Велков: Ако има дебат в НС, ще обявя заплашвалият Плочев

„Министърът на здравеопазването не е принципал на проф. Камен Плочев, който е избран с 205 гласа от Народното събрание. Той няма за какво да подава оставка”.

Обратно в новината

Коментари - Велков: Ако има дебат в НС, ще обявя заплашвалият Плочев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Да ми предаде да си подам оставката с добро, иначе ще бъде включена репресивната машина на държавата и няма да си намеря работа в държавна болница. Това го съобщава на шефа на НЗОК проф. Камен Плочев най-близкият му приятел, разказа самият професор." Щяла да бъде включена "репресивната машина на държавата". Репресивната машина на държавата = ОПГ ГЕРБ "Може да се каже, че човекът, който го е заплашвал, е на по-високо ниво от министър, с претенции да управлява държавата, но не е премиерът, разкри депутатът Славчо Велков. От няколко места му е оказан натиск. Оказан му е от човек на висок пост в управлението на държавата. Имаме му и телефона. Ако се стигне до дебати в пленарна зала, аз ще го изнеса в зала. Неси оставям коня в реката, така че има следа. каза още Велков. Преди това този човек е звънял на проф. Плочев, добави той. Проф. Плочев алармира и за натиск в НЗОК: Заместник-министърът на здравеопазването Жени Начева ми докара човек и ми каза да го назнача за главен секретар. Искаше да уволня сегашния си главен секретар. Това е грубо вмешателство, но аз не го направих, добави той. Бюджетът ми за тази година е 70 млн. лева, а аз трябва да дам 200 млн. лв. Как да го направя? Хората искат да се лекуват в чужбина, ние трябва да плащаме това лечение, коментира шефът на НЗОК. Откакто Кирил Ананиев е министър, той се е срещал с мен само веднъж за четири месеца и то за да ми иска оставката. Съвсем различно е с министър-председателя. С него разговаряхме и той ми обясни, че не е проблем да се платят тези пари, идеята е да се спре източването на тези пари. Премиерът много умно и разумно ми говореше как законодателно да се промени това. Не ми е искал оставката. Ако министър Ананиев ми беше обяснил това, което Борисов ми каза, нямаше да пиша това писмо, увери проф. Плочев." Скамейката от специалисти-ГЕРБ :(((

Като гражданин а не като депутат, Славчо направи най дебилната защита на Плочев, който явно е човек на другарите, от които поиска агентурна помощ.

Или да се остави да го премаже, целия държавен апарат, командван от "НЕдиктаторите".

Тоя артелчик от кога взе да разбира от здравеопазване и финанси че и накрая взе да се изживява и на адвокат защитник.Те комунягите май са всестранно развити!

От както управниците на народа станаха обирджии на народа.

Под снимката...от министър, но не Е Е Е Премиер-А. Груба граматичека грешка показваща незнание по основен въпрос в БГ език, отличващ грамотните от не-такива. Писачът да се глоби , да отиде на Неделно училище -БГ език, даже и на седмично. Постът е контрадействие на цензурата налагана от дир по въпроси несъджащи обиди и цинизми, а неудобни истини. Или истините се приравняват на обиди, цинизми и се трият. Тогава на Кого служите дир? Май на НеБГинтерес?

За теб, Небгинтерес е всичко свързани с изнасяне на факти, които злепоставят диктаторите в България. Да не би и ти да си от крадливи шайка?

дали има или няма дебат ако някой е заплашвал някого веднага трябва да се съобщи на органите.

На органите да, но на медиите не, защото ще е клевета, ако не се е произнесъл съдът. В парламентарна зала се ползва с имонитет. Но тази информация е достъпна само за грамотни хора.

Убедих се , че в тая държава има двама човека където от всичко "РАЗБИРАТ" и всичко "ЗНАЯТ", ген.Атанас Атанасов и Славчо Велков!!! Малоумници.

Евала ,брато ! Много си прав !

Забравил си един, но то е разбираемо за всички :)

Защо подценяваш Борисов ?

Член първи: Вижда не се критикува.

Ааа не, искам да каже веднага кой е заплашвал Плочев, веднага. Какво е това "ако", "зависи"...Това прилича на задкулисни пазарлъци. След като е казал "А", да каже и "Б".

Махнете го този вресльо Велков. Толкова се пеняви ,че вече не го чуваме.

Не го чуваш или не искаш да го чуеш? А може би от както не чуваш си много добре?

Чува ме че много хора се наричат "братко"! И Велков бил брат с Плочев. Истината е че има борба за влияние между масонските ложи Гранд Ориент с Великия Шотландски Ритуал. Но господарят и на двете банди е един-лорд Родшилд с помощник Джордж Сорос.

Какъв масон е този ченгел Велков,бе ?

вЕрваме ви :)

Всички лекари знаем кой е кадровика в здравеопазването-това е този които обвини акушер гинеколозите от Горна Оряховица за детеубийци, този който назначава и сменява директори на болници като Александровска, Пирогов, този който е собственик на 6 апартамента и е високо образован професионалист по физическо възпитание, дърпащ конците на всички власти, но не е премиер. Как се казва той- викторина. Някой да не е посмял да спомене името Цветан Цветанов!!!! Много опасно е.

Цялата история е много съмнителна и прилича на това да са скроили номер на Плочев, за да го изгонят. Ананиев, като финансист в системата от дълги години, със сигурност знае за тези милиони, защото те са просрочени от повече от 18 месеца. Защо сумата не е включена своевременно в бюджета на НЗОК, гласуван преди 2 месеца!? За тези милиони се знае отдавна, че държавата ги дължи и следователно, би трябвало да са включени и да присъстват в държавния бюджет и то не от вчера, а дори и за миналата и по-миналата година. Защо ги няма, остава неясно! Явно или някой не си гледа работата, или има друга далавера.

Министъра Ананиев не се е консултирал предварително с Баце за исканата оставка на Плочев. Заедно с Жени Начева и Горанов са заформили тази интрига докато Баце е бил в Брюксел и са се надявали, че Плочев ще се уплаши и ще хвърли оставка! Да ама не са познали! Плочев уличи министъра в нагли лъжи и превишаване на правомощията. Баце е казал на проф. Плочев да не подава оставка, което значи, че ще вземе главата на Ананиев или на Жени Начева, или и на двамата. Баце решава всичко в тази държава, а Ананиев се е подхлъзнал смъртоносно!

Откога този кресльо,Велков, се явява пръв разбирач за всичко в държавата? Има си правителство-каквото и да прави,то управлява! Не е работа на всеки креслив комунист да обсъжда кое е правилно и кое-не ! Не се научиха ком унистите,че Партията вече не УПРАВЛЯВА!

Такива разбирачи от всичко са много! Напоследък се навъдиха бол! Чудя се, как ли все още Тома Биков не е изквичал нещо по въпроса! Или, може би, просто съм пропуснал.....

Пич, прочети конституцията и после драскай глупости. За да не те обиждам.

Абе, ясна е работата. Над всички министри, вицепремиери, премиери, президенти, парламентаристи, агенции, комисии, синоди има само един Господ Бог - Цв.Цв. Само от едно изречение, човек може да добие ясна представа за работата на мутренската банда наречена ГЕРБ, и нейният главатар Буда.

Кажи му името на този който притискал Плочев да си подаде оставката.Какво поставяш условия.Айде,писна ни от ченгесари и номерата им.Или казвай името или замълчи.

Каквото е трябвало е казано. Ако ти още не си разбрал кой е, по-добре се върни в пещерата и си гледай племето ти да е добре.

Начева е от сегашната власт, още през 2010 г.

Абе, малограмотници, вие знате ли кога и къде се пише пълен член, а?

Ли е най-важното, бе грамотнико. Здравеопазването се срива, а ти ми говориш за граматика!

Не харесвах С. Велков, но сега вече не мисля така. Хей тъпанари, губите си електората с такива като Горанов, Ананиев и Начева!

Комунист кръв пуска, власт не пуска! Комунист оставка не дава, само я иска от другите не комунисти. По същия начин брани и своите протежета във властта.

Аз съм демократ, затова гласувам за БСП.

Славчо,кажи му името на този политик! Защо трябва да го кажеш "ако има дебати в парламента"?? Като кажеш А,кажи и Б.

мутренско - партийния строй е по-благодатен от родово-общинския!

ИСКАМ СИ ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ!ЗАМИНАВАМ ЗА КАБО ВЕРДЕ!ТАМ ЩЕ СА ПАРИТЕ,каза Борисов.

Дано не ти се налага да допреш до здравните си осигуровки! Защото когато си здрав, за здравето не мислиш, но когато го загубиш, разбираш че то е най-ценното на света, без него нищо друго няма значение. Здравия човек иска всичко, а болния само едно - здраве.

Държавата се управлява чрез заплахи,изнудвания и зависимости.Това е един порочен кръг.Никога няма да се оправим за съжаление

Оставка за тази смешна личност Начева!

и на министъра

То е ясно Кой, човекът на Кой - финансовия министър. Те са си роднини със здравния министър.

оставка на министър Ананиев