Сидеров предлага анкетна комисия да изчисти името на Левски

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров ще предложи анкетна комисия в Народното събрание, която да изясни истината за т.нар. съдебен процес срещу Васил Левски.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров предлага анкетна комисия да изчисти името на Левски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама ето свидетелствата- ака бях приготвен вътре, ако дойдеше той напред нямаше да има никакъв шум, а то дойде напред момчето. Посрещна го другарят ми. [Момчето] нададе вик: Тичайте хора! ... Докато пристигнах, то все вика и се бори с другаря ми. Пристигнах. Ръгнах го с камата си на смърт, та дано сбъркаше народът посоката на гласа, който беше напълнил улицата. Не умря изведнъж, започна да вика повече, което не можеше да се скрие вече. Ръгнах го още веднъж, за да не се мъчи и да не може да каже какви са били [нападателите]. Жалко за невинното момче. Но ако не беше така. Беше оцапано на много страни!... Докато постигнем целта си, ще отидат и доста невинни хора. Като отворих портата, то свят беше като на панаир! С излизането ни изведнъж вдигам кървавия нож и с няколко турски думи се спущам върху народа. Отвориха ни път. И след нас ето ти и полицията. Изгледаха ни. Па това си беше. Страшимиров, Д. Т. Васил Левски. Живот, дела, извори. Том 1, С. Изток-Запад, 2014, с. 170 172.

гледаи ти , ние си мислехме че по баи ганиово време нещата на нещасня нескопосан народ са били такива а се оказа че и по апостолско време не е било по различно , така е какъвто вятър завее българия такива ставаме .........жалка , страхлива и селендурска работа , това показва едно , оцеляване по единично а не колективно това е проблема преди и сега и в момента ...........

Трябва да са срамуваме когато произнасяме името Левски и Ботев! Продажното и страхливо българско племе се е погнусило и умирало от страх да запази тленните им останки! Няма какво да разнасяме светия ,която сме осквернили от страх и низост! Първо сме го предали на заптиетата,после сме изоставили костите му да ги гризат кучетата! Срам и позор за този нещастен народец!

Какво е левски?

Нито Левски, нито България има нужда от лъжеПатриотите. Левски е и ще си остане Апостола. Политиците нека да стоят по-далеч от това име и да спрат да го мърсят.

безспорно левски е наи-колоритната и харизматична личност в българската история,които е спечелил симпатиите и признаниео не само на българския етнос в българия,но левски няма нужда да е светец,защото тои не е такъв,дори и да е извършил убииство ,това не омаловажава неговото дело,това което би накарало левски да се обърне в гроба е факта,че чистата и свята република за която толкова е мечтал и се е борил и в която би трябвало да има място и за българи и за турци и за евреи и за роми за съжаление и днес я няма,има място само за българи ,а и те са превърнали българия в кочина,а заветите му са потъпкани именно от еи такива дупедавци като сидеров и свинете около него

са или бандити или биячи. Други няма.

Сегашните "демократи-революционери" до един са такива и бандити и биячи и мафиоти.

Сидеров приказва глупости в момента. Левски е осъден от Турските Съдии, които изгонихме през 1878 г. Обаче , сега, турците искат ОТНОВО да завземат България и да ВЪРНАТ Турското робство.. Турците плащат ПОДКУПИ и са сложили свои съдии в съдилищата.Плащат ПОДКУПИ и за да станат държавни служители в БЪлгария. Трябва да избием богатите турци, и да им вземем парите. А Турски Шпиони в Съда и държавните Служби- да ИЗГОНИМ.

ах тия депутатчета,знаят как се лапка от безмислени анкетни комисии...

за което говори Сидеров -вестник 24 часа от 04.01.2013г. със заглавие" Поп Кръстьо намразил Левски след убийство"... Ако почнем така да ровим, ще останем и без национални герои...Левски трябва да остане в съзнанието на поколенията като АПОСТОЛА, жертвал се за свободата на България...

Сидеров е шарлатанин ,русофилско мекере,което би било изритано мигновенно от Левски,който ненавиждаше руската империя,на която слогува лъже патриота Сидеров!Левски,Ботев,Раковски,Стоилов никога не са искали освобождение от царска Русия,а такива Сидеровци са гавра с паметта им и подигравка със заветите им!

Името на Левски няма нужда от "патриотарски" комисии, той е легенда още приживе. Завистници винаги ще има и винаги ще злобеят, защото той е Апостола Български, а те са никои.

абе нали знаеш ,ние сме по комисиите,да се разпределят едни пари...не че толкова Левски го интересува,гледат да използват всяка възможност за сформиране на комисия,за да дърпат пари...

А бе предложете нещо за изчистване на корупцията по високите етажи! -Стига пешман"патриотите" са си правили Пиар на гърба на националните ни герои! Само празни приказки,но..."Дела трябват,а не думи"

много се чудя тоя в ред ли е

Ако сегашните турци не се отъждествяват с тогавашните, защо подкрепят тогавашното решение на турската власт. Нали сегашните турци са всъщност българи, защо не подкрепят българския революционер. Нима не им е свидна неговата жертва за тяхната сегашна свобода? Нали сега те, тук живеещите турци, имат българско правителство и мисля че не се чувстват подвластни на сегашното турско правителството, благодарение на такива като Левски?!

Наистина си такъв.

По презумпция революционерите са си терористи!?

Сидеров е черна фигура от българската политика, която ни отдалечава от европейският стандарт на живот,за който се е борил Левски. Сидером е руска марионетка и изпълнява заповедите на руския посланик.

Какво е това ОФ мероприятие пред Паметника Левски. ? Както по времето на Бай Тошо.

БРАВО ,КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ !!!! Но Сидеров трябва да е в състояние с достойнство да осъди "мръсната" игра на Русия ....!А ако прочетем и анализираме трудовете на бащата на революцията Георги Стойков Раковски за нечистоплътната игра на Русия спрямо България ,хората ще прогледнат след години на преиначаване на историята поради криво разбрана политкоректност !!!!

Да не забравяме ...ролята на граф Игнатиев ,играта е на много високо ниво ...,отношение на империи !

какво да изчистват. За всеки българин името ЛЕВСКИ е светиня. За други безродници, каквото и да се чисти, ще продължават да петнят името му, срещу пари или много пари..... .

Прекаленият светец и Богу не е драг!

Тъпо, Левски е революционер, не е светец! Дядо Добри е достатъчно да го канонизират. Никой досега не е споменавал за убийството на този ратай.

Опаа. Но ако излезе истината, че граф Игнатиев е искал Левски точно така да бъде съден. И после е наградил богато хората, които са го съдили. Сидеров ще подскочи, че руските му господари ще го ...

в коментара ехоо атакистите, се задаваше въпрос за това чия кукла на конци е Сайдера? Турско руска подлога!!!!!!!!!!! Негвата отправна точка е, че Левски - бългхарски национален герой е престъпник. Машалла , маладец

Стига с това канонизиране, Левски не е светец, той е българин, посветил живота си на отечеството! Той е човек, който трябва да ни служи за пример и с този пример ние трябва да възпитаваме децата си. За да има и в бъдеще българи тук. Това, че не разбираме подвига му, не значи, че Левски е извънземен!

Тоя подлец, тоя предател не трябва да произнася името на Левски. След това, което целия народ видя и разбра, че е на хранилка при мутрата от Банкя, да произнася името на най-светлата личност на България в неговите уста звучи скверно. Жалко човече, долно предателче си сидерофффф.

Дори малоумните заптиета не са претрепали Левски и сподвижниците му на место,а са ги заловили и от В.Търново ги водят в София да го съдят.И те го съдят за уж криминално деяние ,а не за революционна дейност.Щото за революционна дейност по султанските закони е следвали да го пратят в заточения.А престъпния комунистически трибунал,наречен извратено"Народен съд" е съдило стотици вече мъртъвци,избити в първите месеци след 09.09.1944 г.И какво излиза,че султанския съд е по справедлив и от този комунистически трибунал.

Менда Стоянова да я заменим с Цар Киро, нали бяха едно!

Добре е да се направи анкетна комисия в Народното събрание, която да изясни истината за Хан Аспарух и да се разбере защо е преминал Дунав именно тук, а не при Виена за да се разсеят всички съмнения за корупция !!!

Как орган с 6 % рейтинг ще дава оценка за човек- национална гордост?

Нормално е турците да ги е яд. Левски си е направил т,шак с цялата им орентало-турско-талибанска империя !!!

в анкетната комисия по изчистване да влязат: 1.Ковачки 2.Иван Костов 3.Бойко Борисов 4.Вальо Топлото 5.Пеевски 6.Йоско Костинбродски 7.Азис 8.Цветан Василев 9.Цветан Цветанов 10.Маргините 11.Венци Стефанов 12.Пашата 13.Митьо Очите 14.Менда Стоянова 15.Лъчо мозъка 16.Ахмет Доган

Абе кво против имаш Менда Стоянова бре?

Не може само по чисто български обичай да плюем. Нашите примери от стената Левски и Ботев и за тях се спори и се поставя под съмнение чистотата на техните личности - единият бил убиец, а другият бил убит от своите. Нека изчистим името поне на единия от тях!

Абе малко криво ми се струва като известен русомил прави инициатива да рови в миналото на най Великата ни Светиня! Поредната хибридка която по скоро ще лъска имиджа на Игнатиев ми се струва. Да питат Николай Хаитов, много е изписал...

Не е получил прякора си "Лъвский" заради някакъв скок през пясъка в Београду, а защото е носил бяла униформа със златни копчета, на които има релефни лъвчета! Има го и на снимка, как се е подпрял и гледа встрани. Това не омаловажава делотго му, по-скоро ние трябва да се върнем в пистата.

Той е започнал да носи копчетата с лъвчета, точно защото са го наричали Левски!

Всичко е да чисти името на Графа игнатиева за да могат паметник да му издигнат. Лакей рашиски сидеровдки.

за народа няма значение този процес защото хората са били наясно с продажните си чорбаджии, всяка власт се крепи от такива предатели, Левски го славим ,а тези предатели си отиват прокълнати.

Поп Сидер и той да блесне с нещо! Отдавна известно. Поп Валери с кабинките, поп Къркъчан със задължителната казарма... Аман от път.риоти!

Посрещна го другарят ми. [Момчето] нададе вик: "Тичайте, хора!" Докато пристигна на мястото, дето бях на двора, то все вика и се бори с другаря ми. Пристигнах. Ръгнах го с камата на смърт, та дано народът да сбърка посоката на гласа му, [защото] улицата беше пълна с хора. Не умря изведнъж. Захвана да вика повече, което не можеше да се укрий вече. Ръгнах го още веднъж, за да не се мъчи и да не може да кажи какви са били [нападателите]. Жално за невинното момче! Но ако не беше така, бе оцапано на много страни. Докато постигнем целта си, ще отидат и доста невинни хорица. Писмо от Васил Левски до Любен Каравелов, 25.08.1872

Това от Българските архиви в Москва ли го намери?

Из сборника "Свята и чиста република: избрани страници от писма на Васил Левски", съставители Иван Унджиев, Никола Кондарев, София, "Наука и изкуство", 1987, с.81, 99, 195

никой не казва момчето турско ли е било, или българско?!

е българско

За съжаление истината е, че Левски е предаден от българин и осъден от българи. Османците само са изпълнели решението на българите. Но явно на нас това не ни харесва, че националния ни герой е жертва на народа си и търсим вината в другите. Не мисля че е бил някаква заплаха за Османската империя, но като всяка държава, на нас ни е трябвло национален герой и в него се вижда такъв, особенно по начина по който е сложен край на живота му.

Османците слагат навсякъде послушни и верни на тях предатели, слуги и мижитурки, а такива които работят за чужди интереси винаги е имало, както и днешните управници, никакво значение няма етноса им, мършата си е мърша, важно е че се разбира ясно че без доказателства го осъждат, поръчков процес от продажници, дано да е имало народен съд за тях...

Името и делата на Апостола ЛЕВСКИ ще останат в хилядолетната Българска история изписани със златни букви и ЗАВИНАГИ ! Сияйни и неопетнени ! Настоявам и изисквам като Български данъкоплатец и сюзерен на политическия , смрадлив отпадък не само да се въздържат да споменават името на Дякона , да не смеят да се доближават до стотиците негови паметници в Родината и по света . Включително и днес не трябва да бъдат допускани в близост до тях . Щото продажните , прокълнати еничари светини нямат . Имат само чужди господари - Българоубийци ! Това касае " управляващи" и " опозиция " от всички десени и разцветки . Без изключение ! Поклон и на вечна памет .