Хага вбеси Анкара, готви се да признае арменския геноцид

Турция извика холандския шарже д'афер заради проектозакони за признаване на арменския геноцид.

Обратно в новината

Коментари - Хага вбеси Анкара, готви се да признае арменския геноцид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тази Холандия има много пари за инвестиране и рязаните карабини ще преглътнат и признаването на арменския гиноцид.

Лицето на холандците не може да се измие само с признаването на това жестоко злодейство. Като търговци на роби има много зло, което трябва да изкупят. Българския страх, конформизъм и лицемерие също изискват официална позиция въпреки, че по време на Първата Световна война сме съюзници с турците, въпреки взепомитащото "Арменци" на Яворов, въпреки, че сме приели бежанците от Армения като наши братя и не се сещаме , че нашето мълчание е тяхна болка и наш позор. Гордея се с -Градовете: Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора, Пазарджик, Шумен. -Общините: Бяла Слатина, Бургас, Варна, Видин, Добрич, Карлово, Лясковец, Пазарджик, Пловдив, Русе, Силистра, София, Стара Загора, Шумен и Ямбол, които официално са признали извършения над арменците геноцид. Няма място за съмнение относно отговорността за това злодейство. Предстои на югославяните и гърците да признаят геноцида над българи на териториите, останали в Гърция и Югославия. Предстои и на руснаците да признаят вината си за геноцида над Украйна и Русия за предизвикания глад- Голодомора. Тепърва трябва да бъдат осъждани жестокостите, извършвани на територията на СССР, защото дори и морален акт, това е акт показващ, че хората занапред ще зачитат съществуванието на всеки народ и неговите равни човешки права с другите народи. Така ще се обезсмислят империите и човеконенавистните идеологии.

Подкрепям те.

турция ще признае ''арменския геноцид''когато българия признае геноцида над турците от румелия,когато българя изплати компенсации по един милион долар на всяко турско семеиство изгонено по врме на ''голямата екскурзия'',освен това аз се гордея с градовете бурса,одрин,измир,ескишехир,където има организации работещи по този въпрос

а помаците по нашите земи тези българи предците им да не би доброволно да са приели исляма?

филмът "Чучулиговата ферма " на Братя ТАВИАНИ !!!

ИДЕОЛОГА на Арменския Геноцид е водача на Младотурците албанския сефарид-евреин СОЛУНСКО ДЬОНМЕ Кемал Ататюрк/баша му Али Реза е бил Виокопоставен служител в СОЛУНСката митница СЬБИРАЛ е подкупите от сбствениците на товари на пристигащите кораби/ .Кемал НА ИВРИТ СЬСТАРЯВАШ Сьсухрящ сбрькчващ изсмукваш сили.КЕМАЛ е бил член на Евреиската Сатанинска секта- практикуваща черни Кабалистични магии и жертвприношения на демони и изповядваща идеите на евреиски сефарид льже пророк ШАБТАИ ЦВИ/на иврит Воинството на ШАБАТА-евреиски религиозни празници -сьботници/Като евреин-сефарад КЕМАЛ е чел ТАНАХ Тората Талмуда кудето е писано пророчество че АМАЛИКИТЕ ЩЕ унищожат евреиската земя и трябва да се пазите от тях и да ги ИЗТРЕБВАТЕ при всеки удобен случаи.АМАЛИКИ- в превод от иврит ВОИСТВЕНИ Агресивни налитащи на бои хора.Оказва се че НАСЛЕДНИЦИ на АМАЛИКИТЕ са днешните АРМЕНЦИ преселници от Вавилонски-ИРАК Сирия Ливан в древното минало ПрХр са обитавали Палестина с течението навремето отиват в Ливан Средз.Сирия и Северен Ирак .За да спази старозаветните Талмудски препорьки крипто евреина АТАТЮРК започва масови гонения и изтребления на АРМЕНЦИ-наследници на древните АМАЛИКИ/ това е скритата истина която НЯМА да прочетете никьде другаде

Bъх - луд за връзване... и как точно ги свърза нещата ?!? Hе е за вярване!!! Mустафа Kемал - през 1915 година е млад военен офицер и се бие във Cеверна Aфрика срещy англииските и италиaнски окупатори. Oсвобождава земите ни от гръцка инвазия през 1923 година и създава младата Tурска Pепублика. Ho tова от краи време е цел на гръцкия лъже пропаганден апарат за дa омаловажи паметта на Mустафа Kемал Aтатюрк.

Когато турските управници се вбесят (и отвратят) от това що виждат в собственото си огледало, тогава ще се оправи и Турция и нашият многострадален (поради тяхната варварщина) регион.

Курды обвинили Турцию в применении напалма в Африне ...."Турецкая армия обладает самолетами, танками, ракетами и использует оружие, запрещенное международной конвенцией - напалм и снаряды с газом хлор", - уточнил Хеду.....

Tи си наи-долен лъжец, пишещ и разпространяващ лъже-пропагандните измислици на терористите от "пкк"

Тия същите турци стигнаха до Босна и почнаха да се въдят там и дори тръгнаха да съдят Сърбина Радко Младич, щото убил 10 хиляди Араби- Башибозуци- Нашественици- Плевели... Първо трябва да осъдят Турците. И тогава, Сърбина и хърватите, ще са невинни, щото просто са убивали араби при САМОЗАЩИТА.

цифрите са сумарно 9, ако броим и 0 (малко по-късно от индийците е въведена) максимум 10... а джурналистите са прости, та прости :) турските тъпаци - не е лошо да признаят не само срещу арменците, а и срещу други народи геноцида. инак в Анадола и дотам :)

"даскалае" - "даскале" - пълна измишлжотина си? българите са клали много по-вече турци, и то цивилни .. а не обратното. да се отворят всички архиви - в Eреван, Tбилиси, Mосква, Hю-йорк и истанбул .. и да го решат истoрици, археолози и прочие специaлисти - учени. Tогава да се види дали е истина ... или е политическа измишл6отина с цел политическо рекетиране на Tурция.

Нямало е геноцид, а само СИСТЕМНО ИЗТРЕБЛЕНИЕ!

Толкова ли е трудно да се направи една комисия от историци които да изследват всички архиви , май на някои страни не им е изгодно .нарочно дъвчат тая тема. Иначе тази работа е за историци а не за политиците

Турците трябва да бъдат осъдени задето избиха взички гърци в Мала Азия и 1, 5 милиона Арменци през 1915 г, И ВСИЧКИ турци да и араби да бъдат ИЗГОНЕНИ от Мала Азия( Турция) или избити.

ами геноцида над българите? Кога?

КОГАТО НИЕ ВИДИМ ЗАПИСАНО В ТУРСКИТЕ ПАСПОРТИ, НАЦИОНАЛНОСТ КЮРД, ТОГАВА В БЪЛГАРСКИТЕ ЩЕ ЗАПИШЕМ, НАЦИОНАЛНОСТ ТУРЧИН ПОСЛЕДНИЯТ РЪКОВОДИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ

Е,трябва да сме благодарни на Русия,защото съдбата на арменците нямаше да ни се размине.

А пробвай да го обясниш тва на джендър толераст

Турция иска да се казва на черното,че е бяло,плоско нагли са...

Защо им е на Холандия да отварят стари рани от преди 100 г., осен ако не искат да провокират и да дразнят нарочно!

. . . Хага вбеси Анкара, готви се да признае арменския геноцид . . . САМО ТАКА ! БЯС И САМО БЯС !!!

Хак ви е "рязани" карабини, за вас няма "Ньойсики договор", ако и да сте от победената страна....А България дупедавци, като Стамболийски е разпънаха на кръст, на вас др. Фрунзе и Ленин ви пратиха 200 000щика за да обърнете войната с Гърция 1921г....Отврат!

За Османската империя има Севърски договор, който слага край на империята. Така че не им се е разминало.

...минаващ неграмотник си.

Стефанов, Хага може да е седалище на правителството на Нидерландия, на Върховния съд и т.н., но конституционно погледнато, столицата на държавата е Амстердам, съответно заглавието не може да бъде Хага, защото Хага просто не е столица. Или нямаше място да събереш Амстердам на страницата?! Следвация път като пишеш новина за България, вместо София използвай Трън, една буква по-малко!

Не си прав , колега, след като Хага е "седалище на правителството на Нидерландия", правилно е написано. Тъй като полититиците са вбесили Турция, а не хората от столицата.

Заглавието е неправилно. Столицата на държавата се използва в случаите, в които град е синоним на държава. Административният център не е от значение, питайте когото и да било с опит в журналистиката или дипломацията.

а кога турция ще признае геноцида над балгарския народ.не са малко това 500 години

Tова е най голямата лъжа на империализма, защото те претърпяха първото си поражение през 1915 гд в галиполи/чанаккале. Cега се опитват с този фалшив акт да променят историята , но няма да успеят.

Не се напъвай, кюрдите вече си признаха и се извиниха. Признаха, че подтиквани от ТУРЦИТЕ и в съучастие с тях са извършили арменския геноцид. В интерес на истината искам да отбележа, че на кюрдите изобщо не им е трябвало да бъдат подтиквани, то отвътре си им иде.

Искаш да кажеш че не е имало 1.5 милиона избити арменци като наричаш това "фалшив акт"

Докато ги мислиме арменците,индианците,евреите,аборигените и т.н.НИЕ изчезваме, умници!!!!!!

я пък да видиш ти, джендърите най-после ще сътворят и нещо наистина смислено.

Европа трябва да признае и българския геноцид! Геноцидът над България от Москва, както и половинвековното (поне) руско робство в България! И това ще стане!

а турски над българите кога или не е имало а са ги галили с перце и е имало само турско "присъствие" ?

И турският също, разбира се... Всичко, така както наистина е било! За да стане пределно ясно и на слепите защо сме на това дередже българите и с тази психика и реакции!

Откакто България е в ЕС милиони българи напуснаха страната, за да търсят прехрана в други държави, прав си, платен бездарнико, че има геноцид, но е в обратна посока ...

И от 6 милиона към 1988 станахме 9 милиона.

Събитията трябва да бъдат определяни с точните думи! В случая Холандия го прави съвсем коректно! В противен случай този геноцид ще бъде наречен санитарно почистване, както някой нарече робството ни посещение, присъствие и т.н.

Фашистите в Германия са избили повече хора в лагерите, но никога не се говори за геноцид, а се говори за военни престъпления - сещате ли се, защо?

Думата геноцид е измислена и употребена за да обозначи фашиското изтребление и гонение над евреите и други етнически групи.

Има и друга дума за геноцид и те е холокост. Холокостът (от гръцкото ὁλόκαυστον ὁλόν напълно и καυστον изгаряне) е геноцидът над приблизително шест милиона европейски евреи по времето на Втората световна война, като елемент от програма за целенасочено унищожаване, планирана и изпълнена от Нацистка Германия.[1] Понякога понятието бива заменяно с термина шоа (Иврит: השואה), което на иврит означава разрушение или голяма катастрофа.

Убитите от фашистите милиони хора не са само евреи. Общо загиналите в Европа хора са над 50 милиона души, но никой не говори за германски геноцид.

ДА ама не холокост идва от евреиското ХаЛаКаТ-на иврит убиване заличаване унищожение

Добре де, това е станало преди 100г, защо се напинят толкоз европейците. Ми маллко преди турците да изколят арменците, американците са унищожили индианците. Що ЕС не го признае за геноцид? В човешката история няма друга такава мащабна депопулация, каквато са организирали евопрейците спрямо коренните американци.

Унищожаването на индианците в Севена Америка е най-голямото етническо прочистване в човешката история. Там са и първите концлагери. Тогава са им викали РЕЗЕРВАТИ.

Хитлеристите нищо ново не са измислили. Само са преоткрили "Индианските резервати" - лагери създадени от англосаксонските завоеватели на Северна Америка и са ги нарекли "Концентрационни лагери" . Защото в тези Indian Reservation Camps са били събирани "резервите" (останалите живи!) червенокожи индианци - местното население на континента Америка , които са били над 20 милиона само в Северна Америка при идването на белите , а в "Concentration camps" са "концентрирали" бели евреи, славяни, комунисти, хомосексуалисти , цигани и други по определени техни критерии . . Само че , аршина на западноевропейците е винаги в други мерни единици , когато става въпрос за източноевропейците и другите народи по света .. Аршина на техния интерес !

Арменски геноцид наистита е имало. Това е исторически факт....НО, защо чак сега Холандия се сеща за него ? Когато Турция свали руски самолет Холандия първа я подкрепи и закара тап ПВО комплекси Пейтриът от своите, защото Турция, натовските ценности и т.н били важни. После Ердоган не започна война с Русия в Сирия и преврата по този повод не успя. Та май затова е време да се сетят, че някога Турция е избивала арменци, нали ?

Избиването на арменците е станало на територията на Османската империя.Ако турците не признават геноцида, тогава да се откажат от миналото си и да не се считат за наследници на Османската империя. В противен случай трябва да признаят геноцида.

А ние кога? Нали все се пънем да сме между първите! Поне няколко области го обявиха, ама другите дремят, а за НС да не говорим!

джендърите се мъчат да прокарват в историята на децата ни че тук е имало само турско присъствие и не са ставали такива кланета

Анкара трябва да признае арменският геноцид, да се извини и дистанцира от това гнусно деяние. Няма какво да подскача на всеки който го спомене. Гледах наскоро клип с турска военна част, които участват в "Маслинова клонка", в Африн. Войниците се нахъсваха и скандираха: "Ще колим кюрдите така, както нашите деди клаха арменците"

Eгати и гнусната лъжа. Aко не го докажеш си наи-долен пропагандатор и мръсник. Tи си от дир.бг нали? ... признаи си.

Браво. На пуйките винаги трябва да им се напомня в очите какво представляват.

само над нас не е имало геноцид ... ние пък си носим само робските гени ...

При нас е било- "изкуствен подбор". По кротките-айде в стадото , по-буйните на дръвника,

Турците колкото повече се дърпат, толкова по-виновни ще излязат. Глупаци!

Ами да избиеш милион и половина човешки същества за много кратко време и без всякаква причина какво друго е , ако не е геноцид ?

А да избиеш 45 милиона души по време само на "Червения терор" е направо дреболия!

Къде ги видя тези 45 милиона?

Вярно си катър! Та нали ако бяха избити толкова хора, нямаше да те има! Щеше да се загуби семката ви катърска!

Катър, зоби си каквото са ти оставили стопаните и не се напъвай за такива големи числа!

А за 28 години да намалиш населението на една държава с 1/3 какво е? Не ми отговаряй, рупай зоб там!

Франция отдавна го призна.

Признае ли го Холандия, следва Франция и се започва подред. Рано или късно истината за турските зверства ще излязат на яве.

Франция не само го е признала, но и по времето на Саркози, криминализира отричането на геноцида. Това беше едно от предизборните му обещания. Все пак арменците с право на глас във Франция не са никак малко. А тези установили се там в началото на 20ти век, разполагат с не малко влияние сред буржоазията.

Франция не само го е признала, но и по времето на Саркози, криминализира отричането на геноцида. Това беше едно от предизборните му обещания. Все пак арменците с право на глас във Франция не са никак малко. А тези установили се там в началото на 20ти век, разполагат с не малко влияние сред буржоазията.