Юнкер: Никакъв ЕС, ако на Балканите се карат за границите

Страните от Западните Балкани трябва да решат граничните си спорове преди да се присъединят към ЕС, каза Жан-Клод Юнкер.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Никакъв ЕС, ако на Балканите се карат за границите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще ми бъде много интересно да му видя физиономийката на тоя, когато излезат балканските лидери и кажат че нямат интерес от ес, а ще си правим балкански съюз. Всичките вкл.ние, гърция, турция. А всъщност защо не, така както ни приеха без референдум в ес-то, може и без референдум да си направим един такъв съюз. Е да България и Гърция ше трябва да излезат от ес-то, което ще даде началото на неговия разпад. Защо мислите наливат пари при гърчолята, защото европата ги е страх и те като англия да не решат да бягат. Само наш боко е със свалени гащи винаги.

Има просто решение. Признайте границите на Югославия, каквито си бяха преди краварския огън и жупел, като една държава (както си е, въпреки краварите) и спорове по границите няма да има.

Юнкер, пияндурника много обича наш боко защо ли????? целувки, целувкиии. Дори и Господ не може даа ни спаси вече.

никой не го бръсне за слива освен наш Боко

Абе от къде ги вадят тия евро-началници.Сякаш са извадени от чалга клуб след няколко часов запой

Все тая ако са в Евпейския съюз Балканите. И като гледам кой определя това и по -какъв пиянски начин май по-добре да не са в Европейския съюз

ВСИЧКИ МУ СЕ ПРИСМИВАТ НА ПИЯНДУРСКИЯТ НРАВ

ОПИЯНЧЕН ЧОВЕК. АКО СПРЕ АЛКОХОЛА ДРУГО ЩЕ МУ СЕ ПРИВИДИ

Ся ингилизите като се изнизват от Съюза на какъв език ще говорят комисарите в бъдеще? Не върви някак си да е на инглириш, щото все едно си нямат език и са безродници.

Путиневеликдолуеспутиневеликдолуес.проба проба дали ще мине че като плюя Русия го трият

abasador

ей, Жан-Клод Юнкер, има една приказка, че алкохола на никого не прощава (пресен пример е колегата ти Мартин Шулц, изритан от всякъде)! И теб ще те наритат като Мартин Шулц, спри да злоупотребяваш с алкохола бе човек! Какви граници те тръшкат в днешно време, има една камара подписани договорености, споразумение и конвенции по "граничните" въпроси в Европа и не само. Айде лек ти ден.

Отворените граници на ЕС-то го безпокоели. Нема много логика , на за Брюкселски тъпак , още повече видимо злоупотребяващ с алкохола става.

Има предвид Косово и Сърбия,както и Словения и Хърватия.САЩ бяха казали че може да се ревизира Дейтънското споразумение.Иначе то дори и границите в ЕС да са свободни всяка държава си е сама за себе си.Не стига ,че е от малокалибрена държава,но развита икономически,си е наумил да не се мърдат граници.Попречи и на каталунците да се отделят,да ги малтретират,което изобщо не е демократично.Не вижда ли, че има малцинства около границите ,но има и друг проблем,например в Македония умишлено навлизат албанци.

Евалата моди , като някой уцели в десетката го трий незабавно , ама е факт , факт , факт. Какво ще се залъгваме. Все пак благодаря , че отдаде такава висока значимост на поста ми.

кой го казва и с какво право, вероятно още не е изтрезнял, или пък още иска жени до себе си, ей дядка, когато отрезвиш се огледай и се ощипи,защото след алкохолна нощ не си на себе си и сънуваш много,отрезвяй и се разкарай, да дойде друг на мястото ти и трезвен преди всичко, айде де , доживях да ме управлява алкохолик

Ами караме се защото Македония е част от България. Както са и Мизия и Тракия. Никога не е имало такава държава Македония, това са отцепили се от България българи. Както в Испания Каталуния искаше да се отцепи от Испания, така при нас за съжаление Македония успя да се отцепи от България. Така че ако зависи от България Македония никога няма да влезе в ЕС! Ако искат ЕС се присъединяват към България и край с тази измислена държава.

"...Юнкер изтъкна днес колко важно е да се предложи на страните от Западните Балкани перспектива за членство в ЕС..." Перспектива за членство в безперспективния ЕС?! УАУ :)

да свършим с #европата, #германията, #австрията и подобните на този снимката!

Проблемите с границите на Балканите ги създадохте вие в шибания ЕС и Америка бе мухльо. Преди да се намесите тук проблеми с границите нямахме.

Назраве.....

Балканите са много стара цивилизация, със сложна история и наслоявали се през вековете междуособици и политически проблеми. Вина за тях носят и западните Велики сили, но това не им пречи да ни гледат вместо с разбиране, с присъщото им високомерие. Чудя се нашите управляващи защо вярват, че точно ние нещо ще променим. Целта на цялата игра с обещания за ЕС е против влиянието на Русия на тази територия - нищо друго.

Тоя па смешник! Кой се засилил да влиза в скапания европейски съюз, че поставяш условия бе, капут

Черна гора, Косово, Македония.

HE са се засилили...

Стресна ме бе.Айде и ние вън от малоумното и впиянчено ЕС. Наздраве.

ти да не си в ес...нямаш маниери и държание на европеец...по скоро азиатец или швед...или по-лошото трол

Хич нямам нито желание , нито се натискам.

Само осъзнай колко си плиткоум. Аз си имам собствена индентичност , не съм лицемер , не съм малоумник изправящ краставици , озвучаващ кокошарници и пр. дивотии. Колкото до азиатците , да ти напомня , че и корейците и китайците и японците са азиатци , така че не ги ползвай за нарицателно.

що не си затвориш плювалника, този ЕС какво ти е дал, ами ти е взел свободата и прави от теб техен роб, осъзнай се и внуците ти ще им плащат всички екстри...

Марш пиян хомяк такъв

Испания също има териториални претенции към Гибралтар.Да не говорим за Каталуния, което също е териториален спор.

Докога ще търпим това корумпирано пиянде?

за какво толкова се натискаме за тая европа?

ли 2 млн българи работят в ес ??? сигурно защото е удоволствие да работиш и живееш в сегашна България ??

Като гледам какво работят и как се отнасят към тях, едва ли и там се чувстват щастливи. Виновни са онези тук, които се опитват да ни излъжат, че живеем все по-добре. Ако беше така, защо българите продължават да емигрират за мизерни пари и унижение на Запад?

А Хърватия и Словения що ги взехте? А преди това Гърция що я взехте??

Да добавим и Кипър.

кои разбута балканите бе цървул ??? кои бомби белград , кои призна косово ... хич не им трябва скапаната ви европа ...

доколкото се сещам американците бомбандираха сърбия НО европа трябваше да забрани това а ако това не помогнеше трябваше страните от ес да излезнат от нато и да създадат собствен военен съюз

Щом балканджиите не си управят съседските отношения, няма какво да притесняват Европа! Нали? Те се не наразделиха - територии та територии, и националисти!

алкохолът вреди на здравето и в политиката .кой го избра тоя алкохолик ,за да ни нанася вреди ?

деер

Проститутките на светоната мафия си изчерпиха доктрината и започнаха да говорят простотии! Кукловодите нещо не си сменят персонажите ... дайте малко разнообразие!