Германия склонна за смекчаване на антируските санкции

Германският външен министър Зигмар Габриел заяви днес, че е склонен някои от наложените на Русия санкции да бъдат облекчени при определено условие.

Обратно в новината

Коментари - Германия склонна за смекчаване на антируските санкции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зат санкциите стоиат Хелари к и неината банда, вие не може да си птетставите ниакои хора как ви мангизи правиат а повичето мизерстват. Р плевнелиев сакции. Клоун

Благодаря на САЩ и ЕС за наложените санкции. Те допринесоха изключително много за развитие на руската икономика в посока на задоволяване на основните нужди чрез собствено производство. Готови сме да работим в този режим и в бъдеще, но съм сигурен, че санкциите поетапно ще бъдат снемани, защото предизвикаха обратен ефект за тези, които ги наложиха.

Интересни санкции,колкото повече санкции по микрофона толкова повече руски германски проекти и инвестиции.За ужас на САЩ които лека полека се самоизолира.

Крим ще си остане руски, какъвто междувпрочем си е бил винаги, Донбас ще получи автономия, а т.н. санкции ще стимулиратат руската икономика. След реализирането на проектите Северен поток 2 и Турски поток Украйна ще се лиши от сериозен източник на приходи.

или както е модерно напоследък ЩЕ ГО ДИШАТ!

...в даното на всяко световно зло...стоят Aмерика и Izrael !!!...

Щяли да намалеят таксите за пренос на газ за Украина... А малко ли постъпления влизат в Украина от простиуцията в Европа. От украинките???

Крим ще си остане руски. Донбас ще получи автономия. Санкциите срещу Русия ще отпаднат, но ще допринесат за ускорено развитие на всички отрасли на икономиката.

нострадамус не е познал

нека попитаме германските власти: след като може да бъдат разчупвани "стереотипите" за всичко, защо да не може да бъде разчупен стереотипът евреите да не могат да бъдат коментирани?

тангото е танц за двама.

Тоз кон,така и не разбра,че санкциите са заради окупацията на Крим и агресията на Русия срещу съседните и страни.И ще продължат,докато Русия не се изтегли от окупираните територии.Освен това ,нали санкциите не им вредят,какво само ритат срещу тях...

защо триеш бе кобило? за да потвърдиш, че у мошетата няма нищо човешко?

Крим не беше окупиран или анексиран, а присъединен към руската федерация след референдум, който беше проведен сред месното население. Хората се чувстват руснаци, заплашени от хунтата в Киев и така гласуваха за присъединението си. Това е истината. Другата част от истината е че след като законно избраният украински президент, не подписа споразумението за присъединяване към ЕС, Щатите направиха революция, като избиха маса глупави протестъри, за да ескалират напрежението и в крайна сметка законната власт да падне. Руснаците не могат и не трябва да търпят още про-амеркиански правителства на границите си. Това е агресия срещу самата руска федерация. Защото подготвя нейното заграждане и осигурява плацдарм за военни и други операции срещу руснаците. Санкции трябва да търпят щатите, за започването на войни в Либия, Турция, Сирия, Ирак, Афганистан, Хондурас и това само в последно време.

момчеееее.... не излизаи на слънце тия дни има силна радиация

Кои съседни страни, бе, пръдльо?????

га започне да боксува немската икономика и дотегне да плаща скъпия втечнен американски газ ще окупира панетата пак и ще покаже среден пръст на американци и Брюксела. Туй ще стане Нострадамос го е писал. И ще потече руски газ по син поток 3 за арийците и мелезите им.

Със 100 милиарда ЕВРО излишък за 2017г ще има да чакате да забоксува немската икономика.

кото спрат агресията могат да се намалят санкциите

10 000 жертви ит войната в Източна Украйна. Тези жертви са преобладаващо от местното население, което е руско, говори руски и е убивано именно защото е такова. Всеки път за това е виновна Русия, а Украйна - никога.

Каквото и да натворят, жертвите никой няма да върне. А те са 10 пъти повече от обявените. По данни на германските разузнавателни служби официално са 50 000, но самите те изтъкват, че над два пъти повече, и то само от украинска страна. Мръсната война предизвикана от отвъдокеанските мераци да поставят на колене Русия, донесе на народа тези ужаси. Ненапразно украинските донаборници масово търсиха начин да дезертират. Бяха излъчени кадри на 110 000 нови, празни гроба, за украинските войници. От нашите нови съюзници това видяхме - смърт и войни в Украйна и Близкият Изток, мизерия и демографска катастрофа у нас. Няма да могат ни затрият, но ни обрекоха на нечовешки страдания. Да им се връща!

Припари ли ви? Давайте бе, санкционирайте, докато се превърнете в близкия изток в сърцето на Европа. Вместо да се обедините под ръководството на най великия политик на планетата, вие предпочетохте да се самосанкционирате, да дрънкате оръжие около границите му, да разпространявате лъжи за това кой е агресор и кой се защитава... А, дано ви дойде акъл в главите, щото от наличието му зависи и това, как ние, обикновените ви донори за охолния живот, живеем. живеем.

"Да са се обединили под ръководството на най-великия политик на планетата" ??? Ти сляп ли си бе ??? Ами точно туй прави в момента Бат Бойко, обединява цяла Европа под свое ръководство !!!

За Русия е важно да се изгради Северен поток 2. Иначе санкциите изобщо не и вредят, а напротив стимулират развитието на националната икономиката, като елиминират западната конкуренция ва вътрешния пазар.

И за Германия е също важно. Южен поток не можеше, но Северен-2 - може. Какво й направи ЕК на Германия?! Не й спря потока, както спря този през България. И въпреки санкциите - 20 % увеличение на търговския оборот. Докато търговските отношения България-Русия умряха, защото ние сме праведни.

"САЩ наложиха санкции на Русия на основание, че подпомага бунтовниците..." А САЩ в Сирия кого подккрепят? Но понеже Русия е слаба икономически, "санкциите" и дано не са от Менделеевата таблица....дано, ама едва ли :(((

Те сами си го казват.. Загиващите хора в Украйна са точно от про Рускично Русия иска наблюдатели в Украйна. Та за какво са санкциите? "Все още обаче почти ежедневно се съобщава за жертви в Източна Украйна. предложението на Русия да се изпратят мироопазващи сили на ООН в Източна Украйна"

Хмм. Трябваше да е така... ....от про Руските територии. Русия...

Дали някой вярва,че заради Щатите, немците ще закрият промишлеността си?Дали е Путин или друг, газа си остава предпочитан енергиен източник.Този на азерите е под контрол на рашъните.Това е положението.

До кога ще слушаме плямпането на разни руски ПОДЛОГИ. Габриел социалист. Лавров мулти лапач. Що за комбинации. Ще им се без санкции. Юнаци САНКЦИИТЕ ЗАВИСЯТ САМО и САМО от Конгреса на САЩ. Такива Путеви мекерета си плямпат глупости и крадат от Мужиците.......................

Конгреса на САЩ е кочина на свинете бе бърдук спукан

Когато липсва ум, се показва наглостта Това представляваш шибан джендарино

Санкциите вече отпадат със Северният поток 2.Защото дори и кьоравите знаят,че Крим е бил руски и ще си остане руски.Защото всеки има нужда от газ-щатите приемат руска газ.

Северен поток 2 е с 2000 км. по-къс от тръбата през Украйна. Това означава за Германия 2 пъти по-ниски транзитни разходи.САЩ искат да продават втечнене газ по 740 долара 1 м3 , затова се месят против Русия, но патят европейците.Изказването на шефа на Сиеменс е показателно: Американците да си вървят в Амрика а не да влошават отношенията ни с Русия...

Зигмунд Габриел да не е тато на Мария Габриел?

Много си зле.

Не й е тато. Син й е :)

За съжаление Германия все още е "победена страна" във ВСВ, под чехъла на САЩ. Ако не беше, сега така нямаше да има никакви санкции, никакви бежанци, никакви нацисти в Киев и поне 3 северни потока. Но .. положението е друго - трябва да търпим Меркел с нейните глупости

не е ли под чехъла на Шрьодер. Ние тук не ползваме доставки от Америка.

не е лъжа, Германия е Окупирана територия и няма право на самостоятелна външна политика... каквото кажат ФАЩ - това ще е. и буквално всяко правителство на Германия - преподписва и се дупи...нямат полезен ход

Ще започне война Хората ще се молят.Излезте мъртви да влезем живи.Ще победи жълтата раса.И тогава ще настъпи вечен мир на земята

ужас просто, да се чудиш коя от двете братски клики е по - нагъл простоплебс. е няма санкции , ето че няма - плодовете на .. единомислието им са пръснати по цяла европа

Когато става дума за "Северен поток 2" германците не бръснат американците, а ние то не бе Клинтънката, конгресмени и още паплач у нас и Бойко , няма "Южен поток". Това е разликата между България и Германия. Германците ще приказват против Русия ли, ама си знаят какво ги чака и са умни.

Не бръснат, щото бръсначите "Солинген" вече не се произвеждатама Трамп-наш може и да обръсне мадам Меркел вибро-Жилет!

Германският външен министър настоява за възстановяване на силните връзки със САЩ и предупреди за "сериозна опасност от война" през 2018 г. Зигмар Габриел заяви, че поради нарастващото влияние на Китай на световната сцена, САЩ и Европа трябва да се върнат към историческите си връзки и да работят заедно, за да не се окажат в положението на изоставащи! А САЩ са и против"СЕВЕРЕН ПАТОК 2"!!!!! Толкова за мечтите за смегчаване на санкциите! Мухахахахахахахахаха!

И си СУЛЬО И СИ ПУЛЬО. Дали Германия ще купува на тройно по - висока цена, американски втечнен газ?Дали Габриел ще остане външен министър? Много ми е чудно, след като МЕРКЕЛ, вчера в прав текст каза на Полша. СП 2 е ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОЕКТ. Точка.

дука правите ти и Радан Кънев...

Разполагането на миротворчески сили на ООН в Донбас, както предлага Русия, ще задълбочи разделението на Украйна. Това заяви специалният представител на американския Държавен департамент за Украйна - Кърт Волкър, цитиран от Дойче веле. Той подчерта, че сама по себе си идеята за миротворческа мисия сама по себе си е "интересно предложение", но международните сили трябва да заменят в зоната на конфликта руските войски и да осигурят неприкосновеността на украинската граница. Предложението на руския президент Владимир Путин предвиждаше разполагане на "сини каски" само по т. нар. "линия на разграничение" между окупираните от сепаратистите зони и останалата част от украинската територия. Според неговия план границата между Украйна и Русия оставаше без контрол.

Тя и сега си е под контрола на новорусите. За да пуснат там украински войски трябва да се изпълни един от пунктовете на Минските споразумения, май да има избори. Които никакви не се задават. И никога няма на тази граница да има украински военни части, вижда се. Иначе как ще се развият нещата - не се знае. Най-вероятно руснаците чакат 2019-та да спрат приходите на Украйна от транзита и тогава ще се решава.

Путин преди половин година поиска миротворци да бъдат разположени в Украйна, но тогава Киев и Вашингтон отрекоха идеята.

Хан (КАН) ТИКВУН, най - тъпото соросоидно тикве. Каквито и факти да представяш, ТИКВУНА казва :Като ми пееш Пенке ле, кой ми те слуша? ТЪП, ПО - ТЪП, НАЙ - ТЪП, ТИКВУН.

ТИКВУН, скачай през джамо, руснаците идват.

Германия е троянския кон на Русия в ЕС.

Аз Роско съм против, ама много против, защото в Германия едни руснаци ми правиха едни неща, мани мани- още ме боли и мразя руснаците: сега Деси ме лекува с гуменяк!!!

Германия е склонна, ама ще чака кво шъ каже Трамп-наш! А той май ич не е склонен! И първо Путин да махне санкциите срещу Германия! Няма нищо лошо братушките да си мечтаят, щото без мечти кофти се живее и се наляга много на водка и разните му там лосиони!

ЗАПАДА ДА ЧЕТЕ ИСТОРИЯТА. ЧИЙ Е БИЛ КРИМ!!!!!!!!

Кво да чете, всички знаят, че Крим е завоюван от Немкинята Екатерина Велика, (София Августа Фредерика фон Анхалт-Цербст (на немски: Sophie Auguste Friederike von Anhalt-Zerbst-Dornburg)! Първо Путин да си върне Крим на Германия, пъ после да плаче да му смекчават санкциите!

Така е, а и 500 000 немци загинаха, когато освобождаваха Крим от Съветите по време на Втората Световна! Няма по-тъпа държава от днешната Германия, вместо тотално да скъсат с вечния им враг Русия, те и строят автомобилни заводи и ще смегчават санкции! А руснаците се фукат, че за 2 дена ще стигнат до Берлин! Миналата година показно атакуваха макет на Райхстага край Москва! Ако немците бяха свестни, трябваше веднага да скъсат дипломатическите отношения с татаро-монголска Русия!

Олимпийските атлети от Русия сгазиха САЩ в мъжкия хокеен турнир - 4:0, и са първият сигурен директен четвъртфиналист.

Браво на братушките, отмъстиха си за "ВАГИНЕРИТЕ"! А, наздраве, так держать!

Тези защо са със знамето на АУДИ ?

Щото с на Жигули не вървой!

Мечти,Мечти на Габриел и Лаврю. Та те са руски Путевски Лакеи. Габриел е твърде слабичак да казва какво ще прави Германия и ЕС по отношение на санкциите и Русия. Това е плямпане. Явно санкциите вече ЯКО ОБИВАТ руските гъзове путевски. Още ще се натегнат след установяването на руската намеса в САЩ. ПЛАШЕНЕТО с ВОЙНА е БЕЗИЗХОДА на ПУТЕВ със фелтфебелското мислене. Машата С.Корея не е надеждна да свърши поръчките на Путев. Китай и той е против Русия с тия намерения. РУСИЯ СЕ СКАПВА и до 2-3 г. ще изостане ЯКО както и сега,БЕЗВЪЗВРАТНО. Това се знае от всички. НОВИ ТЕХНОЛОГИИ в Русия е като химера. Ще си останат с оръжията джулиза,които пак ще влезнат във вагрянките.

САЩ умират от страх от евентуален икономически съюз Германия-Русия, което означава 72% от световния бруто продукт, или бай.бай Америка. Затова излъгаха руснаците които изнесоха войските от Германия, а фъшкиите дори ги увеличиха на 37 военни бази

Путин направи халката ти като входа на Магурата бе Чъкръкоф

Победителят е Русия. Точка по въпроса. Мошенниците се намесиха едва през есента на 1943 г. и то със 150 000 армия която при Ардените беше хваната в чувал. Ако Сталин не се беше отзовал на молбите на Чърчил и Рузвелт западняците щаха да бъдат в пълен капут. Грешката е на Сталин. Трябваше да кара до Ламанша и тези колониални крадци крали 600 г. света и разпърчосали България на 8 части да бъдат под руски ботуш

Обективно погледнато, нямало е как да кара до Ла Манш-а. Американците вече са имали(или почти са имали) атомни бомби, а той-не.

всички знаете добре, че губещият и загиващият е русия и неиния дицтатор путлер.

и това го казва един тъп шибаняк

може да сънм тъп шибаняк, но съм прав.

Още малко като се освободят от зависимостта на САЩ, които мислят /доказано с делата им/ само за себе си, не само Германия, цяла Европа ще свали санкцийте, които им вредят на икономиките. Малко остана, но тогава не знам какво ще правят американските тролчета,защото няма да има и кой да им плаща.

Русия немъ се лиши от Севастопол тъпите американофили трее си го набият в кратуните. Се едно американците да спрат да са всяка манжа меродия! Що дирят сега в Сирия кой ги е канил? Мъ мирише на петрол!

Бранят народа на Сирия от касапина Асад,ликвидираха ИД,а преди няколко дни и руският спецназ!Нефтът на Сирия няма да попадне в ръцете на Газпром и Путин!Ще се използва за възстановяване на страната след като свърши войната!

Ама вярно си голям пъпеш. Като драскаш нещо, поне се постарай да го асимилираш. Краварите бранели народа на Сирия от касапина Асад. Та нали самите те (Хилари Клинтън, подкрепяна от Обонго), инициираха т.нар. Арабска пролет, като по този начин създадоха и условията за създаването на Ислямска държава. Чети бе, ПЪПЕШ!

Олеле, да припаднеш от писаната ти глупост.Русия своя нефт не може да пласира изцяло,защото е достатъчно много, до сирийския такъв е допряла.Истината е, че ако тям я няма, ще се настани САЩ.Както вече се настани близо до границите ѝ като "миротворец+