Загиналата на „Струма“ жена е моделката Асиана Митева

Джипът БМВ Х 5, в който загина красавицата Асиана Митева вчера, е собственост на Радка Ч.

Обратно в новината

Коментари - Загиналата на „Струма“ жена е моделката Асиана Митева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За всички в БГ които карат джип и се мислят за безсмъртни: подавайте навреме мигач към останалите участници в движението , за да знаят останалите у-ци в деижението какво мислите да предприемете.Центъра на тежестта на тези сигурни автомобили е доста по-несигурно високо от останалите автомобили и когато се хвалите колко е проходим то не забравяйте колко е недигурен при висока скорост !

Уважаеми г-н/г-жа Модератор , знам че изпълнявате вашите задължения да следите добрия тон и етническа толерантност , ама на нас ни писна от ДДС-ари , катунари, железари, медникари,телефонни измамници , социални лентяй , джебчии, изнасилвачи на баби, бакшиши с купени книжки ,продавачи на контрабандни цигари и т.н. и т.н. Така че не ни е тъжно - ама хич ! Може да ни е тъжно за момичето загинало в Пирин , ама за тая не !

За мъртвите или добро, или нищо. Само като си дам сметка , че това БМВ вместо в канавката можеше да налети върху СЕАТ-а ми, предпочитам второто...т.е нищо.

Незнам защо, но а грандоманки, силиконови принцеси и фолкмутреси не ме е жал. Виж за бай Добри ми се насълзиха очите, нищо че си е изживял живота.

Да се видят представителките на чалгата че истамбулската конфекция не помага на мисловната дейност подпечатана с мутренски пари за свирки

явно е с африкански корени жената. мъчно ми е за бебчето

Това индийски или тайландски ли е там?

Шофьорите на BMW X нещо си са като обсебени - в града и извън него. Днес на бул. "Черни връх", един такъв безсмъртен в кошница Х3 ме изпревари отляво, навлизайки в насрещното с газ, сякаш ще излита в космоса... И всичко това, за да покаже как всички му пречим на бързия и, вероятно крайно важен, животец. И така до следващия светофар, който в случая беше на 500 м. Една голяма заблуда битува в съзнаниета на по-семпло устроените ни сънародници, затова е добре да се знае, че често хората карат по-малки и не скъпи коли, не защото не могат да си купят други, а защото така са ИЗБРАЛИ.

То и тук е било изпреварване от ляво, само че без никакъв усет за динамиката на автомобила.

По принцип се дразня на статии свързани със снобарията и чалгарията , ама ако поне 2-3 кифли и кифльока се замислят след като прочетат тази - значи има полза от нея !

Е как ще мислят? С какво? Щото,кифла (кифльо) и мозък...

този джендър е модел на стъкларски завод Плевен. рекламира стъклата им за прозорци като показва силикона по нея, който се исползва за уплътняване на самите стъкла към рамката.

Лека и пръст, но за красива е далече.Бързала била...Стигна ! Добре че не е убила други хора покрай себе си ! Поредното доказателство ,че бмв е просто кола , която е трошлива като всички останали.

По други сайтове писаха, че е бързала да се прибере при детето си, затова е станал сакатлъка. Имала бебе на 5 месеца

Толкова бързала, че нямала време да сложи колана. Автомобилът е сигурен, ако беше сложила колана, шансът и щеше да е по-голям. Ако пък и беше шофирала разумно и по правилата, щеше да пристигне.

Ще си замълча и няма да коментирам написаното в статията, защото все-пак е починала...

"демокрация", много прости и посредствени хора се видяха изведнъж с много пари и по липса други интереси почнаха да пазаруват като за световно и да демонстрират парвенюшки просперитет.

То такива като тая нямат кой знае какви пари . Просто вярно го избиват на комплекси и показност !

яко силикон вместо мозък!

Едната -опитна планинарка,другата пък опитна шофьорка.Добре,че последната не е утрепала други хора с безразсъдното си каране!

"Изтървала управлението" - къде са ви изтървали и вас в таз редакция , да се чуди човек!

Като гледам колко е смачкан джип-а ми е любопитно с каква скорост се е движил (по скоро "летял")

Лека и пръст ама така става като семейство бизнесмени дават X5 и мощни коли на менекенки. За какво, за да се изфука в Софето.

То в София такива не ни впечатляват . Фукат се като си отидат по селата и малките градчета.

Не знам защо, ама нещо не ми става жал! Пък и ми дреме, аз си имам котка в целофан!

"Смъртта и срази светските среди, където тя е известна. Имала е много приятели и познати в Благоевград, тъй като е работила в заведения на благоевградчани в София." Ето как се става известен в светските среди - като работиш в заведения! И ще имаш много приятели в един град, ако живееш в друг град, но взимаш заплата от някой твой съгражданин/съселянин... Докъде падна нивото на журналистите...

Лека и пръст . Струва ми се че съм я мяркал на пилон в едно заведение

Управляващите BMW X5 смятат ,че пътя е само техен.

Абе ако кара човек с 250 км/h в завой каква стабилност чакаш. На високите скорости майсторлък няма, питай Шумахер.

Репликата беше към ник Инфо.

от всичко ,най-добре е че не е ударила някой друг човек или автомобил

"изтървала"? Мислех, че поне журналистите е добре да не използват диалектни думи...

BMW X5 e най нестабилната кола в завой при 250км/h...

Красиво момиче... Жалко... И детенце има...

Лека й пръст на момичето! Жалко за един млад живот!......... Но нека бъде житейски урок за всички онези безмозъчни и повърхностни патки и патоци, които карат като бесни по пътищата, без да мислят, че рискуват собствения си живот и живота на другите!