САЩ натъжени заради Луковмарш

„Посолството на САЩ в България е натъжено и загрижено от проявата на нетолерантност, намерила израз в провеждането на Луковмарш“.

Обратно в новината

Коментари - САЩ натъжени заради Луковмарш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в северна америка не е имало БЕЛИ ЖИТЕЛИ ,крайно време белите да си ходят по родните МЕСТА.Време е.

Аз много се радвам, когато американците се разтревожат за нещо, ставащ тук. Означава, че е хубаво за нас хаха:) Не ги виждам да се тревожат за жиснения ни стандарт, пенсиите, здравеопазване, култура, пътища и тн. Ама иначе се разтревожили за нещо, дето дори не знаят какво е...

Здравеопазването и културата нямат ли отношение към маршируващите на Луковия марш?

Българското посолство във Вашингтон е натъжено или загрижено, когато пред Белия дом някакви хипарски групи правят демонстрации!Пък и да е, дали някой ще му разреши да се "изкаже"?!

от смешен плач.Генерал Луков е преди всичко български герой и ако не е бил той,сега Кюстендил да е сръбски.И стига мерило за достойнство са евреите,какъвто подозирам е презокеанския ни"приятел"Аз уважавам евреите,но значи ли това да отричаме нашите си български родолюбци.По тази логика защо Германия изобщо съществува,как така и прочие

ОТ ТОВА,ЧЕ ОТ НЯКАКВО СИ ПОСОЛСТВО СИ ПЪХАТ НОСА В НАШИТЕ ВЪТРЕШНИ ДЕЛА! КАКТО И ОТ ГЕЙ-ПАРАДИТЕ,КОИТО ТО АКТИВНО ПОДКРЕПЯ,БЕЗ ДА МЕ ПИТА!!! И БЕЗ ДА ОТЧИТА,ЧЕ НАРАНЯВА МОИТЕ ЧУВСТВА!!!

НАБЛЕГНА НА "НЕПОКЛАТИМАТА ВРЪЗКА МЕЖДУ НАШИТЕ ДВА НАРОДА"!!! СЪЩО КАТО МЕЖДУ ГОСПОДАРИ И РОБИ!!!

БОЖЕ КАКВО СТАВА. КАКВИ СА ТИЯ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ. НАЛАЗИЛИСА НИ И ОТ ЗАПАД И ОТ ИЗТОК И ОТ СЕВЕР - ВСЕКИ ДАВА АКЪЛ, А НИКОЙ НЕ ДАВА ПАРИ- ЕБАТИ ДЪРЖАВАТА, ЕБАТИ ПРАВИТЕЛСТВОТО.....

Интересно ми е тоя натанаил рубин дали чете коментарите? Някаква сводка водят ли си тия михлюзи от пасолството? Рубине, ке ви млатиме со дръве рубине! Кравари тук не ни трябват! Одите си со здраве докат е време. Ни жилото ни меда ви щем! Тълтеи с търтеи такива!

Е па кой квото има, со тва ке се млати! Некои и си имат дърве и камъни, па други, атом!

щом от САЩисаното посолтво негодуват значи този марш ще да е за добро на България, ще проверя в интернета щото не съм запознат и догодина аз, жената и де цата сме там

примата се обажда от дървото. Не че САЩ не са най-големия терорист- държава в света, но това не значи, че фашистите са по-добри

Един от финалните номера, които Обамата врътна на Тръмпи, бе да назначи цялото гейско либерално братство за посланици по света.

не се натъжат за беднотията и скотския живот на хората с месечни доходи по-малки от разходите за един обяд на управляващите ги?

ще станат още по-голями шизофреници сега :) по САЩ ли да плют или по Луков?? :)

Ти си го прегърнал со две ръце откъм дупето и заврял глава в скута му. Страшно до го "объркаш" нема. Сал отваряй устата, че ше ти извади некое очо. Гиди калпазанин продажен!

пак ли мокрите сънища за КУРнелията си разказваш?

Не че съм "за" този нациски луковмарш, ама точно пък САЩ, които са най-нетолерантния народ да ни дават акъл, аре без!

Ебаси. Верно ли бе? Ако е така, от догодина тръгваме цялото семейство всяка година на всеки Луков Марш! Щом ционистите, геймериканците, всякаква фашистко-педалска сган ще е против нас, значи ще сме на правилното място!

N. S.

Казано е, хулят ли те - на прав път си, хвалят ли те - умрял си си.

Ще участваш във ФАШИСТКИЯ Луков марш, защото " всякаква ФАШИСТКО-ПЕДАЛСКА сган" ( според теб), била против "вас"? Т.е. фашисткия Луков марш е против фашистката сган? И това ако е логика, здраве му кажи.

не щем акъл. давайте пари! от бедност е всичко. виж заплати, виж пенсии. при нормални заплати няма да ни дразнят помощите за циганите и за мигрантите. и ще има толерантност

То и ние сме натъжени от убийствата и престрелките в американските училища, но надали нашия посланик се е изтъпанил по техните медии да го обяснява.

НАТЪЖЕН ЗА ИЗБИТИТЕ ОТ ТЕХНИТЕ ХОРА ПРИ БОМБАРДИРОВКИТЕ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ?!

фашисти не може, а гейове и джендъри може?

дори гардероба на прабаба ми е по стар от кравария.

до 1950-57 г. в каравария е било забранено със закон да има училища, кръчми и кина, които да посещават бели и афроамериканци ( това го казвам, щото ще ме изтрият ) докато ние 1957г сме си били ок. да не говорим да робството, което е съществувало до 20 век . България е на 1300 г. , ще се оправим и без вас следващите 1300 г. ти да видиш само как ще се оправим!

С ТЕЗИ ПИЯВИЦИ НА ГЪРБА НИ?! ЩЕ СМУЧАТ ДОКАТО МЪРДАМЕ!!!

Аз пък съм отвратен от намесата на козяшката амбасада във вътрешните дела на суверенна държава . Кой си ти , бе шмолц , да коментираш каквото и да било в България ?!!!. Първо си върнете дълговете за второ десетилетие ползване на аванта на военни бази . После ни обезщетете подобаващо за иракския дълг и спрения Южен поток . Разкарайте се от Българските Марици 1-3 . И си приберете железарията от Черно море ! Място на свещенните , древни Балкани нямате ! И си приберете треторазрядните служителки , маскирани като премиер , министри и прочие отпадък :))) П.С. Дължимите ни кинти само в евро ! С лихвите !

събрали се 5 гамена там и американците се натъжили! Да земат да се натъжат, че децата им се избиват масово с пушки в училище!

Да бе,гледам по улиците вървят еди такива тъжни,тъжни американци,дори някои плачат! Колко тъжни американци!

Аз пък съм натъжен за геноцида над индианците, довел до изчедването на една от най-старите цивилизации в света и физическото унищожение на един цял етнос! Натъжен съм и заради безмилостното изтребване на стотици хиляди негри, в годините на американското робство, натъжен съм заради масовото използване на химическо оръжие от американските агресори във Виетнам, натъжен съм заради избиването и хвърлянето по затвори на десетки интелектуалци по времето на маккартизма... Така че...да го ду.ат янките! Щом те са тъжни...значи ние сме прави! До сега бях противник на Луков марш, от днес съм му фен!!!!

Щом ГЪРЦИТЕ, САЩ и СЪРБИТЕ са против Луков марш, то тогава той е нещо добро за българите и за България. Време е да се обърнем към нашите си интереси и към нашите герои!!! стига са ни давали наклон на оная работа от другия край на Европа или пък на света!!!

Понеже в САЩ изобщо няма далеч по-масови шествия на националисти, расисти и т.н. ?

Натажени ,нажелени и разтроени.

а вие защо биете негрите . и на нас ни е тъжно

АЙДЕ СПРЕТЕ СЕ МАЛКО "ТЪЖНИ БРАТЯ"!!!

Виж какво ,трябва да те нарека неграмотнико,защото въпросните страни ,които споменаваш са на висота много преди американците да се пръкнат на тоя свят!!!

И ние сме натъжени заради шокиращото, ПОРЕДНО, масово убийство в САЩ. Ама САЩ не ни питат, като обсъждат правото на притежаване на оръжие.

Краварите хвърлиха две атомни бомби върху градове с цивилно население и много добре си знаят, че все някога ще им се върне (Кармата не прощава). Та затова от тогава насам параноята ги тресе яко, и все войни и заговори срещу тях сънуват... Позволяват си обаче да поучават другите, та да се почувстват нещо повече от тях.

Нещо да каже посланника за избиването на 17 милиона индианци?

100 милиона са избитите индианци! Не са 17....

И ние сме натъжени от наличието на паметник на загинали американски летци в столицата ни, бомбардирали и избили сума народ в същата тази столица, но търпим и сме толерантни, какво да се прави...

Значи е време да въведем и Краварски марш! Водачите ще са негър, водещ крава, като и двамата ще са изрисувани и татуирани с доларчета и атомни бомбички...

И аз съм тъжен, че САЩ са най-големите терористи днес, но какво може да се направи... Където са минали "новите освободители", нищо добро не е излязло. Факт!

Американската помощ и се развиват добре - Западна Германия и останалата Западна Европа след 1945г., Южна Корея, Япония са красноречив пример, а неосъзнатите народи създават само проблеми, както на себе си, така и на останалия свят за огромно съжаление.

И за това сега баба ти Изперкел не може да пръдне без одобрението на чичо ти Сам...

Виж какво ,трябва да те нарека неграмотнико,защото въпросните страни ,които споменаваш са на висота много преди американците да се пръкнат на тоя свят!!!

N. S.

И ти да ми дадеш 4 000 тона злато да го съхранявам, и аз ще ти помогна. А кога ще ти го връщам.......е отделна история.

ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДАТЕ КРАВИТЕ,АМИ СЕ ЗАНИМАВАТЕ ТАМ ,ДЕТО НЕ ВИ Е РАБОТА,БЕ "ДЕМОКРАТИ"- ЦЕЛИЯ СВЯТ Е ПРОРЕВАЛ ОТ ВАС

Българи отидоха да учат, работят, живеят, създават семейства, отглеждат деца във Великите Американски Щати, а ти стой в най-замърсената територия на Европа, барабар с мургавите ти комшии, които скоро ще са преобладаваща популация.

Не знаех, че инициативен е синоним на родоотстъпник. И на мен не ми харесва голяма част от действителността в днешна България, но съм избрал да остана и да се опитвам да променя нещата тук.

Точно тези лъжци и лицемери ли се били натъжили и загрижили? Нека напомним, че след войната най- отявлените нацисти, гетстаповци главорези и есесовци бяха прибрани в САЩ и назначени на ключови постове в администрацията. Един пример е първият шеф на НАСА, Вернер фон Браун, който е високопоставен член на СС и личен приятел с Адолф Хитлер.

И ние сме натъжени за всичи хора, избити от бомбите ви, като започнеш от Хирошима, София и продължиш до ден днешен.

А САЩ колко много ни натъжава нас, пита ли ни някой?

На Майдана крайни десни националисти с фашистки уклон от " Десен Сектор" не марш, а направо направиха преврат през 2014 с доста насилие- ЕС и САЩ ги подкрепиха- Оланд, Нюланд, Байдън и т.н.! Посланика на САЩ как ще обясни тази нетолерантност на Майдана в Киев?

Да ви имам лицемерието краварско. Тъжни били заради Луковия марш, но благодарели на Фандъкова и тиквата, че са го разрешили.

Сами си правят шествиа и контра-шествия. Човек не може да се изсере, без някои, да направи контра. Като тази практика започна от този от снимката.

Чифутските измамници измислиха комунизма и така наречените газови камери,за да точат пари от целия свят.Спонсорираха комунизма в СССР през 30-те с огромни средства за индустриализацията.Целта беше нов световен ред,под формата на Големият кибуц.Историята си знае работата!

Пиндосите измислиха Лукчетата сега се били възмутили. Де бяхте толкоз лета?

подкрепиха комунистите, браво!

Всъшност подкрепят либералните гейидели. Всичко свързано с патриотизъм и национализъм е опасно за глобалната доминация..

Айде за компенсация, пък и за да се поразвеселим, да врътнем едно гейпарадче,а!

По- резонно би било американците в тия дни да са покрусени от поредните убити, съвсем невинни, млади хора в тяхната Америка.

то и аз сам тажен че не падат визите ама такав е живота

Днес пазителите на Новия световен ред обвиняват, че ген. Луков е бил антисемит. Те много добре знаят, че мъртвите не могат да говорят. Ако за въпросните обвинители историческата истина и фактите, няма голямо значение, защото за тях е важно да компрометират един свой политически опонент, макар и мъртъв, то обективните журналисти, обществените личности, историците и въобще всички, за които истината стои над тесните идеологически рамки, би трябвало да проучат въпроса детайлно, за да не допуснат да се превърнат в лъжци и помагачи в едно користно дело. Уви, в България, папагалски се повтаря и разпространя тезата, че Христо Луков е бил антисемит, без дори да се поиска или потърси едно доказателство за това. Ген. Луков е бил човек, с много широка професионална и обществена дейност и поради това познатите историческите документи, свързани с него, не са никак малко. Има много запазени статиите от вестници и списания, държавни и частни документи, както и речи, статии и писма, които лично е написал. Много хора, които са го познавали пишат за него в спомените и мемоарите си. В Националната библиотека Кирил и Методий се пази личното тефтерче на ген. Там има и имена на евреи, като например това на професор Йосиф Фаденхехт. Което ясно показва, че е поддържал приятелски отношение с представители на този етнос. Интересното е, че професор Фаденхехт е уволнен от БАН, къде е оглавявал философско-обществения клон и академическото му звание е отнето, с аргумента, че е буржоазен учен, под давлението на същата тази партия, която преди около 30 години се прекръсти на социалистическа и днес обвинява Генерала в антисемитизъм.

Този от краварите хич не изглежда "тъжен"!

Добре бе кравуняци, не ревете, догодина ще направим тръмп марш около централня баня, а и всяка година ви почитаме в деня на животновъда.