Борисов: България планира инвестиции в Кабо Верде

Премиерът Бойко Борисов се срещна с колегата си от Кабо Верде Жузе Юлисеш де Пина Корея е Силва.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: България планира инвестиции в Кабо Верде | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забрана на Негри да влизат в БГ!

Значи, тоя само е решил да изнася тикви за африканците! То друго не остана...

......"По време на скандали тримата нападатели са отхапали част от долната устна и ухото на жертвата и само неговата физическа сила, с която е успял да отблъсне атаките, са го спасили След като на мястото пристигнала полиция, ухапаният и един от нападателите са били откарани в болница,а останалите са задържани. Нападателите са получили обвинение за......канибализъм. Полицията уточнява, че задържаните са мигранти от Кабо Верде. "

Топла среща на премиерите на две страни от третия свят...

..................Популярна туристическа дестинация. ........... В миналото - стратегически пазар за роби. В настоящето стратегически пазар за наркотици. ....очертава се супер печеливша инвестиция.....

,,...След като на мястото пристигнала полиция, ухапаният и един от нападателите са били откарани в болница,а останалите са задържани. Нападателите са получили обвинение за употреба на насилие, варварски действия и канибализъм. Полицията уточнява, че задържаните са мигранти от Кабо Верде....,,???

Борисов ще инвестира в ядрената енергетика на Кабо Верде и ще им прокара газопровод от хъба!

Беленето там ли го решихме накрая да е

Спомняте си че Бойко посети преди няколко години Катар - държава, с която нямаме и няма да имаме нищо общо нито в икономиката, нито в инвестиции, нито в каквото и да било друго. Но след време се оказа, че наши фирми ( чии?) изнасяли оръжие за Катар, което директно се пренасочвало за ИДИЛ. Бойко наскоро посети Лихтенщайн - една офшорна държавица с население 30000 души, с която също нямаме абсолютно нищо общо. Сега Бойко запрашил към Кабо Верде, също офшорна държава с население колкото софийския квартал Люлин и урежда някакви "междудържавни" инвестиции. Дали всъщност Бойко не използва примиерския си пост да урежда нелегална търговия с оръжие и да проверява офшорните си банкови сметки ?

Чудя се, дали е налетел да го целува ?

Борисов: България планира инвестиции в Кабо Верде .................................. България или ББ заедно с Шиши.

Тия скали в океана стават само за пране на парите на 6161 и Бойко и за трафик на наркотици от Южна Америка. Все неща, в които премиерът и неговите съдружници от Аполо и болкан отдавна са инвестирали и продължават.

втасала Мара та сега ще инвестираме и в Кабо Верде! И ТЖ инвестираше така преди години в силно развитите икономики на Ангола, Мозамбик, Бенин, Етиопия и т.н.

Студенти по медицина ще снасят на ББ вече. Нали отстраниха и съдят бившия на Медицинска академия. Има далавера и за ГЕРБ-асжийге.

Само трябва да уточним на кой от островите ще инвестираме. Да не сгафим и да си загубим парите.

Кавердинеца се среща с премиер от Третият свят.

Редно е тъмните сделки да се правят на тъмно а не пред медиите.

Само едно лифтче искаме на Кабо Верде,да не вадим пак числата за Алпите

Кабо Верде - 27мо място по свобода на словото България - 109то място по свобода на словото Класация по смъртност(за цял свят) България - 2ро място Кабо Верде - 158мо място

кой се изпусна с минуса :)) това са официално "постиженията" на ГЕРБ за 3 мандата.....по-скоро май тея ще трябва да инвестират в нас

На катила Тиква това сигурно му звучи като някоя офшорка та затова обеща инвестиции .Иначе той и в Атлантида ще обещае да инвестира , стига да я открие преди това.

От всичко което е изприказвал Светиня Му , става ясно, че не знае къде се намира Кабо Верде. Предлагам Му още по -екзотична дестинация за инвестиции - държавата Науру.Направо прекрасно място, може да се поучи от техния начин на управление на държавата- кабинет от 6 члена и парламент от 18.

Новият нарко канал е уговорен

Студенти по медицина ще снасят на ББ вече. Нали отстраниха и съдят бившия на Медицинска академия. Има далавера и за ГЕРБ-асжийге.

Кабо верде според описание в Гугъл е стратегически център на търговия с наркотци, а в предните векове е бил център на търговия с роби. Сега престъпността е изключително голяма, пак според Гугъл 99%. Какво си мислите по въпроса с инвестицията.Миналата година в Кабо верде са летували наши студенти и ако потърсите описанието им в Гугъл всичко си идва на мястото. Да ни е честито.

Браво г-н премиер! Ето това ще ни изведе на върха на световното икономическо развитие. Кой ли би се сетил за такъв важен търговско-икономически пробив.

Кабо Верде Население: 512 000 души Точка

Да не очаква трансфер в Кабоверденските Тигри :D

Африка е беден континент !Така е !Явно не са богати страните,като чета за там !Независимо,че имат полезни изкопаеми,са от Третия свят.

Кабо Верде има малко общо с Африка - островна държава, на 500 км от континента. Много далеч от мигрантските потоци. ББ очевидно не се е подготвил и отново говори глупости и общи приказки. Островите са населени от Португалия и са били португалска колония.

Нима си очаквал адекватни приказки от Винету?

а в Тамбукту кога?

Axaxaxa

ГЕРБ нямат визия за Северозападна България,но за Африка вече имаме и инвестиционни намерения :D :D Да не се чудите къде е ББ като изведнъж изчезне от БГ ала Маргините и Галевци....КАБО ВЕРДЕ :D:D:D

Баце, хайде сега като излюпи щъркелчетата, премести блатните кокичета и оправи всичко, вземи мерки и срещу глобалното затопляне! Срещу топенето на ледниците и намаляване популацията на синия кит!

Там ТОЙ ще засажда магнолията !

Боже, Боже дай Му малко разум на ББ! България, особено Северо-Запада е цъфнала и вързала, Той в Африка ще инвестира!!!???

Затваряме болниците в провинцията, българите си мрат савсем здрави, а ние ще заделяме пари за инвестиции на майна си раина...

Знаеш ли как ще се зарадва населението на тази държава, което е колкото Пловдив на милиардите, които Борисов ще занесе като лична вноска и които е откраднал от всички нас? Може да го изберат и за почетен гражданин! А ние да мрем, като сме тъпи и прости!

Ще го прекръстят на Банкя Верде :D

Това да не е някаква първо априлска шега.??? Даже Живков беше по внимателен. Този човек няма ли да престане да Ни управлява чрез медиите????

,,сървърите,, за електронното гласуване да не ги ,,инсталират,, там....???

Това не може да е истина. До там ли стигнахме??? Шок и Ужас !!!

плащаме на тиквата за да търси местенца да крие откраднатите от нас милиарди.

Мдаааа, сичко Мара втасалааа!

Няма по-просто и по-нагло същество на света от мазения тюфлек на снимката. Тоя ще ни закопае.

МНОГО ТОЧНО..

Айде хаирлия да ни е новата магистрала. За има-нема 3-4 часа на Африка ще се ходи това лято.

,,..Другото, което ми прави впечатление е, че на 23 февруари предстои сбирка в елитен столичен хотел, там където спят и гостите на Европейското представителство, на която се очакват цигански лидери от цяла Европа. Те ще направят мероприятие, което ще е част от целия процес, който се развива и зад който стои Джордж Сорос. Имам информация, че синът на Сорос ще присъства на сбирката. Тогава се очакват около 300 ромски барони от цяла Европа, които ще поставят своите въпроси за интеграцията и участието на техните представители във властта!...,,???

Белите роби смъкват жалки евро от империите за да БЪДЕ България ,а ЕЛИТЪТ ТЪРСИ къде да инвестира ОТКРАДНАТОТО...ОУУУ боже-преди 145 години ЕДИН СИН ВИСЕШЕ НА БЕСИЛОТО....Сега -цяла България/доказано с ДНК ТЕСТ/....

Георгиус има сериозни инвестиционни намерения в Кабо Верде.Директно да подписват с Юлен и да не питат кой е собственика

Кабо Верде - 27мо място по свобода на словото България - 109то място по свобода на словото

"България планира инвестиции в Кабо Верде" А кога България, ще инвестира в България, за да остават парите тук а не да изтичат към чуждоземни корпорации!

щЕ СЕ ИНВЕСТИРА В СПЕЦИАЛНИ НАСАЖДЕНИЯ .