Протест във Флорида с искане за контрол над оръжията

Хиляди ученици, родители, учители и съседи протестираха във Форт Лодърдейл вчера, настоявайки за промяна в американските закони за огнестрелните оръжия.

Обратно в новината

Коментари - Протест във Флорида с искане за контрол над оръжията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахахахахахаха има проблем но никои неиска да го решава затова хахахаха пълни ненормалници ??????? наистена са наи великите непокиси... ще умрат в тяхното бездеиствие

Децата от личен опит разбират с какво се храни капитализма...

Хамериканците установиха, че имат да ни догонват. Ама е лесно, щото те вървят напред, а ние -назад. Все ще се срещнем някъде...

и ликвидиране на паравоенните формирования в България - кога? Вън руските инструктори от спецназа и нощните "гости".

Това Ви се пада-Югославия,Либия,Ирак,Сирия,Афганистан и още много държави и том имираха деца от ръцете Ви!

Г-н Тръмп, ФБР са заети с това, какви компромати да издирят за президента, за всички атентатори са имали сигнали, а за атентаторите е поискана екстрадиция от Русия, но чеченците са мъченици за Запада, да си обгрижват и да не се оплакват.

Обществото е Болно, а не оръжията са виновните. Бог да пази дечицата, които е прибрал до себе си! Моите съболезнования за родителите и приятелите им!

Кръвта се пролива, а не се разлива...Spilling в случая следва да се преведе точно така.

Пак ли хвана за ТОЧНОСТТА ,Глюпецо...Ама ТОЧНО ТОВА СЕ Е СЛУЧИЛО---РАЗЛИВАНЕ,щедро разливане на кръв като се съди по количеството...

И не виждам никакъв протест за контрол на американските оръжия в Черно Море. А е ясно че оръжията на американците стрелят на месо по-често в чужбина. Убиеца от Флорида даже се е минал безплатен курс за убиец.

при руски инструктори.

От край време САЩ са го обитавали откачалки, крадци, убийци, измамници и балъци подлъгали се пред обещанията на корпорациите за светлото "свободно" бъдеще. Да аме друг път.

Всъщност правото на оръжие е основна част от демокрацията и по този показател янките изпреварват стария континент и особено някои негови източни части. Отдавнашен мерак на конспираторите от столицата е да ограничат правата върху оръжието но всуе. Дебатът за оръжията трябва да се пренесе и при нас с оглед засилване на защитата на частната собственост и самозащитата. Всеизвестно е, че у нас тези неща не са адекватно уредени.

Има едни търговци и производители, които трябва да печелят от благородната цел, Земята да се освободи от консуматорите на ресурси (е, само от някои, де).

Какви хиляди бе!? Имало е няколко десетки навитаци, половината от които са участвали за купона, без изобщо да знаят подтекста на събитието. Информацията е от директен очевидец, живеещ там.

Това е истинската снимка на Америка, с хубавото и с трагичното в нея, със стотиците жертви на всяка минута, с гетата и аутсайдерите, с милиардерите, произвеждащи смърт без капка мисъл за жертвите. Това е тя, а не както я виждат от хоремага в Опицвет и Каспичан например, от платените с американски пари фондации и политически безродници. С цел не друго, а трупане на нови печалби, цел, прикрита с красиви думички, - капан за мухи.

Политиците след масови убийства винаги "благодарят на лекарите, сестрите и шерифите за чудесно свършената работа", която нямаше да възникне, ако те, политиците бяха свършили своята работа.

тъпи овце, всички свободни хора имат право на орежие!

Оръжието има една единствено предназначение - убиване. Много объркани хора има.

Разоръжете паравоенните формирования и руските им инструктори!

Що не се снимаш и да се поставиш в рамка! Пък се гледай през пет минути и дори можеш да маструбираш пред снимката си. Ще ти олекне!

ще ви олекне.

от родината на Ботев и Левски!

раздайте им оружие и на тия тинейжъри! Тия ще се самоизбият.

да ве това е мноооого стар мерак на неолибералите в САЩ -да оберат всички оръжия от свободните американци и все удрят на камък.И те както тук за конвенцията заливат американците с подобни новини белким си дадат оръжията но ефекта е тобно обратен те по вече се въоръжават.А такива "спонтанни" протести ги знаем има ги и доста тук нищо ново !

Donald Trump "patron saint of fools"Skoro edin doktor mi razprvia tuk 4e kato napravili scan na kratinata na trumpist videli 4e ima samo mas i laina!

Всъщност може би малко можем да ги съжаляваме обикновенните хора на онази територия, ами те са много изхласкани там. Обаче е важно да им отнемат ядреното оръжие, щото нещастния им народ може в изблик на някви чувства да подпали ядрена война.

Горките!!! На никой тъп краварски или евроГейски политик му пука за тях!!!

Ще има поредна тирада от съчувствени речи. Обещания че ще направят всичко възможно това да не се повтори.Но нищо няма да се промени.

Руснаците са виновни и готово :) Да се измислят нови санкции.

Всъшност Тръмп вече навърза нещата.В туитър е писал че "ФБР е харчело много ресурси да следи "руската връзка" на изборите и е пропуснало сигнали за стрелеца"

В Орегон има руски лагери за параидиоти с тренери от руския спецназ.

Ти от там пишеш ?