Лидерите на ГСДП търсят подкрепа в партията за коалицията

Ръководителите на Германската социалдемократическа партия (ГСДП) заявиха днес, че са настроени оптимистично.

Обратно в новината

Коментари - Лидерите на ГСДП търсят подкрепа в партията за коалицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да я прости ГСДП!

Тогава направете само една партия да няма ляво дясно.Една Меркел и нищо повече

Ако ги назорят да им дадът ''подкрепа'' на следващите избори само лидерите им ще си гласуват за партийката..Това е поредното действие за разпадането им влизайки отново във властта с меркел...

И там им промиват мозъците яко. "Подкрепете Меркел!" Откъде накъде социалдемократи ще подкрепят дясна партия? Все едно БСП да каже: "Подкрепете ГЕРБ или СДС, щото на Бойко не му достигат процентите!" Пълен абсурд.

Какво се мотаят. Махат Меркел, слагат приемлива личност и готово. Бабата на пенсия.

Така навремето подкрепиха Адолф, който взе на изборите 32%. Меркел и коалицията й от Бавария взе 33%.

много борбена тази...!!! да не вика: камараден ,,рот фронт,,или,,венсеремос,,...??? ,,женственна,, е като меркел...!!! става!!!

Mнооууу, са ти тъпи коментарчетата брато??

Андреата е от ХамбурГ, не пропускай Г то.... Абе моме Андреа, още преди месец (когато Кристиян Линднер тегли майна на баба Меркел) коментирах, че шефа ви алкохолика Мартин ше ритне менчето и ше съсипе партията ви. Той не разбара и го наритаха, та се махна, сега ако ти и Зигмар подкрепите куцукащата и изтрещяла Меркел.... не следващите избори не кнап 20% както през 2017 а дори и 15 % нема да стигнете....службогонци. Немският народ по принцип са националисти, не го забравяй!

да живее България!

копират бсп

Не... Патриотите!

Най-дброто което можеше да направи ГСДП за да измие срама от лицето си, бе да мине в опозиция, но това грабваше да коства кариерата на Шулц, както самият той каза. Всъщност левият амбриаж Шулци пожертва бъдещето на ГСДП пред собствената си кариера. А тази женица сега ще трябва да замита акото след него.

Ха - ха. . и германците ги хлъзнаха. Шулц преди изборите категорично беше съюз с Меркел и събра там няколко си процента. И накрая кво стана, ще прави съюз с Меркел - сиреч пак същата история, бежанци, Кьолн и т.н. Шулц за да си измие ръцета, подаде оставка, но . . . . колата тръгна. Сега на германските социалисти им ги натискат за "нова ИК" завалиите . . . не знам до какво ще доведе. Но, излизат информации за изучаване на основите на корана в Норвегия . . . . не съм убеден, че подобно нещо може да се случи в Бавария. За в момента джендър- групата взема връх в ЕС, но ще поживеем , ще видим . . . . . кукловода е много, много умен, евала . . . . .много добре планира в бъдещето . .но времето ще покаже . . . .най- близкия резулта е ликвидиране на партията на Шулц, подобно на българското СДС . . . . спорно какво ще се случи в България . . . засега Нинова вижда повече в бъдещето . . . . . и усеща бъдещето . . . .

Това не е партията на Шулц а на Телман и на Хелмут Шмидт. България е била още турска когато тази партия се е създала! Gründung 23. Mai 1863 Аугуст Бебел и има 463.723 членове. Ти не си глупав, имаш само проблеми с мисленето!

Баш SPD си е, така че не знам какво се обясняваш.