Задържаха Шиндлера и Таратора след гонка в София

Полицаи задържаха след кратка гонка в София трима автокрадци, които отмъкнали лек автомобил "Мерцедес".

Обратно в новината

Коментари - Задържаха Шиндлера и Таратора след гонка в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имаше един автокрадец - шумахера, който го изкарваха кръстника на бг каруцарската мафия. сега се появи шиндлера, да очакваме ли скоро и бавареца, меркела или щирлица? явно тези "германци" са се специализирали в кражби на немски каруци. защо не им изтипосат снимките с имената, ами ги наричат само с идиотските им прякори?

"Стари познайници на МВР" ??? Означава ли това, че са добри и близки приятели, които дълго време са си правели услуги ?

,,бизнесменски,, имена...!!!

Споко, ще ги пуснат до утре! Ми няма никакви доказателства, че са искали да откраднат Мерцедеса. Качили са се да се повозят малко и са щели да я върнат на собственика! Какво толкова е станало?! А не е лошо на собственика да се проверят доходите, за да се види откъде той има пари за Мерцедес!

Те и престъпниците наричащи се партизани ремсисти или комунисти преди 9.9.1944 си имаха клички - псевдоними така че в престъпността има приемственост и една червена линия

Къде го чукаш къде се пука????

Ама кой създаде мутрите, БКП,Ндсв ги поглезиха,Герб си разчистиха пътя от лидерите им простовати,оставиха утрепки да им вършат работа и ,,хванат ги и на другият ден ги пуснат,, Народа пак си страда

знаем че ,,познатите,, на мвр ,,крадът,, спокоино...!!!

е как разбраха, че са отивали към Перник, може към Банкя да са отивали ...

Значи евала на МВР! Снощи даваха "Списъкът на Шиндлер" по телевизията и днес вече го заловиха. Професионалисти! На бас, че до довечера са навън.

Абе, всички крадени коли отиват в Перник.Защо ли?Цяла България го знае,само полицията не знае.

Знае се от полицията, спокойно. Трябват сигурни доказателства обаче. Които поради една или друга причина, не винаги се намират, или изчезват.

Препоръчвам на писателя на тази статия да чете книги и да учи правопис или просто да си намери друга работа. УспЯли не е печатна грешка, а неграмотност. Ако напишете Успели както е правилно може би Ви звучи селско?

"Полицаи задържаха.... автокрадци, които отмъкнали лек автомобил "Мерцедес". ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ Е НОВИНА! Новина щеше да бъде: "След ожесточена гонка, полицаи, под ръководството на Главния прокурор и МВР, задържаха автокрадци, които отмъкнали лек автомобил "МОСКВИЧ".

на МВР?Че то и Лили Иванова е познайник на МВР, и на МВнР и наМин на културата и т.н. Познайник на МВР???Силова групировка???Рецидивист???ДЪРЖАВО ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ!!!!!!

ще ги пускат?!

Ей, вече един орден за храброст не може да връчиш на хората без да ги гониш . . .

Това не е кражба! Те просто са взели колата да се повозят и щяха да я върнат. Детска мечта им е била - да карат мерцедес. И шофьорът на колата им я дал. Но като потеглили, той се сетил, че има спешна работа с колата. И затова помолил полицайте да спрат колата, за да си я вземе, да си свърши работата и после пак ще я даде на момчетата - да се возят.

СЛЕД КАТО СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА, ИМАТ МОРАЛНОТО ПРАВО НА ПОЧИВКА В БЕЛЯНЕ, "Старият курорт".

Най-близките авери на таратора са краставицата, млекото и чесъна. Добре е народната милиция да ти знае.

си има бутафорни престъпници, разпореждат им да направят удар, хваща ги наужким и после се бият в гърдите колко са велики и каква разкриваемост има

Какво толкова, ще имат по още едно висящи дела и на работа отново! С нашите правоприлагащи съд и прокуратура, при адвокати като Марковски и сие, ще има и да им се изплати и обезщетение за морални щети! Та нали може да са карали колата да я измият, че е била напрашена бе, а това не отива на мерцедес, нали?

Като им гледам прякорите изглежда единият е обичал да краде месингови решетки от асансьори Шиндлер, а другият не си е плащал тараторите, които е консумирал и геройски е бягал след дълго и опасно преследване. Но и не може да се пренебрегне епичната намеса на полицията, която сякаш е заловила двама авери по време на риболов за червеноперки в мъглив и студен ден на някой миризлив канал.

Сега като са хванали Таратора и Шиндлера веротна щу трябва да потърсят Краставицата, Млякото и Копъра както и Фашиста, Евреина и Малкия Холокост. А за Големия Холокост и Хитлера мога да дам допълнителна информация стига преди това да не ме постигне съдбата на Чушката и Моркава както и на Стръка Магданоз и Голямата Ракия.

Добре де що просто не ги застрелват на място вместо да губите времето на съд и общество. Ех как ми липсва соца. Който не слушка го хващат и изчезва. Чиста работа, тих и кротък подреден живот. Кво да иска човек повече.

ТИКВАТА кога ?????

Чудя се как човек живее с прякор Таратора? Този сигуно има гневна подтиснатост и затова е престъпник...или пък....просто си е изрод.

да мре?

Абе защо познати на полицията возят свидетелкойто е освободен ? да не би да са го взели на автостоп?

Потърпевшия с мерцедеса, на 112 ли е подал сигнал, защото от бул. Сливница до магистралата за Перник, крадците ще стигнат преди собственика на колата да си продиктува нужните лични данни? Как така от 112 записаха сигнала, предадоха го на СДВР, СДВР разпореди да се издири автомобила и същия все още се намира на бул. Сливница? Тоя мерцедес да не е на шефа на районното?

са го хванали с тези умрели астри и грейтлолове? Тия назад ли са го карали тоя мерцедес, вероятно АМГ?

Имал е gps умнико.

...за такива престъпници които са познати на полицията,а са на свобода да продължавата да извършват престъпления...Белене е малко...а пък и кой ли стои зад престъпниците...и чия ли касичка пълнят ????

Перник, винкел, мерцедес ... какво ще дереме днес. Собственика на колата да покаже колко уважава тамошните обичаи. Ако не друго, поне е евтино.

Има ли нужда да прогнозираме че ще ги пуснат?

Е, как няма да ги пуснат? То си пише, че са си стари познати на МВР-то. И преди са ги пускали, сега защо да е различно? Ето, единия го пуснали вече.

Докато поместите статията, май са ги пуснали под гаранция :):):):) няма доказателство, че колата е крадена

Че правосъдие в България няма знаят и децата в детската градина, но на престъпниците пишете целите имена и показвайте снимки, както обикновено правите с жертвите.

А така хващайте контингента и електората на БСП. Сега очаква роднините на тези красавци да скочат да пишат по форумите какви изедници са тези от ГЕРБ, кръволаци, какви мутри, тикви, как трябва да си ходят и т.н!

верно ръчичките на таратора са цигански, от евророма ще да е.

Колко ли си се напъвал да измислиш такава глупост? Хайде , измисли още нещо такова! Все за една бира ще изкараш!

въобще не се е напъвал, глупостта му идва отвътре.

по-скоро до тези прочели тази гупост, все още ли има олигофрени в тази държава?