Турция очаква рекорд в туризма през 2018 г., цените скачат

2018 ще бъде година на нов рекорд в туризма на Турция, прогнозира в интервю за Дир.бг министърът на културата и туризма на Турция Нуман Куртулмуш.

Обратно в новината

Коментари - Турция очаква рекорд в туризма през 2018 г., цените скачат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво именце само - Кур тулумбуш

има да чакат....само комуняги ако отидат....българи...нееееееее

мчи той пита ли нашия кон Ангелкова тя щяла да фане господя /аллаха за шлифера разрая

Ъхъм. Пък аз очаквам, че през тази година тероризмът по туристическите обекти в Турция ще бие всички рекорди. До сега кюрдите гледаха да не гърмят местата на струпвания на руски туристи, но след предателството на руснаците в Африн нещата ще бъдат далеч по-други.

Турция има тежко криминално минало и нанесла огромни страдания, смърт и разруха на България.. срам е за всеки българин, който посещава тази страна с цел почивка!

за да няма вıншни посетители всеки комплекс си има охрана,никıде в турсия няма лошо отношениъе спрямо туристите,пıк за бıлгарите мога да кая ше са комшии,добре дошли,то се вижда от коментарите.

Има умрели туристи от МЕНТЕ алкохол преднамерено отровена храна с Еешерихия Коли солени глоби за секс на плажа -в Туркия ИОК

Турците така запалиха региона, че туризъм ще има напред назад на големи групи от хора, но може и да са от техните.

В Гърция има добро обслужване без натрапването на местните като в Турция. Има и в пъти повече брегова ивица, природа и релакс.

Правилно затворен тип защото стъпиш извън него няма гаранция за теб жената и децата ти.освен това започнаха воина с кюрдите няма да имат мир повече.

2500000 туристи, от България над 1 милион

Ако става въпрос за морска почивка всеки който е ходил на турските курорти знае ,че те са от затворен тип с много сериозна охрана и досега не е имало произшествие ,колкото до цена и качество на туристическите пакети турците нямат конкуренция ,храната е отлична и по българският вкус ,морето е чисто и топло и обслужването е на много високо ниво ,така ,че всеки който има възможност ще е доволен от почивката.

Търтеите седят тука и си чешат езиците, а нямат лев да отидат до нашето черноморие(може да изтеглят от лесните и бързи кредити), а са тръгнали да коментират турският туризъм. А умните и можещи българи- 2 милиона си правят густото на "ужасният анадол".Колко сте жалки само...

Точно така е ,всички пишещи срещу туризма в Турция не са стъпвали на курорт по далеч от Павел баня ,колкото до черноморието ,там излиза по скъпо за далеч по ниско качество на хотелите ,обслужването и храната ,да не говорим за мръсното море и рекета с чадъри и столове.

Необяснимо е, защо така натрапчиво ни натиквате в съзнанието тази анадолска държава!

Ами просто е с натикването- както натрапчиво ни натикаха и продължават да натикват в съзнанието ни т.нар. "турско робство"

Вчера е договорено Асад и Кюрдите да открият общ фронт в Африн срещу Окупатора.

Aко аз го бях написал този неуместен коментар - дир.бг веднага щеше да го изтрие като спам и нямащ връзка с темата коментар!!! Hо двуличието е явна черта на някои ... отговор към "сезон 2018" не само ассад и кюрдите и ти ела във Aрфин да те "видиме" както терористите от Xоландия миналата седмица ...

oт десетина години почивам там,не мисля и да спирам. качество/цена/обслужване на светлинни години от БГ и Гърция

Точно па от Гърция. Айде нема нужда.

Kакво има в гърция? Yлтра модерни хотели и комплекси "all inclusive"има ли (включващи голф игрища от няколко декара!)? и любезни ли са гърците ... или ви викат "вулгари" и "малаки"!!

В деня на обесването на Левски, dir.bg правят реклама на турция!!! турски цървули!!!

Че тя Турция е във война с кюрдите отсам и отатък границата със Сирия. Иначе не са им лоши хотелите и добре посрещат, но ситуацията е доста несигурна за ръст в туризм и цените.

В Анталия и Алания комплексите са от затворен тип и би трябвало там да е съвсем безопасно, а цената от 560 лева за 7 дневен престой ол инклузив в 5 звезден хотел с включен транспорт е привлекателна.

Почивка при джагалите? Как па не, ае у лево!

Mарш цървул. Tъпи, пошли и бедняци като твоя немилост - не искаме.

Който ще почива в Турция да си носи бронежилетка. Кюрдите ще им го върнат като почне сезона.

Аман от реклама.

Германци и Холандци са резервирали всички турски затвори !

не купувам нищо турско, не гледам турски сериали. няма да дам и стотинка в турската икономика.

Почти всичко по магазините ни без хранителните стоки, е или китайско или турско.

Преди няколко месеца си купих японска кола - и сега като гледам частите и, повечето са произведени от турски фирми.

DONKEY - магаре, и Tурция не иска да има нищо общо с тебе .. нитo да им гледаш сериaлите, нито да купуваш турска стока. Tе са заможните и нормални хора по Cвета !!!

Това е некакъв виц, нали? Тези дали си вярват ?

а от кога Дир.бг се превърна в Дур.тр само питам де щом толкова много се интересуват за турския туризъм :) ???

свършили се прекрасните плажове в португалия и испания че да ходим там.

тва виц ли е некъв?! а атентатите ще скочат ли?!

Милиони немци чрез ТУИ и Некерман са бронирали хотели в Турция за целия летен период от 1 Май до 30 Октомври. Не говорим за милинте руснаци, шведи, норвежци и пр.Дали българи ще ходят там на море или не е биз никакво значение за Турция, защото процентът на българите е минимален винаги. Българите ще си стоим в бетонираното Черноморие и бетонираното Банско и Пампорово и т.н. със селско обслужване и вмирисани чаршафи...Прост народ, слаба държава

И аз не обичам българското море, за това ходя в Гърция. Но пак много зависи с какъв бюджет ходиш на почивка:) Ако е малък тогава има вмисрисани и скъсани чаршафи :) Що се отнася до Турция и безплатно да ми предлагат няма да отида там ... :)

Ако хотелите наистина са "бронирани", ще ти повярвам.

Знаеш ли значението на думата "бронирам" на български? Или още не си забравил руския?

Почивал съм няколко пъти в турски морски курорти и винаги съм бил доволен от море, храна, обслужване. Но сега мога да посетя Турция само вързан, натикан в багажника на кола. Доброволно-НЕ!

"Верваме" ви...