Стотици блокираха Е-79 при Видин: искат магистрала до София

Протести блокираха основни пътни артерии в Северозападна България. Те се проведоха едновременно на няколко места, предаде bTV.

Обратно в новината

Коментари - Стотици блокираха Е-79 при Видин: искат магистрала до София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

клепоухият злобар,да ги нахрани!

загорялата жена"Мъж го искам,сега го искам" - а по искане на задръстени комуняги"Тунелче искам,сега го искам".Още"Нерде Ямбол,нерде Стамбол" и съответно"Нерде Видин,нерде Петрохан"

До сега се отказвахме да ядем асфалт. Но само на трева,риба и вода не става. Нашите червени велможи ни заръчаха да преглътнем асфалта и да протестираме.но ние пак ще си гласуваме за БСП-то, нищо че сме най-бедни. Вярата в комунизма може и да донесе нещо за ядене.

шопите тия отдавна са ги отписали! Па ко има тамо само безлюдни села и пистош нема и едно море поне. Да се пишат поне гърци та да стане интересно на шопите или румънци?!

По времето на тройната коалиция и по времето на управлението на комунистите в северозапада не бе забит и един ръждив пирон откраднат от някой комунист от някоя селска кочина. Бойко им построи мост и обходен път край Монтана. През това време комунягите не ядяха асфалт. Сега се сетиха, че им трябва магистрала и тунели под Петрохан. Най-лошите, най-простите, най-крадливите и най-арогантните комунисти са в северозапада. Именно това е причината северозападнала България да е най-бедният регион в страната.

Комундаци без съвест и морал, вас само момчетата и момичетата с униформите, дето бяха вчера на Луков марш ще ви вкарат в правия път. Бойко за съжаление е твърде мекушав и ви е оставил да си развявате байрака.

Менторите да вземат да ти сменят плочата зацикли въртиш на място. Нещо простовато същество ми се виждаш но то повечето ГРОБАРИ сте такива няма как да сте над нивото на вожда Винету. Вземете си моста и си го заврете на някое тъмно място, кой ти го е искал бе цървул.

В БГ няма бъдеще за честни и работещи хора.

Добре, че Бойко им построи мост, че да има за какво да протестират. При Станишев бе спряно всякакво европейско финансиране заради червените кражби и работата по строежа на моста беше замряла. Бойко отпуши финансирането и моста бе построен. За благодарност 40% от видинчани на следващите избори гласуваха за БСП а 20% за ГЕРБ. Сега Бойко да им построи и магистрала та на следващите избори 90% от видинчани ще гласуват за БКП. Измет.

Да ви попитам само с какви пари го е построил този мост да не би с негови? До колкото съм запознат моста е построен с пари от ЕС и бюджетни средства. Не е лесно един човек да е тъп и да е член на ГЕРБ но при вас тези двете неща са пагубни. Демокрацията е право на избор кои за кого да гласува, но на мутрите им е трудно да го разберат. ББ не е господар на страната той е на изборна длъжност т.е. народа му е работодател.

Моста бе построен с европейски средства осигурени благодарение на неимоверните усилия на Бойко Борисов. Всякакво европейско финансиране /не само за моста/ бе спряно при управлението на комунистите заради неимоверните кражби. Комунягите сте крадлива и неблагодарна сган. Особено комунягите в северозапада. Именно за това северозападнала България е най-бедния регион в страната. И така ще бъде докато в този регион преобладават предимно прости и крадливи комундета.

Построи мост, и на четвъртия месец асфалта на моста беше за ремонт, както всеки проект построен от РазБойковата шайка бандити.

Комунягите във Видин са претърпели странна метаморфоза. Вече ядат асфалт.

ГЕРБ-ерите не само, че не отчетоха дейност в Северозапада, но решиха да заличат и пътищата, че да забравят всички за тоя край : ) Ващта ма..... Боко, оставка, стига баце седя на народната трапеза!..

Бъдете сигурни,че ще имате магистралка .Най-голямата далаверка пада тук.Работи се мащабно. Цената е с коефициента 3.14

Меката зима позволи да се ускори строителството на АМ Струма и със сигурност ще бъде завършена предсрочно (без дефилето, където нещата са неясни). Държавата би могла да прехвърли ресурс още през 2019г. към Северна България и по-специално в района на Видин. Хората заслужават, хубавите пътища са живот и развитие на регионите.

Рано е за 2019, държавата има други приоритети, първо трябва да довърши Хемус, после Русе - В. Търново, тунела под Шипка, че тогава. Не сме Германия да правим всичко заедно, но истината е, че и там е нужно да се прави магистрала спор няма.

А метро до Виена не искате ли?:)))

Писмо от един протестиращ от Видин до Бойко Борисов: Не - асфалтът и магистралите не стават за ядене... Ние искаме само един нормален и безопасен път, на който да не загиваме, защото останахме вече твърде малко, благодарение на вас, докато вие ядяхте, и продължавате да ядете... Искаме само път, който отдавна трябваше да го има Защото мост без път не става Искаме път, които вие отложихте и забравихте Искаме път, за изграждането на който вие няколко пъти отклонихте средствата Не - асфалтът не се яде Поне ние не го ядем, Вас може и да Ви храни Не - ние никога няма да дойдем на Вашия акъл Защото ние искаме нормална държава - със сигурност и работещо правосъдие, с адекватни здравеопазване и образование, с работеща икономика не такава, базирана само на еврофондове и пари пращани от емигрантите, с по-равномерно разпределение на средствата по региони, искаме държава с реална грижа за бедните, болните и възрастните, за майките, децата, учащите Но вие явно не успяхте да постигнете това И не просто не успяхте вие ни лишихте от тези неща Защото вие можете само да строите магистрали Е, май и това не можете

И тия подобно на Съсела преживяха катарзис.

Не можахте ли да разберете истината, че ЕС се интересува от магистрали които ще доведат техните товари от бялата част на ЕС в Турция и Азия! За другите не им пука! Нещо повече - ние плащаме част от сметката, както и поддръжката на тия магистрали!

смени сиимето на простьо...повече ще ти отива

Поради това, отказва да си построи най прекия път по това направление? Май не е това. Според мен е недосегаемата корупция, пословична в световен мащаб.

като няма хляб и пасти проядоха асфалт

На тези комуняги да им бе построил магистрала Станишев и Миков. Асфалт не се яде. Аре у лево.

кмета е на герб от 10 години..

За всеки избори ГРОБАРИТЕ обещават че ще развиват този район интересно е сега как ще ги излъжат?

Запознатите знаят, че протестите се документират от полицията, а участвалите с автомобил, получават писма за явяване в КАТ, за връчване на съставени актове за нарушения. Не мислете, че актовете не са префидно подготвени -със свидетелите и всички атрибути. Обикновено, за неправилно паркиране, неправилно движение по пътното платно и т.н. А кметът ГЕРБ (вече десет години), вместо да поведе хората, които са го избрали, организира компроментиращи мероприятия. Първия протест, тръгна да го локализира на изоставено летище, за втория, събра полиция от цяла северна България, за да не допусне блокада на пътя. А самите тираджии (български, румънски, турски) наизвадили БЪЛГАРСКОТО знаме на кабините и поддържат протеста за път, по който да не мрат. Ето това е вашият гнил ГЕРБ. Работи единствено в интерес на офшорките на Боко. А българите, а и всички други -да мрат. Да ви е жив и здрав. И неговият Видов ден ще дойде. С тази конвенция е готов!

дааааа другарят борисов само от този раион все още не е вземал комисионното си

Най накрая и власите от козлодуйско няма да издържат да си трошат колите всеки ден и ще препречат пътя на автобусите за АЕЦ.И тогава ще стане въргала...

Прави са хората! Веднага държавата да разреши на частна фирма, избрана с конкурс, да построй до 1 г. магистрала до Видин и да може да събира после 10 г. такса от използването й. След което магистралата става безплатна! Всичко трябва да им казвам на тия некадърни държавни чиновници!

Няма как да избият инвестицията за 10год.

Достатъчно е да е направят платена само за чуждите тирове и ще се изплати за 10 години. Сега при този селски път трафика до моста е 4 пъти по-голям отколкото се е предполагало, затова и стават постоянно катастрофи и аварии с тирове.

Частната фирма ще направи и път и тунел. Ще си възвърне инвестициите с тол такси. Населението ще си избие тол таксата от скъсения (с около 50 км) път. Но ако може някой да ми обясни, от къде ще си докара комисионната бат Бойко? Това е съществен, за България въпрос.

София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България, София не е България

Нещо си зациклил....

stan_posta@

Компулсивен синдром

нямаше нужда да го пишеш 200 пъти....ето аз ще ти отговоря само с един - И Видин не е България:)))

Да протестират пред Позитано.

не искат ли въздушна линия..

Боко и Чоко са неспособни да направят магистрала до Западна Европа, нито пък джендъра Сере-гей. Сега разбирам защо от ЕС искат първо да ни пуснат в Шенген само за летищата - ами то път до Западан Европа няма. Имаме мост един от най-хубавите в Европа и шосеен и жп и за комуникации, а пътя до него селски. Убава работа, ама все недовършена.

Като отидеш във Видин действително е обезлюдено, няма промишленост и хората са в чужбина. Но тогава виждаш колко красив и уникален град е и знаеш, че има надежда. Най-хубавият ни дунавски парк, втората по големина православна катедрала след Ал.Невски, Крепостта стояща гордо на брега в самото начало на родината между три държави. Много уникални крепостни порти през целия град.Единствен по рода си паметник на български войн, коленичил и плачещ въпреки победата в сръбско-българската война за нас, ридаещ за убитите братя християни, между другото при Видин е втората битка след тази при Сливница, и Ив.Вазов написва "Бдинци, лъвове титани..., наш генерал разбива голяма вражеска войска

Този рефрен беше най-повтарян точно от тези ,които чак сега разбраха,че асфалта всъщност е най-важното за да има просперитет някъде. 5-0 за Бойко Борисов, срещу глупаците, пардон дебилите.

Не е късно пак да се отметнат онези червени чугуни.

Гейберастите изядоха асфалта.

Ми да си направят, някой да ги спира?

По време на първия мандат на Борисов оправиха пътя през петрохан и пътя до мездра,после асфалта почна да не се яде и нанай вече пътища в северозапада.Там все още си верват че пътища не трябват а само папу.

Не дей приказва празни приказки, а мини по пътя София-Петрохан да видиш.Това не е път.

Ти маи не си минавал преди ремонта.

Забравени от Бога.

Я ПА ОЧЕМ И ЙЕДЪН ПУТ ДО ВЪЛЧЕДРЪМ, ДА СЕ УКАЧИМ ПО-ЛЪСНО ОДИ ЦИБРИЦУТУ У ЗЛАТИЙУТУ. ПОЗДРАВЕ ЗА СВИТЕ, КОЙИ МЕ РАЗБРА'У! :)

Ами за Русе?

Ky? за Русе

Магистрала ...А ? Да изядете асфалта !? Антикомунисти такива !!!

Нали "магистралки" не ви трябваха. Хайде червени боклуци обяснете на хората където протестират за асфалта и ползата от него.

Първо влака! Бочко 2014-та "обеща",че 2015 между Видин и София ще "лети" вискоскорестен влак.

Да бе, и безплатни кебапчета ма Бузлуджа.

Някой знае ли, кметове от кои партии са управлявали в северозапада и къде може да се види?

що за въпрос? какви може да са кметовете от северозапада?а другарите от северозапада да хващат лопатите и да организират ново бригадирско движение.а какво стана с лозунгите асфалта не се яде,ами яжте на дедо поп червеня масуp

Там освен комунист друг не е печелил.

Глупчо, един от СДС изпокраде всичко, друг от ГЕРБ в момента е следствен. Да, лоши бяха червените кметове, щото бяха машите на БСП, но и другите се видяха какво могат. Що се отнася до самата стачка, ами да ти кажа поколенията се сменяват и не е редно да се квалифицират хората по този начин. Но простия си е прост, та ако ще и от София да е.

Сега ще го видим Тиквонио нали има много кинти за магастрали ,да върнат гробаджиите открадна тите пари

Сега ще го видим Тиквонио нали има много кинти за магастрали ,да върнат гробаджиите открадна тите пари

за да идеш някъде, трябва да има какво да правиш там! или какво да купиш, и продадеш! хващайте се у работа, драги видинчани, и когато имате стоки и пари, светът ще дойде при вас! до тогава--Ц!

Ще ви обещаят всичко не се притеснявайте, той Борисов това си го може.

Тези хора заслужават да бъдат подкрепени и от други области в страната. Нали сме един народ, в такива моменти това трябва да се показва, а не само когато играе Гришо. Приятен ден!

купете си винетки!

Къде са врачанските търтеи и монтанските тюфлеци и до кога само видинчани ще ги носят на гърба си?

Па одиме на работа и немаме време да се занимаваме с глупости и да чакаме от умрел писмо.

На Враца и Монтана им направих а обходите, за това

Асфалт не се яде.

курнелuя асфалт не яде,тя обича петрохански

Само така!