19-годишен катастрофира с БМВ, загина майка му

37-годишна жена е загинала на място при тежка катастрофа, а 19-годишният й син, който е бил зад волана на БМВ-то, се бори за живота си.

Обратно в новината

Коментари - 19-годишен катастрофира с БМВ, загина майка му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аиде сега тука много взехте да разбирате , искате да кажете че ако ви удари краставица с 200 км по главата ще оцелееш ли ?????????? твърде вероятно, чикиджията е карал бързо

Най вероятно Хасан е очистил майка си Айше и сега бере душа! Аллах си знае работата!

Проблемът с БМВ и другите мощни марки е че идват в България стари ,в лошо техническо състояние и евтини. Това дава възможност на всеки пубер да си ги купи и започват да ги карат като нови. Да но не са и хоп бяля. На запад тези коли са нови и скъпи и с изключение на някое богаташко синче такива 19-20 годишни не могат да си ги купят. Карат ги хора с опит.

Проблемът не е в конете нито в годините им. Човек може спокойно да се утепа и на велосипед. Проблемът не е и в покупателната способност на хората. Що се отнася до опитът, тук съм съгласен, но не напълно. На някои хора не им стига опита и от 10 разбити от тях коли. По-скоро нещата опират до реалната лична самооценка. Ако се замислите, Самооценката на шофьора е най-висока минути преди катастрофата (или минути преди смъртта), тогава той е най великият, но в действителност най-велик е живият шофьор, безаварийният шофьор. Другото е суета.

Явно младите си мислян че са закриляни от господ-да ама и на него ме трябва млада кръв.

,,По-големи идиоти от шофьорите на БМВ и Ауди (отчасти и Мерцедес) няма !" Нормално,колега.Явно Иво Христов е прав за 80-те % дебили.Вероятно или още по-зле е процента при ВОДАЧИТЕ на МПС/не казвам шофьори,които са на привършване/.Там повечето се мислят за безсмъртни -до време...

Ауди и Гоуф

Ако е с купено СУМПС,и пеш да ходи ,и да бута колата- пак ще намери начин да катастрофира.

за нов шофьор до две години примерно,кола под 100 конски сили,даже и по малко.

Браво ! Днес 2 пъти прекосих София, карайки с не-повече от 60 км/ч. Многократно БМВ-та ме засичаха, карайки на зиг-заг с над 80-90 км/ч. И това на оживени софийски булеварди ! По-големи идиоти от шофьорите на БМВ и Ауди (отчасти и Мерцедес) няма ! Тия 3 марки автомобили са силно предпочитани от градски лумпени и селски комплексари ! Да мрат без да увреждат невинни хора !

Жалко за хората но аз все си мисля че каращите въздесъщата марка БМВ са имунизирани против умиране.

АУДИ Куатро от 80те, изключително със задно предаване, след това освен 4х4 схемата, предното предаване си пробива постепенно път. И все пак задното е за истинските автомобили и шофьори.

БМВ - Бързо към Моргата Вървя.

На такава възраст майката е родила. Да извадим една година бременност. Майката е забременяла на 17 години. Задача с понижена трудност - от какъв етнос са?

Български етнос. В последно време българите съвсем деградираха и вече са по-тъпи от циганите. Защо ли? Защото вие им плащате тока, водата и сателитната телевизия. Всичко. И като хвърляте всичката вина на тях, какво - ставате по-умни ли? Нещастници.......

Простотията българска край няма. Всеки божи ден пишат и говорят за катастрофи но вие продължавате и продължавате. Булгаристанската семка е много гнила

видя българи?

И аз като млад карах бързо и яростно, за което сега съжалявам. Господ ме е пазил. Много съжалявам за това момче. Не е имам късмет.

не пише колко братя сестри стринки и лелинки има. Ако са били само той или две деца - много лошо. Ако са били повече от две деца ... не, не може още от понеделник с такива хубави новини. При всички положения обаче едни данъкоплатци ще дадат едни стотици хиляди за опитите за лечение, от които няма никакъв смисъл - дори да оцелее, щом разбере какво е направил ще се самоубие. Или твърде си фантазирам за някакви човешки чуства?

Родители, внимавайте как възпитавате децата си!

Майка на 37 години, син на 19 , БМВ какво да каже човек?

... че са турци от Хасковските села... утежняващо вината обстоятелство (въпреки че повечето там са наистина светсни и работливи)

Те къде са тези села-между Момчилград и Джебел ?Или до язовир "Студен кладенец "по пътя за Ивайловград ?

Не знам, ама на някой 19 годишен, ако си родител и е решил да си купи кола със собствени събрани средства, най-добре е дълго да го агитираш, да не си купува точно БМВ, а някаква друга марка. А ако ми иска пари, за нищо на света няма да му дам за БМВ, за друго може, ама точно за тези коли-убийци - НЕ! БМВ е за хора с много дълъг опит зад волана, не може да вземеш книжка и да се качиш на такава кола.

БМВ е кола като всички останали. Само българските селски парчета си мислят, че това е някава страшна кола за която физичните закони не важат. И си плащат по пълна програма

Те всички с БМВ, Мерцедес и Ауди се мислят за безсмъртни.....докато не им се случи нещо такова. Жалко за загиналите, ама каквото търсило - това намерило!!!

Само боклуци за собственици и шофьори си намират! И тази майка, къде е гледала, че синчето и се опитва да и покаже как не може да кара кола?

Винаги съм твърдял, че младоците трябва да почват на Москвича, Шкодичка, някое Трабантче и такива работи ще бъдат гояма рядкост!

Съвсем точно! Ако не за друго, то поне да се научат да уважават тези с по-малките автомобили. Има обаче едно "но", а то е, че бабите и дядовците им преди това трябва да ги научат на уважение въобще.

Лека ѝ пръст горката! Родила преди 19 години убиеца си......

Точно тя го е научила на показност и има вина за бързото каране и е трябвало да го спре. Всеки друг щеше да е по-малко заслужил тази съдба.

Трудно е да отвориш някому очите. обществото е като организъм, а хората са като клетките на организма. Клетките обслужват и пазят организма. Ако една клетка си въобрази, че е най-важна и по-голяма от организма, тя се превръща в ракова. И трябва да бъде унищожена за да се спаси организма. Нашето общество е много-болно, с много ракови клетки вече. И за това БОГ помага по грубия начин за да се опита да ни спаси. Не вярвам много да ме разберат, но и малко да е, ще е от полза.

Имат очи и не виждат, имат уши и не чуват...

...май ще са от мургавите. На 16 години бременна, на 17 ражда, 19-годишен син на 37 години... И сега да проверят каква е дипломата на този юнак с полиран мозък, кой му е дал книжка и как е взел изпита пред КАТ...

А дано

... да пукне, убиец!

BMW и Питбул трябва незабавно да се забранят в България. Тези "марки" не са за Бг олигофрените.

...такива мозък имат ли, та и кръвоизлив в него да се получи? Ката ден такива серсеми и кифли с полирани мозъци, яхнали мощни коли, се трепят... И няма и няма да им дойде малко ум в кухите глави!!!

Ако имаше казарма и двамата щяха да са живи и здрави.

Аман от малоумници !

Скро пътувах от Манчестър до България с автомобил.МИнахме цяла Европа.Никъде не срещнахме полицейска кола.Първата такава беше в БГ. В англия никой не те спира да ти мери грайфера или да се заяжда.Всеки носи сам отговорност на пътя. Караш си и АКО,предизвикаш инцидент тогава те разнищват че си допуснал това от неизправност на автомобила. Тук рестрикциите са по скоро да се набавят пари от някакви такси,а не да се стресират шофьори които не преценят как карат. Проблем е във водача а не в автомобила.

И ако сравним глобите в Турция дето обявиха вчера , при нас са в пъти по високи . Турците нямат по висока от 300 лв. Тук ДАИ започва от 1500

Грешиш, преди време бях в Англия, дори извън Лондон по три четири пъти на ден чувах как патрулката включва сирени за да гони някого. Другото, е че при тях техническия преглед (МОТ) е истински, имат и онлайн система в която се вижда всеки един автомобил при кой техник е минал преглед. Хванат ли някого с фалшив преглед, отнемат лиценза на сервиза, сигурно и на техника. Тук техническия преглед е бутафорен, както и плащането на глобите на КАТ.

19-годишен да катастрофира с БМВ в 9 вечерта по междуселски път?! Просто не е за вярване ... Лека й пръст на 37-годишната му майка, дано да си е отишла за секунди, дано не се е мъчила. Не зная какво да пожелая на пилота на БМВ-то при неговата "анамнеза" ли, диагноза ли - много ми е сложно. Жив да е, пък ...

Летяло е твърде ниско, говедото. Предполагам родителите са му дали парите за "бегачката" и дълго време са му хранили самочувствието на "ангелчето на мама, ангела на тати"

Много злоба в тия коментари. БМВ може да се купи за 500 евро от Германия. Но като всяка кола гумите са важни и особено устройството зад волана.

Някой да е виждал леко ударено БМВ ??? Аз лично силно размазани !!!!

Най -лошата комбинация е ... Булгаристанец еле пък от прованса млад и див с БМв. Това си е подписана смърт !!

BMW-то е автомобил със задно предаване - не става за зимни условия, мокър и хлъзгав път, хеле пък по нанагорнище.

Поредният диванен експерт. Те във формула 1 затова използват автомобили само със задно предаване, защото са по-нестабилни.

Те кръговете от Формула 1 само зимата на сняг и лед ги правят. :) :) :)

От всяко дърво свирка не става!

Явно понятие нямаш за какво става дума. Всички тежки и мощни коли са със задно задвижване. Изключение правят няколко модела с 4x4. И те са така по други причини а не за устойчивост. При хлъзгав път, задното е за предпочитане пред предното. С предно ако ти се хлъзне предницата си - довиждане. Задното може да се удържи. Ако не се правиш на извънземен де. Колите с предно се правят за да се по-евтини за производство а не заради качества. Това е ценови и технологичен компромис.

Оставете БМВ на мира. БМВ е прекрасна кола и не е виновна, че попада в ръцете на некадърници. В ръцете на некадърник всяка кола е оръжие, ако ще и 8 к.с. да е.

конкретното БМВ, за разлика от водача си, едва ли е било в първа младост. Водачът му пък, предвид възрастта си, едва ли е имал неговия стаж...

... и ако се окаже, че 19-годишния младеж е карал 19-годишно БМВ "тройчица", с класическо задно предаване, случаят ще е поредната черна класика... Жалко за жертвите!

Какво е виновна класическата компоновка!? Да си виждал Бентли с предно предаване?

бохат, но малце болен. Е то не може всички Убавиньи накуп.

А дали е можел да чете и пише, като има шофьорска книжка ???

Кипи усилена вътревидова борба, в която са включени всички възможни средства за изтребление на лошия генетичен мат`рял.

КОй е виновен в такива случаи?! Инцидента е на третокласна мрежа. Правителството?!? Министерство?!? Кмет?!?Законите?!? Автомобила ( че е стар или че е с газово) Сигурно в 90% от случаите причината е човешкия фактор. Манталитет.

На тоя кога са му спрели сополите - кога е хванал геврека? А таралясникът сигурно му е бил батко, със съответната техническа изправност...

d4

това ГТП, винетка, платен данък към общната, ГО, и другите "екстри" дали са включени в статистиката?? добре, че в колата не е била и бабата на 45 години, дядото на 46, братовчеди и други роднини...

По-скоро жалко, че не са били :)

Много сме политкоректни днес! :) И сянка на съмнение да не падне, че е от... "електората"...