САЩ: Руската намеса в изборите е вън от съмнение

Доказателствата за руска намеса в изборите в САЩ през 2016 г. не подлежат на съмнение.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Руската намеса в изборите е вън от съмнение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да му се чудиш откъде има зъб на рашата- ЯкУ ги шиба по всички фронтове

Ами само доказвате с тези си твърдения, макар да знаем защо ги приказвате че Русия е по велика от вас и вие вече отдавна не сте това за което се смятате... За да твърдиш такива неща значи директно казваш че нямаш служби които да ти служат на страната..

- Имаме неопровержими доказателства! - Ами дайте да ги видим се... - Абе няма к'во да гледате, ВЕРВАЙТЕ НИ! За вече толкова време дрънкане по темата, дори ако имаше едно мижаво доказателство, щеше да е развявано и разтръбено 24/7 по медиите....

искм да питам, абе верно ли некво жуже, което било най-малкото и най изостаналото от 19-ти век, било назначило , най -големия, ПРЕЗИДЕНТА на най великата и технологична държава ?

Верно е !

а стига бе, мен ич не ми се верва таз работа, тазквоз малко жуже да назнзчи таквъз голям човек, тц тц тц

1. Без мислени са напъните на безмозъчните БГ ватенки . 2. С тези драсканици нищо и на никой няма да вменят. 3. Всички ги знаят що за лъжлива пасмина са. 4. Велика Америка винаги е наказвала тези, които са се опитали да и навредят. Учете история !

а къде са 2-те кули в Манхатън, и как бяха наказани виновниците за смъртта на 3000 души ?

17,велика ,велика ,колко да е велика след като 13 словом тринадесет човека от Санкт Петербурк объркали съзнанието на американците и те гласували за Тръмп.Какво ти говори това за интелекта на братята американци.

Ако Тръмп и неговият съветник смятат, че "доказателствата за руска намеса в изборите праз 2016 година не подлежат на съмнение", то Тръмп веднага да си подава оставката и да бяга от Белия дом !

САЩ да не се ежат много на Русия, че ще вземат руснаците да им назначат следващия път за президент някой като Плевню и съвсем ще го закъсат.

Егати насраната държава щом 13 хакера и назначават или свалят президент явно не бива да се очудвам, че и ФБР-та и ЦРУ-та и всякакви други шапкари навремето проспаха някви камилари да им отвлекат 4 самолета и да ги джихатнат в двете високи къщи насред Ню Йорк вследствие на което от раз загинаха 2974 човека та на всичко отгори и единия самолет камиларите го нацепиха точно в право в Пентагона им майтааааап.....да се смее ли човек с глас или само да хи-хи-ка!?!?

какво точно ще да е положението на великите каубои, щом 13 хакери и 3 организации прецакаха 17-те шпионски ведомства в краварника, свалиха им гащите и им назначиха Тръмп за президент. И сега великите водачи на демокрацията ще си дигнат гащите, ще си запашат пищовите и ще потърсят кого да накажат, постфактум.

Ами като имат "неоспорими" доказателства и са толкова отворени защо не анулират изборите и да отидат на нови избори, и тогава да видим какво ще се случи.

Страхувам се за САЩ !

Много лошо за САЩ тогава , ето това е вън от съмнение ! Ако е вярно признават се в безсилие , ако не е , лъсва злонамерена лъжа...

Всъщност това вече даже не е смешно!Да предположим,че има някаква истина в това което твърдят американците,впрочем нека всичко да бъде истина!Ако Тръмп е избран заради тази намеса-значи американският избирател е лесно манипулируем и прави това ,което някой му внушава!/Извинявайте,но нашите цигани не се поддават толкова лесно!Разбира се,това не важи ако се намеси г-н Цветанов!/. Твърде съмнителна теза!А ако от опита за намеса не са произлезли никакви последствия-ако американците вдигат врява по този повод ,значи нямат нито срам,нито сурат ,нито достойнство!Стават за смях пред целия свят!Последствията от това ще се видят още тази година!

Трябва да си абсолютен тъпагьоз зада твърдиш подобни нещо, защото прочетете изказването на спец.прокурора по случая: ПРЕДПОЛАГАЕМА НАМЕСА Точка по въпроса. Ако е реална намесата ДА ПОСОЧАТ ЕДИН ФАКТ И ДА ГИ СЪДЯТ. Няма такова нещо. Хибридната война я води САЩ и Запада срещу Русия

Руснаците няма да признаят никога. На мен са ми казвали: И на калъп да те хване жена ти, ще отричаш и казваш,че не е вярно:)))

Какво да признаят бе шмиргелован мозъко ???

Китай обяви, че ще налага икономически и финансови санкции на САЩ, за протекционистката им политика

Финансови санкции казваш?! Ще им спре печатането на долари ли?:))) Икономически?! Ще спре да им продава рязани потници и дънки?!:)))

Хем се смееш, хем ти се плаче. Раздвоение на личността

Русия става все по-силна. САЩ - все по-слаби.

Татаро-монголска митология

то и със ссср беше тъй, пък кво стана??

Во всех странах есть своя мафия и только в России у мафии есть своя страна Ботоксовия лилипут се гласи да пукне на трона на джамахирията Русия е прогнила и просмукана от корупция и престъпност. А джуджето иска да е цялото в бяло. Рибата се вмирисва от главата. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия Ватники имам въпрос: защо в най богатата на ресурси страна в света, жизненият стандарт на ватенките е 20 пъти по-нисък от този в най-изостаналата държава в Западна Европа?

Дъшерята на Песков, който е говорител на Кремъл, се намира в Париж. Дъщерята на външния министър Лавров е в САЩ и има американски паспорт. Сина на премиера Медведев учи в САЩ, в Масачузетския университет. И трите дъщери на вице-спикера на руския парламент Железнят, се намират в Западна Европа - във Великобритания и Швейцария. Децата на шефа на руските железници са в Западна Европа. Както и на всички руски чиновници. Дори дъщерята на Путин е в Холандия. Извод - "противостоянието" на руския елит със Запада е тотален цирк и хвърляне на прах в очите на лековерните.

Ти май завиждаш ? Всеки отива където пожелае и където може. Ти си дремизгай на клавиатурата, Сорос не дава пари на глупаци. Ше стоиш на студено

Така те искам.

как така са на Запад тези хора? Нали има санкции? Или парите не миришат?

До лятото на 1994 Червената армия беше разположена до Берлин. После Путлер влезе във властта - от тогава насам, Червената армия отстъпва, НАТО напредва. Путлер е еврейски агент и си гледа работата за която Израел му плаща - да съсипе остатъците от алкохолизираната държавица. И не може да му се отрече - справя се прекрасно. 1. Да остане ботоксовото плашило на власт е най-доброто за запада. Няма по-голям и способен некадърник, който да съсипе още повече ватното блато Раша. 2. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 3. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия 4. Ватники имам въпрос: защо в най богатата на ресурси страна в света, жизненият стандарт на ватенките е 20 пъти по-нисък от този в най-изостаналата държава в Западна Европа?

Шутлер здрасти как си ?

Ватенките след разпада на изкуствено създадената империя СССР, където цяло поробено СНГ и половин поробена Европа работеха за тях не са способни в момента да произведат нищо ново. Те са бездарници и нямат пари. Умните избягаха в Америка, а в блатото Раша останаха алкохолизираните мърши-биомаса, които и за чеп не стават. Сега те могат само частично да ъпгрейтват старите съветски тараляснаци.

Много глупав коментар. Американците сами си признаха, че избора на техния президент зависи от Русия

при руснаците, няма нужда д асе напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, ама нещо не стана. Пробваха Евроазийски съюз, ама нещо не функционра.

Сега е ред на САЩ да се саморазпадне. То вече започна ...

ако се съди по името и коментарите ти, те си обикновен руски предател. При това некадърен, щом пишеш глупостите си в Дир-а. За дребни центове. Тъжна е твоята съдба, Игорь.

Българите винаги са били на страната на Русия. Значи и намесата на България в изборите на САЩ е вън от всяко съмнение

На страната на ватенките е единствено руската ти майка, работничка на околовръстното.

Не се нервирай и не намесвай майка си ...

Руската намеса е вън от съмнение. Макар че няма доказателства.

Американците свикнаха да ги бият и да се месят във вътрешните им работи. Руснаците ги бият даже на хокей

Много си проста бе Ленче !

600: 0 Край Ефрат , айде у лево и босилек на гробищата

А пък американците само ги избиват със стотици.

фЛОРИДА ...Хамериканците се самоизбиват.

Россия - это когда деньги тратятся не на улучшение жизни своих граждан, а на то, чтобы рассказать своим гражданам, как плохо люди живут на Западе.

В Русия животът е по-добър от България

Лъжеш боклук. Имам много познати, които живеят постоянно в България. И млади и пенсионери. Пенсионерите са избягали от ватното блато защото, според технитъе думи: " В Русия с една пенсия трудно изкарвам до 17-18 число на месеца, само за храна,ток, вода... никакви странични покупки като дрехи , обувки и т.н.А тук в България живея спокойно с моята пенсия и не се притеснявам до края на месеца." Младите пък са свободомислещи и не харесват сегашната кремълска политика , цензура и техния противо констуционен цар. Така или иначе като се съберем на маса един от тостовете им задължително е : Чучелото путин да си отива веднага.

Твърде удобно като не ти харесва. как гласуват избирателите в странста ти обевяваш,че има руска намеса.Макрон пък се чуди как да вкара Франция а след това и Европа във войната в Сирия и сънува химичесми оръжия както навремето ги измислиха за Ирак за да разсипят стрната и целия Близък Изток и да напълнят Европа с мигранти.

Тук ще ти е трудно с твойта глупава демагогия да обясниш защо. Защо всички съседи на агресивните руснаци и цяла Източна Европа се надигнаха и постигнаха своята свобода, след като половин век бяха под комунистическо робство и желязна завеса. Всички тези съседи на дивата азиатска пияна орда не желаят повече да бъдат поробвани от тъпите руснаци и търсят ЗАЩИТА ОТ ЕДИНСТВЕНАТА СВОБОДНА И ДЕМОКРАТИЧНА държава в света, която защитава човешките ценности - Америка. И като собствена защита тези държави единодушно са приели да влязат в съюз с Америка и другите Западноевропейски държави. И така като съюзници в НАТО - войските на алианса се оказват НА ТЕРИТОРИЯТА НА СВОИТЕ СЪЮЗНИЦИ и до границата на комунистическия окупатор .

ВАРИГО печиго ДНК се предава по наследсво -казано е какво то си посадил това и ще жънеш !!! Ми всички знаят какви утрекпи заселиха земята на инд-те които убиха местното население и докараха бъдещите афроамериканци голи и боси и до 60 те год ги имаха свине ! какво могат да кажи народ които 35 год. ниикой неги признаваше за страна

Същото като тези дето от 1100 години са крепостни !

И още 1100 години ще си останат крепостни роби с цар Путьо. Красива страна е русия, но жалко че е заселена с ватенки. 70% от БВП на Русия е от газ и нефт. Общо 95 % от БВП на империята е от природни суровини и само 5 % е от други отрасли на промишлеността, вкл. оръжейна. С падането на цените им, падна и БВП на Русия. През 2016 г. ги изпревари Южна Корея - държава с територия по-малка от България. Там където е стъпил комунистически крак, след това и трева не расте

Иване... глупане... маскалане... Ignor!

Факта че Путьо похарчи милиони долари за да помогне на Тръмп да победи на изборите , а след това същият този Тръмп, с големият си черен чеп така ги клати ватенките и Путьо навсякъде по света и санкции и в Сирия, че пушек се вдига от задницата му. Според психиатрията - Това ДА СИ ПЛАЩАШ ЗА ДА ТЕ КЛАТЯТ се нарича или МАЗОХИЗЪМ, или ПЕДЕРАСТИЯ.

хамерската пачавра даже и не знае какво е това бъркане В ЧУДЖ МОЪК - КАК МОГА ДА ТЕ НАКАРАМ ДА МЕ ОБИЧАШ БЕ ПАЧАВРО КАК ЩЕ ВЛЯЗА В МОЗАКАТИ МИРИЗЛИВ

Така както Тръмп ви влезе край Ефрат - из отзад !

Уведомявам всички, с които си сътрудничим, че повтарянето на един и същ текст не се брои при определяне на заплащането. Да се има предвид!

Това го казаха и ДОКАЗАХА при среща с Тръмп абсолютно всичките ръководители на всички възможни секретни служби в САЩ - с доказателства, и то такива че точно след това Тръмп забрави припева си по темата, че това било фейк нюз, ако някой не си спомня! Нещо повече - това го потвърдиха и редица други разузнавания на западни държави, като френските служби, английските, канадските... Така че тепърва ще изплуват повече имена на герои от Москва и геройствата им. По-интересният въпрос всъщност е какъв ще е отговорът и санкциите, защото е пределно ясно, че не може да няма ответна адекватна реакция!

Съвсем скоро ще ги има ответните действия както винаги. И ватенките отново ще квичат на умряло.

И как точно го доказаха? Абсолютно доказана е предполагаемата подкрепа. Нещо като обоснованото предположение на г-на Цветанов за атентата в Сарафово. Накратко - американски ченгеджийски тъпотии. Ама тука не става въпрос за Ирак.

Думичката "предполагаема" можеш да я забравиш. Не четеш ли какво е написано, още в първото изречение? Ето, цитирам: "Доказателствата за руска намеса в изборите в САЩ през 2016 г. не подлежат на съмнение." Някъде да виждаш написано "предполагаема"?

значи всичките им многочислени разузнаватели служби стават само за боклука ,ако една държава пред фалит ги направи жалки и за смях на децата !

Ами аз не виждам повод за твоята радост - заловени са, разобличени са и ще бъдат съдени и осъдени по хуманните закони на САЩ - доживотни присъди. Ще има още изправени пред съда, не се и съмнявай. Това е провал на путлеристкото разузнаване или каквато там служба е създал за случая Путин. ПРОВАЛ!

са за хора, които са работили покрай Москва. Не знам дали са заловени. Предполагам, че по-скоро не.

Американците търсят повод за конфронтация НА ФОНА НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ В РФ. Агресивността им прилича на ЗАПЛАХИТЕ срещу Ирак, когато заблудиха света, че иракчаните имат химично оръжие. Но РФ не е Ирак, а и САЩ имат много слаби места. Ким им ги показа, а Русия може да ги накаже

Тя вече ги наказа , вкара ги 1000 патрона вътре за 600 ватници , край Ефрат

От тези измискени 600, двете нули са за теб -00

Във Флорида убитите са точно 17. Няма информация за бови починал от раните си

СЛАВА НА РУСИЯ !

Слава ,слава ...путя жив ли е още , мина ли му хремата , а разстройството ?

Разстройство и непрекъснат дрисък има Хилъри

хакери създали на Хилърито запек. И на всички от ЦРУ и Пентагона. Абе мамата си е.бало!

Героям Слава!

Кви герой? Да не си пиян ? Цигани. Алкохолици, лузъри, от които се срамуват в цяла Раша. Това е отпадък-ватен био-боклук.

Американските доказателства,че руски хакери са се намесили в изборите са железни и вън от съмнение Открито е ,че хакерите които са се намесили в изборите през последните 2 години са консумирани значителни количества черен и червен хайвер ,водка - в по-голямо количество Столичная ,в по.малко -Смирнофф и кисели краставички. В една предполагаема конспиративна квартира е открита балалайка , плочи на на Владимир Висоцки и шапка .ушанка с червена петолъчка!!Това са категорични доказателства,че хакерите са руски!!

Колкото и да вряскате, кряскате, подсмърчате и сополивите, фактът е налице - ПРОВАЛ на вашето велико жуже, дето го набедихте за гениален многоходовик. Просто се провали, като последната пияна ватна ушанка!И това не му е за първи път. Да представяш провалите като победи е висша форма на цинизъм! Така стана с Крим, Донбас, Грузия, Сирия, Приднестровието, Молдова... Македония, ако щете, Черна Гора... нямат чет провалите на жижака, докарал една огромна страна до тотална изолация от цивилизования свят! Ми вижте кои са му съюзниците и повече не си отваряйте устите!

уууууууууууууууууууууууу прости краваристанци !

Всички видяха как Русия размаза САЩ по хокей с 4 : 0. Както бай Дончо размаца Хилърито с помощта на Русия. За руската намеса хамериканците сами си признават

Ред по ред ... Здравите руски момчета смачкаха американците. Следват канадците ...

Когато ватенките губят-всички в хор: Това не са нашите, те са чужди. А когато случайно спечелят-всички отново в хор: Това са ватенките...

Ква росия бе , отбора на АУДИ беше

ДО БКП. Какъв отбор на АУДИ, ШМУГЛЪЮ? ТОВА Е ВТОРИЯТ ОТБОР НА РУСИЯ.

Голям кеф, сбирщината от САЩ трябва да бъде бита и евана навсякъде, не само на хокей.

"пиндосите" да го нафърфорят до откат на "ватенките"? Че като гледам разни "вагнеровци", сметките не са в полза на москалия.

пумярче, ти пък какво си ?

Тази седмица още 15 им изгърмяха , на нали делят на 100 за тях са 0.15 руснаци....

моля, троловете на сороска издръжка тук, да не пишат повече, че САЩ са най-великата страна в света, лидер на демокрацията и военен гигант, щом 30 руснака с домашни компютри могат да "изберат" президента на САЩ и да елиминират хвърлените от Килъри 521 млн. долара за пропаганда в изборите, и подкрепата на 99% от медиите.

Само тринадесет руснака. Ако бяха 30, 8а кравария щеше да се говори в минало време.

Тия американци правят преврати по целия свят а реват за това, че руснаците им назначили един президент, голям праз.

ще реват я! виж тоя президент какви ги свърши в сирия на 7 февруари! обонго нивга не би постъпил тъй!

Русия наби САЩ по хокей на лед в прекия и преносен смисъл. 4 : 0 - БЕЗ КОМЕНТАР . Американците изглеждаха много жалки В ИГРОВО ОТНОШЕНИЕ и предизвикваха физически сблъсъци. Но получиха по заслуги. Накрая започнаха да си губят стиковете и каските и руснаците ги пожалиха ... Та така и с руската намеса в изборите в САЩ

Всяка руска победа над САЩ РАДВА БЪЛГАРИТЕ

Радва на майка ти широко отворената задница. Педи два дни ватенките не паднаха ли от малката и никому известна Словения ?

А не ти ли е кеф че огромната ватна държава за момента е на 19 място. Защо не коментираш. Ватенките без допинг СА КРЪГЛА НУЛА В СПОРТА.

А другите с допинг виж къде са?

КРАВО, ТИ СИ ПЪЛНА НУЛА.

Кеф ми е, че РФ бие САЩ. ДАЖЕ СЕ МЕСИ В ИЗБОРИТЕ ЗА АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ. И ИЗБРА бай Дончо

Краварите само от бой разбират.

Това вече го видяхме край Ефрат с ватенките на кайма...

Анонимен деанонимизиран служител от ФБР, участващ в неуточнено точно разследване, със съдействието на известни неизвестни, именити, безименни, ненаименувани детективи и ха-ха-хакери, под неприкритото прикритие на явни тайни служби, с незабележимо забележими методи, съобщил, че има неустановено установени, скрити покрити, рационално ирационални, теоретични предположения, за намеса на Русия в изборите в САЩ. И изобщо по целия свят и извън него.

Не мога да разбера обикновенния жител ( не мога да кажа американец) на държавата наречена САЩ, как продължава да търпи тия американски политици да го правят на луд.

Остави ги , тъпи са като руснаци

ааа, вече не търпят! имигрират в россия! скоро щатите съвсем ще се обезлюдят

излез и ти, ма, от циганския варел и върви в САЩ

На жижака му отесня сетрето :)))

хи хи хи. Споко бе, ще изпрати 26 хакера и ще сринат Голямата демокрация :))))

Освен че е тъп путлер е и мазохист. Факта че Путьо похарчи милиони долари за да помогне на Тръмп да победи на изборите , а след това същият този Тръмп, с големият си черен чеп така ги клати ватенките и Путьо навсякъде по света и санкции и в Сирия, че пушек се вдига от задницата му. Според психиатрията - Това ДА СИ ПЛАЩАШ ЗА ДА ТЕ КЛАТЯТ се нарича или МАЗОХИЗЪМ, или ПЕДЕРАСТИЯ.

и кое те учудва?? та техният национален герой е иванушка дурачока!

ти си толкова тъп, че сигурно ти плащат половин надник за 18 часов труд. Намери си някакво друго поприще, че не ставаш и за платен трол.

150+

17=ДЖЕНДЪР

щом 30 руснака могат да променят мнението на 300 милиона американци - да ви пикам на демокрацията и политическата система. Просто сте смешни!

"САЩ биха започнали диалог, когато Русия стане откровена по въпроса съкращаването на своите сложни форми на шпионаж". Стига бе, ако е вярно това изказване, то само показва как "безспорните" им доказателства са поредната изфабрикувана лъжа. И тия некадърници успяват да хванат в мрежите си все още много риби по целия свят. Поредният холивудски сценарий, нови серии за 007 - враговете на "великата" демокрация действат подмолно и на тяхна територия, а те през това време като ангели небесни, раздават доброта и светлина по света, но иде времето за отплата...... Следва продължение

сорос се меси в изборите по цял свят а освен това сам се хвали че е нацистки престъпник ....защо не го осъдят .Освен това руснаците са се месили по време на слугата на сорос обама .Да арестуват обама и секретарката му Клинтън защото са допуснали руснаците да се месят .

Като ги слушам тези хора как лъжат нагло и смешно, и ни задължават да "вярваме", се чудя колко ли от нещата, които са казали през последния век са верни. Тринадесет души и три организации прецакали изборите в САЩ. Боже, събери си вересиите от службите им и от Държавния департамент!