Валери Симеонов: Без Васил Левски нямаше да я има България

Без Васил Левски нямаше да я има България и ние днес щяхме да говорим на друг език.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов: Без Васил Левски нямаше да я има България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продажниците забравиха за концесиите за злато,за "американските"ТЕЦ,за безплатното тъпчена на земята ни от ам.танкове,

abasador

уважаеми, модератор, редактор или не знам как те наричат... Защо трябваше да махнете допълнителната реплика към собственият ми коментар от 19_ти в 17:24 часа? Коментара ми е, че освен Васил Левски господин вицето Симеонов, трябваше да добави поне още 10 дори 20 имена на велики българи отдали живота си за Родината. Изненадан от това, че имах поставени минуси реторично питах, що за българин е този, който на такъв коментар би поставил минус? Отговарих си, че трябва да си турчин или помак за да сложиш минус! Този път не питам реторично а директно,... това ли ви е единственият проблем, уважавеми дирници. бг или някой от вас е от нарочената от мен, заради минусите, народностна група? Айде лек ви ден.

Има предател, по голям предател най голям предател и така до безкрайност.

За кой друг език пише? Че нали и до сега си пожелаваме Късмет и Хайрлия и в Пловдив казват Филибе и мараба, ядем баклава и тюрлю и пием айрян, за какво става дума? България си е България с един горд народ!

А без ГРОБ и ПатреОтарите Ще я има България.

С Борисов, България изчезва.

Много ме кефи да коментирам Левски между две бизнес мероприятия.

Много правилно казано. Децата,които се възпитават ще кажат същото. Но за голямо съжаления вие ,вашта алчност,вашта некомпетентност ,затри България. Мисля ,че няма да се намери човек чист и патриот който да я съхрани. Вече е много късно,поразиите са повече от стореното,защото то е некачествено. Срамувам се от вас,от това ,че сте се определили като НФСБ. Гласувах за вас,съжалявам 1000пъти.

Левски е най достойния Българин ,но България нямаше да я има ако ДЯДО ИВАН не беше дошъл

Вие пък сте на път да я закриете, затова си затваряй гнусната продажна уста

Този човек се мисли за нещо и изрича слова, които въобще не са за неговите уста. Без В. Левски нямаше да я има България, а с вас ще я има ли въобще?

Левски е бил за чиста и свята република, а след Освобождението ние веднага сме си потърсили нов господар и щастливи сме приели една небългарска династия. Въпреки че сме били свободни, пак сме го предали. Обаче това срамежливо го забравяме и търсим някой друг да ни е виновен. Никога не сме били с вдигната глава като народ. А Левски е бил. Само че го величаем, но не му подражаваме.

е бил другият избор! За това Левски е искал България САМА да се освободи.

Как сами бе нещастник,2.5 милиона са били Българите и половината от тях са били като ИВАНЧО ХАДЖИПЕНЧОВИЧ,сиреч каъто теб

Ако Левски стане от гроба и види, че на Земята има Интернет, който свързва хората с всички точки на планетата, че Digital Audio Broadcasting върши чудеса и няма нужда да гледаш новините на турски по БНТ, той просто щеше да се върне обратно в гроба. Да бяхте поне издирили тленните му останки и да ги бяхте пре-погребали с воински почести.

Ако Левски стане от гроба и научи, че в България има две турски партии и че Националното радио излъчва на турски език, отвратен ще побърза пак да се върне в него!

За ролята на Игнатиев в процеса срещу Левски се заговори отскоро, информацията за това бе години наред потулвана. Никой не може да ме убеди, че тези факти не са известни в университетските среди, или в БАН. Което означава, че държавни институции ползват бюджетни средства за да заблуждават нацията, и да прикриват мръсотиите на имперска Русия през 19 в. Наред с извратения избор за национален празник 3 март и множеството паметници на Игнатиев- това вече е извратено!Do

Ууу, пепел ти на езика!

ВеЦепремиерът физически е много далече от Левски и българите. Черкезите са тормозили българите преди Освобождението.

На фасадата Народното събрание пише - Съединението прави силата! Е, Съединихме се - но не сме ЕДИННИ! Тогава трябва да променим девиза - В ЕДИНЕНИЕТО Е СИЛАТА!!! И дано тогава осъзнаем, че макар и да живеем в различни държави - ТРЯБВА ДА СМЕ ЕДИННИ!!!

истинският смисъл на съединението прави силата е съединението на политикоикономическата бизнес мафия прави силата !

abasador

вицето, както винаги се изказа неподготвен, той и толкова си може, жалко е само едно, че подобни хора ни управляват. Като говорим за апостола на свободата Васил Левски, човек трябва да мълчи с респект и дълбоко да се поклини пред подвига на този титан на свободата, но ... към този подвиг и саможертва бих добавил и имената на Христо Ботев, Филип Тотю, Стефан Караджа, Георги Бенковски, Панайот Волов, Тодор Каблешков, Никола Обретенов, Стоян Заимов, Стефан Стамболов, Иларион Драгостинов, Георги Икономов и... и... десетки още велики българи отдали живота си за Родината. Лек ден.

Левски ОК, но без Хр.ботев и десетки други, а без Русия сега щяхме да сме като кюрдите в Анадола.А баджанак,как я мислиш тая .Вземи поне като си на този пост промени учебниците по история 14-19 век.

Без тебе Симеонов,лъжепатриотизма щеше да е невъзможен.

А СЕГА ИМАЛИ Я. ТОВА НЕ Е ЛИ ЕДНА ТЕРИТОРИЙКА, КОЯТО ВСЕКИ Я Е....ВА

Отлично Симеонов, много добре Варели, че ми обясни най-после!

Докъде я докарахме!Всяко лике да се кичи с портрета на Левски!Далавера има в тая работа!

Бих добавил и Алеко Богориди даже не знам дали той не направил повече за създаването на България.

Поклон пред светлата му памет. Повече хора трябва да има като Васил Левски, ме само на думи, но и на дела.

България е имало и преди Левски, и преди него - 400 години турско робство са си говорели на български, и Левски също е говорил на български, а и след него - пак има България и пак говорим на Български. Само че Левски се е борил не само за освобождение от турците, ни против такива дебели и мазни търтеи като теб и цялата политическа клика ...... долни, продажни, противни и нагли!!! Ине пипайте Левски, не говорете за него и не се кичете с негови портрети ..... мнооого сте далече от неговите идеали, ценности, морал и патриотизъм!

Ето за такъв като този Поетът е казал:"ПАЗИ БОЖЕ, СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА!"

Миналата седмица,когато имаше поствана статия по темата за кандидата, Любо Пенев, нямаше приложение за коментар,сакън да не изскочи някой обиден такъв.Сега за Васил Левски давате възможност да го дъвчат най различни глупаци?Защо?Верно или не, нищо толкова обидно няма за България и Левски в думите на Симеонов.Той за толкова време една свястна приказка каза и хайде пак политизирахме 19.02.

Боже с какви очи този говори за Левски!! Един мушморок превърнал Националният идеал в търговия дава мнение за иконата Левски!! Дяконе колко си бил прав като си написал НАРОДЕ!!!!!! Да този народ днес избира такива като В.С.Кабеларков.!!!

Без Русия нямаше да я има. Зтова я мразиш толкова лъжепатриоте.

Без тоя и топла вода нямаше да има. Велик мислител.

Това е вярно, но е вярно и другата реалност че С ВАС и с тези дето властвате България се затрива.. Защо тогава вместо да си посипете главите с пепел и да се махнете от властта лицемерно се кланяте на този дето е дал живота си да я ИМА България??

някои хора все на култ ги избива, стига, не е най-важен един човек, а нивото на всички хора и миналото си е минало , трябва да гледаме настоящето

Този има късмет,че не е жив Апостола да му затвори устата завинаги

ХАХА БЕЗ РУСИЯ НЯМАШЕ ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ !

...и нямаше банани, нали? Идиот!!!

Не знам дали ако го нямаше Апостола щеше да я има България, но ако се случи някакво чудо и ТОЙ възкръсне, със сигурност ще ви РЕЗНЕ ЧЕПКИТЕ собственоръчно на всички вас, крадци, лъжци и мошеници, грабещи с пълна сила каквото е останало от тая страна и продаващи я на който ги погали по тъпите тикви...

Този как смее да му произнася името на Апостола.... Корумпирана сган!

Той Левски ако е жив вас управляващите подлоги и мекерета ще ви третира като турците. Добре че са го предали и убили навремето да прекъснат рода да може да спите спокойно сега и да си вършите далаверките. Интересно как никой не направи нищо добро за българите толкова години, много мирише на червен ген от управляващите след комунизма.

Малоумно изказване на тоз простак както винаги. Няма да коментирам повече ,но жалкото е че от освобождението досега единствено по време на социализма има развитие и спокойствие и истински патриотизъм

покойния проф. Н.Генчев:Цял живот си задавам въпроса как човек като Левски се роди в народ като българския.

Тогава в България не е живеел само отпадък, срещали са се и читави хора. Сега да се роди вече някой като Левски с тия смачкани гени ще е по-скоро чудо. Не случайно Бг е писледна на опашката, а "българите са най-можещите и умните". Каквито и оценки да поставят купчина слагачи във властта кенефа се вижда навсякъде и отвсякъде.

Валерка менте патриотар си ! Каквото и да си казал за Левски всички знаем че лъжеш и то сериозно ! Парата е твоя Левски !

Поклон пред паметта на Апостола! За Народа ни той е Икона. Хубавото е,че каквито и усилия да полага Валери Симеонов,България ще я има и след неговото властване.

" Ще направя всичко възможно на балканите и по света да има мир" Това не са думи на Левски, а на един велик българин, Тивун.

Точно ти нямаш право да се изказваш крадлив патриотар

Ако дякон Левски знаеше как политиците омерзяват България щеше да стане Турчин.