Меркел предложи жена за свой наследник в ХДС

Германският канцлер Ангела Меркел предложи за нов генерален секретар на Християндемократическия съюз (ХДС) 55-годишна жена.

Обратно в новината

Коментари - Меркел предложи жена за свой наследник в ХДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глобалистите изглежда финансират издигането на хора с нестандартен морал в управленските позиции. Европа едва ли я чака добро.

Стига сте писали небивалици. По добре да видим какви личности имаме ние, преди да хвърляме кал по чуждите. Жената не се е явила на конкурс за миски. Не е предложена за наследничка на Меркел, а за главен секретар на партията им, т.е. не чак толкова особено. Жената е културна, възпитана, с образование и религиозна. Женена е от 30 и повече години, от там и двойното и име. Живеят все още заедно и имат 3 деца. И на мен не ми е симпатична, но това не означава да изопачаваме нещата.

Приликата в политиките с Меркел не може да бъде плюс за госпожата!

Много интересна снимка на двете има в германския печат.

гледат се влюбено или направо се целуват?

Да кажем ,че загатва колко близки приятелки са.

Знае ли някой нещо за една видна дама от миналото на Унгария -графиня Ержбета Батори? Ангела, дали не е нейна наследница, а ние, простите провинциалисти, се чудим какви извратени закони се анонсират в обединена Европа?

тук пише фалшиви новини! Аннегред не е наследничка на Меркел а е новият секретар и наследничка на болният си колега. Всичките ви новини са фалшивицирани.

Тази на снимката е същият джендър като баба Меркел!

третият пол шества из Европа! Особено във висшите политически среди .. дори у нас има 2-3 такива - да не ги споменавам с имена!

Джендърите се подържат помежду си, сякаш профсъюз имат!!!

лайна дирнишки?

Е, сега вече може да си подаде и оставката, крайно време е и да се маха от политиката. Достатъчно щети нанесе на Германия и на цяла Европа.

Анегрет Крамп-Каренбауер.... На тая дори името й не мога да произнеса!

а сигурно ли е, че е именно жена, поне за момента ?

Тази мъж ли е жена ли е, повече ми прилича на женсвен "мъж".

само не мога разбера с какво съм я обидил тая,да не би с това че е дърта мома като меркелицата или че обича селфита с мигранти,явно нещо почват да ви се размиват мозъците с тая истамбулска конфекция,аман от дираджийски джендъри

Дълбок поклон пред блестящо-зашеметяващия избор на най-великия канцлер в света - незаменимо-неповторимата златна звезда-омайница от тип "Червен Гигант" Ангела Меркел, светеща със своята неотразимо-непробиваема огнена светлина из всичките кътчета и измерения на хилядите Мултивселени, достигаща дори до ледено-вкаменените, фашизоидно-шизофренясали бедни полудушици на мерзко-настървените националисти с изкривени от злоба и завист лица, все едно, че са прекарали 4 инсулта едновременно!!! Безкрайно-дълбок поклон доземи пред достойно-достолепната заместница на Меркел, новия генерален секретар на славната ХДС - Фрау Анегрет Крамп-Каренбауер, съчетаваща проникновено-магнетична женственост, остър ум като току-що наточен нож за Курбан-Байрям, и множество сиви клетки, бълбукащи във всестранно-развития ѝ мозък като хилядите капчици вода в един писан ибрик на Толеранрността!!! Безумно-завладяващата физическа красота, давеща ни от самодивско-фееричната осанка на Фрау Анегрет Крамп-Каренбауер си кореспондира умело като един зашеметяващо-скорострелен "блитцкампф"с нейната вибрираща от мисли за Германия и Европа аура-ореол!!! Нейните горещо-магнетични, всевиждащо-всеобятни еленови очи са обримчени като пролетна паяжина от меката облота на красивите ѝ очила, придаващи на облото ѝ женствено личице една щипка интелектуалност, сипана в духовно-менталния коктейл на нейното одухотворено излъчване. Шапки долу, господа, изкривете начаса нефелно-артритясалите си гръбчета в дълбок поклон пред Заместницата на Слънцето!!!

Само внимавай с дълбоките поклони, че недай си Боже ... някаой те изненада изодзадзе докато се каланяш!

Поетично саркастично....мда

НАЛИ?!

...Pозовото хапче!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Много Фотошоп е ползван на тази снимка, в реалност е доста страшна. Иначе поредната ЛГБТ активистка, вижда се от биографията и в Wiki.

Ами виж и биографията де, ако изобщо можеш да четеш на немски. Нищо подобно няма в това което си написал. Е, визията и не е като на плейметка, но не е и толкова страшна. Обикновена, като много други които срещаме по улицата, в магазина или в автобуса. Госпожата е семейна, отдавна омъжена и има три деца.

А бе, в цяла Германия няма ли някоя по-добре изглеждаща калинка? А то, хвани едната удари другата.

ЕДВА ЛИ...

От утре до 2 март те ще гласуват по пощата дали партията им да влезе в управлението заедно с блока ХДС/ХСС, а резултатите от вота ще станат известни на 4 март. всички български измамници в политиката да прочетат това изречение и да го наизустят. начело с нещастниците патриотари.

С интерес бих прочел информация за семейството й.

Нещо много джендърски ми изглежда таз Анегрет.