Русия предупреди САЩ да не си играят с огъня в Сирия

Русия наблюдава с тревога опитите на САЩ да осъществят плановете си за подялба на Сирия, заяви днес руският външен министър Сергей Лавров.

Обратно в новината

Коментари - Русия предупреди САЩ да не си играят с огъня в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я опять насрал в штаны

Този нашичкият да не се е изпуснал на снимката?

Интресно, според най-великият дипломат на планетата на Путин - Лаворв хем Русия е най-силната във военно отношение, хем САЩ се месели и интервенирали в Сирия, хем ... десетки и стотици са убитите ... РУСКИ СПЕЦНАЗОВЕ ТАМ!?!? А този призовава САЩ да не се месели, след като ... точно Путин обяви намесата на руснаците там:) И че билои си свършили работата!?!?!? Да влезе убитият! И като пак този Лавров, дипломатът на Путин призовава да бъдат защитени интересите на кюрфите, ТЕ - ПУТИН И ЛАВРОВ, КАОТ СИ СЕ СРЕЩАТ С ЕРОДОГАН ОСВЕН ЗА ПОТОЧЕТА ДА СИ ГОВОРЯТ ЗАЩО НЕ МУ КАЖАТ И ТОВА НА СВОЯ ТОЛКОВА ДОБЪР ПРИЯТЕЛ!?!? Защото не знам за САЩ, ама всички знаем, а и самият Еродган обяви ВЛИЗАНЕТО НА ТУРСКИТЕ ВОЙСКИ В СИРИЯ! А и не други, а точно руснаците не много отдавна обвиниха Ердоган и синът му че поддържат и търгуват с терористите на "Ислямска държава". нали така!

Бившият депутат от Държавната дума Виктор Алкснис заяви в интервю за телевизия "Дожд", че при удара на американската авиация на 7 февруари в Дейр Зор са загинали 334 руски наемници. По думите на Алкснис, който е полковник от руските ВВС, сред загиналите са 217 души от 5 щурмови отряд, 10 души от 2 щурмови отряд, 94 от щурмови отряд "Весна" и 13 души от артилерийската дивизия. Според него, цифрите не са окончателни. Алкснис твърди, че по негова информация, в операцията на руските и сирийски сили са участвали и военнослужещи от Силите за специални операции на Русия, но за тях няма никаква информация.

Този на снимката изглежда като ходил в тоалетната и свършил без да си свали гащите.Някой му ги напълнил. Началникът му изглежда още по зле.Една седмица се чудят кой им напълни гащите

Пълководеца кужугет шойгу оглу нещо ми се губи

Кроят курткапани на САЩ, затова се губят. Заседават денонощно.

Не ги предупреждавайте,и те имат частни армии навсякъде.Пуснете им една бомба да се изпарят и тогава разговаряйте с тези долни американски терористи.

Ами, че те - "Пиндосите" вече си поиграха с огъня. За къде още? За нула време размазаха и смляха на кайма три роти руски главорези спецназовци - 600 убити и 3 транспортни самолета ранени от които повече от половината няма да прескочат трапа или ще останат инвалиди за цял живот. Съдбата на наемниците винаги е една и съща.

Започва да става страшно.Май пророчеството за голяма война която ще започне в Сирия вече се сбъдва.Вижте какво прави Турция .Ами останалите?Положението е много напечено.Цяло чудо ще е ако ни се размине.

Империята отвръща на удара! Бсщицата ще забрани вносът на американски домати в рассия и хоп Хамерика на колене! Венсеремос!

по-добре обсъди със себе си варианта "Империята спира износа на титан за САЩ" и ако това е факт, бъди сигурен, че войната е започнала. Ако обаче не е, запази протестърското си мнение за срещите ви за инструктаж - там може и да блеснеш...

И трети вариант - ватниците спират износа на титан и започват да ядат чукчи и дагестанци , те пък започват да ловуват ватници....

Мозъкът ти е титаниев

Он хату покинул, пошёл воевать.. Что б землю в Дамаске- Газпрому отдать... Подох как собака. Окончен вояж... Лишь синие губы, шепнули... КрымНашшшш...?

Не ти се получава !

Тогава пак!

600 наемници по-малко. Башар пак ще трябва да пуска обява в сибирските бюра по труда. "Пясък, слънце, безплатен Боярщник, разходки сред природата, добро заплащане..."

Руските педерасчета винаги ще бъдат прецакани в Сирия.

300 убити явно са малко и не могат да вразумят тъпите ватенки.Сигурно са си въобразили че и в Сирия безнаказано могат да грабят и да мародерстват както в Крим и Донбас.

...Hе сади по HATO-вските воиници за воиниците в руската армia !...там такива няма ! в руската армia не се толераскат и именно в това им е силата !!!

Кскво казва тъжната кобила на путкин Призна с половин уста за десетки убити- значи са стотици. Мужиците вяха изправни Ква Сирия, Ква пАбеда ?!

Каква пАбеда ? Путьо три пъти я обяви и накрая като видя мазната опашка на американците се скри в бункера. Сега ватенките дават много повече фира, от колкото преди да беше "свършила" войната, според лъжеца путин.

башар и ердоган напред а говедарите назад браво браво бои по гнусните говеда които неим стига пасище !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЧЕРВЕН ПЕДАЛСКИ лъжец. В Африн Сирийците на Асад и кюрдите застават против Ердоган. Освен че си лява резба си и много тъп.

А да видите поведението на една евреистанка. Прочетете го и ще разберете защо по цял свят, където и да идат, всички ги мразят и ненавиждат. И така повече от 2000 години. Седнала да лъже и фалшифицира факти. А като я хванеш да лъже, писва обижда. Измета си е измет.

Ало, еврейстанката, какво се пениш, на война е така, едни остават живи, други умират. Един наемник знае това, щом е тръгнал да се бие. Загинали са, но за сметка на това, без повече бой, Деир-ез-зор вече е освободен от кюрди. Дали схващаш, че си доста тъпа? Групата отивала да върне под сирийски контрол, нефтопреработвателен завод. Обстрелват ги, част загиват, другите се връщат, без да достигнат завода. НО, в един момент кюрдите бягат от провинцията без повече бой и я освобождават. Та цяла провинция се е освободила, не само завод. Остават на място да крадат само американците. Но те са си племе, което преживява основно от кражби и рекет. Ама си много тъпа.

Щом са останали 'на място да крадат само американците.' нека се съберат оцелелите Вагнерци (Сечин да обещае двоен надник) и да направят още един 'заход'. Американец с руски разговорник би казал: 'Можем повторить' ;)

И КЮРДИТЕ ВЕЧЕ ГИ НЯМАААА. Останаха американците сами, без покана на сирийска територия. И какво правим сега? Дали ти е известно, че ще има среща на Путин, Ердоган и Рохани да решат какво ще се случва в Сирия. САЩ не са сред поканените. Не се съобразяват с тях. Също така в момента е в ход операцията в Източна Гута, където са контролирани сирийските елитни части. След приключване на операцията, ще следва отново Идлиб или Деир-ес-Зор. Но кюрдите така и така без бой вече са избягали, страх ги е от руското отмъщение.

'сирийските елитни части' - Хизбулла ли ще да са това?

Аха, тъпата еврейстанка отново се пени, дано успее да прелъже някойбългарин. Колко пъти трябва да ти се обяснява, че си порядъчно тъпа. Нито разбираш от темата, нито от военна техника. А Румъния ще купува, щото я изнудват и рекетират. Както и останалите държави в НАТО, трябвало да си похарчат 2% от БВП за оръжие. Разбира се, американско. Между другото, до момента не е регистрирано нито едно оплакване от Румъния, като страх от нападение от Русия. Само от Полша, но това е заради газопровода и цоцане на американците. Разбира се, шпротите от прибалтика въобще няма нужда да се коментират

И днес йощ Ефратът, щом буря зафаща, спомня тоз ден бурен, шуми и препраща славата му дивна като някой ек: ихтамньет, ихтамньет ...

++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++(((-:

Това вече е шизофрения, една тъпанарки си разиграва роли и си пише плюсове :)))). И си прави диалози, да изглеждат лъжите по-убедително.

США имеют уже 12 баз на территории Сирии. Россия, в отличие от Соединенных Штатов, две базы Американците владеят повечето петролни кладенци на изток от Ефрат. Сирийците и ватенките управляват не повече от 40 до 45% от пустинята.

Значи ООН трябва да се намеси, да осъди американската агресия и грабеж на сирийска земя. В 21 век сме свидетели на военна американска агресия. Цивилизования свят трябва да изключи САЩ от всякакви международни организации. Свидетели сме на действия на американските пирати. И редно САЩ да бъдат осъдени и да заплатят за щетите и грабежите си на Сирия.

а 1 'кримски' рефернедум не може ли? Който иска с АлАсад, за другите - независимост.

И ти харесваш ли това? Вчера ирак, днес Сирия, утре ... кой?

Россия - империя страха и вранья! Ватная ложь про Сирию никогда не закончится

Дали след изборите в Русия на Путин не му дойде идеята да повкара малко в ред кравите в стадото!?!?Време е да се прибират у дома за "доене"!!!!

Не знам до кога ще издържат нервите на руснаците, след толкова американски провокации. Но дано по-скоро този тумор наречен САЩ бъде изрязан от лицето на планетата Земя.

Време е вече да се ,,прокопае" плавателен канал на името на Сталин, между Мексико и Канада, свързващ Атлантическия океан с Пасифика...

Пропагандни простотии - то ако само с мерак ставаше.. Апропо, как върви копането на Никарагуанския канал?

Не е до 'нерви', а до възможности - пределът за руснаците е да изразят поредната 'озабоченост'.

хахаха, практиката до момента е показала само едно. Че руснаците щом замълчат, мълчанието им е страшно. И винаги след това следва удар, винаги здрав, як и ужасяващ. И никога не пропускат. Последствията са винаги в пъти по-зле за противника, от цената, която те са платили. Сега няма да е по-различно. Най-вероятно САЩ ще се лишат от кюрдите като съюзник. Което означава, че ще трябва а си тръгнат от там. Или директно да се бият със сирийски и руски редовни войски. А както Пентагонът е обявил, срещу руснаците там, те нямат никакви шансове.

Статистиката сочи друго. ватенките са все по зле и по зле. НЯМА ИНДИКАЦИЯ да се оправят Те ще фалират като предшественика си СССР. Със сигурност туморът за света в момента е Червеният Четвърти Райх, който американците поорязаха в Сирия и ще изрежат напълно. Ватенките са 13 пъти по-бедни от Америка. 1. США приняли на 2017 г. оборонный бюджет объемом 602 млрд дол или почти в 3 раза больше, чем весь бюджет РФ (210 млрд дол). А в 2018 г. будет 700 млрд дол. 2. ВВП РФ в 13,5 раз меньше ВВП США. По величине ВВП РФ за 2 года грохнулась на 13 место в мире. В 2015 г. ВВП РФ упал на -3,9%, а ВВП США вырос на +2,9%.

Еврейката, да не си на екскурзия в Разлог и Банско? Муцка, не знам къде ви подбират такива тъпи същества да тролите? Кого си седнала да лъжеш? Русия има дълг, който е 10% от стойността на техните валутни резерви.Не е проблем да го изплатят. През месец два, те увеличават златните си записи средно с по 300 тона злато. САЩ са с 21 трлиона дълг. Който не само че не намалява, но от 8 години расте постоянно. В момента САЩ де факто не са в състояние да го изплатят. И това било добре и били по-добре от Русия!!!!! Наистина си рядко тъпа, щом си мислиш, че такава лъжа може да мине. Да не споменаваме бюджетен дефицит и т.н. А що се отнася до парите за въоръжение, в Пентагона се възмущават, как така Русия с точно 10 пъти по-малък военен бюджет, разказа играта на САЩ в Близкия изток и ги изгони. Чудят се как руснаците постигат такава потресаваща ефективност недостижима за американците.

Уверих се че в този край на България наистина има прекалено много глупаци!!!!!

Изглежда си джендър върнал се от Авганистански плен, лекувай се

Ам ха де!Те много флегматични тез руснаци!Колко още трябва да избият от тях нашите американски съюзници за да кажат ,,ихтаместь"?

За тъжната кобила на Пиздин Не може да събере 300 коментара за три дни Абе чиба

США приняли на 2017 г. оборонный бюджет объемом 602 млрд дол или почти в 3 раза больше, чем весь бюджет РФ (210 млрд дол). А в 2018 г. будет 700 млрд дол. ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЗА ОРЪЖИЕ ОТ КОЛКОТО ЦЕЛИЯТ ббп НА ВАТЕНКИТЕ. За какво кудкудякате бедни необразовани ватенки.

Ватенките бяха направили един понтонен мост на Ефрат. Сега вече и той е под водата, в резултат на некачествени понтони. Всичко в ватната армия е боклук от времето на СССР.

Пентагонът увеличи покупката на снаряди 8 пъти В рамките на бюджета на Пентагона за 2019 година, САЩ са заложили покупката на 150 хиляди снаряда, съобщи Task and Purpose . Това е 8 пъти повече от планираното за закупуване количество през 2018 година. Най-много е увеличението за покупка на реактивните снаряди Excalibur, показват още плановете на Пентагона.

В една високотехнологична армия като американската вече всичко е като видео игра-дроновете се управляват от хиляди километри чрез апътници само с един джойстик. Оператора за стрелба на самолета С-130 управлява цялата мощ на оръжията със система за насочване също с джоистик. Единствено алкохолизираните , изостанали ватенки воюват с оръжия от 19 и 20 век-има даже и казаци със саби... Останалото са стари танкове, самолети, въоръжение. Това е причината Американците да нямат нито едина загуба от тази атака, а ватенките - най-елитните спецназовци от Вагнер бяха попилени, изпарени...

Я да те попитам сега, ти какво спечели или получи от тази "високотехнологична" армия, освен един един гол...хой отзад или в устенцата? Лизачите и килимджиите винаги остават с пръст в...asshole!

Някои спечелиха салата Вагнер

До Стоил. Стоилчо,можеш ли да ми докажеш с факти глупавите ти приказки.Аз те познавам ,бяхме в един клас .Баща ти лъскаше обувки на гарата и беше написал една реклама "Тук Байрям лъска обувки всякакви".Кога се прекръсти от Сали на Стоил.И ти даваш оценка на един велик народ

Ти си циганин.

След събитията със прехваленият спецназ на Вагнер край Ефрат стана пределно ясно, че само десет модерни американски дрона са достатъчни да освободят окупираният Донбас само за 2 часа и само с едно зареждане.За това се сдухват толкова много ватенките.

Американские повара в Сирии срочно ищут материал для салата Вагнера. ".Пища быстрого приготовления. Вече дори самият Жириновски бе принуден да спомене цифрата 300 убити, което е показателно. Но не това е най-главното в случая. На практика в Сирия настъпи пълен поврат по отношение ролята на Русия. По-точно казано, Русия и по-специално стратегията на Путин претърпя пълен, катастрофален провал. Изведнъж Путин се превърна в един второстепенен играч, който е длъжен да се съобразява както със САЩ, така и в не по-малка степен с Израел. Уж-съюзът с Иран на практика не съществува, след като служител от Руското посолство в Израел заяви, че в конфликта Израел-Иран, Путин ще подкрепи Израел(!?). Пътищата на асадистите до газово-петролните находища са отрязани. Същото за Газпром-Росснефть и др.п.

Моля? Най богатата, с най-викоко технологично ниво, и т.н. и т.н. страна, е предупредена от някаква друга, чието ниво няма нужда да се коментира ? Леле, майко !

Руснаците където и да се появят са губещи.Мрази ги целият свят заради грабителската им подла политика.От всякъде се заобиколиха с врагове заради малоумният путин.Остана им само Ким и Асад

Не виждаш ли кой граби от целия свят? Какво правят американците в Сирия ? Отново да грабят. Да не мислиш , че им пука за някаква опозиция, или за права на човека или за демокрацията. Целият свят го чака съдбата на Сирия ако не се противопстави на американците.

Който си играе с огъня, в един момент изгаря като факла!

Правилно -целият свят видя ватенките от Вагнер как горяха по камионите и в полето.

Хайде чакаме ответните санкции на Путкин Кога ще забрани вноса на американски домати в рассийката ? ;)

Русия до последно гледа всичко да се реши мирно и кротко...дори си затваря очите пред редица провокации...свяляне на руски боен самолет, убийство на нейни военизирани граждани доброволци(Вагнеровци) и т.н. НО...успее ли някой да настъпи наистина сериозно- Руския Мечок по опашката....ще стане страшно вЕрвайте ми... Съдбата на Франция при Наполеон и на Германия при Хитлер ще споходи още много страни и то накуп...Вижте днес подпийнал руски 70-годишен пенсионер как се е разправил с трима млади и нагли "мигранти" и си дайте сметка, ако руски тренирани спецчасти се включат в бойни действия: ------------------------- Руски пенсионер намушка трима мигранти в Германия --------------- Възрастен мъж с руско и немско гражданство рани с нож трима мигранти в немския град Хайлброн. Инцидентът е станал вечерта на 17 февруари, съобщава Stimme. По данни на полицията, пияният 70-годишен мъж извадил нож и нападнал трима мъже, които стояли срещу църквата Свети Килиан. Последвало меле, в резултат на което е ранен тежко 17-годишен афганистанец. С по-леки наранявания са 25-годишен иракчанин и 19-годишен сириец. Възрастният нападател също е пострадал при свадата. Той е задържан от очевидци на мелето. По-късно мъжът е освободен...

Руския мечок е банкрутирал колос на глинени крака.И Турция и САЩ,не само го настъпиха по опашката,ами направо го сритаха в топките...Обаче реакция няма и няма да има,защото раssия е мизерна страна,превзета от бандити.

Моля? Най богатата, с най-викоко технологично ниво, и т.н. и т.н. страна, е предупредена от някаква друга, чието ниво няма нужда да се коментира ? Леле, майко !

Моля? Най богатата, с най-викоко технологично ниво, и т.н. и т.н. страна, е предупредена от някаква друга, чието ниво няма нужда да се коментира ? Леле, майко !

Там където е стъпил комунистически крак, след това и трева не расте И толкова много примери на държави, които плуват в нефт, а са бедни като църковни мишки- като Венецуела. Също Концлагера Сев. Корея, Куба...

къв е тоя бе,кой го слуша тоя ?

Дано след изборите в Русия на Путин му писне от краварите и да пообработи достатъчно за да се приберат в краварника!!!!

През настоящата година Германия ще увеличи тройно броя на военнослужещите, които ще бъдат задействани за военни учения на НАТО, насочени към сдържане на Русия. В маневрите, които ще се проведат на източните и северни територии на Алианса, Бундесверът ще изпрати 12 хил. войници и офицери. През 2017 г. броят им бе четири хиляди, отбелязва Deutsche Welle. Данните бяха представени в документ на Министерството на отбраната на ФРГ, публикуван в понеделник, 19 февруари. Разходите на Германия за участието на войниците й в ученията също ще бъдат увеличени от 50 млн. евро на 90 млн. евро. Пояснява се, че осем хиляди войници от Бундесвера ще бъдат включени в маневрите Единен тризъбец, които са едни от най-мащабните, организирани от НАТО през последните години. Общият брой на участващите в тях военнослужещите ще бъде между 30 хил. и 40 хил. Ученията ще се проведат в периода 25 октомври-23 ноември на територията на Норвегия, в Балтийско море и в северната акватория на Атлантическия океан. От редакцията не привеждат информация за това в кои учения ще бъдат включени останалите четири хиляди войници от Бундесвера. Миналата година Германия изпрати свои войници в Литва в рамките на батальон на НАТО в страните от Балтийския регион. Решението бе взето на фона на действията на Русия в Украйна.

Ами какво да ти кажа. Германците,ако стигнат до крайност(за ТРЕТИ път), наистина ще им е за последно...Този път руснаците няма да си играят да ги делят на две,а направо ще ги изчегъртат от картата...

Всичко до което се е докоснал комунизма в лицето на Червеният Четвъртия Райх СССР се е разпаднало и провалило 1. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 2. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия... при руснаците, няма нужда да се напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, ама нещо не стана.

Едва ли някой руснак ще желае да се бие срещу Германия!Бъркаш путлерофилскосталинистките мечти с днешният ден който е:20.02.2018 година!Във германия живеят милиони руснаци,а немският бизнес е най големият инвеститор в Русия!Както и Немската икономика е най големия консуматор на руски суровини,газ и нефт!Путин и шайката му които ограбват националните богатства на Русия няма да срежат клоа на който седят!

Наскоро след ДЕНЯТ НА НЕЗАВИСИМОСТА САЩ все пак поискали да приличат на Англия...Като емблема на приемственост избрали английската ливада.Извикали спецове и направили ливадите ,после англичаните дали инструкции за косене,поливане и си заминали....След няколко години американците се обадили,,,БЕ ПРАВИМ ВСИЧКО , АМА НЕ СТАВАТ КАТО ВАШИТЕ,, ---Ооо,правете го 400 години и тогава ще имате като нашите..... СЕГА СА НА 200---ХЛАПЕТИИ...И цялата им работа е лапешка-без никаква отговорност....Само от пръчка разбират разбеснелите се хлапета.

B Африн ковчезите си ги броят предимно европейците и американците! Изпращат ги с DHL и UPS към пощенските кутии.

:)))))))))))))))))))))))