Сотир Цацаров изиска делото за прегазената бременна

Главният прокурор Сотир Цацаров изиска незабавно материалите по досъдебното производство за бременната жена, прегазена от 19-годишен младеж в село Търнава.

Обратно в новината

Коментари - Сотир Цацаров изиска делото за прегазената бременна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъпакът е иззел делото, за да го покрие.

Ако е бил дрогиран трябва да е предумишлено убийство, как така по непредоазливост. В България е най-доброто място да си убиец.

Нищо няма да му направят. Преди време прокурорско синче уби с колата си двама души, разхождащи се на тротоара на площад Ручей... Карал с бясна скорост, качил се на тротоара и прегазил... И кво? Нищо! Гарван гарвану око не вади :(

"Катастрофата стана на 12 февруари,..." днес 19 февруари" Главният прокурор Сотир Цацаров изиска незабавно материалите по досъдебното..." в сравнение това незабавно действие си е една светкавична реакция на цацаров. щото обикновено реакциите му са, като на умряла преди месеци риба... вмирисала се откъм главата... лично аз не очаквам нещо особено от тази реакция по делото....

свиня нисша недокормена

не си помисляйте ,че този млад изрод се е скрил без помощта на вездесъщата полиция

Съболезнования на близките на загиналата ,но това са парлами на ОВОЩАРЯ-гл. прокурор.Кога ще разследва КТБ?

Sm3hurk0

светофара свети в червено... Като светне зелено - тогава.

Оставам с впечатлението, че държавните чиновници, особено тези ссвързани с МВР живеят по други закони, не тези за обикновенните граждани. Те не влизат в затвора и не ги съдят за такива дребни нарушения като убийство под въздействие на опиати. На тях се държи властта на Борисов и Цветанов все пак.

Как по непредпазливост като е дрогиран бе?! Хайде сега и прокурора в затвора! А Цацата да провери случая с Йордан от Варна!

Дрогиран зат волана. Птенциален убиец ти не може да реагираш тотален убиец. Ненормалници

Цацаров с тия сланини работа надали ще свършиш......то си требе енергия , мисъл, съвест, а ти си се наклал като шопар- годиняк и само гледаш в коритото с мазната помия....На тоя абсурд само аз мога да сложа края...да отърва хората от теб и теб от мъките по храносмилането.

Шилo

"Пламен Георгиев не е осъждан до този момент." И какво от това?!?!?! Убил е една невинна жена и нероденото й дете. Ако беше осъждан, какво?!?!?! Идиотизъм е това. Чиста проба журналистически идиотизъм!

По времето на социализма при играта на белот като се цакаше се използваше терминът:"КАТ Враца!" 'О, времна - О,нрави!"

пак ;понички; ???

Бяла Слатина, син на полицай, марихуана, чадър от прокуратурата. Какво ново има в случая, цялата селяния е подчинена на местните структури на Партията-майка.

Ха Сотир Цацаров можел и да работи под натиск на медиите, а не само да лентяйства. Защо само за този случай се е разработил??? Защо убиецът е на свобода се пита в задачата, защото бащата е полицай може би? Направо съм бесен срещу такива хора "УБИИЦИ НА ПЪТЯ" те не заслужават да са на свобода. Благодаря за вниманието.

юначен цацаров,не го е страх от нищо.......,ще вземе да отговори и на президентските въпроси,ще видите !!!

Iivanov84

добре че са медийте...

Добре че са "медиите", за да не знае мат'риала какво става в "територията", и да ги ползва Цацаратурата, за да удря с бухалки...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

А кога дело за "Този който Си Го избра"?... :::))) А?...

Г-Н ПРОКУРОР, ВЕЧЕ РАЗБРАХМЕ, ЧЕ СТЕ СЕ СЪБУДИЛИ ОТ ЛЕТАРГИЧНИЯ СИ СЪН! Г-Н ПРОКУРОР, ДА ВИ НАПОМНЯ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ВИ ПОДАДЕ СИГНАЛ, ЧРЕЗ МЕДИИТЕ, ЗА ПРЕМИЕРА БОРИСОВ, А ВИЕ НЕ ВЗХТЕ ОТНОШЕНИЕ, ЗАЩО? ТРЯБВА ЛИ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ ИНСТИТУЦИИТЕ ОТ ЕС - РАЗСЛЕДВАЩИ ОРГАНИ, СЪД, ПРОКУРАТУРА, ЗА ДА ПРИКЛЮЧИ ЗАПОЧНАТОТО, ЗАЩОТО ВИЕ, ЯВНО ЗАЕМАТЕ СТРАНА, ЩОМ НЕ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА КАЗАНОТО ОТ ПЪРВИЯ ЧОВЕК В ДЪРЖАВАТА. ЩЕ БЪДЕТЕ ЛИ ОБЕКТИВЕН, АКО ИМА РАЗСЛЕДВАНЕ, ЗАЩОТО ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ ДОВЪРШИ НЕЩАТА ДО КРАЙ, АКО ВИЕ НЕ ГО СТОРИТЕ! ТРЯБВА ЛИ ДА НИ ГЛЕДАТ СЕИРА В ЕС, ЧЕ И В СВЕТА, ЗАРАДИ ВАШЕТО БЕЗХАБЕРИЕ?

Е, да де, ама за Цацаров "първият човек в държавата" не е точно президента, а този, който "си го избра";)) Някак си конфликт на интереси му се получава на цацата;))

Пипи Чорапчето - Цацаров "първият човек в държавата", кога Цацаров стана президент?

БЪРКАТЕ УВЕРТЮРА С КУВЕРТЮРА! ПРОЧЕТЕТЕ КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ! ЕДИН Е ПЪРВИ В ДЪРЖАВАТА - ПРЕЗИДЕНТА! ПРОКУРОРА НЕ Е НАД КОНСТИТУЦИЯТА-ЗАКОНА. ТАКА, ЧЕ ЦАЦАРОВ НЕ Е ЗАКОНА, ЗА ДА КАЖЕ КОЙ ЗА НЕГО Е ПЪРВИ! СУВЕРЕНА Е ДЪРЖАВАТА, А ТОЙ НЕ Е ИЗБРАН ОТ СУВЕРЕНА.

Какво искаш от главният прокурор на Р. България Сотир Цацаров, та нали реакциите са му като на "Ленивец".

Цаца, цаца, ама Риба! И то каква... Така, че внимавайте с хулите за да не ви спретне и на Вас едно активно блато (мероприятие).

Няма да е лошо да изиска и материалите по делата на Ценко Чоков.

... ценко чоков е от галиче... спас нелов също... ценко беше сложил флаг на сик на кметcтвото... стига си питал за чоков...

В прокуратурата от "медиите" ли си формират дневния ред ?? Да минат на Прас Прес и Бивол