Американският ескадрен миноносец ”Рос” влезе в Черно море

Американският есминец "Рос" на 16 февруари е преминал Босфора и е влязъл в Черно море, предаде ТАСС, като се позова на съобщение на Шести американски флот.

Обратно в новината

Коментари - Американският ескадрен миноносец ”Рос” влезе в Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

другари комунисти ,дадохме ви партиен билет защото сте жендари,да покагем и тука и на американците нащр жендарски червени дупета па може да ни пощадат напред под омето на наи великя жендар пут-кин няма друг вожд сас женски полов орган в името освен др путка -инн

ох стига стея американси в черно море руските матроси направиха каютите на кинефи от страх-то не беше дрисак от страх-ван от черно море имак инак ша го наптавим на кенеф еи на тва е способен великия русскии флоот

В России признали неспособность флота защитить страну. Эксперт отметил недостаточное число полноценно боеспособных кораблей дальней морской и океанской зон, которыми располагает российский флот. Эксперт отметил недостаточное число полноценно боеспособных кораблей дальней морской и океанской зон, которыми располагает российский флот.

С каквото и да се захванат мурзилките, накрая излиза недодялан калашник... Россияне не только живут в прошлом, своим отсталым сознанием, они еще и воюют оружием из прошлого, непригодным даже на то, что-бы остановить козопасов.

И всички който избягаха от окупатора Раша, не искат повече тяхното "освобождение" На вас комунистическите мърши не ви остава нищо друго, освен насила отново да ни "освободи" (разбирайки ПОРОБИТЕ) , но този път НАТО и Америка, ще ви ДЕЗИНФЕКЦИРАТ като вредни вируси.

Добри новини за вас ватенки. Слагайте си памперсите, които сте си купили предварително: Американските ВМС увеличиха присъствието си в Черно море. Представител на Пентагона заяви пред Си Ен Ен, че действията на военните на САЩ са опит за противопоставяне на Русия в региона, съобщава Рен ТВ. Грейди, освен това, добави, че действията на Вашингтон са реакция на действията на Русия, която усилва военната групировка в Крим.

Ватенките скоро ще фалират като ссср. Вие не разбирате. Тези ракети не са против Русия . Те са против това , което ще остане след русия - изгладнели зомбита.

Там където е стъпил комунистически крак, след това и трева не расте

Цитирам колегата от по-долу, защото всичко което не искате да схванете е събрано в тези думи. Няма какво повече да се каже, освен да повтаряте тъпизмите, които пишете без никакви факти. На който от вас не му харесва в държава от НАТО - марш в Сибир.

БоБо им каза, че иска само яхти и круизни кораби в Черно море, а те, янките, или не разбират от дума или толкова го слушат. А той, великият, се прави че не забелязва.

Колкото и ТУК да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога няма да върнете нито една държава от Европа отново под руско робство. -Всички поробени народи след неизбежният фалит на Червеният Четвъртия Райх СССР, избраха да бъдат свободни. -Всички избраха да скъсат и забравят омразният фалшив социализъм и неговото светло бъдеще -Всички избраха да участват в НАТО , където е и Америка. -Всички избраха да бъдат в Европейският Съюз. -Всички бивши поробени държави по този начин преминаха в друго измерение на качеството на живот и с вярата че ще бъдат защитени. И не от Горна волта или Венецуела, а от агресивното диво, алкохолизирано азиатско племе.

както се казва: Янки, гоу хоуме!

Ами иди го изритай -в Сирия имаш възможност. Но си СТРАХЛИВЕЦ

Американски миноносец е стигнал до Черно море и скоро ще влезе в читателските форуми на дир.бг за да нанесе ракетен удар по събралите се в тях руски тролове.

на проамериканските писание от троловете - след Виетнам, Близкия Изток, след нарушение на спогодбата между Русия и НАТО за неразполагане на военни бази в близост до границите на Русия, след като направиха оранжавата революция в Украйна, но Путин ги изпревари и сега САЩ са бесни че не можаха да се разположат в Крим и т.н. не ви ли е малко съвестно да хвалите непрекъснато САЩ.Знам, че господарят винаги се хвали, но малко поне проявете разум и скромност.

След Салата вагнер искате ли друго ястие от пияни мурзилки ?

Вместо да се чудите, четете повече книги и гледайте по-малко руска телевизия. Може и да "прогледнете" по някое време.

Стъпи ли някъде американския ботуш, никога не си тръгва доброволно, трябва със сила да бъде изритан.

Също като руския ботуш!С една малка разлика,че руския ботуш е скъсан ,а ватника вмирисан и пиян ,обикновено си тръгва сам ...

Ами иди го изритай -в Сирия имаш възможност. Но си СТРАХЛИВЕЦ

Ученика надмина учителя си./images.php?images/583/9269583o.jpg

рос = кук ха ха ха ...еднакво осрани ...

Споко ватни памперси... Защо Америка да завладява Русия? За да храни всички тези пияници и безделници, да им осигури застраховка и пенсия, да инвестира трилиони в инфраструктура? Кремъл и сега извлича от руски говеда необходимите минимални ресурси за износ, като работят безплатно, в кал и студ, без права и социални услуги.

усрани сте вие!руските тролове!Този американски кораб може да унищожи руската база в Крим за броени минути! както унищожиха американците базата на Асад!

Споко ватни памперси... Защо Америка да завладява Русия? За да храни всички тези пияници и безделници, да им осигури застраховка и пенсия, да инвестира трилиони в инфраструктура? Кремъл и сега извлича от руски говеда необходимите минимални ресурси за износ, като работят безплатно, в кал и студ, без права и социални услуги.

Совковые бесконечно отстали. Так они к будущем жoпой развернулись и изо всех лошадиных сил мчатся в прошлое. Не просто отстали, они стремительно развивают отставание! И вот в этом-то им равных нет.

С 96 штук Tomahawk с ядерние головки, так близо до Раша , и со своих слепые безпомощны С-300, С-400 ватники не имеют НИКАКОГО шанса... Томагавк/watch?v=DNItlw2CqVg https://link

Едно старо СУ и краварите ще напълнят коритото си ако не носят памперси.

Къде е това су? Къде е Вагнер? Къде се скри путин? Къде ви е икономиката ?

Къде са ви финансите в Американски банки ? Къде са ви приятелите? Къде е нормалният живот в ватното блато ?

Вън краварите от Черно море, не разбраха ли, че тук не са желани.

Изгони ги бе,ушанка гладна.

И това ще стане някой ден Кончита.

Нали според ватата една сушка е достатъчна да накара американските моряци да си подадат оставките? Блядската сган Да пусне една сушка и готово :))

След като американски наблюдатели обявиха Черно море за вътрешно езеро на НАТО, след като САЩ искат да се разпореждат в Южнокитайско море, сега очевидно са решили, че е дошъл ред на Атлантика и Арктика. В абсурдните си претенции поставят условие на Русия да се превърне в прозрачна за тях държава и подводниците й също да бъдат прозрачни. Тъй като подобни щения са неизпълними, засега прозрачни остават намеренията на Вашингтон и Брюксел да натъпчат Европа с оръжия и да я тласкат към опасна конфронтация.

От прочетеното става ясно само че прозрачен е мозъкъ ти. Тоест отсъства.

Ватенките се сдухват силно, защото се увериха че не са в състояние дори да прихванат томахавките. Само един залп на двата кораба е в състояние да унищоци гавната инфраструктура и командни пунктове из цялата страна до Тюмен. През зимата за ватенките това означава КАПУТ. За това са пуснали в "обръщение" дори доказани олигофрени за да драскат тук.

лелеииии, дано да не опаткат руските лодки около крим.

И след седмица две колко ли души ще го напуснат!!! Справка - Доналд Дък.

От НАТО са разпоредили във всички пристанища на страните членки около Черноморе да има неприкосновен резерв от памперси, психолози свободни места във военният санаториум в Нареченски бани обл. Пловдив!!!!!!

Африканските наркомани идват да проверят защо Газпром продава най-евтино газта си на БГ. Благодарение на Русия сме с най-евтината газ в ЕС.

Продаваме ви газ на двойан цена спрямо Германия, но нали сте Задунайска Губерния - трябва да ви източим и последната стотинка!

Продаваш на двойна цена ама друг път. Имаме най-евтината газ в Европа, за това вечно българския народ ще е признателен на братушките.

ами те всички руски кораби не струват колко тва американско чудо долу американските бандити дет ни злепоставят да ги плуем задружно др, комунисти

браво момче и да изпарим свободията и западните коли да варнем жигулката да си а ремонтираме и в движени тя се разпадаше и да се редим на опашка за банани така се става комунист-ти си добар комсомолец др.сандо

Заслужават да бъдат потопени, но Путин е прекалено търпелив човек със здрави нерви. Ако съм аз на негово място, тия кораби ще ги изпаря за секунди.

Путин е страхливец и в момента се скрил в миша дупка. Я ми кажи къде се намира твоя диктатор. Той вече може да е свален от власт, защото е само един фигурант. Други над него решават нещата кой поръчва музиката, ПУТЬО Е ПИОНКА.

сега наще матроси кат видеха тоя страшен американски кораб и на вахта не смеят да излезнат махаите се да си пият спокоино одеколона на пост

американски окупатори защо дразните руските братушки с тоя хубав кораб-а руските кораби непрекаснато потават и се научиха да плуват матросите даже през океана-така се става комунист да живее руссия

Какъв комунист те гони теб, бе? Истински комунисти са само скандинавците! Само там има комуни!

Като гледам боклука изсипал се във форума явно е стоварил екипажа си тук......

американцки поробители доре си бехме у комунизма затвори и мизеря така се става комунист а вие ни направихте богати каде е ладата дет секи ден поправах

Ладата е на мака ти в птката бе,нещастник! Кретена си остава Кретен завинаги! Понял?!

на циганката от Благоевград, Мусиана, джуките са едни ,,,

Вечна слава на САЩ , които ни освободиха от съветско робство!

И вечно СБОГОМ на дивите азиатски поробители !

Алооо, психиатрията, двама луди са избягали, да си ги приберете.

Къде е онази ватна подлога - папагал-Коко ли беше , кокошка ли дето се пенеше тук че победили с 4 шайби американците на хокей ? Днес Канадците му изпращат пожелания да го изонадят изотзад с 5 на 0, с колкото сразиха ватните допингари. На него му разрешиха да спами тук, а мен вероятно ще ме изтрият... а ватенките без допинг са на 20 място. Дори УКРАЙНА Е ПРЕДИ ТЯХ. Какъв е извода: БЕЗ МЕЛАДОНИИ И ВОДКА НЯМА МЕДАЛИ.

Руските блядки са свикнали да вдигат краката

Ние сме в България. Ние сме в Евпопа. Ние сме в НАТО. Ние сме в Европейският съюз. На койт не му харесва - чиба обратно в рАшата.

и кво от това ... останахме 5 милиона ,без газ , без евтин ток ... а утре ако башибозука ни емне твоето нато няма да си мръдне пръста ...

ЛЪЖЕЦ. 1. С Турция сме в един съюз - НАТО, а той си има железни правила. 2. Газ в България е имало и ще има. 3. Нашият ток е един от най евтините в Европейският Съюз. Руски пиян глупак.

В НАТО и ЕС сме по документи, никой не ни е питал какво иска българския народ. Или си с американските окупатори доброволно или ще ти се случи случката с Украйна.

РОС Е ОЩЕ ЧИСТ,НЕ СА ГО ОСРАЛИ.АМА ЩЕ,ЩЕ!

нали за да си получат кокала (копейките) от господаря им в кремъл трябва да лаят. И както казва народа: Керванът си върви, кучетата си лаят... и модерното допълнение: а ватенките пак надупени. Другата малка разлика е , че сега освен кокал, ще им сервират и Салат "Вагнер".Пища быстрого приготовления.

и благодара на всички балгарски и избягали от руссия джендари за подкрепата да плуем американците

чак в руссия ни зболе от тоя кораб-наще моряци не смеят на вахта да излезат

Що не отплуват към остров Лесбос, да пазят братска Гърция от мигрантите. Или до бреговете на Италия, където пристигат по найси броя лодки на ден с имигранти. Кво търси тук това желЕзо ? И къде е нашия най велик за всички времена кораб Дръзки ? Да не акостират близо до един известен квартал във Варна, щото за нула време ще го разфасоват за скрап.

Я ми кажи защо твоите ватенки като им забраниха да се тъпчат с допинг са едва на 20-то място. Дори и Украйна е преди тях.

Що не си ееш маката бе, кретен?!