Младежът, прегазил бременна, още не е обвинен

19-годишният Пламен Георгиев, който блъсна снаха и свекърва във врачанското село Търнава и уби по-младата жена, не е задържан и все още не е обвинен.

Обратно в новината

Коментари - Младежът, прегазил бременна, още не е обвинен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено, че наркоманчето полицейско синче ще се отърве...ама нали си имаме БХК и НПО, те ще се му се накарат, че е бил толкова лошавичък....

И аз познавам едни деца на полицай и са супер нахални. Даже заплашват, "баща ми това", "баща ми не ти ли каза" ...

Има едни тука, дето настояват за легализация на марихуаната. Влияе ли тя на водача при управление на автомобил ? Аз мисля че влияе, създава едно такова приповдигнато настроение, което не може да не се отрази на разумната преценка на обстановката !

Какво реват всички против легализцията, ако марихуаната е легална това не значи, че ще е разрешено да се кара напушен. Просто на държавата по някаква причина й отърва парите да влизат в джобовете на мутрите. Понеже много карат пияни да забраним и алкохола искаш ли?

Това да си син на полицай, прокурор или съдия явно в България е нещо като да имаш депутатски имунитет. Можеш да правиш каквито си поискаш престъпления включително убийство и след това да не ти се търси отговорност. После ББ се чуди защо не ни щат в Шенген или пък защо никой не вярва в българската правораздавателна система.

Хайде сега да излезе някой гласовит ГЛУПАК и да каже, че няма ред у нас, щото не сме подписали Истанбулската конвенция. Липсата на закони ли ни е проблем, или неспазването им, корупцията във властта и правораздавателните органи и нпълното разложение на обществото? Ама не - ние ще се занимаваме с проблемите на джендърите и ще учим децата си как да бъдат агнета за заколение в абсурдната ни държава. Където липсата на на елементарна справедливост и законност донякъде е причина, да ставаме зверове в отстояване на правата си. Защото не очакваме нито защита, нито справедливост от управляващите. Те се занимават предимно със себе си и далаверките си.

Подържам мнението на останалите, които са писали, че "Убийство по непредпазливост" след употребата на наркотици е законово неиздържано. Да оставим факта, че е и нелепо. Два човешки живота са погубени заради кефа на един келеш- на майката и нероденото й дете. Не може да няма наказнаие за келеша.

Защо водещите новини в дир.бг винаги са възможно най-негативните?

Защото отразяват реалността.

Защото такъв е редакционният план, одобрен от посолството. Да се мачка самочувствието на българите, да се руши националното чувство ! Ето - колко открито пишат, че си мразят народа ! Има значи ефект антибългарската пропаганда !

Ще го повтарям под всяка статия с подобно съдържание: За такива катоя тоя - Въже!

Скоро ще дойде деня когато близките на пострадалите ще вземат нещата в свои ръце. Тогава ще има истинско правораздаване.

Ако се е добрал до дебелият адвокат на Републиката,делото може и да не започне.

друго си е с вуйчо владика...

Безплатен (но не без ирония) съвет към защитата на юнака: Пробвайте да пробутате на съда тезата, че човек под влиянието на алкохол и дрога е по незавишещи от него причини с ограничени възможности за внимание, преценка на ситуацията, адекватни реакции и за вземане на решения. Тоест, човек под плияние на психотропни не може да носи отговорност за действията си. Ако съдията не Ви повярва, дайте му да се напуши, па тогава да отсъди.

"Има заведено досъдебно производство за причиняване на смърт по непредпазливост. Пламен Георгиев не е осъждан до този момент."Нали се сещате какво значи това: обвинението е по НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ-надрусан караш кола и убиваш човек и на това му викат непредпазливост.Това комбинация с "не осъждан" автоматично СВОБОДЕН...

Нищо ново под слънцето! На такива им дават условни присъди! Много са такива като този юнак и се изплъзват преспокойно! Както и този, който прегази двамата на бул. "България" преди години. нищо не му направиха, живее си живота, а малки деца останаха сираци!

Ами така си е! На някой хора децата им са недосегаеми ................. да се чудиш как така не направят списък с такива деца, убие си някого на пътя, полицая вижда, че е в списъка и си го пуска направо ................ защо да чака съда да го оправдава ...... само излишна държавна пара ...... а и не само де!

Добре де, всеки ден ни информирате за скиори починали я от язва, я от инфаркт на пистата. А това е много е много тежко и драстично престъпление ... бременна жена прегазена на тротоар от дрогиран полицейски син ... защо се разбира чак сега!?!?

Нас ли питаш,или ,,честните,, журналисти които работят по спуснати директиви?

Да се премахне дефиницията "по непредпазливост" за лицата извършили ПТП след употреба на наркотици и алкохол над разрешеното от закона, също така да отпадне и възможноста за намаляване на присъдата с 1/3 при бърз процес и признаване на виновност от същите. Закона да се прилага в цялата му тежест и строгост за дегенератите наркомани и пияници в България, пак няма да има голяма сигурност, но поне да има минимална справедливост за жертвите и техните близки. Противното рано или късно ще доведе до изземване на функциите на правораздавателните органи от страна на потърпевшите или просто казано "око за око" и съдия Линч в действие.

Това е МАСОВО ЯВЛЕНИЕ В БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛА-ХОРА, КОЙТО НЕ ПРИТЕЖАВАТ ПРАВО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА МПС ДА ШОФИРАТ, ДА УЧАСТВАТ В ГОНКИ, ДЕЦА НА 13-14 ГОДИНИ ДА КАРАТ КАТО БЕСНИ КОЛИ ПО СЕЛАТА. ЗА БЪЛГАРСКОТО СЕЛО ЕНЕЩО НОРМАЛНО СЛЕД ПРИЕМ НА НАРКОТИЦИ ДА СЕ ШОФИРА. КАКЪВ Е ОПИТЪТ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ ТА ТАМ НЯМА ТАКИВА ГОНКИ, НЯМА ШОФИРАНЕ НА МПС ОТ ХОРА БЕЗ ДА ПРИТЕЖАВАТ ШОФЬОРСКА КНИЖКА. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЕВРОПА ДА ПРИЛОЖИ НАКАЗАТЕЛНА КЛАУЗА КЪМ БЪЛГАРИЯ ЗА ТОВА, КОЕТО СТАВА ПО ПЪТИЩАТА НИ- ТОВА Е ГЕНОЦИД!

И какво излиза сега? Това означава,че можем спокойно да си се напушим и да тръгнем с ладичката да дебнем по улиците -където видим съдия-газиме! После отиваме на дискотека. Кеф!

не е точно така... трябва и баща ти да е полицай...

Колко невинно звучи: "убийство по непредпазливост", нещо като "по невнимание". А дрогирането и то ли е по непредпазливост? Или е оневиняващ фактор? А от къде идват наркотиците в България? И ако разпространението на дрога е престъпност, кой я организира? Или и тя е престпност извършена по непредпазливост. А кой кого в случая пази??? Основателно всички хора се питат: къде е държавата и какво правят нейните институции? Подписването на коя конвенция Чакат? Хората трябва да разберат, че има има грешки, които са поправими, от които можем (или не) да се поучим, да трупаме опит, но има и такива човешки решения от които връщане назад няма! Край, стомната е счупена, времето назад не може да се върне.

може и да не е в БГ-то вече

Сега има избор и можеш да избягаш от тази държава и такива изроди. По комунистическо време нямаше как да им избягаш.

Или си леля нЕква?

комунистическо тези изроди бяха из лагерите, ТВУ-тата или затворите! След това всички се оказаха репресирани от "режима"!

За съжаление в лагерите имаше не само престъпници, а всички неудобни. Е, на послушковците и на доносниците им беше идеално през строя...

Задържан няма, защото вероятно предварителното производство се води срещу "неизвестен нарушител", който вероятно няма да не го открият.... Така е в България....но докога така?? Докато не убият някой близък човек, все ще "протестираме" зад компютрите...

Държавност НЯМА. Събирайте родата и решете кое за вас е справедливо.

Оправете си заглавието! Не я е прегазил, а я е убил.

Да не забравяме, че сме в България. Тук престъпникът е защитен, не пострадалия.

Че за какво баща му е полицай, а майката учителка? Нормална булгаристанска сценка.

и този напушен джигит ли са го пуснали за да избяга в чужбина?

Ама тези две жени какво правят на тротоара точно когато младежът е минавал с колата си оттам ?! Аааа ма ха. Пък сега и съдебни претенции към него... А вие знаете ли кой е той и кой е баща му, а?...

Надрусан сгазил жената на тротоар!!!! Каква точно експертиза се чака? Вероятно доказваща че е бил в багажника и колата се е управлявала сама

Ми като е на свобода, роднините на бременната го хващат... и решават проблема... Как говорил Сталин - нет человек, нет проблем.

Насилие и убииство на жени и деца на улицата. Какво прави държавата?

Държавата в лицето на Борисов подарява диаманти за 11 милиона евро на приятелката си .

Државата и подопечния й медиен апарат храчи по детски учителки позволили си да пляскат добри дечица според мамите им дет от самолет им личи че са бъдещи убийци като тоз.

Това си е сериозно престъпление. Трябва да се вземат мерки Убил бременна жена след употреба на наркотици и е на свобода? Ясно е, че не е имало умисъл в действията му, но след като е достатъчно голям мъж да се напуши и да шофира ... ами значи е достатъчно голям мъж да прекара известно време затворен.

В квартала има много дечица на полицай...амфетки,козче...на тати момчетата...но не се учудвайте, преди няма и година хванаха от 6-то районо полицай да продава наркотици...такаче всичко е точно! Нямат пари за заплати!

Защо да го задържат? И така, и така ще му се размине! Каквото трябва, вече е направено. Събрали са доказателствата в нарушение на някое правило, заличили са по невнимание някои доказателства, загубили са някои документи, сбъркали са някой адрес или дата и готово! Марковски си знае работата. Само трябва да му се плати!

Това е предумишлено убийство. След като сяда на волана дрогиран. Сега и бащата да се уволни. Полицай е а е допуснал сина му да се дрогира и да кара дрогиран. Между другото каква е борбата с дрогата ?

Преди години бащата го хванаха с няколко незаконни оръжия. И случаят просто беше забравен

В нормална държава, след такъв инцидент, няма пускане нито след 24, нито след 72 часа..... Затова и още търсят 1500 престъпника, а засега намират само на босия цървулите....

Поредния надрусан млад мухльо уби човек !!!

По- добре бягайте далеч от такива убийци, далеч от тази държава за да оцелеете.

Няма справедливост- малкото лай... ще се опитват да го измъкнат. Боко ги прекрива. Щом е син на полицай може да убива хора явно.