Протестно шествие срещу Луковмарш

Часове преди началото на шествието известно, като "Луковмарш", в центъра на София се събраха хора, които се обявиха против него.

Обратно в новината

Коментари - Протестно шествие срещу Луковмарш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква беше позицията на БСП относно протестното шествие срещу Луковмарш?

"Вижте ги кои са участвали на това смешно шествие от 20 човека - гейове с гейски знамена, протестиращи за Пирин и защитници на Истанбулската конвенция, демек само соросоиди!" Това е коментар на Дирчо, който неразбираемо е скрит защото съдържа цинизми! Не, съдържа само истини, господа цензуриращи нещастници.

Заедно е с тези от Луков марш, сигурно ги подгряват и репетират за 3 март или други знаменателни събития.

Ако на някой не му е станало ясно кой протестира против Луков марш. Това са евреи. Те преди месец организираха някаква подписка. Те са организаторите, които искат да ни натресат истанбулската конвенция. И смотаните са решили да икономисат пари и да направят двата протеста в едно. Остава открит въпросът, защо допускаме шайка извратени евреи да се опитват да се разпореждат в България

браво,само така!!

Не съм нацист, но щом тия шарените са на улицата, веднага отивам на марша.

Щом тия със знаменцата с цветовете на дъгата са замесени, този протест трябва да се игнорира.

Забележете снимката на убийцата на генерала. Тоест тия не искат нацисти по улиците, а искат терористи. Червени подлоги.

До днес не знаех кой е ген. Луков. Кратка справка в интернет ме накара да си задам следните въпроси: В момента на убийството си Луков вече повече от 5 години е бил пенсионер. Без публични прояви, без влияние върху властта и без никакви политически възможности. Недолюбван от властта и лично от царя и копоите му. Най-обикновена пенсия. За какъв чеп тогава изобщо са го застреляли комунистите? На ум ми идва единственото обяснение - нещастникът Луков е бил просто soft target - лесна цел. Застрелването му е трябвало да донесе фалшив политически актив на някакви началници, които са щели да се отчетат някъде, че са извършили хероичен подвиг. И последно. Дори Луков да е бил сред основателите на движението Бранник, то е било свързано преди всичко с Италия на Мусолини, а не с национал-социалистите на Хитлер. Съвременните "маршируващи" изглежда не го знаят, защото изписват лозунги на немски език. Което е тъпо.

България има нужда от хора патриоти, Луков е припознат и тачен като такъв , а не като фашист.

Това не е протест срещу Луков марш, това си е живият прайд - марша на изпадналите и необичани от никого джендъри!

Егати цирка. И защо предимно хора от смишни съсловия (лгбт и тн) ходят на тези "контрапротести". Сорос явно е ръзвързал кесията.

И без комунисти !!!

пълно с дебилни соросоиди

Имаме паметник на американските летци Убили Хиляди българи , но нямаме и паметна плоча на Български Герой спасил България , Не сме нация и а сбирщина !

тия антилуковци са ми отвратителни. но и кресльовци-"не сме нация, а сбирщина!" са ми отвратитителни! първо-плочата на американците е на територията на американското посолство, щото много добре знаят какво ще стане с плочата им ако е извън оградата ИМ. второ-ти поне веднъж отиде ли да оставиш поне едно цветенце на паметната плоча на капитан Списаревски?! отиде ли или само знаеш да крякаш по форумите обиди за народа си, че е сбирщина?! боклук такъв!

гледам и не вервам - на снимката разни знамена в цветовете на дъгата.... да питам - когато тия си правеха техния марш - не разрешиха контрите. защо сега са излезли на улицата? защо не се направи една кратка среща на двете групи - да се реши веднъж за винаги поне единия проблем.

Kомунистите, демократите, третополовите, джендърите, со,росоидите, путиноидите, БХК-тата, ЛГБТ-тата, турците, ромите, мюсюлманските мигранти, африканските мигранти са от един отбор, платени да внасят смут в България, и да протестират срещу всичко българско ! И се мъчат да ни унищожат, но няма да можете, запомнете !!!

Това протестно шествие е като гей парадите. Участниците в него не са водени от убеждение и някаква кауза, а са насъсквани да го правят. зомбирани и манипулирани от лицемерно задкулисие. Жалък цирк!

май не разбраха, че член Първи падна и партията им е престъпна организация. Живот си живеят...

със забучени в сфинктера знаменца

Кога ще прочетем нещо такова положително?

Браво, на гнусарите-луковци трябва да се покаже, че нямат място по улиците на България. Злобни, долни и безплодни. Не им държат задните части да отидат в казармата - там им е мястото да си изхвърлят злобата.

само, че това каре бридж (робер, а не спортен) протестира за още 2 неща и едното е в подкрепа на джендърите. ти джендър ли си или да? щом тези анимационни герои на Марвел подкрепят анадолската конвенция, то всичко останало е без всякакво значение. против тях съм!

Ами да бяхте показали и другите плакати а? Например "Не на крепостта Европа!" ?!?! Какво ще кажете за него ммм ?

ми то е ясно - европата трябва да свали гащи и да си подготви вазелина.... то тия маймуни от африкаи малазия от сумата и време се редят на опашка и си чакат реда...

Тези с джендърските знаменца дойдоха специално от Гърция с автобус, та дори и полицейски коли ги екскортираха до центара на София

дъртия гущер пак е развързал кесията

Не ми харесва НЕОнацисти(ако са такива) да манифестират. Но, също така, не ми харесват и манифестациите на комунистите с развети червени знамена, с портретите на масовите убийци Ленин, Сталин, Димитров. Не ми харесва и ше да гледам шествия, възхваляващи нашите окупатори след Съветско-българската война през 1944 година. Не ми харесва да гледам и огромните монументи, мачкащи самочувствието на българският народ, издигнати във възхвала на армията-агресор и окупатор! нека да изравним двете страни и да кажем "НЕ на неонацизма и неокомунизма!" Кой НЕ Е съгласен?

Няма съветско-българска война! Има Втора световна война между Антантата и Остта! Знаеш ли кои страни са в Антантата и кои в Остта? България бе член на оста Рим-Берлин и Токио! САЩ ни обявяват война , като 1043-44год ни редовно бомбардира! Най-опустошителните бомбардировки са НОЩНИ на 10-11.01 1944г., като са бомбардирани само жилищни квартали! Няма нито един военен или стратегически обект, който да е ударен! нИТО МИНИСТЕРСТВА, НИТО ПОЩИ, НИТО БАНКИ, НИТО ГАРИ, НИТО нс, НИТО ДВОРЕЦА, нито 5-ти артилерийски полк , нито военното училище, нито танковата бригада! Само спящи квартали! Много героично и демократично , нали? СССР не е изстрелял нито един куршум срещу нас! За да минат на запад е било нужно да обявят война за 2 дни на последното царско правителство! След това нашата армия, водена от ген. Владимир Стойчев учасва като съюзник на САЩ, Англия, Франция и СССР срещу Германия и Австрия! Нашите войски влизат във Виена! И това, че имаме голям принос за ПОБЕДАТА над фашизма се взема предвид и ние не губим територия, бидейки преди член на Остта! Чети и не повтаряй мантрите на Реставрацията! Е ако не си неин апологет! Тогава ясно! Заработваш си дивиденти!

Явно си много бос по исторя, моето момче. Има Съветско-българска война. България е била във война със САЩ и Великобритания, но не и със СССР. Русия(СССР) обявява война на България през м.септември 1944 година, въпреки, че България вече официално е била излязла от войната и е била обявила неутралитет. В България не е имало германски войски. Червената армия нахлува в България и следва окупация. Не пишете глупости и не се отричайте от историята ни. Историята е такава, каквато е - харесва ли ни или не. Свиквайте вече с истината.

Това са предателите, които ако могат ще докарат всички мюсолмани от Пакистан и Бангладеш тук. Драги либералистчета вземете си ги у вас!

Който е против т.н. "герб", той е антифашист!

и в берлин върви марш и то многохилядени много по-интересен.... Само, че лъжемедиите облъчват дебилните избирателни единици с идиотщина, внушения и дезинформация. Моделират им мозъчетата според вкуса на стопаните. Пълна извратня.

Луков марш е марша на България ! Да смажем Путинофилите и Тръмпофили в отечеството !

Ела да смажеш и моя!

Твоя език ще го смажа по-късно, сега е ред на фандъчката, курнелката и... И много други. Не се пререждайте и търпеливо изчаквайте своя ред, ще ви обслужа качествено.

явно този марш трябва да бъде поне веднъж в седмицата .ние не се разпореждаме в исраел . всяка жаба да си научи гьола !

Джендъри!

всички в исраел са неонацисти и окупатори на чужди земи ,всички,всички !те са организатори на антишествието в България .

Луков марш, антилуков марш. Селяните от София да ходят по родните си места и да бачкат а не да се занимават с шествия и паради. Тъпите селяни живеещи в столицата а и самите софиянци не са наясно с историята и политиката, затова да хващат мотиките и лопатите. Деградиралите шопи въобще не трябва да участват в каквито и да е шествия. Аман от глупави дейности и новини.

Пак сте оклепали всичко с червена боя. Друг цвят нямате ли, бе? Само червена ли използвате? Какви ли не протести не видяхме, уж все по различни поводи, уж все от различни хора, а твърдото ядро едно и също по снимките. Да няма образувано бюро ЦК на Протестите? Щото не сме разбрали. И ги погледнете тези знамена зад вас. Ако само червената боя ви я носят безплатно, тогава съберете малко пари и за друга. Влезте малко в тон с естеството на протестите. Срамота. До оня ден шепа зелени еколози които "нямат нищо общо с една партия" ревяха из улиците, буквално заляти с червни лозунги. Ай, бръкнете в джобчетата, вите там какво дрънка, съберете го в един буркан и някой да отиде до магазина. Вземете зелена, жълта, кафява, виолетова...Знам, че синя няма да вземете, много е скъпа. Може розова да вземете. Имаме спомен от две БМВ-та, че и този цвят ви е на сърце.

Опорочават всяка идея, всеки протест, дежурните протестъри.

Днес всички комунисти, демократи, либерасти, джендъри, мендъри, третополови, ЛГБТ-сти, БХК-та, соросоиди са обединени, обединени против България. И в един глас - ''Не на Луков марш''.... Знаем, че всички тия дето изброих сте от левия отбор, защо въобще се дърлите целогодишно?......

И долните путиноиди са против нас

Долни русофили и мръсни путинофили насъскват истинските Българи срещу генерал Луков !

и за Истанбулската конвенция" - това казва всичко (кои са и за какво се борят)!

Съдейки по знамената, тея до един са любители на кожените пури. Нормално е да се притесняват от маршове и демонстрации на нормални хора.

Я този протест да не е п.далски я вижте какви знамена с дъгата има на него ?

Комунизмът блика всеки ден в Народното събрание, тези ми говорят за нацизъм.

Няма марш за Ботев. А той заслужава. Ама за луков - има. Защо? Защото шепа пишлигари изявяват себе си, като правят напук на всички останали. Ето това е истината, драги зрители. Ако не беше за луков, щеше да е за чеснов. Важното е да са наобратно и да бъдат забелязани.

ти, с тая профилна снимка, избЕгвай да се лендзиш за Ботев, бесепарско тролче.

Да не ти разчекнах нервичките, соросолайненце? Имаш безплатна кирка от мен - и почивка в "Слънчев Бряг"!

ама, разбира се-без "нацисти" по улиците. но всякакви цигани (и нашенски, и вносни) по улиците и нощем по къщите на беззащитните старци-може! жалки нещастници!

"Без нацисти по улиците" съм съгласна. Но какво ще рече "Не на крепостта Европа"? И защо се развяват знаменца с дъгата - от гей-парадите?!?

Тия сичкити до един са руски кавали