Скандал с благотворителна организация заради проститутки

Една от най-мощните британски благотворителни организации – "Оксфам“, е в центъра на секс скандал заради действия след земетресението в Хаити през 2010 г.

Обратно в новината

Коментари - Скандал с благотворителна организация заради проститутки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако се беше лумкал с црън хаитянин сега щеше да го дават за пример. ама той не , на жена налита

A ве братчеди, при десетки хиляди "благотворителни" организации по цял свят, бедните да бяха изчезнали досега, а ? Ама те не само, че не изчезват, ами и се увеличават. Тъй ми прилича на нашето ромско присъединяване ...

я па тия вместо да го похвалят - човека на 68г и може евала

Това е изключително- човек на висок пост във сериозна организация не е обратен!Още повече ,човек от западна държава се е оказал можещ на такава възраст!Ако болшинството мъже на Запад са такива ,значи има надежда!

И кое му е недопустимото и скандалното? Взимат си заплати и могат с парите си да си правят каквото поискат. Нали не са крали от фондовете? И какво, отиваш в чужда държава, не познаваш никой, може и езика да не знаеш и оставаш на сухо, ако не си викнеш нещо платено и започваш да тормозиш сексуално колежките. Това по ли е за предпочитане?

... женицата не е жертва на земетресението... затва я е разтресъл...

ТАКА СЕ ХАРЧАТ ОБЩЕСТВЕНИ ПАРИ при КАПИТАЛИЗМА..

Бас държа, че са плащали за секс услугите с парите от даренията. Всички благотворителни НПО-та ползват дарените пари и за лични харчове.

абе защо обръщат внимание кой с кого е правил секс, нали това е хизическа необходимост какво като са били с проститутки нали са си платили...тъпа история..в целия свят всички политики и бизнесмени и надолу хора правят секс с жени..айде стига с тези истерии вече...глупаци

Защото винаги няма някой друг наш много по-подходящ човек за въпросния пост.

В Хаити и преди не е било добре, но земетресението отприщи ада. Аз лично не мога дори да си представя: 80 % от сградите разрушени, 150 000 души мъртви, ранените не могат да се преброят, върлува холера, жестоки изнасилвания на жени, а също и на деца на 5-6 годинки. Много цинично е в такава ситуация да имаш физическа нужда, защото тази нужда винаги е в зависимост от психическото състояние на човека, при това си дошъл да окажеш помощ. Не мога да се съглася, още повече как и колко си мислите, че е платил. Това си е злоупотреба с нещастието на хората, както и да го погледнеш.

Е, помагали са ... на проститутките. В криза техният бизнес страда, няма да умират от глад, я!

Вече почти десетилетие с трепет чакахме тази новина и лелеехме за дълбочинното журналистическо разследване по диалектическата връзка между земетресенията и ползването на услуги от жрици на любовта. Благодарим ти Десислава, че най-сетне осветли този животрептящ за цялата ни общественост, а и за любителите на чалгата въпрос.

Не се ли уверявате непрекъснато че животът в САЩ, Англия, Германия е тежък. Това нямаше да се случи на този ако беше в България или в Румъния, Унгария, Чехия. Нито ако беше мъж от тези страни и оказваше сексуално насилие. У нас се живее лесно и свободно.

я колко минусчета са ти щракнали :)))

Лупкало му се е и си е извикал какичка. Плаща си от своя джоб. Не си е лупкал секретарката или бабата.

НПО-тата са бичът на нашето време. Самознанци определящи дневния ред на обществото.

Нещо повече. НПО са носители на най-отровната корупция, която обезмисля т.н. демокрация. Богаташи (или посолства) плащат на НПО-тата и те вместо защитници на интересите на хората прокарват вредни за народа и държавата политики. Медиите също са корумпирани и срещу заплащане непрекъснато дават трибуна на същите тези НПО, и така провеждат гьобелсова пропаданда, докато натрапената отвън лъжа се превърне в истина.

всичко на което му се слага име благотворителност или социално е лицемерно, извратено, псевдохуманно и свързано със злоупотреби. Целия ЕС е такъв!

Зад всички неправителствени организации и фондации стоят алчни продажници. Поради тази причина трябва да им се направи сериозна ревизия и 90% да се закрият.

Добре ,че от време на време сами се дънят ,че да се усети и у нас вонята защото нашите ни ги представят като ангели небесни спасяващи света

че членове на организацията са имали и сексуални връзки с деца...Екс-координаторът при бедствия от ООН Андрю Мак Леод казва в интервю, че от много години педофили посещават развиващи се страни, нуждаещи се от помощ, за да получат ДОСТЪП ДО ДЕЦА... А ние искаме чрез ИК да ГИ ПОКАНИМ У ДОМА....

Сигурни ли сте, че има "а" в името на този Хаувермайрен? ;) И тези хора ни казват, че не можем да влезем в Шенген, щото сме много лоши. Те па са много убави! ;)

Така е и с корупцията, така е и със съдебната им система на прехвалените западни демокрации. Бивши колониални държави и империи забогатели от робство и кражба на полезните изкопаеми и суровини на владените от тях векове наред колонии.

Дори корупцията им е институционализирана и законово уредена.

С джендъри ли е спал?

Че там по това време, нали беше и нашата Сталинка?

Не думай.....

... Cталинка не се "клати" - тя е непоклатима...