя си прехварля неиния на устанналите и дефакто тя не плащаше нищо.това го разбрахме чак когато тя си трагна за балгария и тогава наема ни стана по малко на човек.дано хубаво да не види

Ееей, Лили, каква си ми неграмотна душичко златна. :)

живяла с 8 строителя... що къртене е било...

Не спира да ме изумява как хората все още се хващат на разни схеми.Прост народ-слаба държава.

Тая не е възможно да е от етноса щото за чужбина заминават най образованите и способните, а етноса остава тук на социалки

че я утрепа мама и дееа

Жалко, че са толкова малко коментарите, че това не е българка а жена с българско гражданство сиреч циганка. Предлагам точно така да се уточняват мъж с българско или жена с българско гражданство, щото циганка може да ги обидим....

Въпросът тук е следният: При толкова агенции да недвижими имоти във Великобритания, всичките регистрирани и регулирани, за какъв ще наемаш от някаква българка?! Колко трябва да си заблуден и неграмотен. Жалко за парите на излъганите... но те са си виновни. Изумително е как хора емигрират от България, отиват в развити държави и вместо да използват ресурсите, които са на разположение там, а специално във Великобритания всичко си пише, на разбираем език, процедури, ред и т.н., отиват по разни български форуми, където има всякакви измамници, откачалки и спекуланти. И после казват, ама то много лошо там

В чужбина стой по-далеч от българи. Може да се довериш на местен но не и на българин. Ние сме шайка разбойници която не случайно намалява физически.

Meн са ме лъгали чужденци, даже се опитаха да ме ограбят с нож

Ами и тук е така: по-далече от българи. Ако искаш коректност и възнаграждение, бягай от Ганя, българин никога не било нещо за пример , не е и националност , а общо название за долен човек и мошеник. Нещо като циганин , но с държава.

Недейте прави такива общи заключения!!! Писах по-долу: от 20 години съм в Лондон и лошо от българин не съм видял!!! Сънародници са ми правили ремонти в къщи, използувам български фирми за превоз на багаж до България (в последните няколко години), купувам си храна от български магазини и пр. - като цяло съм оставал доволен (в различна степен), но лошо не съм видял - да не говорим за опит за измама! Е, не съм имал "късмет" да попадна на такава "сънародничка" като описаната в статията, но общите ми впечатления са само добри!

Лъжеш. Като за начало, щеше дас попаднеш поне на измаминиците в посолството. А после и на сички други. Троловете как се познавате ако знаете.

Смаях се! Познавам я, работихме заедно към агенция за кетъринг. Не е циганка определено, говори много добре английски. Много шумна и прекалено неспокойна и динамична, та чак дразни. Човек се усъмнява да не е луда. Кога премина в чистенето, кога измисли схемата с измамите. Просто се шашнах. И да, наистина ми каза, че има дете, с което е в Лондон. Кой го гледа при това положение, не е ясно

Може да си се смаял, ама виж чертите на лицето. Не всички цигани се познава, че са такива от пръв поглед. освен това по принцип за да си мошенник трябва да си добър артист. Аз лични съм виждал не един и двама нормални цигани, на които по държанието и говора не им личи, псвен по носа и матовата кожа...

Тува съм аз на снимкътъ бе, ни мъ ли пузнахте?

Ндей тъй ма Roxano, нмъ плаши, ти си много мой човек! :)

Е как стана така след 1 час те чакам-вече ми се обади,че идваш И стига три бе козелке-знаеме се и не си завиждаме за занаята! Ти си за дупето и френската-нали?

Тува не съм ас на постинга, а фалшивата Роксана от дирника с руски не-правоговор. Един льольо гасне от либоФ по мени.....

Туй да не форумната Rохана ?

Не, форумната Роксана е 58-годишна професионалистка на малко по-високо ниво на простащина.

Казва се българска гражданка от ромски етнос/произход, а не българка! Защо така си подценявате жените и дъщерите сами?

Цигани правят мръсно на цигани. Бива ли така. Ако бях аз щях да проявя съпричастност, разбиране, милосърдие дорие трябва да се проявява към сънародниците.... Щях да работя с други - примерно пакистанци, индийци, китайци, араби, африканци.