Гърците пият твърде много

Авторитетен гръцки лекар е предупредил, че в страната се пие алкохол твърде много, твърде редовно, в сравнение с останалата част от Европа.

Обратно в новината

Коментари - Гърците пият твърде много | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно е , че пият често , но не наведнъж и се освинват като нас , затова изглежда по-умерени, но количество им се събира, при това постоянно.

Имах предвид не се освинват като нас

Kak не се намери някой да каже, че работят малко и да си поразмърдат мързеливите етиопско-цигански задници?

Доста е силно да се каже че гърците пият много , живял съм там 8г и мога смело да кажа че са много слаби пиячи. Ние и румънците ги изпреварваме в много пъти.

Тук бебетата се захранват с хляб и вино. Явно от бебе в България се бяга от действителността!

ИН ВИНО ВЕРИТАС!

Гърците били пиели? Хайде ще излезе, че са ТРАКИ.... ГЪРЧУЛЯТА СА ПИНТИИ и си пазят черния дроб...Пиячите от древността до днес, сме ние Българите. За това благоразумните гърци са ни лепнали прякора ТРАКИ.

Според дофторо ,гърците пият за да избягат от реалността демек трудният живот днес. Само да допълня това което той премълча, преди в хубавия живот, те не пиеха и сиртаки не дзупаха. Те не знаят ли, че в нас не се пие изобщо, защото трябват паре и за това ,ама няма

Грък дето не пие - ай стига бе, тоя ще да е болен!

Според мен гърците си пият както преди, няма как да надскочат себе си. Ами май доста нашенци се позадържаха там, а това няма как да не го хване статистиката ...

Затова не ни обичат всички съседи. Защото сме нагли и прости. Когато дойде една гъркиня да гледа майка ми, взимаща 600 евро пенсия, тогава ще кажа ,че Гърция е зле

"...твърди, че всеки грък консумира 10,3 литра алкохол на година" Абе това пиене ли е бе? То аз дето не пия пия повече на година.

Взимат пенсии от 600-800 евро и къркат хората. Ние праскаме Мека топлина, пардон Меки колена на фалшивите Пещерци

Що за глупости,като разделите 10,3 на 365 дни ,се пада по 30 грама алкохол на ден-и това ако е много?

Е да де, ама в статистиката влизат всички - жени, деца, кьораво и сакато. На хората, които реално пият, се пада доста по-вече от 30 гр на ден.

Пият от нямане.Нямат работа и психически не издържат .Младите също пият и на по малка възраст . Вечер може да се видят по градинки пияни .Това от 3 години преди нямаше толкова много.Също има и клошари в големите градове.Поне нямат болни по улиците като тук.

Я дайте статистика за руснаците.Ако изобщо ги лови такава статистика....

ще останеш изненадан. всъщност скандинавците, поляците и балтийските селяни пият повече от руснаците

Като знаеш толкова, кажи колко пият руснаците!

А българите пият два пъти повече от гърците .

В беге кочината също но това никого не интересува особено тиквата който търси екзотични офшори за да крие откраднатите пари.

Масата хора от тука сме ходили до Гърция я за море , я за разходка. Там пият в пъти по-малко от българина ( което не е похвално ) а щом за там пишат за проблеми е хубаво и ние да се замислим дали при нас ситуацията не е плашеща.

Всяка седмица съм по работа в Гърция но най вече в северната част ,често сядаме с гръцки приятели и колеги и определено пият по малко от нас ,по едно малко шишенце узо максимум ,нямам наблюдения как е на юг и по островите ,но в област Македония не съм попадал на алкохолици.

Съвсем нормално си пият хората ,рядко ще видиш пиян грък ,но си обичат софрите и са табиетлии ,пият с много мезета и кръчмите са пълни ,но по мое мнение у нас се пие повече.

Е, по тази логика, ние до сега трябва изобщо да сме се затрили всички, от цироза на черния дроб! :-D

коги грък седне с мене и ме надпие тогава може да пуснете тая новина,пият две по сто и падат като круши и скапаните гръци

Така де, нема да седне да изльока литър - два, па да пребие жената, да осере анцуга и да повърне като бял човек! Ебати скапаните гърци, а:)